Jag tyck om dig.


Nu är du där du ska vara, hemma med mig.

Halfway, far away, never near.

Förlåt mig fader jag har syndat. Men hallå, total utförsäljning och minst 30% på alla JC's plagg, hur kan man itne gå in?! Kom ut igen med en liten påse innehållande en t-shirt och ett långt slappt linne, inte så farligt alltså, även om det inte var superbillgt.
Imorgon ska vi ut och leka skogsmänniskor och vandra en mil, OM vi inte får ändra planerna och lira volleyboll istället, låter lite bättre måste jag säga. Jag spenderar hellre dagen med tårna i sanden än i ett par varma joggingskor, så vi håller alla tummar. Jag tycker det är ganska mysigt såhär de sista veckorna, man gör liksom inget utan bara är, umgås med klassen och andra randoms. De e najs.

Ikväll är det träning som gäller, vilket bara känns bra när det är så fint väder ute. Risken finns dock att Molidens alla 100000 myggor attackerar, men då får jag väl bara springa fortare. Jajemen, så gör vi!

Monday is still blue.

Måndagmorgon och engelska, något som inte brukar låta så bra i mina öron. Idag är det faktiskt inte så farligt, inte då vi kan i lugn och ro sitta och facebooka, helt ok!
Snart blir det idrott och brännboll, vilket ska följas upp med en lunch, dagens höjdpunkt!

Potatisbullar med lingonsylt, gourmet på hög nivå!


Jag tänker inte säga att det ska bli den bästa sommaren någonsin, I don't believe in things like that.

Bridget Jones är ganska deprimerande, kasst val av kanal 5 måste jag säga, det är liksom inte känslan jag vill gå och lägga mig med. Men men, bara att bita i det sura äpplet, det är ju inte som om någon tvingat mig att titta.
Imorgon är det måndag och exakt 10 dagar tills vi glömmer allt som har med kemi, matte, fysik och annat geekey att göra, och andas in ny luft som skriker sommar. Det här året har gått galet fort, på gott och ont. Jag kommer knappt ihåg hösten som var, med sena utekvällar i stan, mötet med nya människor och mörka nätter, vilket kanske är lika bra.
Mycket har hänt, mycket har förändrats. Jag har trippat på gränsen av det som kallas kärlek, både försökt att ta steget i men blivit dragen därifrån, och även ångrat mig precis när det börjar brännas.

Jag vet att jag har gjort några val som inte va de bästa för mig (och andra), men jag vet också att det har gjort att jag lärt känna mig själv bättre. Jag är långt ifrån framme där jag vill vara, jag har lång tifrån fått det jag sökt, och inte alls gjort vad jag velat innerst inne, men hey, det är en bra början.
I sommar ska jag umgås med de som jag vill ha nära, leva livet och ta in varje sekund av glädjefyllda ögonblick. Det ska bli underbart, en bra sommar.

I sommar ska jag fan göra det jag egentligen inte vågar, men vill så jävla mycket.

Let's go for a summer of awesomeness.




Att se något växa fram.


To be continued..

30/5

Jag har lekt husmor idag igen, idag är det en sockerkaka som ska avnjutas till morsdags-fika, det blir göttans. Ringt till min bror som fyller år har jag också gjort, hela 20 år blir han, sick.
Förutom att fika ska jag inte alls göra mycket idag, kanske möjligtvis antagligen förhoppningsvis träna, men jag tvivlar på att jag lyckas övertala mig själv.
Vi hörs senare, arrrriba!

Fine by me!

Mamma ser bilden på mig och Robin B tillsammans och säger något i stil med:
-Men gud vilken fin bild, snacka om giftastycke! Ni har likadana ögon, såg han det?!
-Eeeh, mamma...
-Men den måste jag visa för någon, vilket giftastycke alltså.. Nu vet jag hur din framtida man ska se ut.
-Aha, hur skulle det gå till tänkte du?.. fast a,.. jag skulle ju inte klaga direkt..


Tack mamma, jag menar det. Och ja, jag håller med.

Sweeepi'n.

Vuxna klagar på att ungdomar inte kan uppföra sig när de dricker. Jag säger att vuxna är fem gånger värre. Patetiska är nog ett passande ord för vissa. Att serverva på en firmafest kan vara ganska underhållande ska ni veta. Jag tycker det är halvkul att vissa kommer dyngraka redan när de kommer, dvs halv 7. Skål för det.
När dansen sedan drog igång var det precis som på våra fester, en del kladd på damerna och lite för stor självsäkerhet när det gäller dansskillsen, den enda skillnaden var egentligen att partydunket hade bytts ut mot dansband. Men det funkar det med, svänger ju liksom.
Jag hann även med lite 50-årsfirande efteråt, tårta med. En bra kväll och en ganska nöjd erica. God natt.

Tiger.

Isåg precis hur väl min utväxt syns i solen (fösöker få bort all färg nu till sommaren), men vad gör det en dag som denna? Randigt är ju ganska trendigt har jag hört.


En skönhet, javisst!

Nytränad, nyäten och nyduschad. Redo för dagen med andra ord!


En förebild.



Är inte det här perfektion så vet inte jag hur det definieras. Damn, hur vacker?!
Något jag vet är att denna bild har satt igång ett sug hos mig, ett sug efter att ta en joggingtur. Så får det bli.

ph, lånad av Sofi herself:  http://blogg.aftonbladet.se/22226

Saturday.

Jag är fortfarande mätt, kladdkakan satt där den skulle igår kan jag säga. Jag hade en superbra kväll igår med Maja och Bella, fan vad dom är bra. Bella var dock tvungen att åka vid 10, då hon skulle sätta sig på tåget och åka ända ner till Göteborg, helt själv! Hoppas hon får en bra vecka där nere i alla fall.
Funderar på att gå och ta mig en macka (frukost) och sedan en dusch. Efter fyra någon gång vandrar jag och m o p över till en av grannarna på 5o-årsfirande, det blir askalas. Vid 6 måste jag dock avvika och ta mig till Moliden och jobba med laget, typiskt. Siktar på att få åka hem igen vid 10, men jag vet att fester där mat och alkohol blandas brukar dra ut på tiden ibland, så jag är inte så säker. Hur som helst hoppas jag att ni får en superbra lördag, många härliga skratt och god mat.
Tjing!


Att skratta tillsammas, gråta tillsammans och vara fula tillsammans - det är vänskap.

The band you can't cut.

Små små ord som kan göra allt så bra. Nu är jag glad ända in i själen, och den känslan ska jag bära med mig hela kvällen.
Ha en fin fredag!


Dagens finaste text. Lyssna, gör det bara.

Mästerkocken i strumpor.


Lite isolering kan behövas i denna kyla, tro mig.
Och ja, det är en kaka.

Lika olika som tvåäggstvillingar.

Fan va kallt det är. Varför finns det ingen här som kan värma mig?

Pennan ville inte alls samarbeta med mig idag, herregud, min kusin på 6 år hade gjort det bättre. Det var tråkigt, hade varit en bra sysselsättning just nu, men jag antar att musik får vara räddaren, as usual.
Ikväll ska jag umgås med maja, och bella tror jag, det blir finemang. Vad vi hittar på vet jag inte, måste samråda lite med dam nr 1.
Btw, jag gillar inte eftermiddagstv längre..

Rise like the sun you are.

God eftermiddag!
Mjääk, redan fredag. Har dragit på mig ett par mjukisbrallor och tagit plats i soffan, som den potatis jag känner mig som. Det blev en sväng på stan efter skolan som planerat, upptäckte dock att jag inte hade kortet med mig när jag skulle fixa det jag var ute efter, och då är det tur att jag har en tät vän med mig, tack Julia.
Regnar gör det med, uscha säger jag om det.

Kanske ska fatta pennan och kladda lite? sounds like a plan.

Skip the line, hold me instead.


Like a butterfly, like a teardrop. Like a broken heart.

Usch, nu känns allt bara så... jobbigt. Klockan är snart 10 och jag har 100 000 saker på min "att-göra-innan-jag-kan-gå-och-lägga-mig-lista", som jag dessutom är alldeles för trött att ta tag i. Träningen var ganska rolig, fast min insats var inget att hänga i granen, kände mig som en zombie som sprang runt.

Skulle kunna skriva en hel jävla novell om ingenting just nu, men det ska jag inte utsätta er för.
God natt.


Like a dream.

Glas or.. bottle!

Råkade precis radera en kommenter, förlåt Sara, absolut inte min mening.
Jag har bosatt mig i soffan och roar mig med SATC the movie. Jag brukar inte se på film på eftermiddagarna, men när vi slutade så tidigt som idag kändes det som en bra idé, speciellt eftersom det är ganska kallt och trist ute. Nu kan värmen komma tillbaka tycker jag, det här är inte kul.

