NO, this can't be happening!

MIN DATOR ÄR SKADAD!
Den har en spricka längs kanten, vilket jag upptäckte ikväll. Jag vet inte hur det har gått till, men nu finns den där i alla fall. En bit är lös.
Åh, min fina, älskade, underbara Mac book. Stay with me, just a little longer...

Dagens inköp.







-Vit långärmad t-shirt, Gina tricot (det man verkligen behöver men aldrig köper)
-Tri brow color, MUS
-Läppstift i färgen DUST, MUS (behövde ngt som dämpade mina ibland för röda läppar)
-Ögonbryspensel, Kicks.

Det var allt, under femhundringen, bra va! =)

090930

God kväll!

En sån dag det varit, lång! Kom precis hem från stan och "tjejkvällen". Eftersom jag inte hann hem ngt efter skolan och upptäcka att jag fått mitt bankkort i postlådan, så blev det en kort-lös tur på stan, kanske lite bra det.. Fick i alla fall hem mig lite smått och gott hem, kan visa snart måste bara ladda mobilen lite så jag kan skicka bilderna till datorn. Är rätt trött nu, så ska sätta mig och se Grey's, packa upp väskan och sen hoppa i min lie för inbudande säng.

Kisses!


Ord som bara kommer när det tagit knäcken på mig.

Sitter och tittar på Desperate. Ätit lite glass.
Jag äter mycket, jag äter för att det är gott. När jag är ledsen är jag inte alls, då blir tanken på det godaste man kan tänka sig inte gott för fem öre. Jag undrar om det är en försvarsgrej? Jag menar, jag blir ledsen för att det hänt något. Jag börjar fundera på vad jag kunde gjort annorlunda. Jag börjar tänka på vad jag gör, hur jag ser ut, vad jag säger.
När det går över går allt tillbaka till det normala. Jag äter när jag blir hungrig, precis vad jag vill. Jag tycker att man ska unna sig det man vill ha, det spelar ingen roll att det är mitt i veckan, ät. När man inte vill eller känner att man behöver den där godbiten, då skiter jag i det. Så enkelt är det.
Vad pratar jag om? Ingen aning. Jag tänker för mycket, that's it.

Undrar vad jag ska ha på mig imorgon. Snyggt, bekvämt och enkelt. Så ska det vara. Jag är ingen modeslav, jag tar på mig vad jag tycker känns rätt för dagen. Är det en klänning och klackar tar jag det, är det baggy-jeans och en hood kör jag på det.
Morgon dagen kan bli något av det, eller inte alls.

Jag är trött, därför pratar jag. Känns mycket lättare än att gå igenom hela kvällruntinen med; tvättnig, tandborstning, linsurtagning, av klädning, framplockning av morgondagens outfit, lägga fram böcker, nyckler osv. Nej, jag orkar inte, än.
Det är skönt att ha blogge. Här kan jag prata av mig. Skriva vad jag vill. Jag riktar inte mina inlägg mot någon annan, jag anser det som bortkastat. Jag skriver om vad jag känner, vad jag gör och vad jag tycker. Så behöver de inte vara, men jag tycker det är bäst så. Varför spendera livet att tracka någon annan? Onödigt.

När jag började skriva detta skulle det inte alls handla om det här. Det skulle handla om något annat, något mycket svårare. Men jag väljer att avstå. Jag vill inte bråka på någon, vara sur eller bitchig. Jag vill återgå till att vara bekymmerlösa Erica med ett leende på läpparna, slippa bry mig om vad någon annan tycker och bara vara.
Jag ska glömma allt, imorogn.

First song.

Jag vill inte ha det såhär.
Jag vill bara spola tillbaka tiden.
Säga annorlunda.
Göra annorlunda.





Regina Spektor.


Bara för att vakna till.


Sleepy.

Sådärja, kemin är klar! Var på väg att ge upp efter 2 uppgifter, men stängde sedan tv:n och koncentrearde mig, då gick det bättre.
Det måste vara något fel på mig. Jag är så grymt trött att jag inte vet vart jag ska he mig. Jag är lika trött nu som jag var i morse, första lektionen var ruktigt tuff. Tror jag ska försöka hoppa i säng driekt efter idol (som att det kommer hända). Det positiva är att jag har sovmorgon imorgon, jisses vad skönt! Får väl se om jag får morgonbesök av Maja med, det vore inte helt fel.

Imrogon blir nog ännu en dag med kass updatering, jag har nämligen smockat schema.
09.50-15.20. Skola
15.12-? Övningsköra med farfar samt middag där med mamma.
Efter det åker jag nog in till stan, det är tjejkväll imorgon och Gina öppnar! Fasar dick inför en lång kö, 100-tals fjortisar (oj vad cool jag är då..) och kaos bland kläderna. Hoppas att jag hinner få mitt nya bankkort innan kvällshoppningen, vad gör jag annars? :o

Nu ska jag väcka liv i mina ögon, sätta ihång hjärnan och spela lite skön musik.
Kisses!

Workworkwork.

Har precis fått en macka i magen, väl behövligt. Ska försöka glöma allt som rör sig i mitt huvud och koncentrera mig på kemin. Till skillnad från mitt eget huvud har kemiboken ett facit, men just nu önskar jag att det vore tvärt om.

Dagens look.



Dagens; tema höstmys

-Kofta, Vero moda
-Svart fodral, JC
-Väska, homemade
-Converse

Darkness meets happiness.

Det tog slut, innan det ens började.
Du vet inte vad du gick miste om.




Funderade på att färga mitt hår samma färg som mitt inre, svart. Men bestämmde mig för en lite ljusare med insag av violett och guld. Nu är jag höstfräsch, känns underbart! =)

Ingen seriös bild funkade, så vi kör på fisk-puss-posen.

090928

Förlåt att jag inte skrivit något. Men har inte haft tid. Nu måste jag göra något jag inte vill. Hörshej

Allt rasar, med mig i mitten.

Glöm vad jag sa, jag är inte okej.

Uno, dos, tres.

Tog en jogingtur, en kort sådan, men ändå. Har återhämtat mig med en dusch och lite lunch, ska väl fortästta vara en duktig flicka och göra klart denna förbannade svenskauppgiften.

090927

God förmiddag!

Jag har ännu inte kommit ur morgonrocken, men helt nerdegad är jag inte. Jag sitter precis som i gårkväll och jobbar med svenskan, som ska in idag. Så idag blir sista dagen ni behöver läsa om mina tråkiga svenskaproblem, hehe.
Vet inte vad mer jag ska göra idag, det får vi se. Blir nog en ganska lugn dag, skönt det.

