5 orsaker att ålderstesta sig.

-Du utrpoar "Sabla skit!" istället för en fläskig svordom när du tappar saker i golvet.
-Du börjar själv tycka att det ser otrevligt ut med smutsiga underkläder på golvet, precis som mamma påstått i alla år utan att du förstått vad hon menat.
-Du blir anfådd av att gå upp för de trappor i skolan som leder till din korridor.
-Du tycker inte alls att läsk (dricka) är särskillt gott längre, inte heller saften som bjuds i skolan, och ber istället om vatten till samtliga måltider. Måndag som lördag.
-Du tycker att lokaltidningen är morgonens höjdpunkt.

Och ja, allt detta händer Erica Lundberg. 17 år? Börjar tvivla alltså...

Shake that ass!



Jag lever, fysiskt i alla fall.

Igår hade internet lagt av.
Idag har jag inte tid.
Jag leder inte mest-aktiva-listan nu, i know.
Imorgon går jag på lov, och då blir det andra bullar.
PÅSKBULLAR!

he-he-he

After all it's you i'm going to marry.



Det var kärlek vid första ögonkastet. Det är kärlek vid det tvåtusende ögonkastet med.
Jag låter som en stalker. Men vet ni vad? I don't care!

Nördverkstan är i full gång!



Låter det inte underbart med svenskaprov på onsdag? Jo, det tycker jag med, och därför sitter jag med mungiporna uppe vid öronen och pluggar just nu.
Ironisk? Nääe.

Är du vaken Lars?

Snubblade över Så ska det låta under helgen, och hann le både en och två gånger åt detta framträdande. Det gjorde min kväll och mitt humör så mycket bättre, ojoj. Musik kan förändra allt.


En ny mening på kartan.

Människor har fan ingen innanför pannbenet. Det bevisas HÄR
Sen när har tv hängt ut folk? Nej, just det!

Söndag.

Jag är helt slut. Totalt utmattad. Död.

I mörkret kan ingen se dig gråta.

Jag har ont i magen. Nästa vecka ska jag fasta. Eller nej, men träna, som felix anders niklas.
Imorgon blir det fotboll för hela slanten, DM mina vänner. TAGGAAAAAA!
god natt.

En sväng genom Öviks stad.

Hängde med m o p på stan en sväng mitt på dan, hade inget för mig och lite ärenden att uträtta så det passade bra. Kom hem någon timme senare med tre påsar, tre köp. Två av sakerna var saker jag behöver och den tredje en impulsgrej. Får väl se om den får stanna i mina ägor, men jag tror det.



Face mist från MUS. Vet inte hur länge jag dragit ut på detta köp, men nu äre gjort! Den kan förhoppningsvid hjälpa mitt smikt att hålla hela kvällar, jag kan inte förstå varför allt smink är spårlöst borta när klockan passerat elva?!


Impulsköpet för dagen var denna ljusa kavaj från Gina. Den är fin, och kommer nog användas flitigt i sommar. Är dock lite kluven mellan denna och en vit jag också kollat på.. Hmm, ska ta mig en funderare. En vacker dag kanske jag kan köpa båda. Den som lever får se!

Den tredje påsen innehöll ett helt vanligt vitt linne, nödvändigt! Mitt nuvarande är inte vitt längre ser jag nu, det är ljusgult..

Damien Jurado.


Erica på sne, lika bra dé!



Summerbreeze.


Dagens inköp: Höga jeansshorts från BB. Sommar nu tack!


Min pappa är bra snäll. Jag tackar och tar emot denna tirre från Koola Anna, välkommen!

Front                                                                                                                                           Back


Från vardag till födelsedagsmiddag.




Modellposerna satt inte där de skulle idag, men vad säger ni? HET BRUD GOING OUT!

Högröd på stan.

Hej och hå!
Idag är det den 26:e mars, vilket betyder att jag vill gratulera min fina vän Sara hundra gånger på födelsedagen, grattis!!!
Dagen har varit bra, helt okej liksom. Hade ganska slappa lektioner och slutade vid halv 2, så det var skönt. Efter skolan gick jag ner på stan en sväng i hopp om att fylla garderoben. Jag lyckades... nästan..
Jag började, som jag alltid gör, med att bara gå runt och titta i olika butiker, hittade mycket fint, men inte tillräckligt. Tillslut fastnade jag i alla fall för ett par jättefins jeansshorts från Bik Bok, ljusa och höga. Sommarfeeling! Först tänkte jag avvakta, men sen insåg jag att det är plagg som dem som tar slut och inte kommer in mer av, så jag slog till! Med en liten påse traskade jag vidare in på MQ, tog en sväng runt i butiken och gick ut igen. MEN, när jag passerade magnetgrejrna vid dörren pep det. Jag fick smått panik men andades lugnt eftersom jag visste att jag var osydig. Jag väntade på att en tjej som jobbade skulle komma och kolla, och öppnade både påse, jacka och väska. Det konstiga med allt var att när hon provade med väsken enbat tjöt det inte, när hon provade med jackan tjöt det inte och inte heller påsen. Även jag gick igenom utan något att bära på och det gick bra. Men när jag tog på mig allt och bar det tillsammans tjöt det. Efter många försök förstod hon att det inte var mitt fel, utan att det bara var något konstigt.

