You found me.

Jag är så nöjd. SÅ NÖJD.
Klickade just på "skicka" och poff så var mitt engelskaarbete ur världen. Nu kan jag allt om Shakespeare som en människa skulle behöva veta. Eller aa, det kan vara så att jag inte kommer komma ihåg ett yota om honom när det väl är dags. Men vet ni vad? Det skiter jag fullkomligt i!

Nu ska jag banne mig hoppa upp på träningscykeln och svettas lite, plåga mig själv och känna att jag lever. Ikväll är en sån kväll då jag faktiskt får saker gjorda.
Hopp å lek!

Citerat Kissie.

http://www.kissies.se/?p=13391#comments

Det är inget löpband blonide. Gjort för att gå på. Tänkte bara så att du vet.

KUL KVÄLL, KUL CHEJ!


Ni vet att jag vet att ni vet att jag vet.

Så jävla sugen på makaroner och korv.
Ville bara säga det.

When I say jump you say how high.

Drog en såndan modell-pose. Eller a, försökte..




Det var kul.

Som regnet smattrar mot en kall kind.

Jag sysselsätter mig med att göra lite skolarbete. På en lördag, japp! Har bitit tag i novell-analysen som ska in imorgon (på tiden kanske..). Jag ska knäcka författarna. Eller nej, men jag ska banne mig påpeka att det finns saker som inte är riktigt rätt. Enligt mig.
Ikväll ska jag till Isabell med ett gäng sköna typer, ha väldigt trevligt och sedan dra vidare på byn. Om det blir vilt eller lugnt för mig får vi se, men kul ska det bli!

TTYL, ha en fin kväll!

VAD ÄRE FÖR EN DAG? ÄR DET EN VANLIG DAG?

NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR CAJSAS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!!




Grattis darling, jag älskar dig.

Drottning av betong, av grå murar och smutsiga trottoarer.

Som ni kanske förstår har inte den här veckan varit någon höjdare... Har varvat körlektion och teoriplugg med på tok för mycket skolångest och alldeles för lite sömn. Har inte haft tid att träna mer än i måndags och matvanorna har gått åt helvete. Har mått illa hela dagen och vet inte alls vad det beror på, vilket gör att jag inte heller vet vad jag kan göra för att årgärda saken. Jag är inte sugen på att äta och tanken på socker ger mig näst intill spykänslor..
Hade tidigare i veckan tanken på att dra ut ikväll, men just nu känns det som att sängen och idol blir lagomt. Önskar att jag kunde säga att jag ska sova till lunch imorgon (skulle behövas), men nu är det banne mig dags att träna. Måste även skriva ett engelskaartbete och sätta igång med svenskan, söndag ska det in. Fint.

Livet leker och jag är harmonin själv. Eller hur var det?

Lever i en värld av måsten. Redo att packa ihop och försvinna.

Tänkte bjuda på en bild nu när min uppdatering är på topp. Men nej, jag har inte tid, lust eller behov av det här. Just nu.
När jag tagit mig igenom den här veckan kanske jag blir en männsika igen.
Kanske.

Lekte hippie hos amanda för ett tag sen. Det var kult.

If I had a chance.

Imorgon början helvetesveckan.
Men den här helgen har varit himelsk. Faktiskt.

Jag har fina vänner.

It's a little bit funny.

Dagen jag inser att en kväll med C och S är lika med ONT I MAGEN ska jag belöna mig själv.
Dagen jag inser att man faktiskt borde sluta äta när man får ONT I MAGEN ska jag fan resa jorden runt.

Imorgon ska jag gå till skolan. Skål

Ett, två, tre.


Det här är mitt umgänge för kvällen. Visst är dom fina?
Aa. Mina apor.

I'll give my self away.

Hade hellre hört part 2 så här.

This is the streets.

Vakna en halvtimme för sent.
Svenska.
Fredagsfika.
Matte.
Lunch.
Engelska.
Stan.
Frysa huvet av sig på väg till bussen.

Japp, ännu en fredag är kommen, skönt! Det är dock inte som vanliga helger denna helg, imorgon ska jag till skolan igen och får därmed ledigt på måndag. Snöggt. Imorgon ska jag leka äkta naturvetare och förklara för alla nyfikna hur långt avstånd det är mellan spåren på en cd-skiva, hur spännande!! Ni är välkommna i alla fall. Hela bunten.

