Onsdag, helt enkelt.

Eller så toppade jag bara igenom håret och fräschade till det, så kulig som jag är. Har precis tryckt i mig lite mat och gör nu ingenting, ganska skönt egentligen. Hade solen varit framme hade jag nog legat ute vid det här laget, men nu gör den ju inte det. Lite senare kommer moster och småkusiner hit, så det kanske är bäst att vila upp sig, brukar nämligen bli full rulle.
Ikväll är det träning som står på schemat, och jag gillare! Nej, något vettigare än så har jag inte att säga, så vi hörs senare. Kisses!

Hon har två, jag har ingen. Rättvisa finns inte i min ordbok.

Filmen var bra. Jag är lite kär. God natt.

Det är mörkt, alla sover. Erica är vaken.

Jag tycker synd om Portugal, om Ronaldo och domaren som snart kommer inse att det röda kortet drogs lite för snabbt. Nu är det inte hela världen eftersom jag gillar Spanien med, men det känns liksom inte lika kul om det går bra för dem när hela fotbollsvärlden (nästan..) håller på dem. Men aja, det kommer en ny chans om 4 år.

Nu taggar jag den sista halvtimmen som är kvar innan jag ska rulla in mot stan con mi amigo Julia, y encontarmos Amanda. Klockan 23.59 släcks lamporna i salongen och filmen alla geeks väntat på börjar (jag räknar mig inte som ett sånt, *hostisabellhost*); Eclipse. Godiset är inhandlat och ramlösan lika så, detta kommer bli en trevlig natt.

Trevlig kväll mina vänner, trevlig kväll!

Take it off, all off!

Imorgon ska jag besöka frisören. Det blir en ny frippa, sidecut! Jag var först lite skeptisk till idén, men ju mer jag tänkte på det desto bättre lät det. Helt rätt i sommar, nu jävlar kör vi ba. Det är bara hår, right?
Finns förresten ingen anledning att vara orolig, det kommer bli awesome!

A smile can fool anyone.


Du är överallt.

Att vandra runt i stan i denna sommarvärme är inte min kopp te. Nu var det ju inte riktigt planerat heller, utan det var mest för att fördriva tiden medan jag väntade på bussen hem (hatar sommar-tidtabellen btw) efter att ha lunchat med farmor och farfar, trevligt! Innan vi fyllde våra magar brummade jag och farfar runt och övningskörde, fokus backning. Det är svårt det där, men jag blir faktiskt bättre och bättre, thumbs up!

Med mig hem från stan fick jag en sommarklänning (vet dock inte om det var pengar i sjön..), ett linne och en kjol, saker jag gått och saknat ett tag. Nu saknas bara ett par sandaler och en eller två klänningar till så är sommarens garderob komplett.

Ha en fin eftermiddag, ttyl!

Som en kaka jag aldrig får smaka.

Fan fan fan fan fan fan.
Julia frågade om jag skulle med till Grekland (GREKLAND) nästa vecka. Jag jublade TILLS jag kom på att jag börjar jobba då. Hon matade mig med lite info och däribland vilka datum det var, varpå jag checkade min kalender och konstaterade att jag skulle behöva ta ledigt en dag. Jag funderade, fan, klart jag ska med! Snackade med mama och hon sa att det skulle gå bra och att vi skulle kolla mer efter min träning. När jag kom hem sa Julia att hon hade sagt fel datum, och att vi skulle vara borta längre än hon trodde, och DÄR tog den glädjen slut. Att ta ledigt 3-4 dagar innan jag ens börjat jobba känns inte så jättebra, så jag var tvungen att tacka nej. Till. En. Resa. Till. Grekland. Fuck. Fuck. Fuck.
Jaja, det kommer fler tillfällen, men fan vad awesome det hade varit!

Nu snarkar min broder i rummet brevid; han är 20 år, klockan är 10. Okej, kanske ska jag tillägga att han börjar jobba halv 6 eller ngt i den stilen, men ändå, normalt. Mamma har gått och lagt sig med, och pappa är bortrest, ovanligt. Detta innebär att jag är all alone med me, myself and I. Jag gillar det, för stunden i alla fall. Det brukar vända lite längre in på kvällen.

På tal om längre in på kvällen så är det biodags imorgonkväll, Eclipse! Julia och Amanda blir mina bordsdamer (stolsdamer?) och det ska bli så trevligt *klappar ihop händerna som en gammal dam*! Att filmen böjar 23.59 gör saken ännu bättre, det känns nästan lite förbjudet liksom. Jag ska äta godis, ATT JAG SKA. Viktig information det här, ni har väl penna och papper till hands? Det hoppas jag.

Nej, om man ska lapa i sig de sista minutrarna (minuterna, minutrerna??) av fotbollen och sedan skaffa sig ett liv.
Yeah right.

Lev å må!

We no speak americano.

