Jag vet vad som måste göras.

Okej, min blogg är inte den mest intressanta nu. Fast det har den nog aldrig varit. Anledningen till att jag inte skriver så mycket är ett, jag har inte haft någon ork. två, jag har inte haft någon inspiration. tre, utan inspiration är jag grå.
Ikväll är det idol som varit min vän, bara vi två. Jag njuter av ensama stunder nu för tiden, samtidigt som jag hade gett min högra arm för att ha någon bredvid mig nu. Någon med stort n.


As me. As you.

Aouf. Spinning sätter sig i benen må ni tro, men nöjd är jag! 55 minuter på cykeln var ganska lagom, tro det eller ej..
Numer kommer mina naglar i ett kortare utförande, kände mig på humör för en förändring, en lite okvinnligare förändring. De matchar svettpannan och mjukisbyxorna jag bär. Snyggt.

Pussnatt!

Idag har jag:

  • Inlett dagen på gymmet
  • Avverkat några mindre roande lektioner
  • Origenterat en massa i skogen
  • Hittat ut ur skogen
  • Legat med näsan i biologiboken
  • Svurit åt biologiboken
  • Lagt undan biologiboken
  • Ätit en bulle som smakat plast
  • Lidit av min kroniska trötthet.
  • Funderat på att boka en flygstol och aldrig återvända.

Det här med dansk musik börjar fästa sig.


Gör ett val och ångra det sen.

Hade jag fått två önskningar just nu hade jag tagit kemi och biologi från mitt schema och kastat det långt åt helvette.
Nu undrar ni varför jag ens går natur.

Och vet ni vad?
Det undrar jag med.

I'll say no more.


Att frysa tiden.

Trodde min sleepyness skulle gå över under natten, men icke! Kanske beror det på att jag klev upp vid nio (ja, det är minst en timme för tidigt) och for och tränade. Body Jam var dagens pass, dansa tillsammans i grupp. Det var himla kul, men jag insåg också att det inte finns någon dans-gen i mig, snacka om att se ut som ett mongo. Men vadå, det är ju bara för roligt, och för träningens skull då.
Efter det blev det en runda på stan utan inköp och vidare till farmor och farfar. Dom håller på att sälja sit hus, och jag blir gråtfärdig varje gång jag tänker på det. Många minnen finns i det huset, så många julaftnar, födelsedagar och vanliga middagar där. Att sova över, få fruksot på sängen och leka med smurf-gubbar under trappen. Även om jag inte gjort myket av det där på flera år, så känns det som att allt kommer bli annorlunda. Jag vet att det är det bästa att flytta nu medans de är pigga och krya, men jag tycker inte om förändring, inte på det här sättet.
Jag vill att min famlij och min släkt ska vara den samma livet ut, att alla ska finns runt mig och vara precis som de alltid varit. Dom är liksom, en del av mig. Usch, snart gråter  jag, så nog om det!

Ikväll ska jag bara vara och peta in en film i dvd:n, Remeber me får det nog bli. Det blir fint.
Ciao!

Ge mig lite poäng.

Jag har städat rummet, och renbäddat. Uppe på vinden har jag också varit, fast jag inte vågar egentligen, och hämtat mitt duntäcke. Det är ett plus med hösen, man ba gosa in sig.
Nu blir det biologi. Jisses, vad är det som händer?

Att ta tag i saker. Och mig själv.

Den senaste timmen har än en gång visat vem jag är, i ett nötskal. Jag kan länge ha en uppgift framför mig som känns värre än värst, men när jag väl sätter igång så går det som hejsan. Att jag aldrig lär mig det..

Ledig, vadå?

Skippade engelskan idag. Eller nej, nu ljög jag,  läraren vad sjuk. Fast nu ljög jag igen, hennes barn var sjukt.
Nu är jag hemma i alla fall och tänkte göra en stor kraftansträngning och göra bort den där jävla bokanalysen. Sen ska jag göra en novellanalys och lite engelska. OM min plan lyckas så ska jag ge mig en stor fet jävla guldstjärna och njuta av helgen som kommer.
Och ja, plugga till biologiprovet.

Gosh do I love school.

You will rest in my mind.

Facebook säger Error. Error. Error.
Ungefär som jag då.

Som att strö salt i såren.