Mer än så har inte att berätta just nu. Kisses!

What is happening?

Jag gör det förbjudna. Läxa på en lördagkväll. Tjing.

ÄNTLIGEN!


090926

Har preics smällt i mig en granisosa, den satt bra ska ni veta! Sitter och tittar på She's the man på femman, den är lika rolig varje gång. Vad mer jag ska hitta på ikväll vet jag inte, är ganska trött så vi få se hur pass mycket jag orkar aktivera mig.
Jobbade idag som sagt, gick rätt bra faktiskt. Det var en pina att komma upp imorse, pust och stön. Väl där kom jag på att de slutat med helgluncherna för i år, vilket gör stället rätt lugnt. Skönt! Fick spendera mesta dels av dagen vid hål nio och grilla hamburgare till hungriga spelare, jag är en riktig mästerkock nu. Brädde dock en del buragre och en hel del bröd, till mitt försvar var bröden frysta, och det är svårt att tina bröden på grillen. Var ute en sväng på hotellet med, mellanstädade, snackade med tyskar och dammsög korridoren. Fick i alla fall åka hem vid kvart över fyra, vilket känndes mycket lagomt!

Vad har ni för er ikväll då? =)

Ha en bra kväll, hörs hej!

Make you feel my love.


Wild night.

Hade tänkt mig en mysig hemmkväll med Cajsa och Isabell framför tv:n med en massa onyttigt att äta, men nej nej. De skulle promt ha med mig till Hörnett där en tjej hyrt ett ställe och hade fest, alla skulle vara där. Visst var alla där, Alla.
När vi kom dit (måste bara tillägga att vi skulle och förblev nykrta, ville bara träffa lite folk) möttes vi av en hel folkmassa utanför lokalen. Det visade sig att en tjej tyvär ramlat och brutit benet, vilket påkallade ambuland, polis och hela köret. Så ett tag senare var det 100tals fulla ungdomar, poliser som hade fullt upp med att tömma alla flaskor på dess innehåll, ambulanspersonal som tog hand om den skadade, och en det föräldrar. Nu var klockan halv 11 typ, vi hade varit där i ca 10 minuter, lyckat!
Man kan ju tro att detta får folk att gå hem, speciellt eftersom polisen länge snackar med henne som höll i alltihopa och stängde stället, men nejdå, de festade gladeligen på utanför, och inte vidare diskret. Efter ca en timme ringde vi efter skjuss och åkte hem, det kändes inte värt att stanna.
Det var väl lite kul att träffa alla, skratta lite (med men främst åt dem, hehe) och så, men en hemmakväll hade inte varit fel heller. Men en ny chans kommer imorgon :)

Gick över en sväng till mina älsklingstvillingar med, de har kommit hem över helgen vilket vi tycker är, alla tummar upp! Ser dem så sällan nu (en bor i Sollefteå och en i Tärnaby, de går skidgymnasium båda två och är grymma!), vilket är tråkigt. De har alltid funnits här omkring liksom. Men det gör det hela lite roligare när de väl är hemma, så som sagt, tummen upp! Och Sara som blivit brunett också! Shit, de som alltid sett "likadana" ut (i mångas ögen, inte mina), men ni fattar vad jag menar. Snyggt var det i alla fall.

Nu ska jag sova, och förhoppningsvis få några timmar innan klockan ringer vid åtta imorgon och det är dags att gå till jobbet.

Kisses!

Fortsätter i samma anda.


Day 'n' Night.


090925

God eftermiddag!

Hur har ni det idag? Jag har det bra! Det är fredag (som att ni missat det -.-), vilket innebär helg och skolfritt! Höll precis på att skriva "ledighet", men det skulle ju inte riktigt vara sant med tanke på att jag jobbar imorgon, dag denna gång, skönt!
Har varit en sväng på stan med pappa och gjort bort det som jag dragit ut på i flera år, gått på banken och skaffat ett leg. Hur svårt kan det vara? Inte så svårt visade det sig. Passade på att byta in mitt uråldriga bankomatkort och beställde ett visa-kort istället, så jag kan vara en fri människa och slippa ränna på bankomaten stup i kvarten.
Det värtsa var såklart att skiva under sitt namn, som sedan ska hamna på leget, usch så fult! Då skulle ni även sett mitt foto, uuuuääääähhhhhhhhhhh. Tog det i vintras (kanske till och med för två år sen?), likblek, oranget hår och taskig sminkning, inte vackert. Men men, alla har vi haft våra perioder. Det spelar mig nog inte så stor roll heller, för alla som ser det kommer bara jämföra med hur jag ser ut nu, vilket får mig att framstå som en riktig pudding! ;) Nejdå, skämt osido.

Medan vi satt och väntade på vår tur granskade jag människorna i rummet, och kunde ursilja några karaktärer:

-Pappan med spargrisen. En medelålders man som lämnar in en spargirs, och återfår sedlar. Undet tiden som han och bankmannen sköter affärerna, leker sonen för fullt med bankens (störande) barngrejjer. Att åka runt runt på en bil med hjul på trägolvet och krocka medvetet i diverse saker är tydligen lika kul som att gå på Grönan..

-Han som kommit dit utan att riktigt veta varför. En man i 20-30 års-åldern som kommit med pengar, som ska sättas in på ett konto. Vad jag kan förstå så var det pengar som tillhörde hans dotters klass, vilket skapade lite oklarheter. Diskussioner om var pengarna och i vilket namn de skulle sättas in varade i några minuter.

-Tonårstjejerna med vägarna förbi. Två tjejer i min egen ålder (känner igen de från skolan), sätter in lite kontanter på ett konto, rappt och enkelt. Så ska en slipsten dras!

-Check-tanten. En dam (tant, hehe) överlämnar en check till bankmannen och ber om att få ut det i kontanter. 100-lappar upp till 500, och resten i 500-lappar. Här ska inget gå fel.

-Han som väntar och väntar. En äldre man som står och står, och står. Väntar antagligen på hjälp, men verkar inte få någon. Blir tillslut ledd till en annan bankkvinna som hjälper honom. Har undviks mossväxt i sista stund.

Så roligt kan man ha under uppskattningsvis 10 minuter.

Nu ska jag njuta av min fredagseftermiddag och ha det bra. Ni med hoppas jag!

Hemma igen.