I övrigt så är jag ganska jättretrött, det blir bra med träning ikväll så jag inte såsar ihop totalt. Imorgon har jag endast två lektioner (god I love natur at the moment!), och sedan ska jag försöka springa en sväng på stan. Mors dag is coming up, liksa så min mammas OCH min brors födelsedag (två dar imellan), så jag har lite att fixa. Har dock noll med ideer, som vanligt ungefär..

I can't help but wonder, what would have been if the second i got with you was two. I can't help but think, that it could be so much different if I found the words I was looking for. I can't help but feel, that something is missing.

Old days, and all of the new wanting to be like you.


erica - gabbi - maja


(tack sara för bilden, fast för att vara korrekt så är det fecebook som äger den nu, men jag ger dig cred ändå=))


När det kliar i fingrarna.

Nu är jag där igen, i en "rita-skapa-skriva-period". Jag ser det mest som avslappning, skulle absolut inte säga att det är något jag kan. Men jag kan liksom koppla bort hjärnan för en stund och släppa alla spänningar, det är skönt.
Att rita med blyerts är dock ganska jobbigt, man blir liksom aldrig klar.


Skinny bitches.

In new york, in paris or wherever.

Fan, isåg precis att det är ganska precis 8 månader tills jag fyller 18. 18!!!!! How sick is that?!

Vet inte vad jag ska säga riktigt, men jag längtar lite måste jag säga. Ni vet, göra allt busigt med "gott" samvete, kunna beställa saker från internet hur som helst, slippa ta hem lappar om målsmans godkännande, jag kan... resa! Åh, jag kan knappt vänta på dagen då jag hoppar på ett plan mot en okänd ort, i sällskap med några vänner. Och jag vet,jag kan resa nu också, men då är det liksom på riktigt, jag FÅR resa, boka hotell och köpa drinkar, freedom helt enkelt.

Det jag försöker säga är att även om framtiden skrämmer mig och jag inte vill att tiden ska gå, så kittlar tanken om alla dessa möjligheter under mina fötter. Det blir sweet bro!

A kiss on my cheek.

Jag gör absolut ingenting, och älskar det. Att kunna sitta i soffan med fötterna på bordet och lapa tv, med gott samvete är lovley. Hur provet gick behöver vi inte prata om, låt oss bara vara nöjda över att det är bortgjort, för det är jag. Nu återstår endast två ynka prov innan jag låset skåpet för sommaren och kutar ut, blir glad i hela kroppen av tanken.
Ååh vad jag längtar till sena sommarnätter, bara ben och glass i hamnen.

Nu ska jag fortsätta att njuta av att vara en tonåring, utan läxa. Puss

En hummer med tryffelsås tack.

sova. måste. nu

Eller a, egentligen är jag inte så trött för tillfället, men jag vet att det kommer vara sååå mycket annorlunda imorgon när jag ska ta mig upp vid 7. För att låta lite extra geekey så kan jag tala om att jag inte ska ta bussen till skolan förens 08.52, men att jag ändå ska kliva upp tidigt, för att - plugga. Japp japp, sistaminutenplugg in my heart!

När morgondagen är över kan jag ta livet med en klackspark, skratta mig igenom resternade skolveckor och dansa på borden i ljushallen. När morgondagen är över ska jag fira med skumpa och sprida hundralappar över stadens torg, jag ska bjuda mina vänner på en finfin middag på Öviks bästa krog, där det såklart att stjärntätt och därför svårt att få tag på bord, men har man kontakter så har man. Living the dream..

Avgör själv vad som är sant. Och ja, jag har ett fysikprov och ett spanskaprov kvar. Och på tal om fysiken så hänger mitt betyg på det provet, he he he he he. Love. it.

God natt.

Får som ingen ordning.

Sitter och äter en färdig sallad, kyckling och bulgur bland annat. Det är helt okej, bortsett från löken. Kunde plocka bort de storja purjo-bitarna, men rödlöken som de småhackat kan jag inte sitta och peta ut, även om jag skulle vilja. Tur det finns råa morötter som döljer knastret lite, hate it. För er som inte vet kan jag frtydliga att jag hatar lök, min absolut störta fiende.

Om ca en timma rullar jag upp mot Mo och träning, ser kallt ut. Ska rappa på lite med ätandet så jag hinner kasta ett öga till på kemin, känner min LÅNGT ifrån lugn. Kvällsplugg, eeh ja.

De e faktiskt sant.

Nu kommer den, kvällsångesten.

Jag borde ha pluggat ordentligt, skrivit ner frågor som jag kan bomba B-M med imorgon.
Jag borde ha tränat, fan va fläbbig jag känner mig.
Jag borde ha gått och lagt mig om jag ändå inte gör någon nytta.
Jag borde ha packat upp väskan innehållande blöt handduk och svettsockar.
Jag borde ha ringt till Cajsa innan hon flydde landet, jag saknar mitt blonda penntroll.
Jag borde ha skaffat mig ett liv.


Ja, jag vet, jag har blivit stor och det var längesedan du såg mig. Tell me something new.

I helgen har jag som sagt firat min kära farmoder, hon fyllde 70 år. Tiden går på tok för snabbt, jag kan liksom inte se att de blir äldre, för mig kommer de alltid se likadana ut, det är lite oroväckande. Att liksom gå runt i en värld där alla runt om mig är precis som de alltid varit, och enligt mig, alltid kommer vara. Någonstans längst bak i huvudet vet jag att de tillslut kommer försvinna ifrån mig, så är det bara. Jag kan inte riktigt förstå att min familj och min släkt som varit runt mig hela lvet, inte kommer finnas där i framtiden. Jag går liksom runt i en tro om att min släkt kommer att förbli, och bara utökas. Jag kan inte föreställa mig dagen då något kommer hända, det går inte.
Det gör ont i mitt inre att tänka på det här.

Nu var det inte det jag hade tänkt skriva om, utan något roligt. Under dagen blev det många handslag, kramar och hälsningar, sånt man får räkna med när man är på ett "öppet hus" med en massa gammlisar.
By one point kom det ett par, varpå jag när skulle fylla på lite mat, presenterade mig för gubben som stod och växlade några ord med pappa.
-Hej hej *räcker fram handen*, Erica. (säger jag)
-Jaha, och det här är din fru förstår jag.. (svarar han)


Jag och pappa tittar på varandra med en obeskrivlig blick, och pappa svarar:
-Naaeejj, det är min dotter.
Gubben tar handen för munnen och får ett obekvämt ansiktsuttryck, det måste ha känts pinsamt allså.. Men om jag garvade i köket!

Efter ett tag vandrar gumman som tillhörde "Jaha-och-det-här-är-din-fru-mannen" in i köket, där bland annat jag och mamma befinner oss.
Hon sträcker fram handen och tittar på mig, varpå jag tar den i min hand och säger "Erica".
-Och det här är ett barnbarn förstår jag.., säger hon och tittar på mig fundersamt innan hon fortsätter
-..och du kan vara... hm, femton, fast du skulle lika gärna kunna vara tolv!
-Eeeh, aa, fast jag är sjutton... svarar jag.
-Men oj, ja, inte är det lätt inte! Säger hon och småskrattar.


Att går från fru till tolv år på tio minuter är inte dåligt.. Undrar om jag ska ta det som en komplimang eller en total diss.
Ja, nog är det kul att träffa gamm-folke' ibland!


Hola española.

Okej, jag försökte nyss göra ett sk. videoinlägg, eller videoblogg. Kan ju säga att det kommer dröja innan jag postar en sådan på min blogg, fan, kände mig som ett mongo när jag satt och snackade för mig själv..

Dagen har i alla fall varit helt ok. Spanskaskrivningen gick bättre än förväntat (vet dock att jag failade på en sak), och svenskatalet gick hyfsat. Här bör jag dock inte sitta med tanke på hur mycket mycket mycket jag behöver plugga kemin till provet på onsdag, lycka till Erica..


Fett hår och minimalt med smink är min melodi idag. Sorre.

D M-F D!

Fyfan - så jävla trött.
Har suttit med huvet i spanskaboken en timme, försökt övertala mig själv att mitt svenskatal duger. Vilket jag verkligen hoppas med tanke på att jag ska hålla det imorgon. Just nu vill jag bara gå och lägga mig, somna och vakna nästa helg. Capish?!

btw. vi vann matchen. jag gjorde mål. i övrigt sög jag, undrar vart min ork tagit vägen. eller juste, har ju aldrig haft ngn..

En dag på 3 sek.

Känner mig ganska slut och trött måste jag säga, gårdagen blev ganska hård med en hel dags 70-årsfirande och sedan iväg på andra trevligheter. Det är med trevligheter var ganska trevligt, trots att jag inte drack en droppe (SKÖNT!!), det var faktiskt ganska många som chillade, ovanligt måste jag säga. Det var en rolig fest vi var på, många tack till Niklas som var kvällens värd. Det kom ganska mycket roligt folk med, både känt och okänt, vilket är roligt. Det slutade som vanligt på Max, åkte hem till Maja och satte mig på mig racermoppe och brummade hem. Bra kväll, bra folk.