Idag har jag spa:at. Japp, vardagslyx på hög nivå! Jag och Julia gick till Carolinas spa efter skolan och Floatade, ni vet när man ligger i en box fylld av saltvatten och flyter, det var spännande ska ni veta. Eftersom vi flöt ihop så var det inte så lätt av koncentrera sig, eller snarare slappna av, men det är väl ngt man får lära sig antar jag. Och lite avslappnad blev jag faktiskt, är trött som en apa nu.
Officiellt så sitter jag och pluggar nu, men inofficiellt så orkar jag knappt hålla i pennan. Det jag skriver är inte heller läsligt, så det är väl lika bra att lägga ner..

Annars så rullar det på. Skolan är.. skolan och vännerna är fina. Ute är det kallt om morgnarna och varmt om eftermiddagarna, hösten i ett nötskal. På skolan byter dom fönster med, så vi har korsdrag i korridorerna. Miisigt.

Peace out.

Trippel V.

Mamma har lånat mig en bok. Nu ska jag lägga mig och läsa, och bli jätteinspirerad. Hon som skrivit den ska tydligen ha gjort än massa bra, fast hon bara är 25.

Citerat Desirée Nilsson AKA "Dessie".

Dessie skriver om Hanson, ett band bestående av tre bröder, ni minns dem säkert med låten "MMMbop".


"Åh, kommer ihåg den här låten som om det var igår jag stod som en liten skitunge och dansade med rumpan till den här. Tror att det var 2004 eller något sånt..? Sjukt egentligen hur fort tiden går. Den rasar iväg.. Jag saknar faktiskt min barndom, jag tänker ibland tillbaka och vill åka tillbaka med tiden några år. Som när jag och hela min familj bodde ihop, då inte mina två äldsta syskon flyttat hemifrån, då min mamma och pappa var fortfarande gifta och vi bodde i Gamla enskede.. Då vi alltid åkte till landet i Nyköping på helgerna, och finlands kryssning minst två gånger i månaden, då vi alla åkte utomlands tillsammans flertal gånger varje år.. Åh, gud vad jag saknar den tiden. Jag kan fortfarande känna vissa lukter och dras tillbaka och få en "deja vu" typ, och tänka tillbaka på hur det var. Vissa dofter, vissa ställen, vissa känslor.."

Jaaa, fast nu är det ju så att låten gjordes 1996. Men vadå, 8 år hit eller dit är väl skit samma.

Have you ever love somebody so much you can barely breathe when you're with them?


När kossorna snart ska in från grönbetet, ja, då är det höst.

Jag är typ mättast i världen. Ont i magen har jag med. Kanske lite träning kan råda bot på det? Jaa, ikväll ger jag mig ut på det gröna fältet igen, nu är det inte många träningar kvar för säsongen. Det har gått galet fort, tycker det var nyss vi körde fyspass och inomhusfotboll, allt för att komma i form till det som väntade. Och i form var vi, jaa, det har varit en bra säsong. Jag menar, vi var bäst. Faktiskt.

Tror jag ska slänga ett öga på biologin innan Mählers-fölke kommer och hämtar mig.


Jag stal en bild av emmpsan. Jag ba tyck om er!

The one that gives me peace.



I've been so many places in my life and time
I've sung a lot of songs I've made some bad rhyme
I've acted out my love in stages
With ten thousand people watching
But we're alone now and I'm singing this song for you

I know your image of me is what I hope to be
I've treated you unkindly but darlin' can't you see
There's no one more important to me
Darlin' can't you please see through me
Cause we're alone now and I'm singing this song for you

You taught me precious secrets of the truth witholding nothing
You came out in front and I was hiding
But now I'm so much better and if my words don't come together
Listen to the melody cause my love is in there hiding

I love you in a place where there's no space or time
I love you for in my life you are a friend of mine
And when my life is over
Remember when we were together
We were alone and I was singing this song for you

You taught me precious secrets of the truth witholding nothing
You came out in front and I was hiding
But now I'm so much better and if my words don't come together
Listen to the melody cause my love is in there hiding

I love you in a place where there's no space or time
I love you for in my life you are a friend of mine
And when my life is over
Remember when we were together
We were alone and I was singing this song for you
We were alone and I was singing this song for you

Livet från en annan vinkel.