Solen skiner idag med, det är härligt. Eftermiddagen har jag spenderat hos mina favvo-tvillingar, sassa och mallan - dom är typ bättre än bra. Kan även tala om att vi gjorde det kanske mest förbjudna under sommarlovet; räknade matte. Varför? Mallan har ett hemprov hon måste göra (läs: jag och sassa måste göra), trevligheter! Fast nä. När augusti kommer måste jag dra igång med min matte också, prov väntar när vi kommer tillbaka till hösten, jippie..

Vem fan skriver om matte på sommaren?! Just det - jag.

Nu ska jag kasta mitt nerskitade linne i tvätten och ta på mig något annat representabelt, innna jag drar iväg på träning i Mo. Det blir kalajs de.
Peace my bros.

Som en glass i solen.

Det här med benhinnor och asfalt är ingen bra kombination, det fick jag påskrivet ikväll. Trodde det blivit helt bra i mina stackars smalben, men nu är det bara att köra på med Voltaren igen, tur att det finns botemedel.
Ska nog spendera kvällen i soffan, dra en film med resten av familjen. Det är nog bäst att börja ladda upp för de kommande dagarna av ledighet, är fan tveksamt om jag orkar med dem...

Skämt åt sidan. Jag älskar sommaren just nu, det är bara för wonderful.

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting, och kanske vila efteråt.

Över berg och djupa hav.

Efter en hel helgs sittande på ändan är det dags att ta tag i saker och ting. for starters, dököttet.
Ut å kut! Det kommer bli heavy man..

Home again, not sure if I'm happy or sad, the situation just keeps gettin' me mad.

Ja, what to say?

Midsommar i Piteå med familjen var som vanligt mysigt, lungt och på tok för mycket mat. Känner mig helt matt och trött, trots att jag sovit mer än vanligt den här helgen. Kan också meddela att vädret var fett, sol och varmt hela helgen, underbart I have to say.
Solen hängde med oss hem och lyser ute för fullt, men jag känner mig liksom inte peppad på tanken att bara ligga. Just det, ligga. Fast vafan, jag gör nog det ändå. Tar med mig min just nu bästa och värsta vän, "hope is the last to die", en bok jag köpte i Auschwitz, lagomt lättuggat. Fast nä..

Bye for now.

Man ska inte kasta bäver i trähus.

10-1, 8 raka vinster. Vad finns det mer att säga?

Imorgon kastar jag mig in i arbetslivet igen, och åker sedan med mor och far norrut, till Piteå närmare bestämt. Det ska bli otroligt skönt att bara komma iväg och inte träffa någon annan än de nyss nämnda samt mormor och morfar, skita i allt liksom. Okej, jag har inte världens jobbigaste liv just nu, men mitt huvud driver mig till vansinne och då känns det som en bra idé att lämna hemmet för ett tag, släppa allt.

Kommer inte blogga något under helgen, så om jag inte tittar in i morgon så önskar jag er en jättebra midsommar.
Lots of kisses, xoxo.

Obekvämt, onaturligt och otroligt onödigt.

Sånt här ger mig ångest, ont i magen och närapå spykänslor.
Jag klarar bara inte av det.

Jag hoppas att bloggfenomenet dör ut snart. Verkligen.  Och ja jag vet, jag sitter själv här och skriver..


More than anyone.

Fan.

B.o.b

Jag hoppas att ni inte gått miste om denna goding, jag anar att den får hänga med i sommar!


One track mind.



Counting the days.

Ikväll har jag varit hos min bästa Maja och sagt adjö, ja, adjö. På torsdag åker jag för att fira midsommar i Piteå och när jag kommer hem har hon åkt till Lysekil, och vi kommer inte ses på asa-länge. Hur ska jag överleva? No kidding, jag kommer lida. Big times.
Sa alla fall åt henne på skarpen och hon lovade att skicka brev, vilket lugnade mitt ilande hjärta lite.

I övrigt så tror jag att jag håller på att bli uttorkad, vilket nästan är på tiden med tanke på hur lite jag dricker. Eller ja, druckigt under hela mitt liv. Att snitta två glas vatten om dagen är inte så bra, det börjar jag märka nu. Kanske ska ingå någon slags vatten-diet? Alltså att dricka tre glas när jag är sugen på något, det brukar hjälpa har jag hört. Ja fan, börjar imorgon.
Kan även berätta att det är hundra grader varmt i mitt rum just nu, as always på sommaren. Nu kan det iofs vara lite extra varmt för att jag cyklade hem som en galning, som den galning jag är.

God natt.

Morgonen kommer alltid, konstigt nog.

Overthinking everything, vilket gör att jag fattat penna och papper igen. Exakt vad det blir vet jag inte än, jag låter handen jobba och huvudet vila, det fungerar.
God natt.

THIS is home to me.


Vackert är bara förnamnet. Kan man önska något mer?

Jag är bäst på att trolla med tiden. Bort den.

På träningen skojade jag till det och sa att jag brutit örat, nu tror jag inte det var så skoj. Något står liksom ut och det är rött, ont gör det med. Man ska alltså inte blockera bollar med sidan av huvudet? Ah, varje dag lär man sig något nytt. tur det.
Funderar på att gå och lägga mig med det samma, men jag vet själv att det kommer ta en timme eller så innan jag kan kasta mig in drömarnas värld, as usual.