Nej, den matchen var inget att hänga i granen. Öppnade starkt, med mål av Foppa (helt otroligt) efter ca 6 minuter spelade. Blev sedan mer mål, från båda lagen, men modo började tappa efter halv andra, och sen gick det bara utför. Måste dock säga att de hade en hel den otur! Hur många gånger kan man träffa stolpen?!
Matchen slutade i alla fall 4-2 till Frölunda, skiiiit!
Nu är jag så trött så ögonen snart faller ihop, så jag ska göra det ända rätta och gå till sängs. Vi hörs imorgon gullhönor!


Bland andra älsklings-Maja och snygg-Gabbi åkte med Modologgan i öppningen, snyggt! (Dålig kvalla, men det är inte mkt att göra åt)

Sweet dreams!<3

090924

Hej!

Kom precis, väntar nu på middagen som jag hör är på g. Gick upp på Valla ett tag efter skolan men Robin, Robin, Jocke och Kevin, var hos R&R ett tag och åkte sedan hem med mammsen. Dagen har varit bra, inga större missöden. Eller okej, skolfotot kändes inte sådär superbra, men äh, skit samma. Känner att jag verkligen borde sitta och jobba med svenskan, men tror inte att jag hinner. Ska äta nu som sagt, och sedan åka iväg på säsongens första hockeymatch, jihoo!
Kom igen nu Modo, nu vill vi återuppleva 2007!

Hörs senare,
lev och må!

Nighttime.

Stter och tittar på Grey's. Shit vad bra att alla mina favvo-serier kommer igång igen, gillar när det är något som distraherar mig från läxan!

Ska sedan sova och ladda upp inför en ny spännande dag.


God natt !<3

Å nej, inte nu igen!

Vad sjutton ska jag ha på mig i morgon?! Det är skolfoto, årets ångestskapare. Gaaaaaah! Förslag? =)

Study.

Har tagit tag med svenskan nu, på riktigt. Hoppas hinna så långt som möjligt så jag kan slappna av lite, hehe. Ska nog ut och övningsköra lite senare med mamma.

Medans mina fingrar knapprar i Pages så lyssnar mina öron på bland annat denna, dagens favorit.


090923

Hej alla glada!

Kom nyss hem från skolan, det har varit en rätt bra dag idag! =) Vaknade vid åtta (sovmorgon till 09.50), tog en dusch och åt frukost. Släppte sedan in Maja som kom precis som de senaste onsdagarna och  torsdagarna.Hon blukar komma hit och fixa håret och den sista tuchen innan vi åker till skolan tillsammans, supermysigt!
Hade bara en lektion innan lunch, och sedan 3 på eftermiddagen.

SKa gå ner och ta mig något att äta, och sedan lapa gossip gril.
Vi hörs senare, kisses!

.

Jag har haft en klump i magen. Jag har svettats och fryst om vart annat. Nu är klumpen borta, temperaturen tillbaka på det normala. Jag mår bra, puss.

090922

Hej och hå!

Hur har ni det idag? Jag har det bra, en aning frysen efter en dag i en iskall skola, ett regnigt stan och ett kallt rum. Hängde kvar ett stag på stan efter skolan, vi slutade redan vid ett eftersom vi hade prov efter lunch, och man fick gå när man var klar. Vi tog en snabbfika och gjorde diverse ärenden, innan vi tog bussen hem till mig. Vi lade oss i sängen och vilade en stund, tror både somnade under en timme eller så, himelskt skönt! Är jämt så fruktansvärt trött, tex nu, gäsp!
Sitter och försöker komma igång med svenskan som ska in i slutet av veckan, lycka till Erica! Ska även finslipa diskussionsuppgiften i Naturkunskap som jag ska lämna in imorgon, det känns lite bättre, den är nästan klar.
Ska göra bort det och sedan bänka mig framför idag, slutspurten tar vid idag, spännade!

Såg på stan att Gina tricot snart är klart för öppning (nästa onsdag), så snart har även lilla Övik Gina. Har lite delade känslor om det. Visst är det kul att den kommer, det är en bra affär där det mästa finns, till bra pris! Men, är lite rädd för att alla ska springa omkring och se likadana ut, stor tröja och legginigs typ, lite tråkigt.. Sen blir det inte lika kul när man åker på shoppingtripp till en annan stad, man har det redan hemma.. Men jag ska inte klaga, det är bra att det händer ngt här!

Nej, svenskan väntar, kisses.

Got to do what I've got to do.

Jag sitter här och gör ingenting, kollar runt på facebook och annat rätt dött förtillfället,bara för att. Klockan är redan halv 8 och jag kan inte naturkunskapen, det känns såhär (Y).
Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon, den ständiga frågan. Idag blev det mörka jeans, en blus från Nanso och en svart kofta, casual och okej. Ska nog göra några vackra flätor och sova i för att vakna upp med änglalockar, något annat än mitt annars platta och tråkiga hår.
Nej, ska nog bita ihop och en gång för alla försöka förstå något av den här skiten, sedan är det jag som däckar i soffan.

God natt!


Brandy.


090921

Jag borde sitta med naturkunskapen nu, råpluggandes. Prov imorgon.
Hörs hej.

You opened my blue eyes to see a whole new life.

Sitter och tittar på Priveliged, gillar den serien. Ska nog se på film snart, borsta tänderna och slappa.
Ha en bra kväll, E.

Kvällstankar.

Nu är klockan snart 6, vart tog dagen vägen?
Hann ju bara måla naglarna så var klockan 4, shiet. Ska plugga lite naturkunskap och senare se på Wallander med mor och far. Får ständiga påminnelser om att sätta telefonen på laddning, durrrr, durrrr, men kommer mig inte för.
Mår inte jättebra heller, hosta, trött som ett as och allmännt seg. Ska nog hoppa i säng direkt efter filmen, det blir skönt.


Bild från skolavslutning 09, jag och Julia. God I miss those days!

Black roses, makes my heart melt.


Frågor och svar!

Hur är du som person? Blyg, social, pratig t.ex.?
Jag skulle nog beskriva mig själv som en ganska glad person. Jag är nog rätt blyg när jag är runt de jag inte känner, men det brukar släppa efter ett tag. Prata är jag också rätt bra på, haha.

Vad är du mest nöjd med på dig själv? en sak utseendemässigt och en sak gos egenskap :D
Oj vad svårt! När det gäller utseendet kan jag nog inte peka ut en sak bara sådär, utan får nog säga att jag är gillar min utsida som helhelt. Det är klart att det finns saker jag skulle vilja ändra på, men jag är inte en sån som gräver ner mig över en massa komplex.
En bra egenskap hos mig är att jag är bra på att lyssna, i alla fall så tror jag det =)

Pluggar du, och vad i så fall? =)
Japp det gör jag. Jag går Naturvetenskapslinjen på Nolaskolan här i Örnsköldsvik.