Jag har länge längtat efter kärlek. Det jag jag fortfarande, men inte på samma sätt.
Under det gångna året har jag ibland känt mig så ensam att jag inte ens kunnat sätta ord på det, det har ätit på mig och även mina ord. Jag har suttit och funderat på vad meningen men allt är om jag inte har någon som får mitt hjärta att brinna, som får mig att må bra och som jag kan vara trygg hos. Oftast har jag inte funnit något svar, och lämnat tanken i ovisshet.
Sen kom jag till en punkt då det vände, då jag fick det jag önskat. Jag blev glad, sprallig och såg ljusare på allt än innan. Under ett par månader hade jag någon jag kunde kalla min, men ändå så fanns inte riktigt orden där. Jag tyckte om någon, som tyckte om mig tillbaka. Saker blev tyvärr inte som jag hoppats, och vi tog båda steget ur den relation vi skapat. Det var dock inga ledssna miner, vi visste båda att det var för det bättre, och jag mådde fortfarande bra. Jag mår fortfarande bra.

Det har infunnits sig ett lugn i min kropp, och i mitt hjärta. Visst längtar jag efter den sago-kärleken som alla drömmer om, men jag känner ingen stress. Jag känner inte att jag måste hitta någon nu eller att jag är speciellt ensam.
Jag vet att jag kommer hitta någon som får mig att fnittra, någon som får mig att le varje gång tanken på honom kommer upp. Jag vet att det kommer ske, och det behöver inte ske nu.

Jag har hela livet framför mig. Just nu vill jag leva på ungdomen och umgås med mina vänner, göra knäppa saker och vara fri. Göra vad jag vill. Vara jag.
Tiden är inget hinder.

But of cousre. If love knocked on my door, I sure as hell would answer.

En inte så smickrande bild på åh så smickrande guldtjejer!


På tal om.

Kommentar Tid
bbb om Been there done that.:
är de jag som är dum elr de är väl inte EXAKT samma plats va? alltså de bak stämmer ju inte :p

Svar: Nej det är inte exakt samma, det finns fler broar längs den floden :) antingen är det samma fast knäppt åt andra hållet, eller så är det bron lite längre bort. Men vadå, same same ;)

It's my diary. Bitch.

Ibland är bloggen bra till mer än att snacka skit. Om man undrar över något man gjort under de senaste året kan man alltid gå tillbaka och färska upp minnet, finna de svar man söker och bli förvånad över vad fan man hade på sig. Nu undrade jag när jag bytte från Telia till Halebop, och mycket riktigt så hittade jag svaret. Den 23:e januari. Det betyder att min bindningstid har gått ut lagomt till min artonårsdag, vilket betyder att jag kan byta igen när det är dags för en ny telefon. Den här gången kan jag skriva abonemanget på mig själv (läskigt).
Jag har inte bestämmt mig riktigt, men det lutar mot en iPhone 4. Ska're va så ska're! FETT!
Men men, det är då. Nu är jag fortfarande bara 17..

Been there done that.

Blondinbella har tagit sitt pick och pack och flyttat till Schweiz. Just nu befinner hon sig i Zürich, och där har jag varit! När jag och Julia åkte till alperna 08 så var vi även inne i Zürich ett par dagar, där hennes syster pluggade.


Bild från Blodinbellas blogg.


Julia, påsk 08.

Vi var före, ba YES!

På tal om.

Kommentar Tid
Sarah om Jag bär guldhatt.:
Du är så jäkla vacker, Erica!

Sv: Tack Sarah! Gullig du är! :D

Som en parantes liksom.

Jag insåg precis att jag har en cigarett bakom örat. Fint de.

Jag bär guldhatt.

MOLIDENS BRUDAR ÄR BÄSTA BRUDAR!


Ända in i kaklet!

Idag är det gameday. Säsongens sista desstuom. Eftersom vi redan är seriesergrare så kan vi spela dagens match utan press, och bara lira för att det är kul, och nog fan ska vi lira för vinst! Mot kvällningen ska vi dra ihop laget igen och fira, guld ffs! Det kommer bli en fin dag, fin som snus.
Puss

Jag ser ljusen som tänds.

Jadå. Jag rullade, ut från mormor och morfars hus, in i bilden och sedan ut igen till Ica. En chipspåse och chokladkaka rikare så känns det rätt bra, kvällen kommer bli helt okej om man säger så.
Om jag ska vara ärlig så är jag så trött att jag skulle kunna somna på fläcken, men det är ju ändå fredag så nog bör jag kunna hålla mig ett par timmar till? Mja, det tror jag.
Jag tycker om fredagar. De känns så fria liksom. Jag gör precis vad jag vill, och ikväll är det att umgås med mig själv.
Peace lovers.

Jag sätter mina egna gränser.

