Erica goes away!


Sam.

Denna låt bara skriker sommar 08. Men gud, vilken känsla!


090628

Hej hopp!

Hur har ni det idag? Jag har det bra! Håller på att packa lite, åker nämligen bort idag. Jag far med tre underbara vänner till en av dems stuga, den ligger bara några mil härifrån, men det ska bli supermysigt!
Vädret är fortfarande helt otroligt, så varmt att jag knappt pallar att vara ute, så jag hoppas att det håller i sig under dessa tre dagar vi är borta (sön-ons). Har varken tillgång till dator eller intenet medans jag är borta, så vi hörs på onsdag!
Ha det superbra nu, sola smart!

Lördagens Erica.



-Vit korfta, samma som igår.
-Vit klänning, lånad av Julia.
-Svarta leggings, random.
-Svarta pumps, Din sko.
-Väska med kedja, Åhléns.

Gårdagen!

Kan börja med att berätta att vi vann matchen, trots den obeskrivliga värmen. Fötterna kokade, svetten rann och halsen var torr, men med två bollar i nätet och nollan som hölls för vår del, gick vi som segrare ur matchen. Superkul!
När alla hade svalnat en aning hoppade samtliga in i duschen, klev ur och började skänhetsförvandlingen. Nejdå, alla var så snygga ändå, men lite klet här och där så var vi klara för kvällen. Vi åkte ner till den lokala puben och åt mat, lekte lekar, drack (jag var dock nyter) och hade skoj. Vid halv elva kom taxis som tog de flesta in till stan och hamnfesten där partajet förtsatte. Eftersom jag är minderårig så uppsökte jag istället mina "vanliga" vänner och spenaderade kvällen och natten med dem, mycket skoj!
Dagen avslutades vid två-tiden, jag var rätt nöjd kan jag säga. Men tack för kvällen alla! :)


Under middagen lektes diverse lekar. Denna är helt sjuk helt sjukt rolig!


Malin var på g! Och även mycket noga med att alla skulle veta hennes namn.


Emm's.


Inne i hamnen gick vi till min vän Alexs båt. Det var inte många av er som efterfestade med Gert Fylking igår va?
Det gjorde jag. Min fina vän Alexander till vänster.


Amanda och Sara tog en karuselltur det sista de gjorde..


.. Och Julia tittade avundsjukt på. (Här var klockan två)

Ja, det var min lördagskväll och dag. Hoppas ni hade det bra!

090627

Morsning korsning!

Har tagit en paus från solen, solen som jag borde hålla mig undan ifrån. Jag har nämligen match kl 3 idag, och grädde på moset sägs det att detta ska bli årets varmaste dag. Så, mycket taggad för 90 minuter på en stekhet gräsplan. hm.
Kan även berätta att mina stortånaglar snart ramlar bort, mumsigt verre. Ni vet, fotbollen sätter sina spår, mina fötter är inte sommarfina med pedikyr och grejer, nejdå. Så det är ju bra.. Har en känsla av att de kommer trilla av under macthen.

På tal om ingenting så har vi lagfest ikväll, tillsammans med herrarnas lag, Blir nog skoj! Skulle nog egentligen vilja hinna in till stan och Rix fm festival, men jag kanske hinner det med. who knows.

Nej, nu ska jag banne mig ut och steka, jag ligge redan after alla andra.
Tjing!

090627 (även fast inlägget kommer efter 24)

God afton!

Har precis kommit hem från en tur till stan, hamnfesten pågår för fulla muggar här i Övik. Har jobbat idag från elva till efter fem, känns inte alls bra eftersom det var superfint väder idag igen, och jag var inne i resturangen medans mina vänner låg ute i solen. Hm, men men, inte mkt att göra åt.
Aja, käkade med familjen när jag kom hem, ringde till Cajsa och vi bestämde att vi och Sara skulle fara in till stan som sagt. Jag, mamma och pappa  tog båten till Cajsas stuga och hämtade upp de två små trollen, sen släppte de av oss i hamnen. Några timmar strövade vi runt där, inte så jättekul kanske, men sällskapet var super :) Det fanns som vanligt en massa karuseller och sånt, men vi kände att vi nog kan hoppa det iår, kostar bara onödigt mycket pengar, men en sådär lång och smarrig surrem blev det, gott i magen.
Blev även ganska paff när en kille kom fram helt plötsligt. Blev först lite fundersam men såg ändå rätt snabbt vem det var. Han bor i Kramfors (ca 1h härifrån) och åkte precis som jag slalom när han var ynre (han slutade dock några år innan mig). Helt chockad över att han kännde igen mig, men kul att han kom fram. Haha. Shit.