Kasnke har jag ett inbyggt varularm? Kanske.. Pinsamt var det.

Jag fick mina saker åter och andades ut, jag hatar situationer som dem, känner mig som en riksbrottsling! Jag tänkte att det hela berodde på MQ's larmgrej så jag skulle nog kunna shoppa vidare som vanligt. MEN, när jag skulle gå in på Kicks tjöt det igen. Jag dror hela historien för hon i kassan och hade varit med om det förut, så hon tyckte jag skulle gå ner på Bik Bok igen och kolla så de inte glömt larma av, om det inte funkade skulle jag komma tillbaka så skulle hon hjälpa mig, eftersom hon förstod att det inte var så kul att gå omkring när det pep hela tiden.
Sagt och gjort så var jag tillbaka i den lilla butiken, utan att det tjöt. Hon kollade kläderna, men hon hade inte glömt ngt. Hon färsökte klura ut var det beodde på, men kom inte fram till något.
Jag tog mina saker och tackade för hjälpen, lätt röd i ansiktet. Jag funderade att gå in på Kicks igen och be om hjälp, men jag kände att jag inte pallade fler pinsamma pipningar, så ja gick till bussen.

Usch, jag har ännu en klump i magen. Även fast både jag och de vet att det inte var någon fara, så känner jag mig som en tjuv. Blää.
Jag kan tillägga att jag hade min Zara-väska idag, den svarta med stora guldkedjor. Kanske var det den som gjorde att det blev utslag? Sen hade jag typ 1000 prylar i väskan (inkl. smink och sådant) eftersom vi hade dans idag. Halvkrångligt att visa allt.


Jaja, det var ju som sagt igen fara på taket, men det var ganska pinsamt. Särslkillt när jag var själv och fick tusen blickar på mig.
Så kan det gå, kanske ska be om en magnetröntgen och se om jag svalt ett larm?

Kan visa shorten senare, de är så sweeeeta!

Kvällsångest.

Fan. Det här går inte.
Träning blev inställd ikväll pga att det kräksnöat hela dagen. Vår? Pff.. Det fullkommligt kryper i kroppen på mig och jag upplever att jag bara ätit mest hela dagen. En cykeltur i garaget vore wonderful MEN, det blir nog inte så ikväll. Anledning?
-Det är typ minusgrader i garaget där cykeln står.
-Klockan är snart nio.
-Jag är så trött att jag snart smackar pannan på mellanslag.
-Jag måste göra engelska.
-Jag måste packa väskan och leta fram något vettigt att ha på mig imorgon. Tro mig, det är svårt.
-Jag vet att det är något jag glömmt göra som jag snart kommer på, dvs lite för sent.

Peace out, nästa vecka ska jag träna jävel.

En storm genom media.

Nu i dagarna har det snackats mycket om våldtäckter, våldtäcktsmän och våldtäcktsoffer, inte bara i övik, utan i hela Sverige. Den (de) specifika händelserna som det snackas om just nu är våldtäckt mot två unga flickor, båda från samma ställe, Bjästa har utanför Örnsköldsvik.
I det första fallet finns inga vittnen alls, och utredningen har varit lång. Jag har inte läst på så mycket, och ska inte helelr uttala mig om saken. Hela tiden har det varit ord mot ord, fast ändå inte. Folk som egentligen inte har med saken att göra eller vet vad som hänt, väljer sida (pojkens/flickans) och går ut på internet och skriver, på ren svenska, total skit. Detta gäller båda fallen, att det fortfarande disskuteras om vem som ljuger och vem som talar sanning, även fast pojken är dömd.

Jag vet som sagt inte tillräckligt mycket (det gör nog ingen förutom om de tre inblandade ungdomarna) för att kunna uttala mig, eller "välja sida", så jag väljer att vara opartisk. Det jag kan säga är att våldtäckter gör mig så in i helvete förbannad (förlåt för språket) och det ska inte accepteras. Jag vet att flickornas liv är förändrade för alltid, och de måste gå igenom ett helvete. Det jag också vill säga att av det jag hört angående "flicka nr 1", så verkar hela historrien ganska oklar till en början, då hon sägs berätta olika versioner till olika människor. Jag vet absolut inte om det stämmer, men OM det gör det så gör det såklart det hela lite svårare. Jag säger inte att hon ljuger, absolut inte, men jag vet hur lätt det är att överdriva något i stundens hetta. Om det hela, som vissa väljer att uttrycka sig, handlar om att "ge igen", så är det fel. Precis som mycket annat i hela händelsen.