Ikväll planerar jag att inta soffläge hos Cajjan lapa Idol, ap-fint att umgås med den bönan. Det blir så långt mellan varven så att jag nästan skäms, men nu har vi stora planer på gång, så snart är det ändring på den saken!

Puss å morr, TTYL.

Ta mig bort från bullarnas land.

Tittar igenom arkivet.
Jag var snyggare förut. Och så jävla mycket mer fit.
Kul. Hej.

Att leva för tomhet.

Jag vill krypa in i en håla och stanna där.
Jag tänker på allt jag inte gjorde,
på allt jag borde ha gjort.

Ibland tror jag inte att det slutade som det borde ha gjort. För då hade jag inte suttit här ensam.

I've been walking on the same road.

Fick med mig Maja hem från skolan. Det slutade som vanligt. Vi hamnade i säng (ja, jag är medveten om hur det där lät) och sov i ett par timmar. Hur skönt?!! Är rätt så utvilad nu faktiskt, hade till och med ork att titta på psykologin. Ett tag i alla fall.. Hoppas orka ta tag i något med ikväll, vore ett bra tillfälle då mor och far ska åka och titta på hockeyn.
Ett lugnt hus med en överstressad hjärna är rätt fint, dom tar ut varandra lite liksom..

I övrigt har dagen varit fin, mycket lugn för att vara en torsdag. Vi spenderade hela förmiddagen vandrandes i skolans korridorer och "förberedde" för öppethus (äger rum på lördag) för fulla muggar. En lunch på det så var det dags att gå hem, hade varken spanska eller psykologi idag. Sweet.

OTH är rätt så sweet de me. Puss

Överdriver och släpper ut.

Jag har femtusen saker hängade över mitt huvud. Jag kan inte slappna av när jag slappnar av, och jag kan inte sluta tänka när jag slutar tänka. Önskar att jag kunde pausa tidan, röja undan allt som borde göras och komma igen som en ny männsika, som en gladare människa. Jag vaknar varje morgon med en klump i magen, suckar och släpar mig ur sängen. Dom små glädjeämnena jag kunde hitta förut om dagarna är spårlöst borta och jag känner inte igen mig själv.
Jag är så less på allt just nu och jag skiter fullständigt i att det snart är jul.


Jag finner tröst i dig.

På tal om.

Kommentar Tid
Axel om El perro está en el horno.:
JAG HAR DEN DÄR JÄVLA MENINGEN PÅ HUVUDET OCH FATTAR INTE VART FAN JAG LÄRT MIG DEN! VART KOMMER EL PERRO ESTÁ EN EL HORNO IFRÅN? BLIR FAN GALEN! taaack :)
Sv: Hej du kära vän! =) Ja nog är det en mening som plågar, den har liksom sugit sig fast. I mitt fall har jag min kära spanska-lärare från högstadiet att tacka. Vi fick se en charmig (eller inte) liten serie på lektionerna, tv alltså, som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på. För att samanfatta den så var det en amerikan som flyttade in hos två spanska babes. Alla i serien pratade löjligt tydligt, och amerkanen bröt såklart på engelska när han använde sin vackra spanska. Om jag inte minns fel så var det en granne till dessa som gillade att lära amerikanen att säga felaktiga saker, alltså så att han trodde att han sa rätt saker i rätt samanhang, men som såklart var fel.
Han sa alltså: El perro está en el horno (Hunder är i ungen), när det egentligen var i korgen (tror jag..)

Där har du det. Gjorde jag din dag lite bättre nu? Puss!

All we are we are.

Snart firar min Julia ett år med sin älskade. Ett helt år!! Det känns sjukt, tiden har gått så snabbt sen jag satte min fot i Nolaskolan att jag knappt hänger med alls... Men jag känner samtidigt hur mycket jag gjort det här året, hur mycket jag gått igenom och hur mycket jag fått med mig. Det här året har inte varit som de tidigare jag haft, nej, det har faktiskt hänt saker i mitt liv.
Jag har smakat på kärlek, flera gånger faktiskt, och även tappat den, även det flera gånger. Jag har gråtit och skrattat om vart annat, varit stressad och ovanligt avslappnad. Men jag får lite ont i kroppen när jag tänker på allt som gått fel, men samtidigt dämpar vetskapen om att jag faktiskt vågat och försökt det hela lite.
Hur som helst så är jag så himla glad för hennes skull, för deras skull. Även om jag inte hittat det där än så har dom det, och det blir jag glad för.