Inledde kvällen med grillmiddag hemma hos Maja med dessa bönor. Big love.

Nu är det match som gäller, ciao!

Kvällens funderingar.

- Varför håller aldrig en hamburgare samma form som innan när man lägger den på grillen? Alla hemgrillade hamburgare jag ätit har varit ovala..

- Varifrån fick den som skrev den första faktaboken om något ämne sitt fakta ifrån?

- Hur definieras mat? Jag menar, varför är inte chips en maträtt? Grunden är ju potatis, och friteras precis som pommes, lite kryddor på det så är det same shit different name. Why not chips for dinner liksom?

- Vad är grejen med att ha en så liten hund som möjligt? Om den är så liten att den får plats i väskan måste det vara mycket lätt att tappa bort den, jag brukar i alla fall ha problem med att hitta mobilen bland allt crap jag har med mig..

- Hur funkar verbet "röka på"? Vadå PÅ?

- Varför har vi inte bara kläder på oss när vi fryser och är nakna annars? Det var väl så det var tänkt, eller?

- Hur kan man bli naturligt blond om färgar håret? (Syftar på dessa miljoner reklamer på teleburken)

- Hur insåg de första människorna att hunger stillas av mat, trötthet av sömn, törst av vatten, kåthet av sex, att det klia av att klia, smärta av att skrika, osv ...? 

- Varför har blondiner roligare?

- Hur kan man tappa hjärnceller? Vart tar de vägen, ut genom öronen?

- Varför går man inte och lägger sig om man är trött?

I ett förhållande - my assssss.

Lyssnar på en spellista på Spotify signerad Robin Bengtsson. Hans musiksmak - min musiksmak. Min musiksmak - hans musiksmak. Nästan skrämmande hur många av hans låtar jag har med på mina listor.

Det är bekräftat. Han är mannen för mig. När ska han upptäcka att jag är kvinnan för honom?
Den som väntar på något gott.

Gå och lägg er H&Ms-kopior-köpare. I've got the real deal.

Min pappa är allt bra.

Chanel 505 ladies och gentlemen, Chanel 505.


En sommardag utan sommar.

Glömde ju att berätta att jag och min favorit lunchade i solen idag. En fetaost-kyckling-wrap på Waynes satt som en käftsmäll, klockrent. Sen är hon snygg också.




Polly's färgglada nyheter, spännande måste jag säga.. smakar som jordgubb. Fast konstgjort. Säkert späckade med färgämnen och andra läckerheter, helt rätt!

Den enes död, den andres bröd.

Plötsligt är inte allt så tungt längre. Jag har ätit choklad, smet som blev kvar i kastrullen när mamma bakade och skivit lite på talet. Jag sms:ar även med en gosig vän, som jag saknar ganska mycket nu för tiden.
Anledningen att jag satte mig vid datorn nu är att jag ska försöka skriva lite manuslappar, så att jag på söndag kan öva och öva och öva, så jag slipper stå framför klassen och inte veta vart jag ska ta vägen. Vilket antagligen kommer hända ändå när jag tänker efter...

Jag har även insett hur lite spanska jag kan, eller hur mycket jag glömt. Kan vara vilket som. Jag känner bara hej hej vi ses aldrig mer till chansen till mvg, he he he. Hoppas Kicki ser den stora (lilla) potential jag har till spanska, och överraskar mig. Vore halvkul som.

I övrigt så har jag inte alls så mycket att berätta. Solen lyser med sin närvaro och vinden vaggar träden. Värmen är inte längre vad den var, och jag måsta säga att jag inte är så ledsen över det. Att svettas konstant i en vecka är ganska jobbigt, och det är därför ganska skönt att småfrysa i mellanåt. Det är klart jag hoppas att värmen kommer tillbaka snart, för benen mina är blekare än blekast.
Såg föresten att det var ett himla ståhej gällade frågan om man skulle tillåta nakenbad vid Lövsjön (ingen aning om var den ligger..) eller inte. Så för de frisläppande folken hoppas jag extra mycket att värmen kommer tillbaka, jag menar, det vore ju kul om man slapp upplevelsen att kylan skrämmer bort det lilla man har. Om ni fattar vad jag menar.

Med en enkel sång och en enkel dans, önskar jag er en god kväll som om problemen inte fanns. TTYL!

Låten som aldrig lämnat mitt huvud.

Under denna vecka har jag hört denna låt lite för många gånger tror jag, nu kan jag liksom inte sluta gå runt och sjunga på den. Inte blir det bättre för att den just nu även spelas på The voice. I och för sig är så är det en trevligt låt, så det gör inget. Än så länge..


This es a manzana.

Sorry for beeing such a bad blogger. I guess I'm just to stressed up to write something that makes any sence at all, at leest I was.
Soy hambre, pero no quiero como.. No comida caliente en todos los casos. Pero, voy a beber un poco de agua, sería bien.
I hate español at the moment. Maybe it's because I have three tests coming up, starting this monday. Great.
Hasta la vista.

Amen dura!

Denna dag har varit en skitdag. Från stunden jag vaknade har jag varit på dåligt humör, och jag kan inte säga att det kommer gå över snart...

Hur jag spenderat min dag:

- Försovit mig, letat grejer och missat bussen.
- Suttit i en unken aula i typ fyra timmar och väntat på att få dansa, vilket tog 2 minuter.
- Sölat chokladglass på en vit t-shirt. (hejhej lekis)
- Fått grönska på mina byxor.
- Svettats i solen.
- Svurit åt ett svenskatal som måste skrivas. Niklas Urban.
- Ojat mig åt onda kroppsdelar.
- Varit en millisekund från att somna, tre gånger.
- Inte gjort sånt jag borde, tex förbereda mig för matte nationella imorgon. Bra där.
- Ätit en massa random skit, bara för att få upp humöret. Utan lycka.
- Blivit blivit kuttad på armen av en bitch i trappan.


God natt.

Aouch, my toes is on fire.

Käkat lite gräs, lite gurs och haltat lite lagomt. Tre pinnar sa ja, tre pinnar blev det! Nu är jag så jävla trött att jag undrar om jag kommer upp, ever. Ser inte, och då menar inte, fram emot att stiga upp och åka till skolan imorgon, för att spendera flera sega timmar i aulan, nu är jag halvless på detta dansmaraton. Att springa runt på skolan i festsmink är inte heller min melodi (vi har "My supersweet 16" som tema på dansen), känner mig som ett mongo faktiskt. Aja, imorgon är den sista dagen, två föreställningar to go!
Jag har även insett att jag kommer använda min fredag till att plugga jävel, ASKUL. Eller , nja. Nästa vecka kommer bli hell som sagt, men men, bara att kämpa på. Och just det, fick tillbaka förra matteprovet idag. Över förväntan, poängmässigt, Det kändes bra.

Med de positiva orden säger jag god natt, för nog fan ska den bli god.
Ciao.

The end.

Jag har upptäckt det jag inte ville upptäcka.
Mitt liv är över och mitt hjärta värker.

Nästan.

upp i krysset ba!

Match ikväll. Nu äre fan tre pinnar som gäller!

Bieber - Släng dig i väggen!


Greyson Michael Chance


- ett namn att lägga på minnet.

Lagom existerar inte i detta land.

Jag trodde den här veckan skulle bli tuff. Nu inser jag att nästa kommer bli värre.
Inte nog med tre olika sorters nationella prov i spanska, så ska jag hålla ett svenskatal och klara ett kemiprov. God, jag älskar att vara naturare just nu. Fast..näää. Det suger ganska hårt.

Idag har jag dansat inför en massa människor med. Såg dem dock inte, discoljuset bländade mina översminkade ögon, folk kallade mig seexxiii, jag kände mig skabb. Efter dansuppvisningen drog jag ut och hem, jisses vilken värme! Bussfärden var knappt uthärdlig, jag tror aldrig chauffören kört så sakta eller bussen varit så full av människor. Snabbt hem, snabbt av med kläderna, snabbt bort med sminket och snabbt på med bikinin så var jag ute igen, i en solstol. Efter ett tag kom dock elaka moln och förstörde min eftermiddag, vilket kanske var lite bra med tanke på att jag hunnit plugga lite. Att jag förstod vad jag höll på med bland ekvationer och entalpi ska jag inte säga, men jag  försökte i alla fall.

Resten av dagen ska jag använda till att andas ut, och ladda om. Imorgon kommer en ny dag med nya utmaningar, antagligen i en ny värme och med en ny publik.
Jag tackar för denna dag och hoppas att detta inte blir mitt sista inlägg, så långt bör det väl inte kunna gå..?

Tjing tjong.

Yes, I do.


Shine on me.