Mina dejter. Cajsa blev arg på Sara för att hon inte kunde stå still när de skulle agera fotomodeller.


Men de fastande tillslut. Vackra flickor det där! :)


Det var okej med folk, kunde helt klart varit mer.


Ser ni hur ljust det är? (förra bilden var konstig) Klockan var ca 11 när denna bild togs. Värmen sitter kavr än den med, man kunde gå runt barbent och i linne, underbart!


Kvällens Erica.

-Hallonrött linne, benetton (snott av mamma)
-Jeansshorts, Svea.
-VIt kofta, samma som linnet.
Och till det serverades ett par ballerinaskor och en lite söt väska. Smaklig måltid!

Jag är så mogen, jag vet.

God natt!


Musik för hjärtat


hundra tankar, en känsla.

God kväll!

Har nu tagit plats i soffan och precis sett slutet på Draknästet som går på ettan. Kom in på det av en slump, och blev sedan rätt förvånad när jag såg att det var just Draknästet som jag såg på. Har trott det varit någon "hokuspokus-serie", men icke då. För er som inte sett det så kan jag säga att det var ett program där människor fick möta "drakarna" med diverse uppfinningar och affärsidéer, och sedan fick "drakarna" chansen att lägga bud på investeringar i produkten. Ganska intresant tycker jag, helt sjukt vad bra saker man kan hitta på. Lätta lösningar på lätta problem, som kan bli hur stora som helst egentligen.
Se det någon gång vettja, bra tidsfördiv :)

Ber om ursäkt för tunna inlägg nu dessa dagar, men det blir som bara så. Ni vet hur det är när värmen äntligen kommit, man vill helst ligga ute i minimalt med kläder och grädda. Får nästan lite ångest nu när jag börjat jobba och det är så otroligt fint väder, sol, klarblåhimmel och så gott som vindstilla, när alla andra blir bruna och jag står inne med disken. Typiskt, men det är bara att bita ihop. När pengarna väl rullar in blir det värt det :)
Ska bättra migi alla fall, lovar :)

Sitter och ser, eller lyssnar återigen, på ett annat program, Grannfejden. Det är helt sjukt vad människor kan vara dumma, så inte smarta som i andra fallet, utan idioter. Skäller, skyller, anklagar, hittar på, ljuger, skriker, sprider rykten och bildar pakter. Nu ser jag vad detta påminner om, tonårigar. Vafan, vuxna människor som bara är ute för att jävlas, vilket leder till att andra mår så dåligt att de inte vill gå ut. Tragiskt.

Men nog om tv:n. Tror jag snart ska kontakta min vän Jon Blund, har ni träffat honom? Trevlig typ.

Kisses!

090625

Hejhopp!

Så var första arbetsdagen avklarad. Det gick bra, kändes lite gruvsamnt imorse, men jag bet ihop och det gick ju bra. Har inte fått något direkt schema så jag vet inte hur mycket jag kommer jobba i sommar, men jag hoppas på en del :) Och just, jag jobbar på en resturang på en golfbana här i stan btw.
Kom hem för ca 30 min sen, vädret är ännu jättebra. Jag funderar på att gå ut i solen men jag vet inte om det är någon ide´ med tanke på att klockan nästan är halv fem och jag ska på träning senare, den börjar vid sju.

Känner att en av smällarna jag fick igår på matchen verkligen tog, rakt över smalbenet. Sen är inte ryggen helt hundra heller, känner av det i situatiomer som denna, när jag bara sitter. Positiva klubben här va, men lite synd får man väl tycka om sig själv..

Ja, mer än så har jag inte att berätta nu.
Hoppas ni haft (och har) en bra dag, kisses!