Ett sånt här fall är nästan omöjligt att reda ut, eftersom det bara är de medverkande som vet hur det egentligen gick till. Just därför tycker jag att det är fel att välja sida, när historien (från båda parter) har ändrats flera gånger.

Jag säger inte att jag stödjer pojken, jag säger inte att jag tror 100% på flickan. Jag tycker att allt är förjävligt.
Att något så hemskt ska drabba så unga är tragiskt, och jag kan inte förstå hur man går vidare.

Det jag egentligen vill säga är att jag tycker att alla grupper på Facebook ska tagga ner, att alla som har lust att kommentera något inlägg på internet ska bita sig i tungan och låta rätten ha sin gång.
Att skriva saker som "lås in ---- på heltid tillsammans med mamma och bror", "hoppas de bränner f****n på bål" och liknande, kommer inte få det ogjort. Det kommer inte ge flickan hennes liv tillbaka eller pojkens heller för den delen.

Använd inte internet som en chans att kasta skit på andra, bara för att du kan vara anonym och skyddad. Använd det inte som ett sätt att bygga en armé och trycka ner människor. Väx upp och inse att verkligheten inte finns tryckt svart på vitt.

Det är hemskt, ja. Men det kanske inte är som du tror, så låtsas inte som om du vet.




HÄR finns en länk till gårdagens Uppdrag granskning (jag har sett det nu i efterhand, jag blir bara helt matt) som handlar om just det här.

Baksidan av att sparka boll om vintern.


Tyck synd om mig, i alla fall lite..

Onsdag.

En sån dag. En sån fan-vilken-jävla-skit-dag-men-jag-skrattar-ändå-dag. Kemiprovet gick.. a vi säger att det gick helt enkelt. Lika bra att lämna det så.
Trots att vi inte har prov varje onsdag så är det den absolut jobbigaste dagen. Dagens lektioner är alltså kemi, matte, fysik, svenska och naturkunskap. Låter det kul? Nej. Det är inte det heller. Att inleda eftermiddagen med 1h och 20 mins matte är som digerdöden, och sen ännu värre när man inser att man har svenska OCH fysik kvar.
Hur som helst så överlevde jag i alla fall och tog bussen hem vid tjugo över tre. I vanliga fall hade jag stressat iväg p träning, men idag är det undantag då vi har match ikväll isället. Det ska bli intressant, årets första game. Träningsmatch såklart, men still..

Nu ska jag käka lite middag och knapra taggtråd! Ciao!

Jag vet vad jag och mina vänner ska göra på nästa get-together!


Vi ska gifta oss han och jag. Han vet bara inte om det än.



Jag har sagt det förr och säger det igen, han är underbar.

Citerat "Missextra".

"Shit, vilket himla utbrott jag har fått såhär på morgonen. Hela rummet är upp och nervänt. Alltså, det var såhär att jag hade tänkt ut värsta outfiten och när jag ska sätta på mig mina nya hjärttajts är dom spårlöst borta. Hur arg blir man inte? Och till råga på allt så hittar jag dom inte någonstans, de är spårlöst borta! Jag slår vad om att det är Bella som har tagit dom."

Ja, du sa att tajtsen var borta, spårlöst. Sen valde du att lägga till att de desstuom var spårlöst borta, NO KIDDING!
Men vadå, det är bra att hon är tydlig. Det finns nog dom inte förstår att du letat innan du väljer att skriva att något är borta, länge leve övertydlighet!..

Tisdag.

God eftermiddag!

Jag sitter i soffan och samlar kraft för att orka ta tag i kemiplugget, prov imorgon. Även fast det här med kemi är pest och pina, så ska det bli ganska skönt att få det bortgjort. Jag väljer att se det från den ljusa sidan, även om det inte är så ljus..
Nej, dags att få något gjort. Sex and the city får bli Erica and the homework.
Ting!

ÄNTLIGEN!

I dagar, i veckor, i månader.. i år har jag väntat!
Äntligen är dagen här, och det känns great!

Vad snackar jag om? KIKA HÄR!

Du är det vackraste jag vet, drömmar om dig gör mig så het.