Jag tycker om det här. Klockan är snart sex och det är ännu bikinivarmt ute. Jag har suttit i minsta möjligt utstyrsel (det som krävs för att inte skrämma livet ur grannarna) ute på verandan till lilla gäststugan och pluggat, perfekt sätt att bland nytta med nöjde. Det blev dock inte mer än 6 uppgifter på kemin, lite läsning och lite sitta rakt upp och ner, innan jag gick in för att äta. Snart ska jag iväg på träning, svettas ohhyä!

Om livet var en sång.

Okej, spanska np muntliga stavas F A I L. Tur att Josefine satt i båten med mig, utan hennes åror hade jag sjunkit totalt.
Peace out, no hablo espñol. Ever.

Ta mig härifrån.

Jag får ingenting gjort. Sitter bara här och gör ingenting, eller det verkar i alla fall så..
Ont i ryggen har jag med, och trött som en jivel är jag. Nu skiter jag i spanskan, det får gå som det går. Svenskatalet kan gå och dö, likaså matten.

Mitt humör är inte lika bra som det varit tidigare idag, och det suger. Bidtimes. Over and out.

Finner inga ord.


A hour of pure joy.

Jag är glad. Genomglad.

Joru tack!

Jaha. Nu kan det regna minsann, massor. Dagen då jag ska få åka och titta på min favorit så ska det ösa ner av denna blöta vätska, tack för den. Jag får väl helt enkelt leta fram min vän paraplyt innan min andra vän Cajsa kommer och hämtar mig. Det är i alla fall lite roligt att min tredje vän Sara är parkerningsvakt i detta väder.
-Skadeglädje är den enda sanna glädjen.

Summerfeelings are here to stay.

Lite för mätt.
Lite för trött.
Lite för lite ork att gå och lägga mig.
Lite för mycket att göra imorgon.
Lite för mycket tankar.

Lite för glad för att dessa spenderat kvällen med mig.

Hottest there is.




Dags för match, taggaaaa!

Citerat Aftonbladet.

"NUTELLA

Det låter som en dröm, men Nutella på mackan är faktiskt inte så tokigt för hälsan ändå. Den ljuvliga chokladkrämen innehåller lecitin, ett sojaextrakt som höjer energin och hjälper dig att känna dig mätt längre.

– Det är också färre kalorier jämfört med många sylter, har lägre GI och innehåller kalcium från skummat mjölk vilket är bra för frisk benstomme, säger dietisten och läkaren Sonia Kakar vid St George's hospital.

Antioxidanterna i kakaon hjälper till att balansera blodtrycket och minskar risken för blodproppar. Hasselnötterna i Nutellan är utmärkt källa för de hjärt-vänliga fleromättade och enkelomättade fettsyrorna. Vitamin E höjer immunförsvaret och vitamin B höjer energinivån och förbättrar humöret- Det är också rikt på kalium, kalcium och magnesium vilket är bra för blodtrycket.

Men eftersom Nutella också innehåller massor med socker så bör man kanske inte äta hur mycket som helst varje dag."

 

Man tackarrrrr!


Lördag.

Solen är mycket blygsam idag. Kanske är lika bra så jag inte blir helt utmattad innan det är gametime. Måste sätta igång och ladda med vatten nu, annars kommer jag få vätskebrist och dö, minst sagt. Funderar på att sätta mig på altanen och göra lite nytta, kanske repeterna lite spanska inför np muntligt på måndag. Jipiieeee, love it.

Tjing tong, hörs senare.

Tecken på att sommaren (snart) är här:

  • Jag har ätit årets första mjukglass i stan
  • Jag har legat som en klubbad säl i solen, iförd bikini
  • Jag har vinkat adjö till mitt duntäcke och välkommnat mitt sommartäcke
  • Jag har åkt moped till Cajsa utan jacka, utan att frysa
  • Jag och Cajsa har spelat badminton på hennes baksida (alltså baksidan av gården, inte Cajsas baksida som vore rumpan)
  • Jag har ätit middag på altanen
  • Jag har haft markisen nerhasad hela dagen för att förhindra värmebölja i mitt rum (dock utan resultat)
  • Jag har gått barfota och blivit smutsig om fötterna
  • JAG HAR FÅTT MYGGBETT!!!!!

Vem är hon och vart tog hon vägen?

Då - 2006/2007.


Vadå smal?

Vadå vältränad mage?


Nu - 2010.


Solen, min vän.

Vilken dag. Vilket väder. Vilken känsla.
Jag har spenderat några timmar på stan, precis som alla andra tydligen (glasskön tog aldrig slut och parkbänkarna var fulla), och några timmar i en solstol. I bikini. Jag råkar älska det här, och jag hoppas verkligen att det håller i sig. Jag har fått några blyga linjer på min kropp, vilket är ganska fantastiskt med tanke på att jag solade mellan 4 och 6. Från stan fick jag med mig en hel massa fint också kan jag säga, en jeansjacka bland annat. Jag stötte även på Sara och Cajsa, både en, två och tre gånger, mycket trevligt. Nu hoppas jag det blir mat snart, jag är mycket hungrig.

Ha en fortsatt bra dag, för det ska jag!
Ciao.

Sena sommarnätter.


Dina bröst och läppar är stora, båda fejk. What about your brain?

Kollade lite på Bella & Tyra show ikväll (innan allt laggade ihop, antar att sidan var överbeslastad) och ni som såg det kanske anar vad jag tänker skriva om. Kissie.
Hon var alltså inbjuden som gäst, efter mångas önskemål. Hon har länge i sin blogg trash-talkat Bella, och både den ena och det andra. Är det inte för hennes acne, så är det om hennes grisnäsa. Kollade in på hennes blogg tidigare och såg ett videoklipp hon lagt upp, där hon förklarade hur förbannad hon var på sin "jävla" manager för att han lovat att hon skulle gästa programmet. Hon talade också om hur mycket hon ogillade både Bella och Tyra, och att hon skulle slå och kasta ur dem ur studion, moget, jag vet.
Hur som helst så kom hon till programet, och intervjun drog igång. De frågade om hennes provocering, hennes påhopp och uttalanden i bloggen. Kissie svarade väldigt kort och kaxigt, antagigen för att verka självsäker. Hon sa bland annat att detta var hennes alterego, och att hon inte var så som person irl. Hon menade att hon bara provocerade för sakens skull, för att få läsare och göra folk upprörda. Hon vet vad folk vill läsa, vilket tydligen är hur fula och feta övriga i detta land och denna värld är.
Hon säger att hon inte är blind och mycket väl ser hur mycket det syns att hennes bilder är redigerade, att det är meningen, för att uppröra.
Svaret på frågan om just redigering var ungefär: "men gud ja, man vill väl inte vara fet i bloggen heller!", varpå följdfrågan blev: "så du tycker att du är fet", och hon svarade återigen, "men gud nej".

Det märktes så väl vad hon var. Osäker.

Jag har aldrig gillat denna tjej, men det var ikväll jag insåg hur mycket som måste vara fel.
Hon sitter och säger att allt bara är en roll, och att hon vet att det märks i bloggen. Men varför beter hon sig så i studion då? Som är j*vla bimbo-bitch menar jag. Om hon nu kom dit som sig själv som hon påstod, varför var hon så jävla uppkäftig då?

Det är så mycket dubbelmoral i den här bruden så jag nästan får spunk.
Det märktes hur mycket Bella och Tyra ansträngde sig för att inte hugga tillbaka, och försvara sig och alla andra mot hennes uttalanden. Dom gjorde det mycket bra måste jag säga, jag hade nog inte klarat många sekunder av det samtalet.
Att sitta och snacka med Kissie måste vara som att prata med en vägg, omöjligt och det ger ingenting. I och fr sig kunde jag inte se hela programet, men det lilla jag såg räckte gott och väl kan jag säga. Jag förstår inte vad hon vill med sitt blogg och sitt liv, jag gör verkligen inte det.

Ja, hon är "duktig" på det hon gör och hon har många läsare, och på det viset tjänar "massor" av pengar. Hon skriver om sina dyra inköp och stora bröst, sitt perfekta yttre och sitt självsäkra inre. Hon får aldrig dåligt samvete över saker hon säger eller gör, så vad säger ni, hon har allt. Eller?
Jag undrar bara vad som händer med denna fröken när folk tröttnat på överredigerade bilder, löshår och sillikonbröst. Vad gör hon då? Har hon skaffat sig en bra utbilning och kan jobba som "vanligt" folk? Tveksamt. Får hon gå på premiärer och mingla med kändisar? Tveksamt. Har hon byggt upp ett starkt och moget varumärke som hon kan ta sig vidare från? Knappast.