Yeey.

Oj, vilken chock jag fick när jag knappade in blogg.se, nytt utseende! Blev dock lite besviken när jag väl loggat in, "min sida" ser fortfarande lika dan ut, tråkigt.. Men men, det är kul med lite förändring!

Matchen gick bra i alla fall, vi vann! Tjohoo! 4-2 till oss, inte illa. Eller egentligen så hade vi lite tur med, och jag spelade inte alls bra, men tre pinnar till oss. Det var sååååå varmt under matchen att jag trodde jag skulle smälta, eller brinna upp.
Nu återstår endast metchen på lördag och sen är det upphåll ett tag. Vet inte riktigt om jag tycker det är bra eller dåligt, känns nästan inte ens som om vi börjat, men å andra sidan är det skönt nu om värmen håller i sig, att vara "ledig" menar jag.

Nu ska jag palla mig i säng, första arbetsdagen imorgon, viktigt viktigt. Börjar inte förens kl 11, men ska försöka komma upp vid nio så jag har gott om tid på mig.

Puss och godnatt!

Tankad och klar!

Nu ska jag bara packa väskan och leta en kofta, sen åker jag på match. Det är bortamatch idag, mot Anundsjö i Bredbyn.
Håll en tumme eller två, hörs ikväll!

It's so hot!

Var tvungen att smita in och ta en paus, så grymt varmt ute alltså! Försöker läsa och bara njuta, men det är svårt alltså.
Ska gå ut igen nu ändå, jag måste få lite färg :)


Här kommer en skön låt för er innesittare :)

Utsidan behöver en tuss ibland med.

Tyckte det var dags att pyssla om mig själv och "göra" nya naglar, så bort med det gamla och på med det nya!


Det gamla lacket hade verkligen gjort sitt..


Så jag tog bort det..


Och pillade på nytt. Att måla snyggt med vänster var inte lätt ska ni veta, men jag antar att det är som med alla annat, det krävs träning.
Blev i alla fall mycket bättre än innan, och det är huvudsaken.

Nej, nu ska jag gå ut i solen innan den försvinner.
Kisses!

090624

God morgon!

Vaknade vid tio ungefär, var ganska trött så jag låg och drog mig ett tag. Skönt det.
När jag drog upp rullgardinerna blev jag glatt överraskad av att solen åter lös, starkt och utan så många moln vad jag kan se. Är dock lite brydd över hur pass jag borde ligga ute i solen idag, har match ikväll och vill inte vara så såsig. Måste i alla fall komma ihåg att ladda med massor av vatten, jag som är så dålig på det.

Har nyss tryckt i mig en god frukost som jag åt ute på altanen, shitans vad varmt det var! Nu får vi bara hoppas att detta är ett väder som håller i sig i sommar, och inte bara något tillfälligt.
Sola eller inte, nu ska jag tvätta mig och göra mig redo för dagen!


Frukosten avnjöt jag i min ensamhet på altanen.

B.J.G


GO SVERIGE!

U21-laget vann ikväll, yey! 3-1 mot Serbien, muy bién. Tyckte matchen var bra, domaren var kanske lite för snabb med korten dock, två röda till Serbien (det gör väl inte oss ngt egentligen), och två gula till Sverige (kanske var fler t.o.m).
Min "hälsovecka" varade inte så länge då tvillingarna och Julia tyckte vi skulle baka kakor, inte mig emot. Om det är något jag är svag för så är det fika, kakor speciellt. Det blev en sån här "cookie-mix" ni vet, en färdig mjölblandning där man bara behöver tillsätta vatten, olja och ägg. Klicka ut på en plåt och grädda 10 min, klart! Goda blev de med, vi fick 3 st var men jag skänkte bort min sista. Inte för att jag inte kände att jag inte borde äta den (för jag absolut inte en sån människa), utan att jag inte orkade helt enkelt. Åt ju preics innan jag gick.