Vilket är ditt favorit plagg?
Återigen, en svår fråga. Just nu tror jag ändå att jag får säga en lång och mysig kofta (ännu inte visat den, eller använt den så mycket), den blir en riktig pärla i höst!


Är du nöjd med dig själv?

Ja det måste jag nog säga att jag är. Jag försöker vara en "bra människa" och vän osv. Om det var utsidan du tänkte på så är jag väl rätt nöjd med den med, jag är jag liksom =)

Vilka/vem är dina bästa (max 4st) kompisar?

Jag måste vara tråkig och säga att det är helt omöjligt för mig att lista mina vänner. Jag vet inte vilka jag anser vara mina "bästa" vänner, men jag har ju en del vänner jag kännt hela livet, vi har levt med varanda jämt typ, sen har jag en del jag kännt i många år, och vissa som jag inte kännt så länge. (så är det väl för alla iofs :P) Jag älskar alla mina vänner för dem de är =)

Vad går du på för linje och trivs du på den skolan du går på?

Jag går pluggar Naturvetenskap, första året på gymnasiet. Har bara gått ca 3-4 veckor, men jag trivs ypperligt än så länge =)

Har du några husdjur?
Nej tyvär, men haft.

Vad vill du bli i framtiden?
Jag har funderat mycket på det, men vet inte riktigt. Jag tycker utbildning är viktigt och skulle nog vilja ha ett jobb som inte vem som helst kan få, utan man måste kämpa lite. Annars så vill jag vara lycklig och frisk, och trivas bra med det jag gör.

Känner du dig lycklig? =)
Ja, det gör jag!

Har du/har haft någon pojkvän?

När det gäller kärlek så är jag ingen rutinerad tjej. Har nog aldrig haft ett seriöst förhållade, utan det senaste var typ i 5:an-6:an, som höll i ca ett år. Kan inte kalla det ett förhållade heller, var så liten. Har haft det rätt jobbigt i flera år, men lyckats släppa det nu.
Om jag har en pojkvän nu? Nej, men det ser ljuasre ut än på mycket länge... ;)

Vad är en typisk "Erica-dag"?

En typisk dag för mig ser ut som sådan att väckarklockan ringer vid 10 över 6 (döden), jag kravlar mig ur sängen efter ett tat (ibland lite för sent), hoppar i duschen om jag inte gjort det kvällen innan, äter frukost, sminkar mig, fixar håret så gott det går och klär på mig. Åker till skolan vid kvart över sju om jag åker buss, annars med mamma halv 8.
Går i skolan till efter tre-tiden (olika varje dag), åker hem. Vad jag gör efter skolan är rätt olika, men om jag inte har ngn läxa att göra brukar jag sätta mig vid datorn eller tv:n en stund och bara ta det lugnt. Fram mot kvällen äter jag middag (skulle vilja säga åker på träning, men nu är säsongen slut), kanske är med någon kompis eller bara slappar. Går och lägger mig vid 10-11tiden.
Något i den stilen :)

Vad skulle du göra om du var en kille för en dag? :D
Oj, haha! Ja, det vore spännade. Skulle såklart kolla på mig själv, både en och två gånger, om ni fattar vad jag menar ;) Skulle väl hänga med mina polare och få insikt i vad de faktsiskt gör och pratar om. Tänk om man fick uppleva det, haha.

Hur mycket spenderar du på kläder i månaden?
Det är väldigt olika, men vi snackar inte stora summor. Jag springer inte på stan flera gånger i veckan, oftast inte alls någon vecka. Ungefär 2 ggr/år brukar jag åka till sthlm eller s-vall, och då blir det lite fler kassar som hänger med hem, men jag är rätt sparsam.
Eftersom jag ännu inte fixat något betalkort eller leg., utan bara har ett sånt man tar ut pengar med i en automat, är jag lite snålare än nödvändigt. Samtlidigt kanske det är lite bra, för annars skulle jag väl kasta fram kortet så fort jag fick chansen ;)


Så, hoppas att svaren blev okej i alla fall. Nu vet ni förhoppningsvis lite mer om mig, vad jag gör och hur jag är.
Ni får gärna fortsätta fråga så kan jag kasta in svaret i ett vanligt inlägg.
Kramar på er!

090920

God morgon!

Hade egentligen inte tänkt vara vaken nu, utan sova ända in på dagen. Men min jäkla förkylning fick mig att vakna av syrerist och hosta, och jag kunde somna om igen. Så nu har jag ätit frukost, mackor och juice. Mer än så har jag inte gjort än, men det är rätt skönt med tanke på min kommande dag. Det blir hen hel del plugg och arbete, känns lite gruvsamt men det är sånt jag måste göra, så det är bara att bita ihop. Usch vilket konstigt inlägg detta blev, men jag skyller på sömnbrist..

Ska nog gå och hoppa i lite kläder, mjukisbyxor och sunktirre känns helt rätt.
Ha en bra dag, kisses.

Låten som vägrar lämna mitt huvud..

.. är låten som gått på repeat i typ 10 timmar, så det kanske inte är så konstigt. Cilla sa att jag skulle vilja döda henne när dagen var slut, jaa, kanske. Jag kan i alla fall den nu, utan och innan.


Så fick man gå på helg.

Jag är så less så less så less. Kom hem från jobbet för ca 5 min sen, och ja, klockan är snart ett. Det blev ett nära inpå tolv timmar långt pass idag, gissa om jag är trött. Ville bara kräkas på alla fulla och otroligt dryga människor, som vägrade gå hem. Skulle kunna skriva en uppsats om detta, men är på tok för trött för det just nu. Mentalt.
Kan i alla fall säga att jag fått nog av restrangbranschen för ett tag nu, känner mig mer än mätt på det. Det roligaste av allt är att jag ska jobba nästa lördag igen, jippie.. Jag måste nig träna på att säga nej, för nu räcker det.


En vacker kväll, innan en så inte vacker kväll..

God natt!

Home sweet home!

Folket ville aldrig gå hem. Vi stängde musiken, plockade undan en massa glas och föreberedde inför frukosten, men de hajjade inte vinken. Vid halv 11 fick jag i alla fall gå hem, Cilla skulle stänga, tack tack. Nu ska jag bara borsta tänderna och sedan hoppa i säng. Imorgon förmiddag ska jag leka med min kusin, och sedan återvända till jobbet vid ett. Ungerfär så blir min lördag. Avundsjuka? Förstår det..

