Det finns inga ord.

Jag tänkte inte skriva här. Ville inte skriva här. Kan inte.
Det finns inga ord som kan göra allt okej igen. Inget jag kan säga för att göra allt bra. Det vet jag.
Men det gör ont. Det gör så in i helvete ont att sitta här 22.18, ensam i mörkret och tårar som trycker. Det gör ont.

Ibland känns det bra. Då kan jag skratta och känna mig som mig, svära över saker som inte har någon som helst betydelse och oroa mig för att jag kanske inte kommer hinna skriva klar engelskaarbetet. Ibland kan jag förvånas över hur fort allting kan vända och hur fel man kan ha om saker, rycka på axlarna och tro att det kommer lösa sig.
Ofta är det sol. Eller som idag, regn. Men det är dag och det är fullt av liv runt omkring mig. Folk skrattar och jag skrattar. Vi säger hejdå och jag går hem.
Men sen.

Sen blir klockan 22.18 och allt är tyst. Ensamheten begraver mig i ett mörker jag inte kan finna något ljus i, och ingenting spelar längre någon roll. Jag oroar mig inte. Jag skrattar inte. Jag rycker inte på axlarna.
Jag känner tycket mot bröstet som funnits under en lång tid, men som nu blir starkare igen. Heleve. Kan inte andas. Tårar och bita i täcket. Tänka om och varför och hur, hata sig själv mest av allt på hela jorden och bita i läppen som aldrig kommer skratta igen.
Öppna datorn. Leta fram mappen som visades för lite, titta på innehållet och skaka av känslovågen som kommer igen. Fullmåne och snö. Vinter.
Titta mot elementet där ingenting står lutat, titta på golvet där bara mina kläder ligger. Vända sig om i en säng som är för stor. Vilja skrika, vara tyst.

Bli lugn igen men inte kunna sova. Ligga still som ett kolli och inte tänka alls. Titta på klockan. Sent. Måste sova, ser ingen mening. Titta på mobilen. Leta efter spår. Vända sig mot väggen och blunda. Andas fast knappt.

Vakna och natten är över. En ny dag börjar där allt kan kännas okej, för att sedan kännas åt heleve.

Jag är inte hel.

All I ever had is gone.

Ingenting spelar längre någon roll.

Dagens..

..frukost: Fil med ovanligt mycket sylt i (annars äter jag ingen sylt alls.)
..lunch: Pizza.
..mellanmål: Muffinssmet.
..middag: Kaka och kaffe.
..kvällsmål: fil och Kalaspuffar.

LCHF, GI, Tallriksmodellen. Jag kan allt.

Måndagsmåsten.

Kvällens träningspass blev inställt vilket har lämnat mig till böcker, upgifter och sånt jag inte förstår. Underbart. Just nu är det engelskan som får min, om något odelade, uppmärksamet. Jag kom ju ingenstans alls förra veckan, men nu har jag skrivit två hela meingar! Eller okej, en och en halv. Men nästan två.
På agendan finns ockdå samhällskunskap, matte och svenska. Life is good.

FML.

Klockan är inte ens sju och jag är arg. Det här blir nog en bra jävla dag.


Spell it out.

Klockan är 20 i 10 och jag är ensam. Pappa är i London, mamma på systerkväll i Ullånger och broder hos en kompis och kollar film. Själv umågs jag med soffan och SATC 2, helt okej med inte optimalt. Visst är det skönt att vara ensam men jag hade inte heller mått dåligt av sällskap om man säger så.
Jag funderar på att gå och lägga mig rätt tidigt, för att sedan kunna kliva upp och göra det mesta av morgondagen. Tror det blir ett gymbesök och en del plugg, standard för en söndag. Annars så känns allt okej, samtidigt som det känns sådär.
Man ska inte vara ensam på en lördag.


Finaste.

Röda vita gröna.

Idag har jag tagit en löptur, tagit en långdusch, träffat småkusiner och kusinbarn, kommit hem till ett dammfritt rum (Tack mamma!), ändrat min ringsignal till "I'm sexy and I know it" och fått höra Chuck Bass säga "I'm Chuck Bass" varje gång jag fått sms.
Nu har jag huset för mig själv och kan titta på hockey i lugn och ro, det är så mysigt. Snart ska jag åka och hämta min bror och ett par boxar mat, inte helt fel.
Det här är en bra dag.

Sån är jag.

Jag får för mig att klippa av naglarna vid midnatt, och gör det. Jag vågar inte ha några vassa föremål bredvid sängen eftersom jag är helt säker på att jag kommer hugga ihjäl mig själv under natten. Jag vet att jag bara kan somna om jag ligger med ansiktet mot väggen och armarna på ett visst sätt, men envisas alltid med att göra annorlunda tills jag (en halvtimme senare) inser att det inte går och lägger mig på rätt sätt. Att jag aldrig lär mig.