Det hade ju varit trevligt om jag kunde lägga upp ett välskrivet och ordentligt inlägg såhär på kvällskvisten, men jag vet inte om jag kommer lyckas. För att kunna skriva något bra måste jag känna min inspirerad av något, och helst ha något speciellt att skriva om.
Just nu känns min hjärna ganska blank, och jag sitter i en position som gör att mitt revben (eller vad det nu är) ligger precis på gräsen från att hoppa, mycket obehagligt. Jag får så ganska ofta, att det känns som om ett ben på vänster sida av bröstkorgen hoppar ur led, menar jag. Jag vet inte om det ens är möjligt, men om jag ska lägga ord på det så är det så det känns.
Jag har faktiskt ganska mycket knepiga saker som händer med, i, min kropp. Jag har haft (har den nog kvar om jag tänker efter) en lite kula, typ lite mindre än en ärta, i ett av smalbenen som man kan flytta på. Vet inte om det var något jag bara hittade på för att det kändes så, men jag tror inte det.. På senare tid har jag trott att jag haft ischias också, alltså att något klämmer på en nerv i ett av benen, men det beror nog bara på att jag sover konstigt eller har för hård säng.

Jag tror också (och det här är jag helt övertygad om) att jag har en elakartad sjukdom som ligger och lurar. Det kan vara en tumör, en blödning av något slag eller något muskel fel. Detta säger jag inte för att jag mår dåligt, nejdå. Det är bara så att jag aldrig gjort illa mig (allvarligt alltså, stukat finger tar nog priset) eller råkat ut för något riktigt hemskt, så jag tror att jag kommer bli RIKTIGT hårt drabbad en vacker (eller inte så vacker) dag..
Det låter hemskt att tänka såhär, men det är inget jag lider av. Jag väljer bara att tro att det är ödet, och jag får helt enkelt hantera det den dagen det kommer. That's it.

Ja, ni ser. Utan att jag hade tänkt det så blev det ett inlägg ändå. Bra kanske det inte blev, och vem sjutton skriver om oexisterande sjukdomar på en måndagskväll? Jag tydligen..

However. Ha en fin kväll, lev och må!

Dagens låt.


Måndag.

Dagens +
  • eehhh... folket tar nog en plats i toppen. Eller nej, dom tar nog platsen, den ända.

Dagens -
  • På något väster har jag tappat mitt ena örhänge, vilket resulterat i att jag gått runt med ett hela dagen. Halvsnyggt liksom..
  • Kemiprov på onsdag, vad mer behöver jag säga?
  • Det blåser jävel ute
  • Jag glömde börsen hemma och fick betala kontant, men enkronor för att komma hem.
  • Det är inte en pluggar-Erica som sitter här, alltså kan den andra punkten gå och dö.
puss.

A de ä sant de!


Äta - träna.

Ljudet av något som puttrar i stekpannan når mina öron.
Magen kurrar ledsamt och skäms över chokladbiten som nyss gjorde entré.
Tårna rör sig långsamt över golvet, söker efter något att pilla på.
Dataskärmen får besök av en ruta som meddelar att batteriet i den trådlösa musen måste bytas ut.
Erica klickar på den lilla krysset och ler med sin poetiska mun.

Jag ger själva fan i att batterierna måste bytas ut.

På tal om.

Kommentar Tid
lisab om En dag i mitt liv.:
vad gjorde du på kvällen då? :::)

Svar: Jadu lisab, jag kan meddela att jag spenderade min kväll hon Jonas i min klass tillsammans med en rad bra människor. Film, poker och "Med andra ord" var några av aktiviteterna.Så, där har du svaret ;)

Jag sitter här och ler som ett fån.

Westlife i all ära, men dessa tre kan charma skjortan av vem som helst. Så äre ba.


En dag i mitt liv.


När jag hade klätt på mig för dagen funderade jag på vad jag skulle göra..


..och fick en snilleblixt!


Jag tog fram penna och sudd och lätt kreativiteten flöda!


Efter ett tag insåg jag att bilden på den kära pojken och flickan såg konstig ut..


..och blev jätteledsen..


..innan jag blev sur och slängde skiten i papperskorgen.


Sen meddelade mamma att vi snart ska äta. Förvätningarna var höga.


Jag kom även på att jag ska spendera kvällen med en hel massa bra folk, och blev jätteglad!


Sen blev jag supermodell och gjorde reklam för tandkräm. Tjänade storkovan!

Ja, så kan en dag i Erica Lundbergs liv se ut. Förstår om ni är avundsjuka.
PEACE!

Lördag.

Åååh vad jag önskar att det vore sommar nu. Eller i alla fall riktig vår..
Men, jag inser att verkligheten inte är den och tar en dusch istället. En sväng på stan idag monne?

Jag lyckas med det mesta.