Jag hoppas för allas skull att karaktären Kissie går i graven och den riktiga Alexandra försvinner från skvallerbloggar och internet, skaffar sig ett riktigt liv och gör något som hon kan få ut något av, på riktigt. Jag tror inte att bloggar som hennes har någon framtid eller att det är något som kommer hjälpa henne, snarare stjälpa henne. Jag vet inte hur man tänker som "vuxen" människa, men jag skulle inte anställa Kissie i dagsläget. Antagligen inte imorgon heller. Jag tror verkligen att det blir svårt för henne att ta sig vidare till något vettigt från det här, nästa steg jag kan tänka mig nu är dokusåpa, vilket heller inte brukar vara så givade.

Nej, Kissie är som en seriefigur. Kul i början och totalt fejk. Snart kommer hon bytas ut mot någon annan, och god help me, låt det bli snart.
Det är sådana som Kissie som gör att bloggare får dåligt rykte.

Nu kanske det låter som att jag är en uppblåst brud som tror att jag är bättre än andra, att jag vet allt. Men nej, det gör jag inte. Jag har bara myket svårt för såndana som utger sig för att vara just det, och är stolta över det.

God natt.


Put your high heels on.

Klappat och klart. Dansen sitter och magen är mätt. Får dock lite dåligt samvete över att jag inte kunde gå på fotbollsträningen ikväll, men man kan ju inte göra allt..
Nu har regnet slutat med (det har regnat jävel sedan jag åkte in till stan), och jag hör fåglarna kvittra. Det är nästan som att de känner att de måste kvittra nu bara för att det är vår, men hallå, ibland kan man väl vara tyst. Det är ju inte som att jag pratar konstant bara för att jag kan prata. Eller? Kanske, joo...

Kände precis efter och insåg att jag inte hade någon bh på mig. Det var märkligt, tills jag insåg att jag faktiskt hade sportbh på mig ist. wierd.
Läste också att josefine hade varit en hel massa duktig och pluggat, vilket gör att jag inte känner mig duktig alls. Tack för den KG.

Nej, kanske ska skaffa sig ett liv. Eller? Neeä...

weekend in the middle of the week.

God eftermiddag mina vänner! Hur har ni det idag?
Själv har jag det bra. Kom nyss hem efter några timmar hos Julia med henne och Sara, mycket trevligt. Det har varit jättevarmt (om man jämför med hur det varit de senaste veckorna) idag, kändes konstigt må jag säga. Vi käkade hamburgare och hoppade studsmatta, dansade och hälsade på sara och malin en sväng. Ja, vi gjorde helt enkelt mycket av det vi brukar göra om somrarna, det var mysigt på ett sätt.
Om lite mer än en timme är det dags att fara till danshuset och hör på maken, dansa! Ja, det gäller bara att nöta nöta för vår underbart talangfulla grupp (eller) nu innan uppvisningarna som äger rum nästa vecka. Men det ska nog inte vara några problem, det är inte så komplicerat när jag tänker efter..

Ikväll vet jag inte alls vad som händer, men sånt kan va skönt med. Ciao!

Upp och ner.

Vad gör Erica?
-Hon ligger och lyssnar på klassisk musik, piano. Det har varit en underlig dag.

Actress? Atrist? Pop-diva? Junkie? Lesbian? PR-trick?


T I R E D.

Usch, jag har ont i magen. Glassen var god, men jag vet inte om det var värt det såhär i efterhand.
Jag fick i alla fall ett fint sms av mina favvo-maja som är i France och dricker vin (typ ja), blev såå glad! När hon kommer hem ska jag pussa på henne, i massor.

Jag vet inte när jag senast var såhär trött, jag håller på att somna skrivandes. Funderar faktikst på att krypa ner nu även fast klockan inte är så mycket och det är helg imorgon, det kan inte skada. Nej, fan, har inget mer att skriva nu.
Peace, lev å må.

I'm fine.


I am superwoman.

Nytränad, nyäten och nyduschad så känns livet helt okej! Jag är lite stolt över mig själv, inte bara för att jag tränat, utan för att jag tackat nej till både pizza och godis! Mamma lät nästan lite ledsen när jag tackade nej till alla godsaker, så jag "låter" henne köpa en bj. Jag menar, även om jag inte vill ha (hallå vad händer?!) ikväll, så är det fint att finna vid ett annat tillfälle.
Nu ska jag klä på mig och sen blir det utgång!

Eller okej, jag ska klä på mig och lägga mig på soffan. Men det är väl samma sak. Eller?

Working on it babe.

Nej, här varken vill eller kan jag sitta. UT Å KUT!


Petter är spinkig - jag är välbyggd.


Motto - bara för att?

När jag kollar runt på internet, olika bloggar och sidor, stöter jag ofta på människor som utger sig för att ha ett motto.
Ett vanligt exempel är: "lev varje dag som om det vore den sista". Frågan jag ställer mig är om man lever upp till det?
Jag menar, om jag fick veta att jag skulle få uppleva min sista dag imorgon, så hade inte jag gått till skolan, legat hemma på soffan eller tränat. Nej, jag hade nog åkt bort någonstans, dra ihop en pangfest eller ara äta allt jag kom över, vilket jag antar att de som har detta motto inte gör, varje dag.
Sen kanske de inte ser på den frasen som jag gör, men det var bara en tanke som slog mig..

Jag skulle hellre vilka säga: "lev varje dag utifrån vad den är, och ta ditt hjärta med dig". Alltså att man gör det man "ändå gör", fast man verkligen lägger själ i det. Alltså att uppskatta varje ögonblick, även om det är att åka buss hem från skolan.

En sak måste jag ändå säga. Jag imponeras av människor som har ett motto - och lever upp till det.

Dina ögon.

Jag har ont i magen. Vet inte om det är för att jag är hungrig, mätt eller sjuk, har bara ont liksom. För säkerhets skull ska jag nog ändå gå ner och ta en macka, kan väl inte skada. Eller? Å andra sidan är det ofta bröd som är boven i dramat, det är det som lägger sig på magen, helt sant. Man tänker inte heller på det när man trycker i sig macka efter macka, för "det är väl bättre än en bulle"... Aja, som att det har stoppat mig tidigare.

Nationella kan dö. Eller det gick inte så dåligt som det låter, men sista uppgiften dränkte allt. Om jag inte hade krånglat till det så förbannat så hade jag nog kunnat få till det, så jag har bara mig själv att skylla.

Nu är det i alla fall lov och tack gud för det! Att gå till skolan imorogn hade kännt mycket tungt, usch. Jag har inte mycket alls planerat för dessa dagar, vilket är skönt. Vi får se vart vinder för mig, det blir nog något trevligt..
TTYL.

Now or never.

Härom morgonen när jag vaknade på tok för tidigt, hann jag titta på nyheterna en hel massa. Det var bland annat en reporter som träffade en man som var expert på meditation. Han förklarade att meditation inte alls är något hokus-pokus som man kan tro, utan att det bara handlar om att hitta sig själv, här och nu.
Han menade att man skulle sätta sig ner ett par minuter varje dag och bara ta in allt; dofter, ljud och bilder av vad som händer runt om kring sig. Att man helt enkelt måste öppna ögonen för det som händer nu, och varken leva i framtid eller fundera på det som varit.

Jag tror verkligen på det, att det är viktigt menar jag. Jag har många gånger skrivit att jag inte tycker om att längta, eftersom det får tiden att gå och man riskerar att missa det som händer NU. Jag tycker inte att man ska stressa genom livet, och inte bara beta av mål för mål, framtidsplan för framtidsplan.
Jag vill vakna upp en dag och upptäcka att jag är 25, 35 eller 55, och uppleva att jag tappat en massa tid som jag inte tagit vara på ordentligt.
Jag hatar även att älta det som varit, tänka på saker som redan hänt som man ändå inte kan ändra på. Det är jag dock inte bra på, jag lever om händelser dagligen i mitt huvud, både på gott och ont, men tyvärr mest ont.
Att fundera om och om igen på saker som hänt, tänka på vad Jag kunde gjort annourlunda, tär mycket på insidan. Ibland så mycket att jag blir rädd för att gå vidare, vilket heller inte är bra. Jag vill liksom inte leva kvar i det som varit och egentligen avslutats, bara det att jag inte kan ta steget ur, utan känna mig fri att uppleva nya ögonblick.

Men det är klart, att tänka tillbaka och längta framåt måste man få göra, till viss del. Bara man inte låter det ta över helt och hållet. Man måste våga öppna ögonen ordentligt för att se vad som egentligen pågår, för att finna något nytt.
Kanske ser man något mycket bättre? Något som faktiskt händer NU och man kan ta vara på.

Att leva i nuet är ett sätt att komma över det gamla och spara på framtiden.
Kom ihåg det.

Die brat, die.

Först gillade jag matte.
Sen gjorde jag inte det.
Efter ett tag gjorde jag det igen.
Lite senare ville jag kräkas på min bok.
Därefter blev vi nästan vänner.

