Coldplay.


skola, äta, träna, sova, skola...

Ungefär så ser min dag ut, kul va? Har egentligen ingen koll på vad jag ska ha gjort tills imorgon, eller vad jag ska ta med, så det är nog bäst att jag klappar igen lådan snart så jag kan tänka ordentligt.  För övrigt så verkar allt på internet gå i snigelfart, och mina linser verkar inte ha rätt fokus av någon konstig anledning..

Det känndes verkligen att hösten var påväg när vi tränade, blev kall om händera och det blir bara mörkare och mörkare. Att det är första september imorgon gör inte heller saken bättre, vart tog sommaren vägen?! Jag hann inte mer än skymta den, och nu väntar plötsligt en hel vinter. Jag gillar väl vintern också i och för sig, men sommar'n är bra skön! Att kunna trippa omkring i lätta kläder och sandaler på fötterna, ha solbrillorna på plats och äta glass i solen.

Nej, nu är det dags för Erica att ta tag i saker och ting.
Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs imorgon!


En ost-&skinkmacka och en kopp te satt som smäcken!


dubbelt upp.


Whisper.


090831

Hej och hopp!

Nu har jag varit hemma från skolan ett tag, var hemma ca 10 i fyra. Dagen har varit helt okej, superseg och supertrött imorse, men det släppte under förmiddagen. Sitter bara och slappar nu ett tag innan jag måste ta tag i matten och göra den helt klar inför morgondagen, samt tänka igenom vad det är för hemarbete som gäller i veckan. Ska sedan kontakta mamma och höra hur det blir med mat osv innan jag drar iväg på träning vid sju. På tal om det så har jag fortfarande inte packat upp mina svetiga skor och benskydd, mums!


Jag visste inte alls vad jag skulle kasta på mig imorse, så det blev samma look som i lördags, men det funkar ju det med! Favoritväskan fick hänga med också =)

What to do?

Jag har just ätit middag, lax och pärern. Det var gott, faktiskt. Har inget bättre för mig än att sitta här, but who can blame me, det är söndag och då ska man inte göra något speciellt. Vila upp sig inför den kommade veckan, så man är pigg och allert när väckaren ringer (som om det någonsin skulle hända).
Kom precis på att jag har lite godis kvar sen igår, det kanske kan komma till bruk lite senare? Det är nog inga som helst problem.  Tror tyvär inte att det är något bra på tv ikväll, så jag får väl hitta på något annat...

Off we go!

Det blir en tripp upp till Skyttis för att titta på lite fotboll, fick med mig Mia och Isabell så jag slipper åka själv =) Har även gjort lite matte, nästan helt klar så det passa ypperligt. Nu ska jag bara gå och göra något åt håret så jag vågar visa mig.




Lots of hugs, E.

090830

Jahapp, då var det söndag igen. Söndag och helgens sista dag innan en ny vecka drar igång. Drar en lätt suck när jag inser att "inkolningen" antagligen är över, och att hårt jobb är det som tar vid. Vilket påminner mig om matten som jag måste göra klart tills på tisdag, det är inte mycket, men ändå.
Det blåser som sjutton ute, ser inte kul ut alls. Jag som inte ens kommit ur morgonrocken än känner att det är dags att ta tag i saker och ting. Funderar på att åka in till stan och kolla på fotboll, men har inte hittat ngn som vill göra mig sällskap än..

Nej, nu ska jag rota fram lite kläder, borsta tänderna och ge mig in i matematikens underbara land..

Nighttime.

Jag är så trött, och ändå sitter jag här. Jag kan bara inte hjälpa det.
Kvällen har varit bra anyhow. Åkte som sagt till Cajsa vid 7, sär vi åt en god middag, hon lagade lövbiff med strips och glass med bär till efterrätt, skitgott! När klockan paserat nio tog vi mopparna och åkte in till stan. Vi tänkte att vi skulle träffa på lite skojigt folk, men nähejdå, inte en kotte. Vi isåg att det sög efter två minuter, så vi slank in på Hemma kväll och hyrde en film samt köpte lite godis innan vi åkte hem till Cajsa igen.
Jocke, Jacke och Jonas kom förbi en stund med, så vi sanckade med dem en stund. Jocke har flyttat till Östersund nu, men är hemma så här på helgen, så det var extra roligt att träffa honom. Det känns faktiskt lite tråkigt att allt folk man är van vid att ha runt sig varje dag inte är det längre, det är ju ändå några stycken som flyttat.
Hur som helst har kvällen varit precis det jag behövde. Lite utav varje och jag fick umgås med mina kära vänner!


Vandrade runt i en mysig oversizetröja från Gina, ett par leggings och conversen. Hängde på diverse ateraljer för att liva upp. Mer än så blev det inte.

God natt folket!<3

090829 (samt 090828)

God eftermiddag mina vänner!