Jag har konstaterat att vuxna är precis lika omogna som oss ungdommar, det är bara det att det krävs en öl eller två innan det visar sig...

God natt, sweet dreams!

Dagens look.


Höstig klänning från H&M fick blir dagens huvudplagg.

090918

Hej!

Nu är jag just hemkommen från skolan och en minimal sväng på stan. Passar på att vila framför tv:n ett tag, då jag snart ska leta fram någon mat och sedan åka till jobbet vid fem. Jobbar även imorgon kväll, vilket inte länns sådär jättebra, skulle behöva en lång helg med mina kompisar och bara vara, men nu är det som det är, bara att gilla läget!
Dagen har varit bra i alla fall, tror att hostan och halsontet är på väg bort, mycket skönt. Tog hem en hel del börcker och arbete från skolan, så de lugna stnderna i helgen blir nog också nyttjade på ett eller annat sätt.

Har ju även fått en del frågor (jättekul! fortsätt!), så jag ska nog svara på dem så gott jag kan i ett inlägg med, dyker upp under helgen, så ännu är lådan öppen =)

Nu är det matdags, ha en bra fredagkväll.
Simma lugnt, E.

Nighttime.

Linserna är utplockade, tänderna borstade och vitaminerna tagna. Nu vänar sängen och ett kapitel av Så länge vi båda andas. Håller alla tummar för att min inte så sjuka sjukdom försvinner under natten så jag kan skutta glatt till skolan =)

Sov gott sötnosar, och fortsätt bomba med frågor. Kisses <3

Frågelåda.


Jag vet att jag inte har speciellt mycket läsare,  
men några, och jag gillar er =), så nu kör vi.
Fråga exakt vad ni vill! Det kanske är något ni
vill veta om mig som jag inte berättat?
Eller det kanske är något ni vill att jag skriver
mer om eller ändrar här i bloggen?

Så, ask me whatever you want!

Fattar ingenting!

Sitter med engelskan, försöker fatta vad hon (vår lärare) vill med uppgiften. Vi har alltså läst en text, och pratat lite om det med varandra. Lite längre ner på sidagn finns fyra "celebrities", nämnligen Cleaopatra, Isolde, Achilles och Oscar Wilde. Det står att jag ska leta reda på fakta och sedan kort skriva ner vad de är för personer, samt säga hur de "passar ihop" med texten. Mitt svar? INGEN ANING! För det första så finns det sjukt mycket info om varje, och för det andra vet jag inte vad jag ska leta efter. Suck...

Ont i halsen har jag med, och öronen. Det är synd om mig just nu.

090917

Hej!

Jag kom precis hem från skolan, tro det eller ej! Jag och maja var båda lediga idag efter skolan, så vi bestämmde oss för att hänga kvar och röja undan lite arbete. Det är mycket lättare när man är fast i skolans lokaler, inte så mycket annat som stör, sen är det så mycket roligare när man är två! Det är ett litet tips jag kan ge till er som har svårt för att ta er i kragen, bestäm er för att stanna kvar i skolan, ta med några vänner och sätt en deadline (vår höll dock inte så bra, hehe).
En sväng på Lundbergs café hann vi med, så det var tipptopp! Gjorde kemiuppgifterna helt klara, och då var det ändå de som vi gruvat oss för. Naturkunskapen som vi tänkte göra klart hann vi dock inte, biblioteket där vi satt och skrev på datorer stängde vid 4, så vi packade ihop och gjorde nästa sak. Vi hade planerat på att gör alite engelska med, men tiden räckte inte och uppgiften var rätt lätt, så vi beslutade att göra den hemma ikväll istället. Så en helt okej eftermiddag med helt okej mycket gjort! tummen upp.

Nu hör jag att maten är på gång, hungrug! Har fortfarande ganska ont halsen och huvudet (även öronen när jag sväljer), men vill inte kalla mig sjuk. Saknar de "riktiga" sjuksymtomen, såsom feber, snorig näsa och rätt sorts ont i halsen, hehe. Men jag känner mig inte riktigt hundra, så det blir nog idol och plugg i soffan ikväll.

Hur mår ni idag?


Dagens fysiklektion, rita diagram på räknaren. Lite för komplicerad manick för min del...

Que?

Sitter och kollar lite bloggar, bland annat Sofi Fahrmans blogg.
Det som jag inte trode skulle hända händer, utsvängda jeans är på väg tillbaka! Det känns lite konstigt, trodde vi lagt den tiden bakom oss. Tiden då man ville han så vida brallor som möjligt vid fötterna, samtidigt som de skulle sitta åt vid låren. Tiden då man avundades de stora flickorna som fick ha platåskor och coola tröjor. Nej, det komemr dröja ett tag innan jag vänjer mig med denna tanke...


Ur Erin Wasson's kollektion. Bilden är lånad fram Sofis blogg.

Night stuff.

Jag borde sitta med spanskan just nu. Gör jag det? nej.
Jag kanske skulle ta tag i svenskan istället? nej.
Men då får jag väl sätta igång med naturkunskapen. nej.
Tur att det inte är något bra på tv då, som kan störa min djupa plugg-koncentration...

Robin Bengtsson


090916

Hej!

Hur har ni det idag? Själv har jag det bra, har precis ätit och nu landat i soffan. Gjorde pannkakor, känner hur mycket stekos jag luktar, inte fräscht. Dagen har varit bra och sovmorgonen i morse var grädden på moset. Hade dock en ganska konstig morgon, vet inte alls vad som jag fel. Blev inte nöjd lver någonting, kläderna, sminket, håret. Hann inte ens pilla in linserna, så jag har vanrat runt aningen synnedsatt idag, hehe.
Vi fick även veta att lärarna sköt upp lite inlämningar i olika ämnen, så skönt! Nu behöver jag inte stressa ihjäl mig med det i helgen. Och på tal om helgen så ska jag jobba både fredag- och lördag kväll, vilket känns sådär.. Men det är bara att bita ihop, har jag sagt jag så är det så.

Nu ska jag nöta spanskaglosor, ciao!

Dagens look.




Kofta - Filippa K
Svart fodral - JC
Strumbyxor - random
Converse samt diverse smycken

090915

Sitter och granskar periodiska systemet, letar grundämnen och fyller i en tabell. Inte världens roligaste precis, man det är var som måste göras. Har lite till på min lista, så som ringa till jobbet (men måste vänta tills imorgon eftersom jag glömde min kalender i skolan, där jag skrivit upp tiderna), hänga tvätt, läsa en hel massa och kolla spanskan, lika bra att gör bort det på en gång. Så ja, ni förstår hur min eftermiddag ser ut..