När man lyckas få stearin över hela dataskärmen är det dags att gå och lägga sig.
God natt.

To good to be true.


Sett på stan.

När vi gick på stan och spanade efter presenter hittade jag en rad roliga grejer. Jag får en känsla av att dagens barn (hej hej Erica 60 år..) kan klä sig precis som "oss" större. Om det är bra eller dåligt kan man ju disskutera, men skojigt är det!


Inte nog med att man ser denna mössa på varannan tonårsbrud, nu kan man se dem på storleken mindre. Har det gått för långt?


My kid is so going to be a VIB!

Även om jag tror det skulle vara kul att ha en liten knatte att klä, så får det nog vänta ett par år.. Men det är intressant att leka med tanken. Erica 17 and pregnant. Kanske kan det sätta spinn på the lovelife?

Fridaynight.

Jag ligger som en klubbad säl i sängen med datorn på magen, halvskönt som. En sak som är säker är att jag ätit nog för idag, både mat, fika och annat gott. Uäääh känns det som.
Födelsedagsfirandet gick bra, det måste vara kul att fylla 6. När jag tänker efter kommer jag inte ihåg hur det var. Jag är nog rätt gamal. 17 bast, usch.


En bild som beskriver min kväll ganska bra. Tända ljus och BJ, lite 90210 på det så är livet inte så tokigt!

Hoppas ni har en bra kväll, ciao!

Dagens låt.

Måste kasta i mig lite mat innan jag beger mig igen. Ska möta upp mammsen i stan för att inhandla en present till min kusin Sandra som fyller 6 år idag. När det är klappat och klart blir det uppvaktning och förhoppningsvis massor av gott fika.
Ha en fin eftermiddag så tittar jag in ikväll!

Under tiden kan ni njuta av denna goding signerad Coldplay. Kiss!


Torsdag.

God dag mates!

Idag snöar det igen, jag som trodde våren var här.. De små flingorna ger mig i alla fall bra samvete att sitta inne, skulle inte kännas lika bra om det var soligt och fint ute. I övrigt gör jag inte så mycket, sitter i soffan och.. sitter. Ska snart ta tag i kemin och dra igenom uppgifterna på kap 10, jippiee. Jag har i alla fall varit ganska duktig och läst en hel del idag, samt ätit pannkaka i min ensamhet.
Ikväll är det träning som gäller, dock på grus. Inte alls lika kul som gräs, men whtev.
Nu har jag inte så mycket mer att säga, så ha en fin dag!

Äh, vi kastar in Crawl med!


Ordkunskap, lektion ett.

Världen är luddig. Likaså människorna i den. Vi är omgivna av miljontals ord, alla har någon betydelse och syftar på något. Alla ord har sin plats, så logiskt.
Det är bara det att det inte alls alltid är så logiskt.

Jag har funderat (nej, jag funderar) på olika ord. Ord som verkar självklara med egentligen inte alls är det om man tänker efter.
Mitt senaste exempel på detta är ex., i den betydelsen som "min ex-pojkvän", "min ex-fru" osv..

VADÅ EX?

Jag har ställt frågan till mina vänner, undrat om jag bara fått en knäpp och egentligen borde veta vad det står för, men de vet inte heller..

Så snälla, någon där ute med excellent ordkunskap får såå gärna skriva en liten förklarning till denna tankenöt.
Tack på förhand. Jag återkommer om saken.

Dagens låt.

Jag har kanske the most awesome spellista på min iPod just nu. Den är soft, den är nära, den är blandad, den är.. wonderful.
Här kommer ett smakprov i alla fall.

She is love, Parachute. (Akustisk version)

Onsdag.

God kväll! Idag har det varit full rulle igen, nu är första stunden idag som jag kan slappa. Men men, det är lite skönt på samma gång. Jag har insett att om jag göra bort allt jag ska under eftermiddagen slipper jag all stress under kvällarna och kan bara ta det lugnt. Lovley!
När jag hade avklarat skoldagen stoppade jag hörlurarna i öronen och promenerade till mammas jobb, där jag gjorde lite läxa och kastade i mig lite mat. Vid halv 5 drog jag vidare till Skyttis för träning, och kom hem innan sju någongång. Efter en snabb dusch gick jag och mamma över till grannarna för fika (Karin, Julias mamma och mammas kompis) fyllde år. Inte helt fel med en tårtbit. Känns dock som en klump i magen nu, men det vare värt.

Träningen gick föresten sådär, verkligen ingen bragd från min sida. Jag tycker inte om att komma hem och känna att det inte var någon bra insats, eller att bollen inte rullade min väg.
Hur som haver så ska jag ta det piano resten av kvällen och ladda upp (tagga ner) inför morgondagens ledighet, halleluja!
Peace folks!