Nu sitter jag och ser, eller snarare lyssnar, på "So you think ypu can dance". Diggar det programet stenhårt, tycker alla olika dansstilar är coola på sitt eget lilla vis. Visste ni föresten att jag har dansat balett i mina ynge dar? Jojomensan, det har jag.
Jag undrar ibland hur mitt liv hade sett ut om jag fortsatt med dansen. Hade jag kanske varit en sån spä och tunn ballerina som trippar runt i tåspetsskor? Vem vet, vore kul att veta ändå :)

Nej. God natt på er gullrumpor!

090623

Så, nu har jag just stoppat lite mat i magen efter ett par timmars jobb. Det var i och för sig inte så ansträngande då jag fick sitta i biljettluckan, men det blev avrmt i det lilla båset kan jag lova.

Dagen har i övrigt varit bra, supernajs väder med 30 grader på termometern. (okej, den sitter mot en vägg i solsken, men ändå.)
Vaknade med ett ryck vid elva, utbrast för mig själv: "dra mig baklänges". Reagerade på att klockan var så mycket då jag brukar vakna av väckaren som är ställd på kvart i tio. Så jag pillrade iväg ner, satte i mig lite frukost och bytte om till bikini. Lade mig på baksidan på en solstol ett tag, men det var såå varmt att jag blev tokig. Så jag gick över till Julia där jag tillsammans med henne och Sara var hela dagen typ. Vi låg ute och stekte så gott vi kunde, spelade diverse bollspel och snackade. De två tog ett litet dopp, men eftersom vattentemeraturen här inte är så snäll än, så fick det bli i våtdräkt.
Tanken var att de skulle leta reda på akterpinnen till båten som låg på botten någonstans, och de lyckades tillslut.

Gick hem vid tre, käkade lite och tog en välbehövlig dusch. Och sen åkte jag som sagt till travbanan. Ja, det var min dag. Tror jag ska gå till Julia igen snart och kolla fotboll, U21 u know!


Vädret var mumsfilibaba!


De badade, även om Julia var lite ångerfull först.

Hoppas ni haft en bra dag! Tjing.

Dagens Erica (eftermiddagens..)

Måste rusa, ska fara till trvbanan och jobba med laget. Skriver om dagen i stort lite senare.



-Vitt linne, h&m.
-Mörkblå tee, Poise.
-Mörka raka jeans, h&m.
-Randliga ballerinas, Din sko.

Sleeping-talking-walking.

Nu är han igång igen, min bror.
Han är 19 år, jobbar på golfbanan och börjar kl 5 på morgonen, vilket betyder att han går och lägger sig tidigt om kvällarna. Han sover nu. Men det är inte lugnt för det, nej, han snackar på som bara den. I stort sett varje kväll/natt hör jag honom snacka, det kan vara ett "telefonsamtal", eller en person som inte finns som han snackar med. Han kliver upp ibland med, grejar på med saker i rummet, går och öppnar dörren, men sover snart igen.
Förra sommaren satt jag i godan ro och tittade på tv, han promenerar ut ur rummet och frågar vad jag gör uppe. Ser på tv svarar jag. Okej säger han tillbaka. Vad gör du uppe?, frågar jag då. Jag ska äta frukost, åka på jobbet svarar han helsäkert.
Nej, det ska du inte, klockan är halv 12 på kvällen, talar jag om för honom. Han går snällt in och lägger sig igen.
Det har till och med hänt att han gått ner och tagit fram frukost, men då har någon av oss gått ner och väckt honom lite försiktigt.

Så kan det vara, jag tycker själv att det är skitläskigt.Vet fan aldrig vad han kan hitta på.
Ett råd, när ni sover - stanna i sägen.

K.V


Träning, film och ryggont.

Nu är jag hemma igen efter träning. Det gick helt okej, värmen gjorde det hela lite jobbigre dock, men jag överlevde. Har käkat fil med banan och flingor, ni vet sånna med torkade jordgubbar i, mumsfilibaba! Tittade lite på slutet av "Lotta på Liseberg", och jag måste säga att det luktar "Allsång på Skansken". Skillnaden är typ att det är i Göterborg istället för Stockholm, Lotta istället för Anders och någon annan avslutingssång istället för "Stockholm i mitt hjärta". Får man verkligen göra så?
Jag menar att nästan göra en kopia av ett program från ettan och sätta det i fyran?
Jag vet inte, men måste säga att det är skumt. I och för sig så är jag nästan lite trött på Allsång på Skansen med Anders Lundin, tycker han är lite fjantig. Lotta är lite mer naturlig, och mycket bättre på att sjunga, haha.
Kopia eller inte, blir kul att se vad tidningarna kommer säga om detta ;)

Sitter och tittar på Beck på fyran, en film som jag sett ett antal gånger. Vet inte om jag orkar se hela, vi får se.
Ha en bra kväll, kisses!