Dagen har i överigt varit bra, inga större missöden. Vart dock sjukt less under eftermiddagen, då vi har två långa pass, kemi och fysik. Det sistnämda var ändå helt okej, medans kemin ville ta knäcken på oss. Kan ju i och för sig bero på att vår lärare är sådär, inte min favorit. Det blir inte bättre av att hon pratar och pratar och pratar, sakta så sakta.

Har lite ont i huvudet, tung och seg. Känner även av öronen lite, men hoppas att det går över snart.

Ja, mer än så var det inte för tillfället.
Simma lugnt, E.

090914

God kväll!

Det har inte blitvit mycket till bloggade idag, och det fortsätter nog så. Är precis på väg att gå och lägga mig, men tänkte kolla in lite snabbt =)

Dagen har varit bra, mycket bra faktiskt. Det är egentligen inget speciellt som jag kan sätta fingret på, utan det har bara varit en bra dag helt enkelt. Skolan rullade på i lagom takt, lagomt jobbiga lektioner, men mer än lagomt kul. Slutade vid halv fyra, viilket jag och Maja firade i Hamnparken i solen med en B&J's, Half baked. Jaja, nyttiga klubben, men vafan, man måste unna sig! =)

Hade sista träningen ikväll, det känns lite sorgligt faktiskt. Säsongen har gått grymt fort, men det har varit grymt kul. Vi slutade på en fjärde plats, bra jobbar brudar (igen) !

Nej, sängen nästa.

God natt!

When I look at you.

Varför göra någonting aktivt när man kan ligga på soffan och dega?

One of my favorite guys.


090913

God morgon!

Sitter i soffan iklädd min morgonrock, lagomt fett hår och rester av frukosten framför mig. Ja tycker om att vara ensam på morgonen, käka frulle framför tv:n och bara slappa, utan att någon stör.
Vaknade vid nio i morse, men tvingde mig själv att somna om, eftresom jag vet hur trött jag var igår hela dagen, och imorgon drar en ny vecka igång!
Ska nog läsa lite snart, klä på mig och låtsas som om jag har ett liv.

Ciao!

(och nej, jag ska inte börja med innebandy! )

All I wish for, all I want.

Snart är klockan nio, det känns bra. Jag vill gå och lägga mig, men har inte ro till det. Måste gå en vända i huset och låsa och släcka, ta mina pills and borsta tänderna osv. Min träningsväska står som vanligt halvuppackad i tvättstugan, tror både benskydden och skorna skulle uppskatta att få komma ut.
Känner mig grymt fläskig just nu, glassen satte sina spår vill jag lova. Det här är en anlednigarna att jag inte vill att fotbollen ska ta slut, jag måste röra på mig! Även om jag lovar mig själv att vara duktig och träna på egen hand regelbundet, så är det inte så lätt, det blir sällan så. Hoppas verkligen inte att mammas förslag om månadskort på Brux bara var snack, skulle vara skönt att få in den sortens träning i den dagliga rutinen. För jag tror faktiskt att det är det som är lösningen på all träningsångest, att göra det till en rutin. Något man gör utan att tänka på det helt enkelt.
Det ska inte vara något som bara är ett undantag och händer då och då, utan som sagt, regelbundet och ingen big deal.

Jag slår ett slag för min för tillfället fläskiga mage. God natt!

Min kväll, i en bild.


090912

Hej och hå!

Jag är nyss hemkommen från mormor och morfar, som nu har kommit hem efter en lång sommar i Piteå. De kom och hämtade mig och bjöd migpå middag, eftersom jag är ensam i helgen. Mormors mat är bäst, jag är fortfarande så mätt att jag tror jag ska spricka snart. Sitter och tittar på Bring it on på femman, har den på datan med, fast det känns roligare att se den på tv.
Ska nog sitta kvar här hela kvällen, känns som lagomt. Är riktigt trött med, så det blir nog en inte allt för sen kväll med några kapitel av Så länge vi båda andas.
På tal om det så tycker jag att de är riktigt fint, alltså uttrycket "Så länge vi båda andas". Deadly beautiful.

Idag hade vi match också, säsongens sista. Jag fick stå i mål, herregud säger jag bara! Jag är alltså absolut ingen målis, utan fick offra mig denna match eftersom vi inte hade ngn målvakt som kunde vara med, och jag har ju stått i mina yngre dar (oj vad jag känner mig gamal nu..). Det gick sådär. Släppte in ett skitmål i första minuten, så jäkla klantigt allstå! Resten av matchen var i alla fall godkänt, höll ju nollan (resten av matchen alltså), och det är det viktigaste.
Nu har MIK-bönorna avslutat matchsäsongen med en oavgjord match, vilket gjorde att vi fick behålla 4:e platsen i tabellen, bra jobbat brudar!
På måndag väntar den sista träningen, vilket känns lite tråkigt. Det som känns kul är däremot avslutningsfesten som väntar framöver, ösösösös! Några av tjejerna skulle partaja redan ikväll, men jag känner mig så trött och seg så jag avstod. Känns bättre att vila upp mig, och ladda inför den riktiga ferren. Yey!

Något annat som är mycket trevligt är att det finns en halvuppäten BJ Halfbaked i frysen, som bara väntar på mig. Måste dock vänta någon timme, just nu får jag inte ner något alls.

Hoppas det är ngt annat bra på tv ikväll, så jag får en riktigt bra hemma-äta-glass-framför-tv:n-kväll.
Lev och må, E.

God natt folket!

Har precis skjusat hem älsklings-Cajsa med moppen, stackarn kan ju inte gå hem i mörkret. Har gått runt och släckt i huset, kollat dörren en massa gånger bara för att, och diskat undan chipsen. Gick även ut i garaget och leta fram målvaktshandskarna, dammade av dem och packade ner dem. Och ja, jag ska stå i mål imorgon, sista matchen för säsongen. Känns det bra? Eeeeeeh, nej.
Fy fan. det kommer gå käpprätt åt helvete, skitkul! Nämen läget är som så att vi är typ 11 man (eller kanske någon på bänken), vår målvakt jobbar, så Erica blir tvingad att stå. Som sagt, skitkul.

Nu ska jag i alla fall sova, alternativt läsa lite. Har smått ångest över att jag inte kommit längre in i boken, med tanke på att skrivuppgiften snart ska in. Aja, det löser sig.

Peace out. Going to bed.

Naturkunskap in my heart, typ..


En helt vanlig dag med Nv1b...

090911

Hello everybody!