Min högra fot är numera klädd i blåmärken kring knölen, inte det ultimata när man ska kicka en halvfrusen boll. Testade att använda vristskydden som hör till benskydden (hatar dem egentligen) ikväll och tänkte att det skulle lindra, men ånej, det var fan tvärt om. Aja, det som inte dödar härdar.

Dagens låt.


Puh!

Idag har jag som sagt gjort en hel del. Till att börja med överlevde jag skoldagen, utan att klaga nästan alls. När jag kom hem drog jag tummen ur och tog en joggingrunda. Det stod mellan det eller att trycka i mig några bullar, himla tur att jag valde det sundare alternativet, jag mår så bra nu =) När jag kommit in och kört igenom kroppen med lite styrkeövningar, tog jag fram engelskaboken och drog igenom två kapitel ( långa så in i..).
Efter det var det dinnertime och sedan lyckades mamma övertala mig att följa henne på jobbet "fram och tillbaka", för att flytta om lite hyllor och skåp. Denna tur "fram och tillbaka" tog en och en halv timme, och jag tackar gudarna (eller mig själv) att jag varit så effektiv under eftermiddagen, så det gjorde egentligen inte så mycket.

Nu har jag (äntligen) tagit en dusch och ska snart göra en macka och en kopp te kanske. Mys till DH är vad som återstår på schemat, GREAT!
over and out.

För det är tisdag.

Idag gör jag en hel massa bra saker. Tummen upp för det! Måste kila, här blir inga barn gjorda!

Glömmer allt och målar världen i svart och grått.



Ibland får jag ryck. Jag måste helt enkelt göra något, något kreativt. Ibland är det att baka, ibland att sticka, ibland att försöka spela gitarr och ibland, som ikväll, att rita. Det förargliga med att rita med blyerts och jobba med skuggor, är att det alltid går att förbättra, man blir liksom aldrig klar.
Men, en bit på väg i alla fall.

Tome Dice.

Att kolla upp vad Anna får för motstånd i Eurovision kan ju vara en bra idé. Inte blir det lätt inte..


Belgiens bidrag är helt klart värt att lyssna på.
-Det bästa av allt, den känns inte melodifestivalen alls.

Söndag? Nej, måndag.

Det händer inte mycket idag. Jag träffar inte en själ, har inga planer alls för dagen och anstränget mig inte heller för att boka in något. Faktum är att jag gillar det, just idag. Vi har som ni kanske fattat ledigt idag, och börjar skolan igen imorgon. Det känns nästan lite overkligt att återvända till vardagen igen. Att kliva upp tidigt, behöva klä sig i något annat än mjukisbyxor och träffa en hel massa folk. Även fast det bara gått lite mer än en vecka sedan jag fick lov så känns det som en evighet sedan.
Anyhow så har jag faktiskt varit ute ett tag idag, jag tog med mig en bok och fällde ut en solstol, varpå jag gömde mig bakom solbrillorna och lät mig färdas långt långt bort. (Okej, jag hör själv hur det där lät.. gaylord) Jag är glad att våren är på ingång, för hur skönt är det inte med solen i ansiktet och lätta kläder? Underbart.

Kanska ska jag till och med ta en joggingtur idag? Det vore ju duktigt. Men, det som lever får se så att säga.

Maybe the one for me.

Det finns mycket musik som berör mig. Men det är inte mycket som går ända in i hjärtat..
Den här människans musik betyder otroligt mycket för mig, och det tror jag att den alltid kommer göra. Jag vet inte vad det är, eller varför det är så, men det går helt enkelt.. rakt in.

Snubblade över detta klipp på internet, och det är precis som vanligt, underbart.


Det är inte lätt när det är svårt.

Ikväll har jag tränat - och gått på bio. Det där med träningen var behövligt, godiset under filmen dock inte lika behövligt.. Vi (jag och min fru?man? amanda) såg Alice i underlandet, ganska bra faktiskt. Rolig i alla fall, fatboysen var bäst. Ungefär som jag.

Hur som helst så ska jag lägga mig och läsa lite nu, gissar att jag är fett efter med engelskaboken, gaah. Att panik-plöja igenom 230 sidor är inte så roligt, så skärpning!
G'natt.

Lady Gaga ft. Beyoncé


Girlwoman.

Vi skrek när de avslöjade vem som fick sista poängen. Vi hoppade i soffan. Vi slog på våra knän och tårarna var nära.

SÅ JÄVLA

besviken.

Men vadå.
Melodifestivalen in my ass. So what om det går åt hell i Norge, vem bryr sig? Egentligen.