Jag är kär i kärleken.

Tillåt mig att dö en smula.


You did.

Skrev en spanska-uppsats idag. Den handlade inte om något, jag fick inte fram någon poäng. Fint. Imorgon fortsätter jag med den muntliga delen och hoppas att ha ngt mer att komma med, vilket innebär att jag borde slå ihop den här jävla burken och öva lite. Fast näää... snart.
Annars så är det bara träning som står kvar på dagens schema, men den är klockan nio så än är det ingen vits att snöra på sig skorna. Men det blir bra, om jag lyckas hålla mig vaken till dess alltså.. Är trött som ett as, och nej, det spelar ingen roll att det bara är måndag. Det är för fasen värre än veckans alla andra dagar, trötthetsmässigt alltså.
Nej, ta tag i saker kanske? Aaop.

RAICH

skakde roompa igår. Det var kul, även om kvällen inte riktigt blev som planerat. Kickade igång kvällen hemme hos Amanda med ett gäng brudar, alla klädda i 70-tal eller hippie-tema, så snygga!! Framåt tio tog vi en taxt till Bonäset där vi bjöd in oss på en fest och träffade lite random folk. Innan elva var det dock dags att gå, huset var tydligen överbefolket. Innan elva!!! Inte okej.
Eftersom vi bor i den stad vi gör, så fanns det bara en destination; Max. Japp, vi var på Max strax efter 11. Vi hängde kvar där ett tag innan jag och Maja avslutade kvällen under en filt på Valla, det var inte alls så tokigt ska ni veta. Jag är nöjd ändå, fick ju umgås med en hal massa gosigt folk.

Sitter och gottar mig framför herrnas slalom i Levi, finfint på en söndag. Får en sån härlig abstinens med.. kill me typ.
Resten av dagen kommer väl spenderar i soffan och med huvudet i spanskaboken, kult.
Puss

För en sekund sen var du min.

Skulle mer än gärna stoppa fingrarna i halsen, huvudet i toan och tömma hela mig. Igen och igen och igen. Nej, jag har inte druckit. Jag har ätit kladdkaka, bakas utan mjöl. Och nej, det var inte meningen. När man är fem kockar som springer runt blir det inte alltid som planerat och när formARNA väl var inne i ugnen var det lite sent att rätta till. Dränkte dom däremot med after eight, vilket inte dikrekt minskade mitt illamående. Nej, jag ska aldrig äta igen. Mår så fruktanskvärt dåligt. Men gott var det. För stunden.
Har i övrigt haft en ytterst trevlig kväll med ytterst fina människor. Hur jag fått så fina vänner är ett mysterium.

Nu ska jag stänga ögonen och försöka slappna av. Att må illa är det värsta jag vet. Typ.
Puss!

Oooh make it right.

Usch. Jag är helt jävla skakis, känns som om jag ska falla ihop när som helst. Vet inte om det beror på att jag svepte en skållhet latte på 5 minuter, eller om staden helt enkelt tog knäcken på mig. Hoppas det gå över snart, eller i alla fall lugnar sig tills någon kommer hem. Vore som synd att däcka totally alone.
Dagen har annars varit bra, lite seg med helt okej. Den här veckan har dock gått galet fort, det var ju nyss helg! Inte för att jag klagar, nejnej, men jag tycker det är lite läskigt när tiden bara rinner genom mina händer. Men som sagt, just nu gör det inget, den här helgen kommer rocka.
Ikväll blir det chill'n grill med lite amigos framför idag, ätandes en massa och lite till. Imorgon är det dags att tagga upp inför Mandys 70-talsferre, grymt ju! Ska vara hippie, eller försöka i alla fall. Det blir fint, fint som... näe, finare än snus!

Hörs senare, love!

Ba en bild jag gillar.

"Love looks not with the eyes, but with the mind."