Sweet dreams loved onces, på återhörande.

Dagarna dom går och går, efter varandra; måndagtisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag.

Nu längtar jag till juli, till Yran och Östersund. Det kommer bli så jävla awesome alltså, shit. Fast jag vill inte längta, som vanligt, för när den helgen kommer står augusti för dörren, vilket betyder att sommarlovet nästan är slut. Min vilja är dock inte stark nog, jag längtar som bara den, åh. It will rock every bit of me and my friends, yeah.

Nu är det dock bara juni, och jag får nöja mig med det. Denna månad kommer nog också vara fylld med underbara dagar, underbart folk och underbara händelser. Det kommer nog bli, underbart.

Om en timme drar jag iväg på träning i Mo, ganska underbart det med. Peace.

A wish away from you.

Lade mig i en solstol på baksidan tillsammand med julia, eller ja, hon hade en egen stol. Det var varmt och gött - tills solen försvann. Elaka moln står inte högt upp på min gillar-lista, det kan jag lova. Vi gick in och käkade lunch istället, ganska trevligt det med. Nu har vi bänkat oss framför Portugal - Nordkorea, och gosse vilken fotboll! Portugals mål är för bra för att vara sanna, vilka anfall! Ja, det är inte utan att man blir lite inspirerad, tur att jag ska iväg på träning ikväll då. Hähä.

Annars så rullar livet på, nästan helt okej måste jag säga. Nästan.

Det går inte.

Skrev ett långt inlägg. Tog bort det.
Hörs senare, puss.

just so u kow.

Far för att vinna en match, brb.

Bak och fram, upp och ner.

Att jag inte lär mig. Jag ska inte äta chips, fan vad jag mår illa. Inte bra med tanke på att det endast är 13 timmar till match (Ja, jag har räknat..), och då vill jag vara fit for fight.
Damn, trevligt var det ikväll i alla fall. Lekte fröken och lärde Isabell åt vilket håll man skriver I, och där igenom förklarade att hon visst hade sitt halsband bak och fram. Fråga mig inte hur man kan vända bokstaven I åt fel håll, men det går tydligen. Skrämt Cajsa har jag gjort med.
Ja, tänk vad mycket man kan hitta på en kväll. Sova kanske? Mja.

Living the beat - nog fan gör jag det.

Det regnar, och regnar, OCH regnar. YES.
Dagen har spenderats med mina tre systrar hemma hos sara och malin, trevligt trevligt. Vi bestämmde oss för att starta ett band; sagt och gjort. Julia på tvärflöjt, malin på piano, jag på gitarr och sara på sång. Det lät så vackert mina vänner, så vackert..

Nu försöker jag smälta en kebabrulle (ont i magen som faen), innan jag ska leta fram något regntåligt och brumma till Cajsa. Det blir prima, jag har saknat den kvinnan. Och bellan såklart, always.
Imorgon hoppas jag på bättre väder av många anledningar, bland annat så föredrar jag att slippa baddräkten på fotbollsplanen, och en sommarfest i regn är halvkul.

Fan, regn eller inte regn, det känns mer och mer som sommarlov nu.
PEACE.

Innan nästa fest ska jag gå till tandläkaren.


På tal om.

Kommentar Tid
Anonym om I love you man.:
gaaaaay


Svar: Vet inte om du syftar på mig eller Robin, men jag vet från ganska säkra källor att båda är hetrosexuella. Men tack för omtanken!

I love you man.


En sommar som börjar nu. Mitt i mitt liv. NU.

Att vara full.
Att strula med någon random.
Att ha lite för kort klänning.
Att sitta uppe vid datan bara för att, långt in på natten.
Att klaga på allt, och svära i varannan mening.

Att vara ung.

Snart börjar det brännas inför dagen då jag fyller 18, dagen jag blir "vuxen". Ett år senare så har jag inlett mitt sista år på gymnasiet, och ska sedan leta mig ut i livet, antagligen plugga vidare på annan ord. Jag ska; flytta.
Visst kan det låta skönt att ha sitt eget lilla hem, leva efter sina egna regler och göra precis som man vill? Ja. Fast samtidigt känns det lite skrämmande, man har liksom inte det där stödet som alltid finns, även om man inte tänker på det. Plötsligt så ska man betala räkningar, springa ärenden på banken och sköta om sig själv, på ett sätt man inte gjort förut. Man ska se till att allt funkar i vardagen; det ska finnas mat, kläder ska tvättas, sopor ska kastas och hemmet ska städas. Telefonsamtal till arbete, skola och myndigheter kanske behöver ringas, och vem ska göra det om inte en själv? Det är inte längre någon som på ett magiskt sätt fixar allt åt en, det är ingen som ser till att allt kommer vara ordnat när något ska vara klart.
Ansvar.