Dagens Erica.



Muppiga bilder på en muppig tjej, hehe.

-Jeansshorts, Gina. (förra sommarens)
-Vitt linne, h&m.
-Vit kofta, Benetton.
-Tygballerinas, Din sko.
-Randig bikini (där under någnstans), Roxy.

Det blev en halvsomrig outfit, allt av gammalt hopplock. Men jag gilla't.

Soliga dagar seglar förbi.

Hej hopp!

Nu är jag hemma igen efter en dag hos min vän Sara. Kom dit vid 12 tiden (?) någon gång, vädret var vackert så vi satte oss på altanen och spelade någon variant på alfapet. Sara sopade banan med mig, men jag avr glad ändå. Vi bestämmde oss sedan för att förflytta oss till gräsmattan och steka i bikinis, men vi hann tyvär inte ligga så länge innan ett elakt moln kom och stal showen.
Så vi gick in och lagade lunch istället, mackaroner och korv, en klassiker. Gott.
Är även glad att kunna meddela att jag förtsatte min vecka i hälsans teckan och tog cykeln till Sara istället för moppen, framsteg. Det var superskönt i det fina vädret, så det kanske blir en vana? :)

Ska höra med mamma om hon kommer hem och lagar middag till mig innan träningen, eller om jag ska leta reda på något själv.
Tjing!

090622

God morgon!

Ställde väckaren idag, ville inte sova bort hela dagen, hörde att det skulle bli fint väder med. Och utifrån vad jag kan se så var det helt rätt, solen skiner som bara den!
Ska ta en dusch, få något i magen och sedan hitta på något med Sara. Det bli alla tiders!
Kan även berätta att jag har ont i ryggen idag med, inte kul. Har träning ikväll, så vi får hoppas att det går över.

Ha en fin dag!

Nu är vi igång!

Nu har jag lämnat Musicboxen bakom mig och ser en ljus framtid på ericalund.

För er som är nya, eller ni som hängt med ett tag men egenltigen inte vet vem jag är kan jag berätta lite om mig själv.
Jag heter alltså Erica Lundberg och har 16 långa men underbara år i bagaget. Jag bor tillsammans med min familj (mamma, pappa och bror) strax utanför Örnsköldsvik, som är en norrlänsk kuststad. Jag trivs i denna lilla stad, men ser ändå en flytt till en större stad som ett mål på sikt. Jag har precis gått ut nian, och börjar förhoppningsvis på Nolaskolans gymnasium till hösten, där jag ska läsa Naturvetenskap.

Jag har bloggat i cirka 2 år, men det är nu på slutat jag har lagt mer och mer tid på bloggandet. Detta är dock inte min första blogg, utan den trejde i raden av de "seriösa" bloggarna. Jag började med en blogg där jag kallade mig för "Anna-erica", men kännde att det inte passade mig, så jag skapade underbloggen "Musicbox", där jag senast kom ifrån. Jag trivdes där, men bestämde mig för att skapa en ny med ett lättare namn för att fler ska kunna hitta hit.
Hoppas ni kommer gilla min blogg, och jag tar gärna emot synpunkter och positiv kritik!

Det var lite om mig, ställ gärna frågor om det är något ni undrar över, och kom gärna med önskemål om det är något särskillt ni vill att jag ska ta upp eller skriva om.

Ha det bra, puss
Erica.

Hej och välkommen!

Denna blogg kommer snart sättas i bruk. Just nu jobbas det för fullt med en snygg och stilren design, som steg för steg blir klar. Under tiden kan ni besöka http://ericaal.blogg.se/musicbox

hälsningar,
Erica

RSS 2.0