How happy some o'er other some can be!
Through Athens I am thought as fair as she.
But what of that? Demetrius thinks not so;
He will not know what all but he do know.
And as he errs, doting on Hermia's eyes,
So I, admiring of his qualities.
Things base and vile, holding no quantity,
Love can transpose to form and dignity.
Love looks not with the eyes, but with the mind;
And therefore is wing'd Cupid painted blind.
Nor hath Love's mind of any judgment taste;
Wings and no eyes, figure unheedy haste;
And therefore is Love said to be a child,
Because in choice he is so oft beguiled.
As waggish boys in game themselves forswear,
So the boy Love is perjured everywhere;
For ere Demetrius look'd on Hermia's eyne,
He hail'd down oaths that he was only mine;
And when this hail some heat from Hermia felt,
So he dissolv'd, and showers of oaths did melt.
I will go tell him of fair Hermia's flight;
Then to the wood will he tomorrow night
Pursue her; and for this intelligence
If I have thanks, it is a dear expense.
But herein mean I to enrich my pain,
To have his sight thither and back again.


Jag kan inte annat än att tycka att Shakespeare var mannen med stort M.
Vackert.

Ibland är jag bäst.

Denna vecka har varit en sån där allt går fel. Veckan har egentligen varit ganska bra, fort har det gått och kul har jag haft, men det har inte gått min väg alls.
Denna torsdag inledde jag med att försova mig, inte så att jag kom för sent till skolan, men ändå. Väl uppe la jag alla tankar på kommande spanskaprov, släppte allt annat. Provet gick helt okej, så det ska jag inte säga ngt om. När vi käkade lunch sa jag till Majsan att jag hade en sån klump i magen, en sån klump som jag bara får när något är fel..
Sista timmen hade jag psykologi, utan lärare. Vi fick en uppgift att lösa och när den var klar drog alla. Det var såklart skönt, så jag packade väskan i lugn och ro och tänkte "jaha, jag går väl hem då..". Eftersom bussen inte skulle komma förrän 20 minuter, gick jag in en sväng på körskolan och genom gallerian, innan jag begedde mig hemåt. När jag satt i bussen funderade jag på vad jag skulle göra hela eftermiddagen, tyckte det var ytterst märkligt att jag inte hade något att göra. Eller hade jag det? näääe. Skulle jag plugga? nää, inte det heller.

När jag steg in genom dörren sjöng jag en trudelutt, vandrade runt och plockade i lite saker och slog på datan. Nästa sekund ringde min mobil. Direkt när jag svarade sa ja: "MEN GUD JAG VISSTE ATT DET VAR NÅGOT JAG SKULLE GÖRA!!!"

Det var min chef. Jag skulle ha varit på jobbet för 30 minuter sedan, alltså gå direkt efter skolan. Jag var hemma.
Fint.

White and cold.

Jag har skottat snö. Och lagat middag.
Känner mig så vuxen att jag glömt spanska provet som skall äga rum imorgon. Men äh, det är en baggis.

Just a feeling.

Jag har en lins som skaver, fett hår och kalla fingrar. Ska göra en kraftansträning med spanskan snart, få in lite i huvudet så jag slipper panikplugga imorgon. Vilket jag så klart kommer får göra ändå. Mjukke, raggsockor och DH på det så är denna dag inte så illa. Fick träffa min finaste idag också, som jag saknat henne.
I övrigt så är jag tröttare än tröttast. Att avsluta gårdagen med sen träning, och inleda denna dag med tidig körlektion är inte att rekomendera. Har även använt ordet "hatar" lite för många gånger idag.
Inte okej.

Fast ibland måste man.

Plötsligt händer det.

Det står en godisskål 50 dm ifrån mig. Och vet ni vad? Jag vill inte ha.

Having this ache.

For the first time in month, I can feel it. There's a hole in my heart.

Smallest things.

Nu ler ja sådär fjantigt igen, åh vad jag måste sluta med det.
Fast samtidigt är det lite mysigt. Det ger mig en lite finare värld.

Talar i gåtor. Precis som jag upplever det.

En gång så nära. Nu så långt ifrån.
Hur det går till förblir en gåta, och tror aldrig att jag kommer förstå det. Det är inget jag mår dåligt över egetligen, jag tycker bara att det är jävligt tråkigt. Men det skulle jag aldrig berätta.
Inte heller att du alltid kommer vara speciell för mig.

Ingen fyller dina skor.

Har fördrivit den senaste halvtimmen med att titta (och lyssna) på gamla klipp med my love Mr Bengtsson. Känns ganska jävla värdelöst att titta på Idol nu.
Skulle vara för Olles skull dåra.