Jag tycker att jag är ganska bra på att ta eget ansvar, jag gör det ska när jag måste. Men ändå är det mycket jag drar mig för att göra, och då är det skönt att mamma och pappa finns till hands. Att ringa till folk jag inte känner och fråga något, eller fixa något är bland det värsta jag vet, mamma är likadan. Pappa däremot älskar att fixa och dona, boka hotellrum och ringa runt. Ibland tvingar jag mig själv, jag måste lära mig. När det gäller sommarjobb tex, då kan inte mamma och pappa fixa Allt, man måste visa lite eget engagemang.

Hur som helst finns det mycket man måste lära sig innan man kan stå där en dag, på egna ben och inte har någon annans stans att ta vägen än ut ur boet. Jag kan inte föreställa mig att den dagen kommer, men när jag tänker efter är det inte så länge kvar. Usch.
Jag tycker att det ska bli kul att flytta hemifrån och börja en ny preiod i livet, missförstå mig inte, men jag uppskattar tryggheten jag upplever här hemma. Om jag har en dålig dag kan jag gnälla till mamma och hon talar om att vad det än är som tynger mig så är det inte det viktigaste i världen, jag ska inte ta det så hårt. DET är något som hjälpt mig mycket det här första året. Om jag fått ont i magen över ett prov som ska skrivas eller en uppgift som ska in, så påminner hon mig om att det inte spelar någon roll, egentligen. Det ska man komma ihåg. Det viktigaste är att man mår bra på insidan, att man inte tar allt så hårt på sig själv; allt annat kan kvitta.

Men, vart är det jag vill komma? Jo, man måste ta vara på tiden man befinner sig i även om framtiden lockar.
Låt dig själv slappa, gå ut med vänner sent om kvällarna och våga vara UNG. Gör alla dumma saker du senare kan se tillbaka på, och skratta. Skäm ut dig inför okända människor och våga vara dig själv. Tiden kommer inte tillbaka, så ta vara på den. Tänk inte heller så mycket på vad andra tycker och tänker, för faktum är, det gör de sällan ändå. Tänker och tycker om dig alltså.

Jag vill inte få det att låta som att jag är världens vildaste som släpper loss jämt, för så är det inte.
Jag menar bara att det är något som jag bör tänka på, och ni med.

I sommar ska jag vara ung. I sommar ska jag vara dum. I sommar ska jag göra saker som kanske inte är så smarta för stunden, men som jag kan tänka tillbaka på och minnas. Och skratta. Fan, det är nu mitt liv pågår. NU.
I wanna be crazy, dance on the tables and shake my booteeeeey. Typ.


Varför sitter jag här egentligen?


Dagens funderingar.

  • Varför lär jag mig aldrig att äta i tid innan match? I will puke, that's fo sure.
  • Varför är alla bloggare laktiosintoleranta, och är DET nykeln till framgång?
  • Varför kan jag inte sluta klösa på ett födelsemärke som som sitter i (på) mitt huvud? Och är det farligt?
  • Vart sjutton har specialkuddarna för mina misshandlade tår tagit vägen?
  • VAD VILL FOLK MED ATT ANVÄNDA LEGGINGS MED MIDJEKORTA TRÖJOR?! inte okej. "Cover you're ass, leggings are not pants.
  • Kommer MIK köra segertåget vidare ikväll? JA
Och just det. Jag var med om en jordbävning igårkväll. Hur coolt?!

Med solen i ryggen och vinden i mitt hår.

Att vara ledig idag medans alla andra jobbar är king. Varför? Jo, jag har legat ute i solen i ett par timmar, vilket mina arbetande kompisar inte kunnat göra. Skadeglädje. Eller ja, ute kanske de varit, men antagligen inte lika nakna som jag..
Innan jag kunde strippa av till solning var jag en sväng till Husum med farfar, övningskörde gjorde jag. Att ligga och brumma 90 på E4:an är lite långtråkigt, och det vore ju halvfarligt att somna. Väl framme i denna metropol hänkade jag farfar och inspekterade fotbollsskolan, och sedan drog vi och fikade. Kanelbulle is the shieet.

Nu ska jag tanka vatten och ladda upp inför kvällens match. Tre pinnar gäller!

Det måste ha skett en miss i landet där dom böjer bananerna..


Kort och gott.

Ikväll ska jag lapa fotboll på Skyttis, gud så bra. Inte för att jag gjort något annat än det de senaste dagarna, men det kan ju vara kul att byta VM mot damtvåan för en stund, lite reality-feeling liksom. På tal om fotboll och VM så vill jag ta en traktor och köra över varenda liten tutjävel, så less på noiset! Vad är grejen liksom? Det är det enda man hör via rutan, och antagligen det enda man hör på match. Varför inte nöja sig med att tuta när det blir mål?

Fast med senare eftertanke tar jag tillbaka det jag precis skrev. Jag förstår varför de inte nöjer sig med att tuta vid mål, det blir fan inga mål! Alla matcher har varit otroligt målsnåla, kolla bara nu; Portugal-Elfenbenskusten 0-0 efter 84 min spelade. Halvsegt..
Men allvarligt, go easy on the Vuvuzelas och ta tillbaka de hederliga applåderna. DET tycker jag. Fast neej, nu ångrar jag mig igen. Jag tror jag ska ta med mig ett gäng till Skyttis och tuta fan ur motståndarna, hoppas att Själevad är imun. Hoppas.