Nu är vi ovänner.
Det värsta med att vara Naturare är att man "måste" prestera på dessa nationella, för alltså, det vore skam att få stryk av en samhällare...

Rakt in. For real.

http://www.youtube.com/watch?v=Ju8bBmyPPaI

Eftermiddagskrav.

Jag kunde inte hålla mig, så jag hoppade ur kläderna jag hade i skolan och i löpartightsen och en hood. Efter lite om och med fick jag fram cykeln ur garaget och kunde ge mig iväg på en tur, inte så värst lång, men det var så härligt! Med solbrillorna på och musik i öronen kändes det verkligen som sommar, och det tycker jag om. När jag kom tillbaka satte jag mig i en solstol och ångade av mig. Att sitta och titta ut över glittrande vatten och höra vinden susa i träden är så avsappnande, det ingav ett ro i min kropp.

Nu är det dock dags att ta fram lite skolmaterial, svenska och matte. Imorgon är det nationella i matte som gäller, så det blir lite repetion av A-kursen. Det ska förhoppningsvis inte ta så lång tid, men det är skönt att få det undanstökat. Får väl se om jag orkar börja på talet som ska hållas snart, but i doubt it.


Låten som går varm hos ericalund.


All I want to do is to love.

Ibland är natur himla underbart allstå, vi slutade 20 över 11 idag. Jag orkade inte hänga kvar och käka lunch, så jag hoppade på förta bästa buss och åkte hem. Vädret är faktiskt riktigt fint nu, soligt och blå himmel. Hade det inte varit för den lilla blåsten som finns hade jag legat ute och pressat nu, för så varmt är det i solen! Usch, får nåstan panikångest över tanken att det snart är bikinitajm, jag är vit som en ryss. Helt ärligt.

Nu har jag precis ätit lite mat, och funderar på vad nästa steg i mitt otroligt spännande liv ska bli. Plugga? Data vidare? Tv? Gå ut? Träna? Äta lite mer? Sova? Lyssna på musik? Ja.. vad ska man ta sig till?!

Vi hörs senare.

Som att stå i regnet utan att frysa. Find me.


Pretty great in a small way.


Not even a start of something new.

Nu känner jag mig ganska duktig faktiskt. Har tränat två gånger idag, hör och häpna! Jag och Josefine tyckte att en joggingtur på idrotten var vår melodi, och ikväll har jag sparkat boll i Mo. Joggingturen kändes helt okej, särskilt om man jämför med gårdagens. Den var döden, totally.
Träningen gick okej den med, men inte mer än så. Vi började även med något nytt idag, något ganska trevligt må jag säga. När vi klev in i omklädningsrummet möttes vi av en massagebänk, vilket vi alltid gör, fast idag var det något annorlunda. På bänken fanns det tre påsar med.... chips! Två var öppnade, vilket fullstäningt skriker "ÄT MIGGGGG!", vilket jag och emma sysselsatte oss med medan vi vänatade på resten av laget. De flesta skippade dock att äta innan, och högg in efter, men då var jag inte sugen alls.. Men som sagt, trevligt trevlgit! Jag tror vi är ganska ensamma om att uppladdning äta chirrar, men det e så re´ska va, unik är ensam å bäst!

Vi får väl se om jag är uppe med (innan) tuppen imorgon med, men jag tvivlar på det. Annars är det fan nått på gång, nått stort. Säger som mamma: "Jag är chockad, chockad."

Peace out bros!

God morgon!

Gud vilken konstig morgon. Klockan är sju och jag är i princip klar för att åka, ska bara byta morgonrocken mot kläder. Att jag har tid att sitta här nu beror på att jag vaknade strax innan fem, och kunde inte somna om. Jag funderade att ta en joggingtur såhär på morgonen, men kom fram till att det hade varit lite väl knasigt. Mamma hade väl fått panik om hon vaknade och upptäckte att jag inte var hemma..
Hur osm helst så slog jag på tv:n och kollade en repris av vänner, och steg sedan upp vid sex och käkade frulle i lugn och ro. Ja, konstig morgon som sagt.


Make the sweat drip out of every pore.

Jag känner mig på taskigt jävla skithumör. Vet att det bara finns en sak som kan hjälpa mig nu - en joggingrunda. Så när maten har lagt sig så snörar jag på mig skorna, och hoppas att solen ännu lyser. Kanska ska besöka iTunes och se om jag kan klicka hem lite musik. Musik hjälper också - alltid.

Hold your head up high.

You said you're just one in the crowd
But your laughter is way too loud
You filled the darkest room with light

Your life has complicated you
But you know just what to do
The light you give is not in you

Hold your head up high
And this pain will die
Somehow, somewhere, just try
You're living in the dark
Where no one can see your tears
But hold your head up high

Can you tell me that I'm wrong?
Don't keep your broken heart too long
Deep inside you growing strong

Look beyond your life today
Can you see yourself this way
When the wintercold is gone

Hold your head up high
And this pain will die
Somehow, somewhere, just try
You're living in the dark
Where no one can see your tears
But hold your head up high


Sunday bloody sunday.

Hela jag känns som ett skrapsår idag, öm i huden på hela kroppen. Jag vet inte vad det beror på, för så mycket grus tuggade jag väl inte igår..?!
Farfar kom nyss hit, och vad hade han med sig om inte två chokladbitad, center ni vet. Jaha, hur ska det gå? Jag som ska ha häslovecka.. Fast, den börjar ju i och för sig imorgon. Sen så kan man alltid spara, vilket jag faktiskt är ganska bra på när det gäller godis. Det händer att jag sparar i flera år, vilket ofta leder till att jag slänger bort det till slut.

Dagen hade jag i alla fall tänkt att spendera till lite matteplugg inför nationella som drar igång i veckan, ta en springtur och bara ta det lugnt. Imorgon är det måndag igen, och då gäller det att vara utvilad (som om jag  någonsin kännt mig en måndagmorgon..). Något som lättar mitt hjärta är att vi bara går till och med onsdag, då det är Kristi himmels på torsdag, och klämmdag på fredag. Sånt gillar jag!

Men vi hörs senare gott folk, tjao!

I punktform.

  • jag tycker om mina vänner ganska jättemycket.
  • jag har haft en superb trevligt kväll hos Isabell
  • jag är lite för mätt för att må bra
  • jag har skrapsår på armen och benen
  • jag är på tok för trött för att sitta här
  • jag är pissed över att matchen inte gick som vi tänkt
  • jag spelade åt hell i första halvlek
  • min älskade kommer till övik nästa helg, I'll be there
  • min maja-mums har åkt ifrån mig, det gör ont i hjärtat
  • jag hoppas att jag blir allergisk mot chips
  • jag ska gå och lägga mig nu.

Hemma på ettan.

Igår påväg in till stan inträffade något roligt. I bilen satt jag och mamma, och julia i baksätet. Eftersom mamma mycket väl vet vart vi ska så sitter vi lugnt och åker med, inga konstigheter. Plötsligt frågar julia:
-Asså, vart ska vi?...
Mamma:
- Men oj! Jag trodde jag var ute och gick...


Till saken hör att hon svängde in på en gata vi inte alls brukar köra på/genom för att ta oss till Sara, utan en väg där hon brukar promenera när hon är ute och går.

Ja, hon är allt bra rolig ibland min mamma. Men jag tyck om na!

Barnstjärnan utmanar popdivorna.


Make me shake it off.

Nej, nu får det vara nog. Inga mer chips - ever.
Jag har suttit och kollat igenom de delade mapparna på vårt nätverk, och hittat en hel del gammalt. Nu börjar jag undra om jag haft ätstörningar i mina yngre dar..? Jag hittade en bild på mig och julia från 2007, och damn if I was a skinny bitch! Asså jag ser sjuk ut, seriöst. Om jag ska vara ärlig så tror jag att jag tränade ganska mycket under den perioden, och hade antagligen lite bättre ämnesomsättning än nu (magen skymmer dataskärmen tiep), men hur kunde jag vara så skinny? :o aa, måste fasen visa bilden någon dag. Jag tycker alltid jag sett ut som nu, halvrunt och halv go liksom.
Nej, fifan. Imorgon ska det bli skönt att röra på sig, och efter det blir det käk med laget innan jag drar vidare till favvo-Bellan för uppvaktning. Det blir kalas det, as-kalas!

Imorgon åker min maja-mums till France,  vilket jäkla sätt alltså! Gissa om jag kommer sakna henne, hallå, vi snackar 10 dagar! Jag tycker inte om när folk åker ifrån mig (kom ihåg det Cajsa!), inte alls. Sen blir jag halvdeppig över att mina vänner ska bege sig till varmare breddgrader, och komma hem grillade lagomt till shortstiderna. Nej, håll er hemma. Stay pale.