Nu är jag hemkommen från Trehörningsjö, en by lååååångt inne i skogen. Matchen gick bra, vi vann tjoohej! Det som återstår att göra nu är att samla lite kraft för att orka byta om och kladda på lite smink, innan jag åker till älsklings-Cajsa på middag tillsammans med Julia och Isabell. Vi får se om det blir något stadsbesök fram mot kvällen, det är ju "barnens dag" i helgen. Vad är det då? Antar att det finns lite karuseller och stånd med olika prylar och mat/godis. Men det jag hoppas mest på är att det finns mycket trevligt folk.

Gårdagen blev lång och åter lång. Åkte till skolan, gick fram emot halv 3 och ringde sedan mamma. Hon kom och hämtade mig och vi åkte tillbaka till hennes jobb där jag snabb käkade och bytte om innan jag åkte vidare till jobbet. Blev kvar enda till halv ett, så ha förtåelse till att jag är trött idag.
Slänger in några bilder så länge,
kisses!




Det blev en fin topp som jag fått av Julia, ett par mörka raka jeans samt conversen som gjorde gårdagens look.

Hold on..

Nej jag har inte lagt ner, bara haft det så stressigt! Nu måste jag åka iväg på match, så jag tittar in när jag kommer hem.
kisses!

090827

En sån seg dag!

Jag klev upp vid 8, tog det lugnt eftersom vi hade sovmorgon och inte började förens klockan tio i tio. Maja tog cyklen hit och sedan hoppade vi på bussen tillsammans ca 20 över nio. Dagens första lektion skulle alltså vara spanska, 09.50. Vad får vi höra när vi kommer dit? Läraren är sjuk, lektionen var inställd! Jahapp, så det var bara att vänta på engelskan som vi har efter lunch, kl 12. MEN. Vi har samma lärare i engelska som spanska = inställd lektion. Vad betyder detta då? Jo, att jag kunde ha sovit hur länge jag velat och inte behövt vara i skolan föens kl ett!
Så, en mycket seg skoldag har jag haft mina vänner, två lektioner på 5 timmar.

När jag sedan kom hem strax innan 4 möttes jag av ett heldött hus. Ringde till Julia (vi bor grannar) och de var likadant där. Strömavbrott för hela slanten. Ingen tv, inget internet, ingen spis eller ugn, ingen  micro, inga lampor, inget sällskap, nada! Som ni kanske märker så har det kommit tillbaka nu i alla fall, så jag lever. Ska gå och laga lite mat och ladda upp innan jag åker på träning i myggornas paradis.

Ciao!

Can't wait!


Full of it.

Proppmätt!
Det kanske håller mig från att småäta ikväll, men bara kanske.. I övrigt så regnar det utanför mitt fönster, trodde våran regnperiod var över, guess not. Kanske bör tänka om skovalet till imorgon, kritvita converse och regn klingar inte så bra ihop i mina öron. Aja, om vi har tur så har det torkat upp imorgon till och med.

Sitter och kollar runt lite på nätet eftre något roligt som hänt, men det verkar lite smådött överallt. Har kollat igenom de flesta av bloggarna jag brukar besöka, så även det är bortgjort. Insåg just hur många bloggar jag faktiskt följer, och nu snackar vi regelbundet, och kom fram till att det är ca 8-10 st. Låter som att fröken Erica borde hitta på något vettigare att göra än att sitta framför datan, låter som en bra idé. Fast nej, det innebär att det blir mindre skrivet här med, och det är väl inte bra?!

Äh, en liten stund till bara..

Time goes by.


Kämpar mot mina trötta ögon.

090826

God eftermiddag!

Det är inte klokt vad trött jag är idag, igår med för den delen. Har hamnat i något "skola-äta-sova-koma", men jag antar att det blir bättre på den fronten när jag vant mig lite mer med dessa nya rutiner, och inte bara sitta hemma i soffan hela dagarna.
Dagen har i alla fall varit bra, hade endast tre lektioner och slutade redan vid ett, inte illa alls! Vi såg ingen anledning att hänga kvar på stan eller liknande, så jag och resten av Själevadsgänget hoppade på bussen hem. Jag drog med mig Maja hit för lite shit-snack och glass, längesedan! Det blev cookie-dough, en av de godaste B&J-smakerna enligt mig (eller oss).

Har nyss skjusat hem henne eftrsom hon skulle stressa iväg på träning, så nu är jag åter ensam. Har inget annat planerat än att inta lite middagskäk när mammsen kommit hem, antar att det blir en lugn kväll.
Och just, jag har sovmorgon imorgon! Hur bra låter inte det?!

Simma lugnt,
Erica.

Innan datorn dör..

..tänkte jag slänga in min första lista. Hade inte något för mig och stötte på denna, so why not? Nu kanske ni får lite bättre koll på mig som person, det kan ju vara.. intressant.
Nu ska jag titta lite på fotbollen, satta datan på laddning och njuta av denna tisdagskväll.