Det enda jag kan säga är att Erik Saade gjort mitt liv tragiskt. Jag kommer aldrig få tag på någon som honom, eller alla bäst, han. Det borde vara förbjudet. Snygg (underdrift), kan sjunga och dansar som en sexgud. Att sätta det på sin kontaktannons vore något, jag hade i alla fall svarat.

Jag väljer att tro att han är en utomjording. Att det inte alls finns killar som honom i verkligheten. Det gör mitt liv lite lättare, och jag kommer kunna sova inatt.


Ps. Klockan är 01.10, och mobilen plingar till. Ett sms från 72211 har anlänt. "Röstningen är avslutad". Tack för upplysningen, TVÅ TIMMAR OCH TIO MINUTER EFTER ATT VINNAREN PRESENTERATS. Det är vad jag kallar sevice. Ds.

Ps 2. Jag ska ha han.
Ds 2.

A smile can fool anyone.

Idag är en sån dag då håret ligger precis där det ska.
Idag är en sån dag då kläderna funkar.
Idag är en sån dag då jag ska äta middag med min kvinna.
Idag är en bra dag.


Magnus Weideskog.

Dagens låt:

Magnus Weideskog – Lämna honom

Saturday baby.

Idag har jag varit duktig. Lite duktig i alla fall. Jag ska erkänna att jag sov till halv 12, men att jag sedan tog tag i dagen. Jag kastade i mig en yoghurt innan farfar plockade upp mig för en timmes övningskörning. Det gick ganska bra med tanke på att det var ett tag sen jag körde sist, så jag är nöjd. När jag svängt runt hela stan och mer därtill, så åkte vi till Black village och åt våfflor, som farmor gräddat. Det var gott, jag är mätt. Kul att träffa dem med, även det var ett tag sedan.

Det som återstår på dagens agenda är middag med min Maja och sedan får vi se vart vinden för oss. Mello hos sara känns som ett bra allternativ, men vi får se helt enkelt =)

Ha en fin lördag!

Citerat "Paow"


Jag har slutat läsa dessa patetiska bloggar, mår fan bara dåligt av det. Men ikväll kikade jag in pga min tristess och minimala ork för att ta tag i mig själv och gå och sova. Snubblade över detta:


"En sak kanske jag måste kommentera. Kenza, Blondinbella och Tyra har varit väldigt lyhördee om att det är mycket mycket fel med ”nät mobbning” när dom sitter i livesänd webb-TV och är nedlåtande mot mig Dessie och kissie för någonting vi väljer att göra. Som t.ex. att mobba Kissies tuttar någonting som hon valt att göra själv. Det är ungefär som att mobba Blondinbellas acne? Man får se en liten annan sida av dessa ”vuxna förebilder” (och då syftar jag inte på Bella, henne tycker jag om)."

(läs det understrukna)

Sen när blev självvalda sillituttar och acne samma sak? Har BB valt att få acne? Lade hon sig under kniven för att hon så gärna ville ha det?
Nej, easy på hårsprayen nu kvinna. Tänk innan du skriver.. Det är inte så konstigt att folk tror att du inte har så mycket innanför pannbenet. Inget illa menat. Ärligt.

Godnatt, bara något jag tänkte på.

Nightynight.

Ikväll har varit en bra kväll. Inledde den på Valla och avslutade den i Själevad. Där i mellan så var jag dock tvungen att langa fram kortet till en minde rolig utgift, taxi. Jag och Julia hade alltså tänkt sammanståla strax innan 10 för att ta bussen som SKULLE gå därefter, MEN. Det gick ingen buss. Tidtabellen på internet stämmde tydligen inte med den på busshållsplatsen, askul...
Men men, hem kom vi. (Så vitt m o p vet så tog vi bussen, känns som onödigt att oroa dem när de är på samma ort)

Jag kom alltså nyss hem från Malmén aka Niklas, där även Bellan och Philip var. Det var verkligen superlänge sedan jag träffade Philip, så det var roligt! Det blev mycket snack om gamla tider - bra tider. Den tiden då man hängde med de här i Själevad, och vi var liksom ett gäng. Saknar det ibland.. Förhoppningsvis så kommer alla hem i sommar (det är en del som pluggar i andra städer, eller aa, samhällen en del) och då blir det lite som förut.

Hur som helst. Det var kul. Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner. Eller, sikta på det i alla fall.. (Det kommer ta minst 30 som vanligt...)
pussen!

En människa för första gången på mycket länge.




Jag har till och med sminkat mig, vågen!

Friday.

Good morning sunshines!