Hur har ni det idag? Jag har det superbo, tror till och med att förkylningen är på väg att lämna min kropp, det gillas!
Har inte varit hemma så länge faktiskt, det blev några timmar mer på stan än planerat. Vi slutade strax efter två, och då tyckte Julia att jag skulle förlja henne ner på stan, och vad gör man inte?
För övrigt har mor och far återigen lämnat mig, snyft, och åkt till huvudstaden, för att hälsa på min farbror och hans nyblivna hustru. Så, i helgen är jag ensam, vilket jag inte gråter floder över.

Cajsa ska komma hit och mysa ikväll, det blir toppen! Chips, idol och kanske en glimt av Kändisjungeln, alla tiders.


p.s Håll er borta från höga byggnder, bussar, gallerior och annat farligt idag, det är trots allt 11 september. ryser av bara tanken. d.s.


Peace out, kisses!

Jag älskar dig.


090910

Hej alla glada! (och ni andra..)

Kom precis hem från skolan, så jag tänkte kolla runt lite här så jag kan koncentrera mig på plugg om en stund. Måste göra klart uppgifterna till kemin, samt plugga in de kemiska tecknen. Borde egetligen gräva ner mig boken med, men tror inte jag hinner det innan träningen kl 6.

Dagen har i alla fall varit bra, veckan har likasom dagen gått otroligt fort! Imorgon är det redan fredag, och sedan helg, inte för att jag klagar men..

Nej, nu måste jag ta tag i saker och ting. Ha en br eftermiddag!


090909

Hej alla!

Kom precis hem efter ett par timmar på stan, eller någon timme i alla fall. Vi har spelat brännboll "hela" eftermiddagen, och blev klara redan innan 2, så vi tog en prommis ner på stan för att gå lite ärenden. Jag var och också "tvungen" att köpa en ny navelpiercing, hade tydligen tappat min plutt imorse. Så, nu är den bytt och klar! Har haft lite trubbel med hålet, men jag hoppas att det läker nu :)

Måste sätte mig med lite läxa nu, spanska och kemi. Jippie...

Ha en bra eftermiddag!

Lördagen 5/9.


Savannah, Jag och Maja. (Vet ärligt talat inte vad som är fel med mitt ena öga, haha! Vi är rätt stirriga allihop med=)

Idol 2009

Gaaaah! Vad kul det är med idol igen! Snacka om underhållning, både på gott och ont. Hoppas alla ni andra satt bänkade precis som jag, och smälte lite mycket som jag när "Jon" sjöng, vilken kille!
Kan bara säga att jag ser fram emot tv-hösten, där har vi något som är bättre än under sommaren.

Nej, nu blir det hopp i säng, ska försöka kurera mig så mkt som möjligt från den här förkylningen.
God natt mina sköna!<3


Tror ändå inte att det är någon som toppar denna kille i mina ögon..

Jippieeee!

OJojojjojojoj! Jag insåg precis att idol har premiär ikväll! Meddelade mamma med, hon sa "oj vad festligt!". Jag håller med.
Har förövrigt precis ätit middag, och innan det målat naglarna. Idag fick det bli vita tippar igen, som jag har saknat dem! Naturella naglar i all ära, men det är faktiskt något speciellt med fransk manikyr...

Green day.


090908

Jävla förkylning. Det kliar och kliar i halsen som bara den, lika så inatt. Stog inte ut tillslut så jag gick upp och letade reda på några halstabletter, det hjälpte tydligen eftrsom jag somnade.. Är i alla fall inte sjuk, och planerar inte på att bli det heller! Maja är däremot sjuk, så jag hoppas att jag inte har samma bakterier som henne (stor chans, haha).
Har precis fikat en  brownie som jag hittade i frysen, det är faktiskt tillåtet när man nästan är sjuk...

Dagen har i övrigt varit bra. Vi fick sluta redan efter ett, eftersom vi hade naturkunskap sista timmen och jag var i den tidiga gruppen. Vi har delat upp klassen i två grupper, då ena halvan har första lektionen efter lunch, och den andra gruppen andra har hål undet tiden, och har "samma" lektion sedan. Idag var vi i skogen och iventerade, "letade" efter lyckelbiotoper. Vad är det då? Om jag ska vara ärlig vet jag knappt själv...

simma lugnt!

Inte lunch..

Jag tror jag är förkyld, eller jag är det. Jag vill inte bli sjuk. Fast jag kommer inte bli det heller. Jag blir aldrig sjuk. Och jag skiter i att ta i trä...

090907

God kväll!

Hade egentligen tänkt skriva tidigare idag, men fick helt plötsligt så stressigt när jag insåg att träningen var kl 6,inte kl 7 som jag planerat. Aja, nu är jag hemma igen.
Dagen har annars varit dag, rullat på ovanlit smidigt. Började med engelska och idrott på frömiddagen, sen spanska, matte och svenska på eftermiddagen. Kom hem efter fyra (vi slutade inte förens halv 4), och sen var de det där med träningen.

Ska försöka att slita mig härifrå snart och läsa lite, har ca 500 sidor kvar och måste snart ha läst ut den. Känns lovande, inte. På tal om skolarbete så lämnade jag in engelskan imorse, en sten lyfte från mitt bröst, en av 10.

Nej, nu ska jag göra någon nytta och ignorera att jag är världens sämsta bloggare.
Tjing!


Dagens look.

-Skjorklänning, Gina. (förra höstens)
-Leggings, h&m.
-Converse.


Svar till Anonym: Halsbandet jag bar i lördags är köpt på H&M (i sthlm om jag inte minns helt fel, men finns väl överallt :)

Ack så trött.

Jag är så trött att jag knappt fungerar. Och som grädde på moset liggen eneglskan och väntar på mig, den ska in imorgon och jag är inte riktigt klar. Skulle även behöva kolla igenom matten, tror jag har missat en del här och där. Helst av allt vill jag bara däcka i sängen, but I can't..

Fick sluta vid halv 6 i alla fall, slut och trött efter en hel massa sängbäddande, diskande och plock hit och dit. Fick med mig en stor kasse med olika såser och surströmming från sommarens evenemang, vem tror ni blev gladast, jag eller mamma och pappa?


