090824

Hej vänner!

Så var den första dagen av min gymnasietid avklarad. Hur känns det? Bra, fast lite konstigt med. Det känndes likson inte lite speciellt som jag trodde det skulle göra, varför vet jag inte riktigt..
I alla fall så började skoldagen med upprop i aulan, där man sedan hakade på respektive lärare till ett klassrum där man förmodligen kommer spendera en hel del tid. Där så blev det ytterligare presentationer, en massa information and so on. Fick lite papper att ta med oss hem, tilldelade ett skåp och busskort. Efter allt detta nödvändiga (eller mindre nödvändiga) var vi hungriga och fick gå och äta lunch. Med oss hade vi tipskupong samt penna som vi sedan nyttjade flitigt vid tipsrundan som gick ut på att man skulle bekanta sig med själva skolan. En fråga kunde låta som följande: "Vad heter konstnären som skapat konstverket som sitter på väggen utanför expeditionen?" (typ). Ni hör ju själva, jättekul! hmm...

När vi klurat ut alla svar gick vi igenom dem lite snabbt, och ängade resten av tiden till en namnlek i klassen. Ni vet när den första ska säga sitt namn, den andra säger den förstes namn och sedan sitt eget, den tredje äsger den första, den andra och sitt eget namn, och så vidare...
Tycker klassen verkar helt ok. Vissa var kanskar lite knepiga eller osociala, men hey, det är ju bara första dagen. Tror ändå att detta kan bli något bra =)

Ja, mer än så har jag inte att berätta för tillfället. Börjar imorgon kl halv 10 (skönt), och då kommer även alla 2:or och 3:or, spännande.. Idag var vi nämligen ensamma, ganska skönt så man slipper gå runt som en yr höna bland alla "rutinerade" äldre.

tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0