Don't you worry about a thing.

I am superwoman.
Fan va jag är dooktig. Intervaller, en dusch och lunch, nu saknas bara lite kläder så kan jag hitta på något annat kul. Kanske stan? Njee. Måla naglarna måste jag däremot, ser ut som hell. Nu regnar det också. Great.
Twitter-style in my <3.

Please. I'm sorry. Why?

God morgon!
Tyvärr så var det inte någon sol som visade sig på himlen när jag drog upp rullgardinerna idag, nej, mulet och trist. Jag som hade tänkt ligga ute och stekta, vilket skulle behövas speciellt mycket nu då jag börjar flagna på ryggen. De e fresh.
Förmiddagstv är ganska sucky btw, mest tv-shop och game-shows, och så ja, Days of our lives. Snacka om en flippad serie, alla är ihop med varandra, har barn till höger och vänster och det springer alltid omkring en mördare. Nu kanske ni undrar varför jag tittar på det om jag tycker att det är så dåligt, och svaret är att jag inte har något annat att göra för stunden.
Funderar på om jag ska ge mig ut och springa eller spara det till ikväll, tough call.

Dagen är fylld med svåra frågor för erica lundberg. Dags att besvara dom. Ciao!

Som ett myggbett; Svårt att göra något åt och jävligt irriterande.

Man blir trött av att göra ingenting. Och blöt av att träna i regnet.

Att sitta i sängen med ryggen mot väggen är skönt i början, men nu har jag ont i ryggen. Eftersom mitt humör är påväg neråt, snart är jag emo, så är det nog lika bra att jag går och lägger mig. Imorgon hoppas jag på en regnfri dag och ett glatt humör, för nog fan behövs det. Första dagen på sommarlovet har varit ganska värdelös, men det är ganska skönt på nått vis också. Varför vet jag inte, det bara är så.

Ibland är ganska ofta jämt, ofta är det jämt så att jag saknar dig ibland. Ibland betyder ibland, ganska ofta och jämt samma sak. Ofta vill jag skita i jämt och ofta, bara veta om ibland, men för det mesta vill jag bara ha jämt. Med dig.

Som en sol på en mörk himmel, tanken på dig lyser upp min dag.







Randoms, och Cajsas bror. Glada randoms och glad Cajsas bror.



When I grow up.

Idag har jag lekt skräddare, det var kul. En big-kind-of-nattlinne-typ fick bli offret och förvandlas till en magt-shirt, och resten en tubkjol, fast den har jag inte sytt än.. Vet inte om jag någonsin kommer använda detta mag-visar-plagg, men det var ett bra sätt att fördriva tiden på. Kan kasta in en bild senare om så önskas.

När jag packat undan symaskinen gick jag över till Julia och hängde där en timme, träffade storasyster Cilla gjorde jag med. Trevligt. Något som också var trevligt var det faktum att jag kom hem med tre nya klädesplagg; ett par jeans, en tunika..typ, och ett linne. Det är bra att vara liten och minst ibland.
Nu ska jag snart leta fram något jag kan kalla middag och packa träningsväskan, för att sedan dra mig mot träning i Mo. Hoppas det slutar regna, för annars blir jag blöt.

Monday, not as blue as sunday. Yet.

God förmiddag!
Jag har landat här en stund efter ett par ganska aktiva timmar såhär på morgonkvisten. Jag ställde väckarenpå halv tio och gick ner för att käka frukost, innan jag bytte om till träningskläder och satte mig på cykeln i en halvtimme, det blev intervaller den här gången. Benen skakade när jag var klar, fan va jobbigt det var! Men det är så det ska vara, det är så jag tycker om det. En dusch på det så hoppade jag in i bilden med farfar och brummade runt i stan i ca en timme, vilket inte gick lika bra måste jag säga.... Det var längesen det gick så dåligt att köra faktiskt.

Nu har jag käkat lunch och funderar på vad jag ska fylla resten av dagen med. Förutom träning ikväll har jag inget planerat, så det är fritt fram att hitta på vad som helst. Problemet är bara det att det regnar ute och jag tror att många av mina kompisar jobbar idag.. Aja, nått ska jag nog kunna hitta på. Jag är ledig, och I love it.

I never kiss n' tell.

Jag är nöjd. En timmes träning och dusch på det, en komplett söndagskväll. Tror faktiskt inte jag ska törsitta upp ikväll, utan gå och lägga mig ganska tidigt, eller a, mindre sent i alla fall.. Imorgon tänkte jag inleda dagen med en halvtimme på cykeln och sedan övningsköra med farfar. Det var ett tag sedan jag körde, så det är nog på tiden. Kan inte fatta att det är mindre än 8 månader tills jag kan boka uppkörning, och förhoppningsvis få lappen i handen. Gud, det är ju typ snart.

Med framtiden för mina fötter mår jag som en prinsessa, med minnen från det gångna skaver kronan på mitt huvud.