Another day.

Precis som jag skrev igår har jag bara en lektion idag, så nu sitter jag här, i en halvtom datasal utan att göra någonting alls. Tanken var att jag idag skulle komma igång med mitt "paper" där jag ska skriva om stress. I början tyckte jag att uppgiften var helt okej, 6 sidor med ett ämne som faktiskt är rätt intressant. Men in my ass, det kommer inte ett ord.
Att jag ska skriva på engelska är inget problem och inte heller att hitta bra information, utan det är när orden ska transporteras från hjärnan till fingrarna som det låter sig. Det är blankt.

Men jag kan inte lämna den här salen och gå på helg utan att ha kommti igång alls, så jag kämpar på. Ett mening eller ett ord, det spelar ingen roll. Jag ska fixa det här.


Hans-torsdag.

Ännu en torsdag börjar lida mott sitt slut. Torsdag innebär Hans för hela slanten (3 x 1,5h Hanslekke), fika och relativt tidig end-of-the-day. Jag har även hunnit med att träna, klippa mig och haft möte med festfolket, fin dag! Hos frisören snackade vi också balfrilla, vilket ledde till att jag kom ut med 10 ton hårspray och lockar i håret, efter en provfrilla. Nu vill jag inte alls se ut som jag ville från början, utan precis som hon förslog! Och skönt är väl det, blir som lättare än om det vore tvärt om.
Annars så har kvällen varit lugn och lär fortsätta i samma tempo. Jag blir helt enkelt toklat när jag inte har en massa plugg som ligger, vilket kanske inte är jättebra det heller.
Imorgon har jag bara en lektion på hela dagen, vilket innebär att jag hinner göra stan och träna innan dagens ens har börjat. Skönt.

Fashion for fashion.

Ikväll har jag varit på modevisning. Det fanns fika, trevligt sällskap, ögongodis på catwalken (Maja) och det var naket. Vad mer kan man begära? (bilder av toppkvalla, jag vet.)


I'll be rain.

Slipar på talet, tittar på fotboll och är inte särskillt koncentrerad på något av det. Jag skulle behöva ändra större delen av talet men orkar inte, så det får bli som det bli. Inte heller jag fått ihop rättskunskapen bra nog, men det känns orelevant.
Jag vill helt enkelt inte vara här, sittandes på kanten av min säng med ont i ryggen och trötta ögon, nej. Jag vill vara någon annanstans.

I'll be rain.

Slipar på talet, tittar på fotboll och är inte särskillt koncentrerad på något av det. Jag skulle behöva ändra större delen av talet men orkar inte, så det får bli som det bli. Inte heller jag fått ihop rättskunskapen bra nog, men det känns orelevant.
Jag vill helt enkelt inte vara här, sittandes på kanten av min säng med ont i ryggen och trötta ögon, nej. Jag vill vara någon annanstans.

Tough days.

Jag är så trött att ögonlocken lär falla igen när som helst. De senaste dagarna har sugit all energi ur mig, att plugga och gå i skolan 24 timmar om dygnet (nästan) och dessutom sova tär rätt hårt på kroppen kan jag lova. Igår var det biologoprov, idag fysikprov och imorgon svenskatal. Dessutom sitter jag just nu och jobbar med en rättskunskapsuppgift som ska in imorgon, underbart. När morgondagen är över ska jag ta mig tid att andas, och sova. Och vara social. Just nu har jag inget liv och det suger rätt hårt. Tur att det var mössprovningsdags idag så att jag i alla fall fick en glimt av ett slut jag inte trott kommer.
Vi hörs när jag har ett liv. Puss

Might get scraped or they might get bruised.

Godisätande tills man får ont i magen. Ledsenkaos i sängen. Sovande vänner i soffan. Sovande Erica i en alldeles för skön fåtölj framför en för bra film att somna till. Sex timmar av biologiplugg och en hjärna som inte plockar upp något alls. Wii-lek med barnen (18 och 21 år) i vardagsrummet och grillkorv som är för varm för att tugg på. Efterrättsbuffé efter en vanlig buffé efter en soppa som egentligen hade räckt för hela middagen. Fint höstväder utan att gå ut. Köra över trottoarer och glömma att stänga av lyset på bilen. Tycka att livet suger och att hoppa från 300 är den sista utvägen. Tycka att livet är lite bättre innan man upptäcker att det suger igen. Se på en film som nästan är en p-rulle men upptäcka att den är väldigt fin ändå, trots fula hängslen och jättemycket bröst överallt, och dessutom få bevittna att den inte slutar lyckligt. Gå och lägga sig ensam fast man inte alls vill, och vakna ensam fast man inte trodde att man var det. Riva bort nagellack från naglarna bara för att det sitter för bra för att ta bort på annat sätt, och sedan gnugga och gnugga tills allt glitter är borta. Inte orka måla nytt lack eftersom det ändå inte är en jävel som bryr sig. Raka benen helt i onödan. Äta fyra mackor till frukost fast man inte orkar en.
Skriva en lista över saker som hänt i helgen bara för att man inte hittar något bättre sätt att berätta det på. Ljuga för sig själv och låtsas att det var det man ville skriva fast det egentligen var något annat.