Har sett på film ikväll också. "The ugly truth". Ni vet en film som går ungefär såhär: Kontrollerande flicka träffar irriterande pojke. Flicka bråkar med pojke. Flicka får sin drömprins. Irriterande pojke får känslor för kontrollernade flicka. Kontrollerande flicka är glad. Kontrollernade flicka och irriterande pojke åker hiss, passion uppstår. Kontrollernade flicka är inte längre glad åt drömprinsen. Kontrollernade flicka inser att hon vill ha kontrollernade pojke, dupmar drömprins. Kontrollerande flicka och irriterande pojke får varandra. Happy ending.

Ja, big chock typ. Hittar jag min drömprins ska jag fan ha han. Jag vet att han finns. Han har inte hittat mig bara. Kanske ska sätta upp en annons?

"Ledig tjej på 17 år eftersöker sin drömprins. Ring 070-1234567 om du är han. Tackpå förhand!"

Kanske var det bättre förr, kanske var det lättare då.

Skulle skicka en fil till Sara och snubblade på en massa kul, bland annat filmer från förr. Nu är jag på bättre humör, men är det inte förargligt att man ska glädjas åt det som varit och inte åt det som är?

Dra åt.

Naturkunskap A är avslutad. MVG. Där satt den.
Jag kan dock inte känna mer än likgiltighet över det betyget, inte idag. Matteprovet gick käpprätt åt helvete mina vänner, jag lovar och svär. Jag brukar ofta säga "det gick inte bra", men idag gick det INTE bra! Om vi säger såhär, inför nästa matteprov ska jag plugga jäveljäveljävel, för att försöka rädda mitt betyg i matte B. Godegud, låt mig glömma denna dag.

Ikväll ska jag fan inte göra någonting. Kanske begrava mig framför en film med något förbannat onyttigt att äta. Känns som en bra idé just nu. Imorgon är det seriepremiär, hatten av för det! Kul att jag har något annat att tänka på ikväll, måste börja tagga upp nu alltså. Jag ska springa tills jag stupar, svettas till bollen tar i nätet. Imorgon ska vi visa att blått är helrätt i sommar och att MIK Mean Machine är det enda laget på kartan. Japp, nu jävlar.

Usch vad jag svär, med det får ni ta. Ha en fin fredag, lev och må.

"Nu måste det fan hända något i mitt liv, innan jag vissnar och dör."

happy.appy.pp.py.y.

jag vill kräkas på min mattebok.
slita den i stycken.
elda upp den.
sprida askan över det äckligaste stället jag kan finna.

det skulle inte hjälpa.
jag har matteprov likt förbannat imorgon.

dö.

A special place in my heart.


Ett överbeskyddande helvete.

Under ett par år har vi haft ett larm installerat i vårt hus. Ni vet ett sånt med kod och grejer, som ska skydda oss och huset mot fuligar. Det är väl bra tänker ni. Och ja, fast nej!
Nu är det så att det här larmet har något slags fel, så det piper ca en gång i minuten, högt! Eftersom min onormalt tekninske bror har flytt orten, och jag och mamma inte alls kan sänt här, så är det inte mycket att göra åt. Det hörs i hela huset, jag får nå fel. Nej, jag får damp, som vi brukar säga (jag vet, so mellanstadiet, men så spot on!).

Snart blir det kofoten, helt klart.
Dö larm, dö.

Onsdag eller vad.

Usch, idag har det inte alls varit någon bra dag. Jag vet inte vem som var på sämst humör efter lunch, jag eller Maja, men kampan var hård om förstaplatsen. Stressen har även funnits hos mig sen jag vaknade, något jag inte alls tycker om. Fast det finns två saker som varit bra idag; Min fina underbara vän Isabell fyller år, och trännigen var kul. Tur att det finns något. Imorgon lär stressen inte bli mindre, då det först är skola, sen hem och plugga järnet inför matteprovet på fredag och sen träning. Jisses. Nu menar jag inte att jag stressar som en tok frpn ställe till ställe, utan mer att det ALLTID finns något som ligger och gnager, något på mitt samvete som måste göras. Sånt är jobbigt.

Nu ska jag försöka komma i säng, och glömma allt för en stund.
Några sista ord:

GRATTIS ISABELL!!!! <3

Opportunity

Don't be scared of what you cannot see
Your only fear is possibility
Never wonder what the hell went wrong
Your second chance may never come along.

Ofokuserad.

Fan vad jag hostar, har varit torr i halsen i flera dagar. En macka och DH som underhållning gör mitt liv lite bättre för stunden, vilket jag uppskattar. Jag vet att det kommer bli pest och pina att ta sig upp imorgon, och därför SKA jag stänga datorn nu och göra mig klar för sängen. Åh, älskade sängen.


Tisdag, fast jag trodde det var onsdag.

Facebook strejkar, matteboken ligger ensam och övergiven, magen är på tok för full och snoret rinner ner för min överläpp. Eftersom att klockan redan är halv åtta förstår jag att jag inte kommer få mycket gjort ikväll, så jag gör ingenting alls, vilket antagligen är ännu dummare.
Imorse hade jag ingen bra morgon, satan i gatan vad brottom jag hade. Jag fattar inte hur jag kunde få så mycket mindre tid TROTS att jag kunde åka 20 min senare till skolan (np engelska började halv 9, så jag kunde ta bussen 8.52 ist för att åka med mamma halv). Jag klev ju ändå upp tio över 7, men jag antar att duschen blev lite längre än för lång... Varför är det så att jag inte tycker om att duscha men ändå spenderar så mycket tid där uner vattenstrålen?! När jag säger att jag inte gillar att duscha menar jag inte själva duscningen, utan det som man får på köpet. Ni vet, klä av sig, frysa, sekunden när det är lite för varmt eller lite för kallt, och sedan torka sig, blöta ner och frysa lite till.. För att inte tala om synen när man kollar sig i spegeln, likblek, rosig om kinderna och tovigt hår. Nej, inte min kopp te.

Jag hann i alla fall med bussen, dock hann jag inte knyta skorna.. Men ja. det är sånt man får ta liksom!
Nu ska jag se om facebook har återuppstått. Kisses.

Att effektivisera i vardagen.

Varje eftermiddag mellan klockan tre och fyra får jag ett samtal. Av min moder.

På hennes lista av saker att fråga finns följande med:
-Är det bra/har det gått bra i skolan?
-Vad gör du?
-Har du någon träning idag/något planerat? Följdfråga: Behöver du skjuss?
-Finns det något du kan äta så jag kan stanna lite längre på jobbet? Följdfråga: Eller vill du att jag ska komma hem?

Eftersom jag numera vet att hon ringer tar jag alltid den bärbara telefonen med mig till tex soffan eller köksbordet (ställena jag brukar befinna mig på denna tid) så jag slipper avbryta det jag gör för att svara. Förutom det så är jag mycket effektiv när jag pratar med henne, och bakar in så många av frågorna (som jag ändå vet att hon kommer ställa) i en mening.
Det kan t.ex. låta såhär:

-Hej! allt bra?
-Hej. Ja, det är det.
-Har du någon träning idag?
-Ja, jag kan åka dit med Micke (min tränare) vid kvart i sex (->meddelar tiden på en gång). Jag kan hitta något att äta, det går bra (-> förklarar undermedvetet att jag inte tycker att hon behöver komma hem, samt att jag kan fixa något att äta även om hon inte tror att det finns något).
-Okej, med vad bra, hör av dig om du behöver hämtning.
-Aah okej, hej då.
-Hej då!


Ibland svrar jag på ALLA frågor innan hon knappt sagt hej, men det känns så oförstkämt, så nån minut kan jag hålla ut..
Nej, jag tycker inte om att prata i telefon, i alla fall inte när det inte gäller något speciellt.

Prova ni med, man sparar massor med tid1

Behöver förändring.


Mina naglar växer som ogräs och att ha långa är inte längre en utmaning, så....



.. jag tog fram filen, saxen och nagelknipsaren. Att klippa i dem är näsan omöjligt, snacka om stenhårt.


Nu är dom korta och lackade i grått, ganska fint faktiskt! Det känns dock som att något saknas, men å andra sidan så är de tillbaka om 2 veckor.
Ja, ibland kan något litet kännas stort, och det behövde jag idag.



Sunday bloody sunday.

God mitt på dagen!
Nu är det söndag igen, herreud. Imorgon är det måndag och en ny vecka drar igång. Det känns som att jag bara räknar ner tills det inte finns något att räkan ner längre, sommarlovet. Idag känns det dock ganska avlägset, det blåser och är alldeles grått ute. Jag vet inte riktigt hur jag ska spendera denna dag, har liksom inget jag "måste" göra. Vi har inte längre några träningar på söndagar, och jag tror inte att det en så bra idé att jag ger mig ut på egen hand, har knappt kunnat andas denna morgon.
Istället ska jag se över om jag kanske ska göra lite mer matte bara för att, annars kanske jag helt enkelt lägger mig på sängen och drar en film. Låter inte helt fel..