Lämnad åt mitt öde.

Tänkte våldgästa en klassfest, men så sket det sig.
Tänkte dra ihop en egen förfest med Amanda, men så sket det sig.
Tänkte hyra en lokal och fixa en fest, men så sket det sig.
Tänkte hitta nån jävla fest att gå på, men så sket det sig.

Vad händer med folket i denna stad?!! När jag väl ska lyfta på rumpan och vara lite social är det ingen annan jävel som ska det. Inte ens dom vanliga randoms som dricker öl 24/7 365.
Bättre lycka imorgon. Ja tack.

This is stupid. I'm not stupid.

Att skriva dikter på beställning. Med tema.
Det är fan som att springa snabbare än fotbollsgymmarna på cooper. Det kanske går, men inte är det lätt inte, inte för fem öre.

Läppglans
Brytpunkt
Spårsnö


Skriv tre dikter!
Ja du ser, inte är det söndagsfrukost inte.

Sen ska vi läsa upp dem för varandra på lektionen, och ge feedback. Kommer bli superkul. Speciellt när jag inte kan stå för vad jag skrivit, det är långt ifrån vad jag vill få fram, långt ifrån äkta. Jag skriver aldrig bara för att, utan det måste finnas en tanke, en mening.
Fuck it.

Sluta blogga.


Live for you, love for me.

Den tänkta timmen i stan blev betydligt fler då jag passade på att boka in min första körlektion när jag ändå var i farten. När jag hade suttit med teorin ett tag tog jag en runda på stan och åkte sedan till mammas jobb och käkade lite snabbt, och sedan tillbaka till Bårmans klockan tre. Det gick väl okej, men gud vad spänd jag var! Damen som instruerade mig verkade bra, hon var skojig. Eller försökte i alla fall.
Nu har jag lagat middag (vitlök med olja serverades, typ) och diskat undan. Ska springa över till Julia och puss på henne och hennes Petter, eller okej, jag pussar nog bara på Julia.. Säkrast så.

TTYL.

Princess.

Torsdag. Vart tog den här veckan vägen? Sjukt.
Ska snart ta mitt och pack och ge mig in mot stan, en sväng på körskolan och genom diverse butiker. Hade dock tänkt att vara lite effektiv så jag slipper spendera hela dagen i stan, det har jag verkligen ingen lust till. Ännu mindre när mitt hår är fettigast än fettigast och jag orkar inte tvätta det - mössa på! Ska nog ta en joggingtur när jag kommer hem, så jag får väl lösa det problemet då.

I rullar allt på, väntar fortfarande på att det ska hända något häpnadsväckande i min gråa värld. Pöss!

Videoklipp - naglar!

Hade lite tid över idag, så jag kastade ihop en liten film om hur det kan gå till när jag fixar i ordning mina naglar. Kvallan är inte topp på tuben och att hitta rätt läge för kameran var svårt, men men, titta eller låt bli! =)




Här är också några allmänna tips när det gäller nagelfix med lack.

- Förvara dina lack i kylskåpet, det förlänger hållbarheten avsevärt!

- Våga måla på fri hand, och håll dig ifrån "mallarna". Det ser mer naturligt ut om du förjer din egen nagels kant, dvs där de vita och rosa partierna möts.

- Fila naglarna till en fin form innan du sätter igång, och "pilla upp" nagelbanden så du får en jämn och fin yta. Detta kan du enkelt göra med hjälp av en nagelfil tex. Tvätta även ordentligt med aceton eller liknande, rena naglar är a och o för att lacket ska sitta!

- Lägg alltid ett överlack när du anser dig klart med det vita, det håller mycket längre och du får en fin finnish.

- Ha en tops eller liknade till hands under arbetet så du direkt kan ta bort överflödig färg eller det som hamnat utanför. Detta gör att du slipper använda aceton eller likande när det har torkat, vilket kan göra att du råkar tvätta bort lacket. Slipp onödigt krångel helt enkelt.

- Låt det torka ordentligt innan du börjar fixa med andra saker. Det är svårt att sitta still, men det är så tråkigt när man råkar sabba det när man just är klar. Om du vill ha något att göra kan du sitta vid datorn, det är en riskfri sysselsättning!