Jag gör vad som helst.


Not today, not tomorrow or not ever.

Jag vet inte om jag vill skratta eller gråta, om jag är hungrig eller vill spy, om jag är pigg eller trött, om jag är mig själv eller någon annan. Det enda jag vet är att jag vill ta en joggingtur och just,

att mina vänner är väldens bästa. Och idag är Maja, speciellt bra.

You're miles away.

Mina linser är allt annat än fokuserade, min mage allt annat än mätt och jag allt annat än pigg; det har varit en lång dag.
Idag gjorde jag min första dag på "nya jobbet", det var halvvirrigt och halvpinsamt, men kul. Jag har alltså lagt min resturang/hotelll-karriär på hyllan och hoppat in i handels-branchen, i en butik här i stan vid namn Bohag. För att ge den lite extra reklam kan jag säga att Blondinbella diggar den stenhårt, hennes favoritaffär här. Cooooolt va?!.. hähähä.
Vid tre åkte jag hem och bytte om, och åkte sedan in till stan igen, denna gång i sällskap av Maja, Bella och Pauline, trevliga damer det där. (Spenderade föresten min gårdagskväll med dem också=)) Vädret var inte lika kul, regn och blåst, huvva! Nog för att vi frös, men mer synd tyckte jag om studentera, som var sååååå fina (ikväll är det alltså the big night, balen), allihopa! Jag längtar sååå mycket tills det är min tur, det ska bli så himla kul att få gå på riktig bal, klä sig i en vacker klänning och känna sig som en prinsessa (hej Erica 7 år). Ja, underbart. Men det är då, nu är nu.

Efter mer än två timmar i regnet hade nästan alla gått in och vi drog hem, skönt efter en lång dag. Resten av kvällen har jag spenderat med mig själv i soffan, påklädd och nerskabbad. Ätit choklad har jag också gjort. Imorgon ska jag sova. Länge.

Puss på er.


Bellas man och hans dejt, stiliga som bara den! (orkar inte vända bilden)



Min team-mate Caisa och hennes kavaljer, damn girl!


En av sommarens höjdpunkter; alla fina klännigar. Jag dör. Jag smälter. Jag är en tjej, det är ok.




Alla var fina. Alla.
När jag går ut ska jag vara finast.

Let me laugh at you.

Jag är mätt.
Fan å.
Tycker inte om att gå och lägga mig när jag mår såhär. En joggingtur hade suttit som en smäck. Men då tror mamma att jag blivit tokig.

Fast vadå blivit?


Ni vet när en katt fångar allas uppmärksamhet?, Ja, igår var en sådan förmiddag.

Det var mayhem.

Nu är det sommarlov. Jaha, vad gör man nu?......
Det känns lite (mycket) konstigt att vara helt ledig, nu och flera veckor framåt. Jag har inga måsten, vilket såklart är underbart, men jag kan liksom inte minnas att jag haft det så tidigare. Wierd.

Idag har jag varit i stan och tittar på studenter, oh my god alltså. När vi stod där och lyssnade till "För vi har tagit studenten.." och såg champange sprutas av lagomt fulla 3:or, konstaterade vi hur länge två år känns. Nyss hade jag smått ångest för att det är så nära, men nu känns det miles away. Det är nog ganska bra med tanke på att det är mycket som ska hinnas med på två år, men GUUUUD VAD JAG LÄNGTAR!
Att springa ut ur skolan med en fin vit mössa på huvudet tillsammans med klassen och sjunga för full hals, att stå på flaket och sjunga med i nästan outhärdlig musik och att vara klar med skolan, vilken känsla det måste vara! Herregud. Hjälp.
Nog om det.

Igår hade jag mycket-väldigt-jätte-kul. Kvällen inleddes hos Maja tillsammans med större delen av klassen och några otillhörande, med mat, dryck, musik och lekar. När vi kände oss nöjda och glada snörade vi på oss klackarna och hoppade på bussen, för att ta oss in till stan. Väl inne gick vi ner till Stransparken där vi sammanstrålade med lite annat folk, och faktiskt blev kvar hela kvällen. Vädret var helt j*vla underbart, gud måste gilla oss. Det blev dock lite (jätte) kallt när solen gick ner, och vi gjorde det bästa vi kunde för att hålla värmen, men vid halv 2 var det ändå dags att dra sig hemåt.
Jag kan inte riktigt säga vad vi gjorde hela kvällen, men herregud så trevligt det var. Jag måste ha världens bästa vänner, helt klart.


Det var det ultimata sättet att välkommna sommaren på. Nästan. Det är fortfarande saker (människor) jag saknar.
Nu är det bara att fortsätta som vi börjat - på topp.

Love u all.

Ikväll har jag levt mitt liv som det bör levas.
Men nu - sova.

Summerfresh.


Före.


Efter.

Twittering.