När jag tittar ut ser jag hur fint väder det är, och blir lite sugen på att gå ut en sväng. Vore faktiskt rätt skönt med en prommis med musik i öronen, bara låta benen skönta jobbet och låta huvudet vila. Aja, vi får väl se om jag tar mig ut. En dusch ska jag i alla fall ta. Hehe.
Fredag, redan kan jag tycka. Veckan har gått himla fort, men det beror nog på att det kändes som måndag igår när jag hade min första lediga dag här hemma. Det som lugnar mig lite är att vi även är lediga på måndag, så helgen blir lång. Yeey!

Nej, nu ska jag fånga dagen. Ciao!

Sweet dreams.


Jordin Sparks.


En mästare i köket.


Snygg är hon med.

Hemavan, sportlov -10.


Julia och jag genomförde de traditionella biljardmatcherna. Jag vann alla matcher. (Jag vann inte en enda match, vad har hänt?!)


När vädret inte lät backarna ha öppet, roade vi oss på andra sätt. Att ta sparken ner på byn var ett av dem.




Roberts trafikskola från Norge använder BMW som övningsbilar. Som att det inte är nog med att de bygger de största stugorna..


Jag var glad. Och sne.


Att äta vantar var en annan populär syssla. Julia var nog mästaren.


Haltaskigt väder, men det stoppade oss inte!
Mer bilder än så blev det inte (värt att lägga upp alltså), och jag måste säga att det är vädrets fel. Om det hade varit lika fint som första dagen (lördags) hela veckan, hade jag fotat som en SOB. Lovar (a) =)

Hemma i Ö.

Aldrig har jag längtat så mycket efter en dusch.
Aldrig har jag velat raka benen så mycket.
Aldrig har jag känns mig så degig.

Jag är inte den fräschaste som vandrat på denna jord.

Good god i'm alive!

Inga bestående men
Inga brutna ben
Inga problem med ambulansEn.

Hej på er!
tänkte bara kika in såhär mitt på lovet och meddela att jag faktiskt lever, trots vind och snöoväder. Mat får jag också, antagligen alldeles för mycket. Jag har inte varit hungrig en enda gång sedan jag kom hit (i fredags alltså), snacka om övergödning! Min taktik är att fortsätta i samma anda tills imorgon då vi åker hem, och sedan spendera resten av veckan i löparskor och träningskläder. Tanken alltså..

Äh, mer än så blir det inte nu. Vi hörs när jag åter kommit till civilisationen. Pöss.

LOV!

Nu ska jag och fammen packa innan vi drar norrut, Hemavan baby!
Kommer hem på onsdag (tror jag), så vi hörs då. Pussar i massor!

Helan och halvan.

Naturplugg införmorgondagens prov: Jag kan det halvbra.

Packningen inför morgondagen (eller lördagens) avfärd till Hemavan: Halvklart.

Fysiskt tillstånd: Halvont i magen.

Psysiskt tillstånd: Halvtokig, halvstressad och halvglad.

Heltrött.

Mitt liv stavas

skola.

Men imorgon gör jag bort sista skoldagen och sedan går jag på lov!

U
N
D
E
R
B
A
R
T

Valentine - Kina Grannis.


3/3 09.

Ett år har gått.
Jag kan ändå inte förstå det, på riktigt.
Jag känner de starkaste personerna i världen.
Tänker på er <3

God morgon!

Tänkte chocka alla och visa att jag för en gångs skull är uppe i tid, så pass att jag till och med hann starta datron! Under sker tydligen.
Nu ska jag kasta på mig lite kläder och täcka det värsta av tonårsprickarna, hur bra det kommer gå vet jag ej.
Men jag önskar er en bra dag, simma lugnt!

Tisdag baby!

Insåg precis att jag inte skrev igår. Funderar på vad jag ägnade gårdagen åt.. *kommer på det*
Jag hade inte tid helt enkelt, tråkigt men sant.

Idag är det andra bullar! Både billigt och bokstavligt talat. Jag är mätt så in i h*lvete på ren svenska, uuuuääähh. Varför? Har jag ätit mycket middag? Har jag ätit en stor sallad?
NEJ. gissa igen.

Jag har fikat (big suprise..), liiite för mycket. Det var min fina Maja som bjöd till kalas, hon fyller nämligen 17 idag, GRATTIS!!!!! Hon fick en puss, eller nä, två. Och en romantisk middag för två + bio vid valfritt tillfälle, jag är allt bra snäll..

Nog om det. Idag har varit en ganska bra dag. Har pluggat en del, belive it or not. Satt kvar och nötte spanska-verb efter skolan medans jag väntade på Maja, stor guldstjärna eller vad?!

Oj vad jag babblar. Det är nog en sån dag idag. En riktigt snacka-om-ingenting-och-gilla-det-dag.
Puss på er!

RSS 2.0