Fan vad jag är bra. 7,5 kilometer, jag körde ba! Även om jag drog på mig en nummerlapp, så var jag inte med för tävlingens skull, utan bara för att utmana mig själv. Jag är ingen löpare (att springa bara för att är bland det tråkigaste som finns), men jag tog mig runt på 36, 44. Helt okej ändå ju. En dusch och ett par mackor på det så har jag hela kvällen famför mig, det kan kalas. Snart ska jag och broder åka till mormor och morfar på middag, mysigt! Ska dock antsränga mig för att inte äta tills jag nära på exploderar, vore trevligt om jag kunde andas när jag far därifrån.

Annars rullar livet på, jag mår bra och solen skiner. Puss

På tal om.

Kommentar Tid
bbb om Sånt som får det att krypa längs ryggraden::
ajdå.... ja som kört voffel hela veckan :o

Svar: b, jag tycker om dig ändå! :* :)

Sånt som får det att krypa längs ryggraden:

  • Unga tjejer som klär sin i strumpbyxor, linne och kofta (linnet går knappt över rumpan och är vitt eller svart, gärna med ett hål i sidan), dagligen. Till det matchas svarta tygskor och tuperat hår.
  • PJ-snoddarna. Jag trodde den tiden var över, men icke.. Snälla, lägg ner.
  • Bad hair day-mössan. Det var lite kul för 3 år sedan (när den första kom med den), men nu, NEEEEEEEEJ!
  • Krusat hår.
  • Mjukisbyxor, på fest. Förklaring överflödig.
  • Push-up-narkomaner. Nej, brösten se inte större ut för att man drar åt banden till max, ger snarare motsatt effekt.
  • Tubtopp + bh med axelband. Ja, ni fattar.

Somebody. Sometime. Someday.

Det blev ingen träning ikväll, vädret satte stopp för oss. I vanliga fall hade jag tyckt att det var rätt skönt en dag som denna, men nu har jag mer ångest att jag inte tagit vara på den extra lediga tiden till något vettigt. Lite plugg har jag fått bort, men mer hade behövts.
Känns knepigt att det redan är fredag imorgon, jag menar, det var ju söndag nyss? Jag har knappt smält middagen jag severades hos mormor då.. Om vädret är bättre imorgon står skoljogg på schemat, goa 7,5 kilometer, och ja, jag ska springa. Om inte så blir det en sväng på gymmet efter skolan, lika bra att komma igång ordentligt.

Kanske komma i säng i tid ikväll? Eh ja.
Ciao!

Citerat Isabella "Blondinbella" Löwengrip.

"Idag har jag stressat utan att vara stressad. Jag tror att jag bara befinner mig i de tempot utan att de spelar någon roll vad jag gör. Först var jag hos Nadia och fixade håret sedan träffade jag Josephine och Angelica på Story Hotell för att äta lunch, därefter slängde jag mig i en taxi och åkte till Gunilla och gjorde ordning naglarna. Sedan tillbaka till city, minishopping, hämtade ut min Acne-skor på posten och kilade upp till kontoret där jag befinner mig nu. Ska jobba här i en timma innan jag åker hem och packar…

… Har bokat bord på Mathias Dahlgren ikväll så jag har lite tight med tid."

Ja, kanske har du mycket att göra och tight om tid. Men när jag läser din dagsagenda så tänker jag inte "å-snälla-kom-och-döda-mig-vad-jobbigt!". Jag vet inte, men att fixa håret och naglarna vägt emot 160 minuter kemi/fysik känns rätt avgjort..


After tonight.

Det regnar lodrätt, mysigt. Ännu myigare är att jag om inte allt för länge ska ut i detta väder. Regnar det såhär mycket då det är dags att entra planen blir jag oglad, det ska ni veta.
Funderar på att ta tag i lite plugg, insåg att jag hade mer än jag trodde att göra idag. Jag ser inte fram emot de kommande veckorna, det känns som om vi har prov på prov. Mums.

Nej, lite mat kanske?

På tal om.

Kommentar Tid
gabbi om Hösten kommer snart.:
VARFÖR INTE PÅ FRISKIIS!!!!!!?!?!??!

Sv: Älskling, det bara blidde så.. Får lite ont i magen nu jö. Men sanningen är den att det är mysigt på Energi, du är välkommen att joina mig! ;)

Hösten kommer snart.

Min armar är döda, jag ba pumpa. Egentligen så körde jag lagomt hårt, kände bara på maskinerna, men det räckte. Nu har jag fullt medlemsskap på Energihuset, jädrans vad fit jag ska bli!
Nu tänkte jag bara sätta min rumpa i soffan och lapa Idol, trevligt program det där. Puss

Make the sweat drip out of every pore.