- Om du vill att det ska se så naturligt som möjligt ska du leta efter ett benvitt lack. Det finns även sett där lacken går i färgerna; vitt (till tipparna), svagt rosa (som grundfärg) och ett ofärgat överlack.
Om du vill att det ska synas lite extra kan du välja ett sett där det inte finns något rosa, utan det istället finns tex ett beige-aktigt lack.
Det finns hundratals varianter på detta, så jag är säker att du hittar vad du söker.

När det gäller det här med att lacka naglarna så finns det bara en sak som gäller - träna!
Det blir inte lika bra när man målar med "fel" hand, men man blir bättre och bättre, jag lovar!

Genom att lacka sina egna naglar på det här sättet, sparar du tusentals kronor i längden, mot för om du skulle besökt en salong. Det är inte så svårt, och det kan bli minst lika bra!

Som en dröm.

Hade jag varit ett par år äldre och haft gymnasieutbildningen i bagaget, hade jag sökt lätt som en plätt.
Men men, nu är jag bara 17, ung och dum.


Take me back to the place I belong.

Jag drömde kärlek inatt. Problemet är bara att jag inte kan komma på vem kärleken var.

Bjuuumbjum!

Kirrade startpaket på körskolan idag, fick böcker och hela köret. Jävlar vad läskigt, nu ska det börja på allvar!
Ska kanske in dit imorgon igen, lika bra och sätta igång på riktigt när man ändå ska göra det. Liksom.

You can turn around.

Känner mig sådär otroligt nyttig idag. Åt kakor till lunch och pannkaka till middag, med extra mycket grädda. Eftersom de var lagomt degiga så är jag fortfarande mätt, så något kvällfika blir det inte. (Okej, eftersomjag skriver det här så kommer jag såklart bli sugen om 5 sek) I övrigt så är ja nyss hemkommen från hockeyn där jag bet på naglarna tillsammans med min bästa underbaraste honung, Cajsa. Matchen var fan spännande och, hör och häpna! Modo vann!!
Efter straffar visserligen, men ändå.
Nu ska jag ta igen ett missat DH-avsnitt och smeka mina valkar. Puss!

Good God.

Ni kanske minns att jag skrev att jag inte sitter så lika mycket vid datorn längre?
Åt helvete med det. Det är precis som förut.

En sol har landat i mitt knä.

Drog nyss en glödlampa i golvet. Andra gången på en vecka som jag riskerar glas i fötterna i mitt eget hem. Förra gången knockade jag ett vattenglas min moder så olyckligt placerat på nattduksbordet, ett fullt kan jag tillägga. Det var ett mindre trevligt sätt att börja en sjukdag på, med vatten i sängen, över hela golvet och glas hit och dit.
Nu skulle jag alltså skruva ut en glödlampa för att se om det gick, vilket det uppenbarligen gjorde. Svårt att fatta lätt att tappa var det ja, jora såateeeee..

Om dryga timmen är det dags för säsongens första fotbollsträningen, eller sista om man vill se det så. Det ska bli skojsigt, att sparka boll med bästa brudarna är kul alla dar i veckan.
Imorgon blir det lek och stoj med liten kusin, och sedan hockey med bästa Cajsa. Tänk vad mycket man kan hinna på en och samma lov dag, speciellt om man jämför med idag, då jag inte gjort många knop..

Puss å hej!


Hon är fin. Henne tycker jag om. Och i helgen ska vi leka. Ba crazy!

Man slutas aldrig att förvånas.


Jag vill inte kalla någon korkad eller dum. Inte heller påpeka att någon ser anorektisk ut.
Men hallå. En bulle då och då har aldrig skadat? Och kanske läsa tidningen ibland?
A, det var bara det jag ville säga.

Someday.

Försöker planera veckan så gott jag kan och har bara en sak att säga, Lov my assss heller! Har omedvetet tait med mig hela skåpets innehåll, vilket också behöver användas och inte bara ligga som det alltid gör.. När skolan väl drar igång igen har jag en hel massa prov som väntar, och det känns ju halvkul. Sen vet jag inte heller hur eller ens var jag ska börja.. Usch, åk 2 suger såhär långt.
Anyhow så ska jag såklart hinna med en del roligt i veckan också, det måste jag bara. Tittar på bilder från Yran (igen) och får spring i benen. Jämarns vad det vore härligt med sommar snart!

Hörs senare, ska försöka göra någon nytta.

RSS 2.0