Fan, jag har precis ätit tårta. Jag som svor på att inte fika mer den här veckan.. Men det vore ganska onödigt att kasta en hel prinsesstårta med blåbär, eller hur? Ja. Det tycker mamma i alla fall.
Ikväll är det match som gäller, tagga fan! Om vi vinner ikväll går vi upp i toppen, hur bra vore inte det?! Apbra.

Imorgon går jag på sommarlov, det är också apbra. Faen, jag längtar tills imorgonkväll. Det kommer blir sweet.

Hörs senare.

nothing left to do.

Jag kan inte känna, inte tänka och inte agera. Tiden går i slowmotion och mina ben är tunga, men inte i närheten av mitt huvuds tyngd. Jag har inte varit såhär trött på länge.
Jag ser ingen annan utväg nu,
jag måste...


..ut och springa.

I like.





Dubbelt upp bara för att låten förtjänar det, just pick vad du föredrar. Ett råd: Basen på max and let's shake it!

Dagens Erica.


Röd, rödare, Ericas rygg.

Burn, det svider. Typ som min tå under träningen, men jag ska inte klaga.
God natt. Håll alla tummar för mig imorgon, det lär behövas.

Make me smile.

Jag har en intressant bränna på ryggen. Att sitta och plugga med baksida mot solen ska man passa sig för, tydligen. Rosetten i nacken från bikinin har lämnat en vit fläck, tjusigt värre!
Snart blir det träning, och sedan lite sistaminutenplugg inför the final test. Det känns nästan som om jag fattar det här, en konstig känsla.
Wierd.

I'll go crazy.

Inåsg precis att jag visst har träning ikväll, känns lite blää. Det betyder att det är bäst att sätta igång med ettans sista pluggdag, tjoohej! Eller nja, men nästan.
Inatt har jag sovit lika oroligt som alla de senaste 5 dagarna, fattar inte vad det sitter i. Att vakna femtioelva gånger innan klockan slagit sex är otroligt jobbigt, särskillt när det känns som om jag vaknar av en anledning. But why?!

Aja, nu ska jag ta tag i mig själv och släppa taget om lådan. Ha en fin dag!

You can't break what's broken.

Jag vill bara hämta en burk, öppna locket och stoppa ner hela min insida. Jag vill att alla tankar och känslor ska lämna min kropp och lämna mig tom och tanklös för ett ögonblick, bara slippa denna gnagande känsla jag burit på hela dagen. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, vad det beror på eller var det kommer ifrån. Jag känner mig bara lite ensam, hopplös och fastklistrad.
Det känns som att jag stått och stampat på samma ställe i flera dagar, i flera veckor, ja - kanske månader. Jag hatar att gå och vänta på att något ska hända, något ska förändra mitt liv över en natt.
Och ja, tyvärr är jag så naiv att jag tror att saker händer av sig själva. Jag vill att det ska vara så.

Problemet är bara det att jag inte äger en sådan burk. Det finns inte en burk på mils avstånd som är tät nog att innesluta det jag önskar. Det skulle hitta mig ändå, I know that.

Far away from done.

Idag känner jag mig allmänt grå, less och instängd. Jag hatar den känslan.
Förmiddagen spenderades i solen iklädd bikini, DET tyckte jag om. Efter ett började solen försvinna, mer och mer, nu var det flera timmar sedan den tittade fram senast. När det blev för kallt att vara ute satte jag igång med pluggandet, vilket inte gick så jäkla bra om jag ska vara ärlig.. Nu har jag tagit en paus, inser att det inte ger något att tjursitta om man varken känner motivation eller att jag fattar något.
Imorgon blir det i alla fall en sista kraftansträning, tillsammans med mina kvinnor. DET tycker jag också om.

Just nu vill jag bara sätta mig på första bästa plan, båt eller varför inte buss. Jag vill köpa en biljett utan destination och hamna wherever, plocka fram de få slantar jag äger och försöka klara mig så gott jag kan. På en ny plats, bland nya människor och nya drömmar.
Fast egentligen vet jag precis vart jag vill åka. Egentligen.

Free falling.

En sån dag.
Vinst med 4-0 och släktkalas på det, inte illa alls! Fast det där med släktkalas ska jag nog ta tillbaka och kalla det kalas, med både släkt och vänner. Firandet var alltså till ära av min hemkomne bror, hans födelsedag och mammas födelsedag, tre flugor i en smäll. Praktiskt.
Nu har nästan alla gått hem och då anser jag att jag kan gå och lägga mig. Skönt!

Imorgon är det en ny dag med nya tag, då jag redan nu bestämmt mig för en joggingtur och lite plugg. Det finna dock plats för justeringar efter vädret, vilket jag hoppas blir kanoners.

Peace out, going to bed.

update:

Jag kommer nog inte alls kunna sova så lätt, musiken nerifrån tränger igenom mina tunna väggar lätt som en plätt. Jippiee.. Sen kan jag också meddela att jag har grymt ont i en tå, fick en elak blåsa under matchen som sedan gick sönder och skinnet föll av, trevligheter. Svider svider svider.
Nej, lite deppmusik på det här så!

When the world comes crashing down.