Idag ska jag ta tag i mig själv, komma igång på riktigt. Fasen vad jag ska göra, gymma arslet av mig. Bokstavligen.
Att jag och Maja inhandlade var sin 200 grammare idag kan vi glömma. Choklad alltså..

Sagoland.


Every dream is bigger than the one before.

Min lärare i Kreativt skrivande uppmanade oss att alltid bära med oss papper och penna. Jag ser hennes poäng. Idag när jag satt på bussen hem, virvlade det miljontals tankar och ord i mitt huvud, ord som borde ha fått kommit ut. Ibland kommer inpirationen på värsta tidpunkt, sämsta plats och bland fel människor, men det är då det kommer ut som bäst. Det är många gånger jag skrivit en hel novell i huvudet, och sedan när jag, vid ett bättre tillfälle, ska få ner det i ord så går det inte. Ögonblicket är förbi.
Jag har aldrig tänkt på mig själv på det sättet, som en skrivare. Men det är jag nog, i den mån att jag älskar att skriva, på mina villkor. Jag har nog en liten dröm om att bli författare. Att kunna påverka är det jag vill, det är makt. Samtidigt som jag ibland ser min första bok framför mig, så är jag livrädd för att visa det jag skriver, för någon. Än så länge är det bara ett par personer som fått se något alls, och endast en som sett det mest personliga.
Det är inte det att jag är rädd för kritik, för det skulle jag nog kunna ta. Det är bara det att tanken på att någon vet hur jag känner och tänker på insidan, gör mig rädd. Jag vågar inte dela med mig av det, det vore som att ge ut en del av mig själv. Jag vågar helt enkelt inte visa vem jag är, eller snarare hur jag är.
Kanske en dag. Men inte idag.

450 kilo lättare.

Ibland blir det inte som man tänkt sig.
Den här gången tror jag dock att det finns något som heter vänskap efter kärlek. Och det känns bra. Bättre än bra.

Det bara kändes lika dant.

Jag har precis tagit min andra dos av livmoderhalscancer-vaccin, det var aj. Sjuksköterskan måste trott att jag var tokig, jag skrattade när hon tog den på mig, jag visste liksom inte hur jag skulle uttrycka mig. Förresten är det bättre att skratta än att gråta, way to go!
Ikväll blir det träning för hela slanten, härligt. Talk to you later, puss.

Som det kan gå va?

Eller så tog jag inte alls en joggingtur. Penna och papper är mycket trevligare!

När färgen nöts och såren blöder.

Idag har jag inte gjort många knop. Klev upp, tryckte i mig lite frulle till OTH (har lånat säsong 2 av sara) och bytte sedan morgonrock mot slappkläder. Jag har faktskt gjort bort lite plugg, men då vill jag understyka lite. Tror jag ska göra slag i saken och ta en joggingtur nu, även om matchen igår sitter i både här och där. Har en svullen och ond fotknöl med, det var någon biatch som klev på mig. Hårt. Men ja lever, as always.


Igårkväll hade jag elefantfot. Och ja, orakade ben.

GULD! MAT! KÄRLEK!

Jisses vilken härlig kväll! SERIESEGER JUUUEEEE! GULD JUUEEEE! BÄÄST JUUEE!!!
Det ägde, så jävlah hårt!

I övrigt så har jag spenderat x antal timmar med underbara kvinnor, ätit underbar mat och skrattat underbart mycket. Underbart. Jag är så mätt att jag undrar om min säng ens håller, nu när jag snart ska inta den. Jag är trött, kan jag tillägga.
Puss.

Hälsa från ditt ex.

Sitter och laddar upp inför dagens match, det är nu det gäller! Vinner vi idag är vi seriesegrare, och det är vi fan värda! Det känns toklänge sedan jag spelade, så det ska bli kul. Jag ska springa tills jag kräks. Lovar.
Ikväll ska jag och några andra brudar inta Sofias hus och laga mat, umågs och hare bra. Jag och Maja står för förrätten, de andra får slåss om resten. Kameran åker nog med, för kvällen som denna är värda att minnas!

Puss och hej, vi hörs!

Du har ingen aning.

För första gången på länge har jag fattat penna och papper. Det känns bra, jag blir liksom.. lugn. Snart ska jag istället fatta skor och jacka för att umgås med några finisar. Det blir bra det, kanonis!