Jag kan berätta lite om gårdagen förresten. Hade match mitt på dagen, 3-3 blev slutresultataet och jag ger inga kommenatrer till det. När domaren blåst av matchen var det bara att hoppa in i duschen och fara hem. Stressa igenom byrån för att hitta något svart och/eller vitt (kvällen tema var "Black&White"), föna håret, kasta på lite smink och cykla iväg till Sara och sedan åka vidare därifrån med dem till Mat companiet där 12 andra tjejer väntade. Vi åt, skrattade, blev mätta och pratade. När alla hade betalat och var klara tog vi oss till kvällens huvudmål, Majas place!
Oj så roligt vi hade! Vi dansade, sjöng, skrek, åt, drack (mer eller mindre) och hade otroligt roligt. Eftersom jag skulle upp och jobba tog jag det rätt lugnt, men det var inte ngt negativt alls =) Blev ganska trött mitt på där någon stans, men det gick över efter ett tag. Vid 1-2 tiden gjorde jag och Cajsa sällskap hem, och sedan var det marsch pannkaka i säng.
Ja, tjejfester är underskattade. Vi hade det udnerbart kul :)

Knäppte tyvär inga kort under kvällen, har ännu inte inhandlat ngn kamera, men jag kastar in några senare om det är någon gullig vän som delar med sig.



Black and white. Tack för en kanonkväll!

090906

Jobb  - hörs senare!

090905

God morgon!

Min chef ringde nyss: "Hej, du ska jobba kl 10 idag". (klockan är efter halv 11)
Jag: "Eeeeh, det har jag inte hört"
Hon: "Nähä, du har inte fått information om det, jag trodde Cilla hade ringt runt"
Jag: "Nej, det har hon inte, hehe"
Hon: "Okej, men då har hon missat det. Kan du jobba imrgon då?"
Jag: "Jo, ja det kan jag väl"
Hon: "Kom vid 10"
Ja: "okej, det blir bra" (orkar egentligen inte men).
Hon: "Bra, då ses vi"......


Skit kul, verlkligen. På en söndag, sista dagen innan en ny vecka drar igång. Dags att sätta sig med böckerna nu istället då..
Idag har jag i alla fall match vid tre, laddad! Sen blir det fix och stress innan jag ska till MC och äta middag med brudarna, för ikväll blir det tjejkväll hos Maja, I´m so looking forward to it!

Ha en bra dag, jag ska deppa lite nu.

Of to my babe!



Nu bär det snart av till min Cajsa (till höger), jag lyckades övertala henne om att vara där, igen.

Ha en bra kväll people!

Fredag, middag, regn och rusk.

Ost, bröd, skinka, tomatsås, champinjoner, kryddor..

Det stavas pizza gott folk! (Stålmannen i detta exakta fall)

090904

Hej gullungar! <3 Tyvär så ser jag inte vad jag nyss skrev, efterson det är en ruta som täcker halva skärmen, en ruta som vägrar flytta på sig! Så, jag kör på känn =)


Just nu sitter jag i alla fall på mammas kontor. Jag har varit en sväng på stan och gick sedan upp hit för att göra bort lite plugg och sedan åka men mamma hem. Det där med plugget gick väl sådär, eller jag gjorde i alla fall klart engelskan, yeey! Upptäckte också till min förtjusning att jag vikit mattebokens framsida på mitten, och ja, boken var helt ny, jag fick till och med äran att plasta in den. Men nu är den inte så fin längre.. hehe..
Dagen har annars varit helt okej, fredag är alltid bäst, även om den är sämst. Hade den första "riktiga" danslektionen idag, ganska kul! Var lite småsegt med en massa grudövningar (nej jag tror inte att jag redan kan, men det gick såå sakta..), även om jag då och då trasslade till det och missade steg osv. Kul var det i alla fall..

Vaknade av världens regnoväder imorse, skit kul när man skulle gå till bussen med nyfönat hår och ljusa jeans.. Till skolan kom vi i alla fall, och bra gick det, helt ok. ¨Funderar på att sätta mig med matten en stund, men känner med attraktion från facebook, konstigt det där..

Avslutar med ett citat från min svenskalärare: "Om det här hade varit facebook hade jag tryck 'gilla'!"

simma lungt!


090903

Hej igen!

Det har tyvär gått ett par dagar sen jag senast skrev, och det ber jag om ursäkt för. Det är ganska mycket med skolan nu, långa dagar och mycket som händer, men jag lever mina vänner!
Kan berätta något annat minrde roligt. I onsdags skickade jag lite musik från datorn till telefonen, men något var fel så jag gick in och ändrade lite inställningar på telefonen. Det hjälpte inte alls, så jag lade ner projektet och gjorde något annat. Senare på kvällen gick jag in och skulle kolla efter lite bilder, vad ser jag då? INGET! Alla bilder, all musik, alla vidofilmer och alla ljudinspelningar på minneskortet var borta! J*VLA SKIT! Blev så himla sur på mig själv, klumpigt eller vad..

Så, jag hade kunnat lägga in lite roliga bilder från de senare dagarna, men nehejdå, de är borta. Men jag har endast mig själv att skylla..

Nu ska jag återuppta musikprojektet och fylla mitt tomma minneskort. Skitkul!


Slänger in den enda bilden min telefon äger för tillfället. Det här är min vän Sara i djupkoncetration på en inte så koncentrerad mattelektion. Vi har det skoj! =)

G´natt!

Peace out - going to bed!

R and tha band (live)



(Vet att jag redan lagt in Hold the line", but so? ;)

Kvällens to do!

Kemi - check!

Packa upp miniräknaren och sätta en personlig tuch på den - check!

Förstå miniräknaren - hm..

Fortsätta läsa "Så länge vi båda andas", så jag slipper stressa ihjäl med svenskan - not yet


090901

Hängde kvar ett tag på stan efter skolan med Rebecka, men bara en halvtimme eller så. Vi satte oss på Barista och tog en Smoothie, vilket var helt bortkastad. Den var superblaskig och absolut inte varäd 38 kronor, 38! Skulle kunna älta det om och om igen, men väljer att släppa det nu, haha!
Dagen har förövrigt varit bra, var trött som ett as på förmiddagen, men tog mig igenom dagen. Är även lite frusterarad över att de gjort om vårt schema igen, det som var så bra! Nu går vi till ca halv 4 varje dag, utom idag då vi går till kl 3 och fredagar då vi går till efter två ngn gång, suck!

Ska snart sätta mig och läsa igenom kemin, som jag egentligen borde ha gjort igår, men inte gjorde, hehe. Ska även packa upp den superinvecklade miniräknaren som alla fick köpa idag för 640:- (rena rånet!).
Nej, dags att göra lite nytta!



Såhär såg jag ut idag (eller ser ut idag rättare sagt). Jeans, slapp tröja och converse. Krånglgare än så behöver det inte vara =) Dock var mitt hår som en mardröm, usch!

E stands for Erica, the heart stands for love...
just missing one letter.

RSS 2.0