Jag drömmer varje natt. Inatt var tredje gången i rad samma människa var med, vad är det här?!
Jag tror jag har ett undermedvetet som vet saker inte jag gör.

Från frossa till skoskav.

Även fast sommaren är så nära att det bränns, så kan jag inte låta bli att sakna vintern lite. Den har en viss charm ändå.
Här kommer några av årets favoriter.






Thinking the thoughts that will confuse me, that's for sure.

Klockan är strax över tio och jag har redan dragit en film, fan va degig jag är.

Maybe it's been you all along.

mamma kallade mig precis knäpp.
Det finns en risk att hon har rätt.

Funderar på att ta steget tillbaka, men fotspåren skrämmer mig.

Fan va roligt det var att träna idag, känns tråkigt att säga det men det var ett tag sen jag kände den kicken som jag gjorde idag, underbart. På lördag är det matchdags igen, och jag ska åter igen spela back, spännande må jag säga. Kanske går lite bättre denna gång, när jag i alla fall har en back-match i bagaget.

Nu ska jag gå och lägga mig, har varit så grymt trött hela dagen. Imorgon avslutar jag näst sista skolveckan med tre lektioner och slutar vid lunch, den är veckan har varit heeeelt okej alltså. =)

God natt mina vänner, peace.

Dagens synder.







(att fota i motljus var halvsmart, jag vet. men det kan inte hjälpas)

1. Färglatt linne, fresh dude!
2. Magkort linne som jag först dissade totalt i tro om att jag aldrig skulle gå runt i ngt sådant, men jag ångrade mig när jag provat det. Det blir perra i sommarvärmen!
3. Svart klänning, siple men med det lilla extra.
4. Slappa mjukisshorts.
5. Världens skönaste shorts alla kategorier! Jag gillar.

Lägg till en tårtbit på det här så förstår ni att jag förtjänar några rapp. Huvva vad orba av mig.

Som en tårta utan grädde.

Säger som Josefine, Fan ta Bikbok. 50% på ALLT i butiken, förvånande att jag kom hem med två påsar?! NEJ.
Jag har lite ångest, jag skulle inte gå på stan idag, alls. Men men, tror jag håll mig under 500-lappen, vilket ändå är för mycket, men ändå så att jag kan sova ikväll. Slänger snart in bilder på sakerna, för ni ska veta det, dom var fina.

äntligen

Jag har knäckt koden. Jag vet vad Egoina heter egentligen. Deni.

och för er som redan visste det så, tyst.

If today was your last day.

Jahapp.
När jag väl bestämmt mig för att ta mig igenom dagen utan onyttigheter säger pappa efter middagen: Vill du ha en glass? Och langar fram två stycken BJ's, den här nya peanut-och-något på pinne, innan jag ens hinner svara.
Svaret kommer såklart, och jag kan inte hindra mina läppar från att ljuda "Jaaa."

Men vafan, en glass hit och en dit, det gör väl inget? Förutom att äta glass så har jag faktiskt pluggat lite, fysikfanshelevtet.. Ja, exakt så vill jag beskriva det nu. Det lilla ljuset jag ser i den tunneln talar om att det är sista provet för årskurs ett, men det dämpas lite när jag kommer på att det är det här provet som avgör vad jag får för betyg. Jippie.. Jag ska fan hare!

Imorgon har jag typ en lektion, eller möjligtvis två. Eftersom vi i princip har avslutat alla kursen och det endast består lite betygssnack och liknande, blir det inte så hårt arbete nu för tiden, vilket såklart är mycket skönt. Idag hade vi hål i en och en halv timme, och spenderade den tiden på bästa sätt, vi satt och... satt. Ja, säga vad man vill om nolaskolan, men det finns inte sådär jättemycket att göra av all dötid om man inte orkar plugga eller är för lat för att lämna byggnaden. Men men, att sitta och just sitta är ganska skönt ibland.

Nej, tillbaka till el fysik kanske?
xoxo

I wanna be a star, a sun or a moon.

Att spela volleyboll sätter sina spår kan jag säga, mina händer är massakerade (och underarmar). Vet inte om det beror på en dålig teknik eller ovana, men jag väljer att tro på det andra alternativet.
Matchen gick.... a vi vann i alla fall, pupade in hela 7 mål i andra halvlek! Way to go MIK-bönor! Att spela back var spännande, och inget jag var spec. bra på, men det kanske också är ovana.. Nu ska jag hoppa i säng, och som jag ser fram emot det!
Tjao.

As green as you.

Hola chicas! (och chicos om det är så)
Dagen har spenderats i solen med tårna i sanden precis som önskat, tillsammans med klassen. Själva volleybollspelandet gick väl okej, kan väl inte påstå att jag eller någon annan är någon star, borträknat Josefine som utövar denna armdödande sport på fritiden. Eftersom va slutade rätt tidigt har jag legat ca en timme i solen, vilket verkligen behövs. Kännde dock att det var dags att uppsöka skugga och svalka nu, kan ju inte vara helt utpumpad till matchen ikväll.

Jag gillar det här. Sommar och bara ben. Mer av den varan tack!

RSS 2.0