Kiss n' hugs!

Lika kul som grus i ögonen.

SENASTE:
Dryck: Vatten
Telefonsamtalet: Isabell tror jag faktiskt
Sång du lyssnade på: Candy
Gången du grät: Här om veckan, drömde okul
Gången du skrattade: idag, ganska nyss

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär?: ja
Förlorat någon speciell person: ja
Varit deprimerad: ja, fast in på riktigt
Varit så trött att du somnat sittandes: ja
Varit full: ja
Varit hög: nej


DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Black
färg 2: Blue
färg 3: No idea

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: ojaa
Fått ditt hjärta krossat: hmm, vad fan ska jag svara på det?
Skrattat så att du har börjat gråta: ja
Träffat någon som förändrat ditt liv: klart, flera stycken, på sätt och vis.
Insett vilka som är dina äkta vänner: Jag anser bara att jag har äkta vänner, annars hade jag nog inte kallat dem vänner.
Kysst en kompis: svårt att motstå liksom
Badat i isvak: nope

BLANDAT:
Hur många barn vill du ha: don't know, ett par stycken vore väl trevligt. måste bara ha en redig karl först
Har du några husdjur: nej
Vill du ändra ditt namn: vore nog hemskt förvirrande för dem i min omgivning, lite onödigt
Vad gjorde du under din förra födelsedag: åt tårta
Vilken tid vaknade du idag: halv 12
Vad gjorde du igår runt midnatt: hörru det vet jag inte riktigt, dansade? skrattade? paartade
Någonting som du längtar till: sommaren, good times
Senaste gången du träffade din pappa: idag kl 6 innan de for
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: finns mycket om jag får önska fritt.
Vad lyssnar du på just nu: Vänner som spelas i bakgruden
Vad gör dig irriterad just nu: känner mig inte så irriterad

OM DIG:
Vad är ditt namn: Erica
Smeknamn: Ickan, Ickis, ickan93, erkan, eckan, lumpan mm
Singel/upptagen: singel and fab
Stjärntecken: Vattuman. Vad är grejen med stjärnteckan egentligen..?
Kille eller tjej: tjej
Grundskola: Själevadskolan
Gymnasie: Nolaskolan
Högskola: Inte riktigt där än va..
Hårfärg: Brownisch
Långt eller kort: ganska kort, eller halvlångt
Längd: ca 1,63
Vad gillar du gällande dig själv: bra fråga, återkommer med svar!
Piercings: öronen and naveln
Tattoos: nej
Höger eller vänster: Högerhänt

DIN FÖRSTA:
Operation: never had one, don't want one
Piercing: öronen
Tatueringen: ingen
Bästa vän: Det vet jag inte.. Sassa? Mallan? Jullan? eller va?
Sporten du gick i: slalom och fotboll, antagligen det förstnämnda
Husdjur: min andra halva, min bästa vän, Fredde. Saknar honom som bara den.
Vaccination du minns: minns inte..
Konsert: Tomas Ledin kanske?
Förälskelse: Haha, vet inte :p
Alkohol du drack: cider

JUST NU:
Äter du: inget
Dricker du: inget
Är du på väg att: gå och lägga mig
Lyssnar du på: måste jag upprepa mig?!
Väntar du på: Att livet ska ta fart.

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: ja
Vill du förlova och gifta dig: japp
Karriär i åtanke: veet inte

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller pussar: pussar, fast det beror på med vem.. ;)
Kortare eller längre: längre
Yngre eller äldre: äldre isf
Romantisk eller spontan: en bra blandning är trevligt
Snygg mage eller snygga armar: mage. men RYGGEN <3 äh, who am I kidding, allt!
Tatueringar eller piercingar: tatueringar
Känslig eller inte: vore väl kul om han kännde ngt?
Ragg eller förhållande: förhållande
Bråkstake eller tveksam: vet ja e

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: nej, är inte sånt konstigt?
Gjort något sjukt spontant: ge mig ett exempel? Jag hoppas det.
Tappat glasögon eller linser: japp
Krossat någons hjärta: hoppas jag verkligen inte
Har du blivit arresterad: god no
Dissat någon: ja


TROR DU PÅ:
Mirakel: no comments
Kärlek vid första ögonkastet: ja
Himlen: vill i alla fall tro på något bättre efter döden
Tomten: klart
Att kyssas på första dejten: ja
Änglar: ja

SVARA ÄRLIGT:
Vad kan du verkligen inte leva utan: mina nära och kära. mat och vatten ska vara svårt att vara utan har jag hört..
Vilken är din högsta önskan?: det tänker jag inte skriva här. Sorry guys!

Bang boom krasch!

Just det, kan ju berätta om en rolig händelse som inträffade igår. Fast nä, det var inte alls trevligt.

När vi kommit in i festlokalen och som bäst börjat minglat, såklart ihållandes en mugg med innehåll, sa det bara bang! -Erica ligger på rygg med dricka över hela sig.
Det är alltså en kille som totalt glidtacklat mig bakifrån, vilket resulterar i att jag flyter på rygg med benen upp i vädret. Killen bad om ursäkt, men jag sa precis som det var, jag var förbannad. Dricka i håret, på klänningen och en to mugg var helt åt helvete för stunden, men som tur var gick humöret upp rätt snabbt igen.
Ja, det är sånt som kan hända på fester. Bara halvkul att bli tacklad när man inte är beredd.

Forever.

Jag har spenderat kvällen i soffan med en godisskål nära till hands och lapat film, det fick bli New moon. Ja, jag har sett den förut, men det var länge sen. Jag tycker om de djupa känslorna i både denna och ettan, att man verkligen blir berörd. Det jag dock inte alls tycker om är Bellans "dilemma" med att ha två killar trånandes efter henne, och själv sitter jag ensam i soffan... Vissa studen kände jag mig ensammast på jorden, men sen tog filmen slut och jag anslöt mig till mina vänner. Vänner.
Datorn trycker varmt och otäckt mot mina lår, halsen är läskigt torr och näsan täppt. Läpparna är också ganska torra är jag känner efter, och håret är som ett skatbo i botten pga gårdagskvällens volympulver. Ja, som ni hör är inte mycket rätt ikväll. Men jag ä int bitter!

Jag ska nog helt enkelt klappa ihop denna helveteslåda och krypa ner i sängen, leta fram en nässpray och lite näsdukar. Tjohoooo för dessa tider!

Trashing film på femman.

Pirra i ugnen och tomt hus.
Livet leker hos Erica Lundberg.

Det lär inte gå någon nöd på mig ikväll.


First of may.

Hej på er!
Idag är det en sån dag då jag helst inte gör något, har på mig jenas och en slapp t-shirt och spenderar kvällen i soffan. Inte för att jag mår dåligt eller så, nejnej, jag mår riktigt bra med tanke på gårdagskvällen, men jag är fortfarade ganska förkyld och trött.

Jag knäppte tyvärr inte en enda bild igår, men jag kan berätta lite om min kväll. Vid 6 kom Isabell och plockade upp mig var på vi åkte in till stan, upp till Varvet. Hos Linda var vi nio brudar som åt gott (och lite för mycket), sjöng för fulla halsar och dansade till grym musik. Vid 11 kom taxibilarna vi beställt och vi åkte vidare upp på Valla, där det var festligehter i en lokat i stundenborstäderna. Det var nog lite för mycket folk i lokalen, vilket senare ledde till att de blåklädda kom, inget ovanligt tyvärr. Men det var kul så länge det varade! Jag träffade flera stycken jag inte träffat på evigehter, bland annat några från min gamla klass, vilket var mycket kul!
När alla blev utkörda gick vi förbi en sväng hos Amanda som bor i närheten, och sedan vidare ner på Max. Jag tror inte jag skådat så mycket folk där någon gång, sick alltså! Vi hängde kvar där i någon timme innan jag åkte med Isabell hem igen.
Trots lite utsickare här och var så var den en bra kväll, jag hade kul. Brudarna jag sällskapade med var nog det bästa, eller inte nog, det var så.

Det som suger här i Övik, och det är också det som märks väldigt väl på kvällar som igår, är att alla lägger sig i allt. De tror att de har någon jävla rätt att tycka och tänka saker om sånt som de inte har ett jävla skit med ett göra! Alla vet allt om alla, och då är det plötsligt deras ensak.
Om alla skulle hålla sina tankar för sig själva skulle det inte hända lika mycket skit som det gör, och det skulle inte behöva hamna folk i mellan. Tyvärr så gör det det, hela tiden.
Sköt ditt eget liv, och skit i andras.

Anyways, tack för kvällen alla! <3

Home in one piece, hello may!

Jag har haft en bra kväll, till största del i alla fall.. Nu väntar en mysig säng, vilket verkligen känns bra. Jag är trött, förkyld och half medtagen efter kvällens bravader. God natt!

RSS 2.0