Någon som helar.

Jag har en speciell plats i mitt hjärta för musiker och artister. Nu har jag gjort rum för ännu än.
Justin Nozuka heter han. Han är fin.




Två av många godbitar.

Girlier then ever.




Som det kan gå va.
Jag tycker det är gulligt =)

Ska nog fan starta företag.

Idag är det fredag, om någon missat det, och det firar jag med lite ytligheter. Jag har målat aglarna kalas-fint, jag lovar. Jag ska nog till och med visa med en bild, så håll utkik! För att ge en försmak kan jag säga att det innefattar glitter. Nu blir ni alla nyfikna, jag vet.
To be continued. Löve

Let me laugh at you.

Jag vet att jag är den mest intressanta människan i världen just nu, har såååååå mycket att berätta.
Nu ljög jag. Det jag kan säga är att jag fikade idag fast jag inte skulle, och pluggade inte som jag skulle. Nu ska jag sova, som jag ska, och det blir fint de.
Puss.

No regrets.

Jag jobbar på två av min ska-göra-innan-jag-dör-punkter. Fint de.

That's allright because I like the way it hurts.

När jag kom hem från skolan bestämde jag mig för att träna. Sen kände jag mig plöstsligt mer förkyld än på hela dagen. Sekunden senare tänkte jag trotsa min hälsa och träna ändå, men sen ångrade jag mig igen. Samma tankte kom en gång till men jag slog bort den igen. Sen såg jag en bild på en tjej i sport-bh och tvättbräda.
Nu har jag tränat.




Like it's cold but not winter.

Min fot har somnat. Något resten av mig borde ta efter.. Kvällen har spenderats i en lagomt kall inshall med diverse puddingar, både honor och hanar, fast hanarna har jag inte kommit så nära dåra. Kollade mest. Modo krossade Kramfors i alla fall,9-2 (missade dock de sista minuterna). Fast jag måste erkänna att jag höll en tumme eller två för de gästande (Kramfors) eftersom jag har en gammal goding som spelar där, för det är han faktiskt. Goding och ärkerival.

Nu ska jag väcka min fot och söva min hjärna. Puss

Somewhere over.

Halsont och mätt mage, ungefär så skulle jag beskriva mig själv nu. Det blev inte heller någon träning ikväll för min del, vilket gör att jag känner mig ännu mättare. Nu ska jag se på Halv 8 hos mig och leva livet med snorig näsa. Puss

Såhär tänker jag. Hur tänker du?

Jag har ont i magen. Har ätit på tok för mycket, igen. Tror jag ska borsta tänderna nu med det samma, bara för att hindra mig själv för att äta, ännu mer. Imorgon är det uppstigning med tuppen igen, och ja, ni vet storyn. Skola folks.
Nej, en film och en varm filt vore fint. Ibland är det mysigt att vara halvsjuk.

Inte när man inser hur mycket papper som går åt för att torka näsan.
Peace.

Waterfall.

Jag snörvlar som ett dagisbarn. Jag har även ätit som ett, godis till jag svimmar. Ungefär. Skicka nyss hem mitt sällskap, fast nä, egentligen så åkte dom av egen vilja.
Imorgon ska jag sova tills jag vaknar och ta dagen som den kommer. Göra bort lite plugg och pilla navelludd. Det blir fint de.
Puss.

Världen är inte svart eller vit.

Jag och Maja gjorde en film idag (läs: 10 filmer). Det var kult. Vi garavade, tills vi inte kunde andas. I övrigt så har jag blivit bajsförkyld och jag antar att det är Guds sätt att tala om för mig att jag inte borde träna alls. Pga skavsåret (som äntligen börjar läka!), så har jag inte tränat på aplänge. Tränat på riktigt alltså. Nu kan jag inte andas genom min vänstra näsborre. Men i och för sig, det kanske är lite overkill att ha två fungerande? A, jag tror fan det.

Nu ska jag bara invänta min babe innan vi åker och plockar upp min andra babe på väg till Hemmakväll. Ikväll blir det soffhäng och fat-mode. Det tycker jag om.

Flames to dust.



Vissa har gåvan att träffa rätt. Den här mannen träffar varje gång.

Dyrare än guld.

Att lätta sitt hjärta lättar hela kroppen. Jag väger 50 kilo mindre och kommer sova bättre inatt än de senste nätterna. Jag har människor kring mitt hjärta som förtjänar att vara där. Det är sant.

RSS 2.0