Jag vet. Jag vet. Jag vet inte.

Ibland trycker jag fel eller är lite för ivrig när jag hanterar min iPhone (tack för allt Steve, vila i frid). I samma veva får jag upp en ruta där som säger "Inget att ångra". Varje gång det händer kan jag inte låta bli att tänka på karma, att det är meningen att jag ska påminnas om allt jag borde gjort annorlunda i mitt liv. Varför inte bara kasta en tårta på mig liksom? I ansiktet.


What would it be.

Onsdag. En helt okej dag. Fika, förstå lagom mycket matte (eller för lite), planera PA, löptest (utan att dö), plugg på mammas jobb och träning. Lite historiagnat på det så ligger jag i sängen igen, precis som igår. Och dagen innan det. Och dagen innan det. Herregud vad tiden går. Snart ska man dö. Fast imorgon är det fikadags på miljöpolitiken, så jag väntar i alla fall ett litet tag till innan jag bestämmer mig för att ligga och tugga mask. Over and out.


Stealing.

Åkte till gymmet i hopp om att bli på bättre humör, och visst funkade det! ...tills jag kom hem.
Nu är jag tillbaka i jag-vill-dö-träsket.
Skål.

Dagens konstigaste.

Jag hittar ett par trosor i högen av kläder på sängen och tänker "eeh, är det inte dom här jag har på mig nu?.." *kollar ner i byxorna* "jo, det har jag minsann." Konstaterande: Har man så dålig koll på sina kläder att man inte vet att man har flera av samma plagg har man för dålig koll.


We had a good time.

Igår var det fest i hela huset efter hockeyn vilket slutade med att jag efter ett tag gömde mig på rummet. När klockan var två var det fortfarande lika livat så jag gjorde det enda rätta och tog fram öronpropparna, och somnade. När jag sedan vaknade var klockan kvart över tolv och söndag-mitt-på-dagen. Skönt.
En frulle på det så bet jag tag i lite plugg och kom i alla fall en bit framåt. Dock in med fysiken, den svor jag över både en två gånger innan jag smällde igen boken och tog upp biologin. Då gick det plötsligt så mycket bättre, vilket i och för sig kan bero på att jag skrev av facit. Rakt av.
Resterande tid av denna helg ska jag göra så lite som möjligt. Bäst så.

Myror i brallan.

Klockan är 00.17 och jag borde gå lägga mig. Men jag vill inte gå och lägga mig.
Jag vill göra någonting. Jag vill åka in till stan och träffa människor. Eller ta hit någon som kan kolla på film med mig i soffan. Eller åka Max och köpa mat fast jag inte är hungrig alls.
Det är lördag och jag vill göra något. Vad som helst.


Dagens tankar...

..jag skulle må bra av en tur till stan och utöka min garderob lite, men är på tok för lat för att duscha och klä på mig. Och naken i stan tänker jag inte vara, i alla fall inte idag.

..läxhögen på mitt skrivbord har aldrig stirrat så mycket på mig som den gör nu, och jag har aldrig velat kasta ut den genom fönstret så mycket som jag vill nu.

..biologi- och fysikprovet som närmar sig kan ta sig i brasan.

..ikväll önskar jag inget annat än att Modo ska plocka hem tre poäng. Annars kan jag lite gärna ligga hemma och nöta på soffan.

..jag borde träna. Verkligen. Imorgon. Eller på måndag.

..pengarna på mitt konto var inte vad jag förväntat mig. Jag skulle nog inte alls må så bra av att utöka min garderob.

..klockan är snart två och jag sitter i morgonrock. Carpe diem mina vänner. Carpe diem.

Ratten är mitt liv.

Piskade i Alfapet (eller okej det gick sådär, men allt är q:s fel) och nu har jag äntligen landat i sängen. Hade det inte varit så att jag snart ska kliva upp igen för att hämta party-Sassa hade jag sommar på studs. Nu vill jag inte somna för att jag inte vill kliva upp. Ibland är det jobbigt att vara en sådan populär taxichaffis. Och just det, pappsen hade lämnat en taxfree-parre på mitt skrivbord så nu luktar jag bättre än hallontårta. Mm va go.


RSS 2.0