ALLMÄNT

1. vad heter du? Erica Lundberg
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? eeh, vet inte. Gillar mitt namn :)
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Anna I guess, eftersom det fick blir mitt andranamn.
4. vilket stjärntecken är du? Vattuman (Eller heter det vattenman??)
5. vilken årgång är du? 1993, best year ever!
6. vart bor du? Strax utanför Örnsköldsvik
7. bott utomlands? nej.
8. flyttat antal gånger? Aldrig.
9. vart skulle du vilja bo? Oj vad svårt! Tror jag trvis bra här just nu, men ser mig i en större stad i framtiden.
10. yrkesval? Ännu en svår fråga, önskar att jag visste.

UTSEENDE
1. hur lång är du? ca 160, det varierar, haha!
2. hur mycket väger du? Tillräckligt mycket, och tillräckligt lite. Är inte viktnojig.
3. hårfärg och frisyr? Någon slags brun skulle man kunna kalla det..
4. ögonfärg? Blåa.
5. mest nöjd med? Vet inte riktigt. Jag kommer i paketform. Om jag skulle ändra något skulle jag inte vara jag..
6. minst nöjd med? Kunde kanske fått vara några cm längre, och ha porslins hy =)
7. skostorlek? Oftast 37.
8. glasögon? Till och från. Just nu har jag linser.
9. har du några piercingar/tatueringar? Tre i öronen, en i naveln.

FAVORITER
1. filmer? Hmm, många! Gillar filmer man kan drömma sig bort i...
2. låtar? Oh, även här många.. Allt med Gavin!
3. årstider? Alla årstider har sin charm, Sverige är bra på det viset.
4. mat/dryck? Grillat är gott, men det finns så mycket annat med. Jag dricker det jag är sugen på för tillfället.
5. djur? Hundar.
6. färg? Beror på vad.
7. parfym? Bär inte det så ofta, men har en från Fizzy som luktar gott!
8. tv-program? Vänner, DH, GG. Ett axplock.
9. sysselsättning? Studerar antar jag att jag måste svara.

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? En gamal pumajacka. Lite skinn-lookalike..
2. vad använder du just nu för skor? Conversen är mina nya babes. Men att klacka på sig känns alltid bra!
3. favoritfärg på kläder? Pff, ingen komentar.
4. favoritmaterial på kläder? Det är olika. Beror som på om jag ska slappa i soffan eller ut och partaja, men bekvämt är bra!
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Så mycket som saknas i min garderob. Lite mysiga höstkläder just nu..
6. favoritaffärer? Har blivit förälskad i topshop, men diggar även Gina, och H&M. Det funkar alltid.
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? inte mycket..
8. favoritmärke(n)? Ksiter i märket, bryr mig om plagget.
9. vad har du för byxstorlek? Jadu.. Det vet jag knappt själv.
10. vad har du för tröjstorlek? Small oftast.

BLANDAT
1. vad heter din morfar? Rolf.
2. vad har du i din:
¤ jackficka just nu? Vet inte riktigt, skit skulle jag tro.
¤ väska just nu? Jackan, börsen, almanackan och en penna. Ovanligt lite crap.
3. vad är du beroende av? Min familj, mina vänner. Det som får mig att må bra och låter mig vara jag.
4. vilket land kommer du i från? Sverige.
5. vilken sorts lypsyl använder du? Orginalet.
6. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Är ju döpt och konfirmerad, så kristendomen svarar jag.
7. vad köpte du senast? En chokladboll idag när vi fikade.
8. har du nåt husdjur? Nej, tyvär.
9.
vad bor du i? Ett hus.

PRYLAR:
plånbok: sack (?)
tandborste: rosa.
smycken: En massa.
solglasögon: Rayban
underkläder: Varierar.
nagellack: Trind.

Music, tv and a full stomach.

Jag har ont i magen, är mätt och väldigt trött..
Förutom det så är livet tipp-topp. Sitter och lyssnar på lite skön musik och diggar med lite lätt. Funderar på att ta en dusch, mitt hår är so not fresh right now, men tror nog ändå att jag sparar det tills imorgonbitti. Tycker det är lättast att få till håret som man vill efter man tvättat det, eller i alla fall blött det. Japp, så får det bli. Jag får leva med bacon på huvet ett tag till.


Just nu - Takida. Visste ni föresten att en av killarna i bandet är från Öviks-trakterna? =)

Dagens look.



Kofta och jeans - Topshop
Linne - H&M
Väska - Zara
Converse
Diverse smycken


090825

Hej vänner!

Hur har er dag varit? Min har varit bra. Idag var första "riktiga" skoldagen, då vi fick ha lite mer seriösa lektioner, och en annan skillnad var att hela skolans elever var där idag. Kännde mig lite lost om jag ska vara ärlig, men det är väl naturligt antar jag. Vi började som sagt inte förens klockan halv 10,vilket var mycket skönt! Fick lite mer tid på mig och vi hann med bussen idag, bra va?
Dagen i sig var inte så anstängade ändå med tanke på att vi endast hade 3 lektioner: Matte, spanska och naturkunskap. Vi slutade därför redan vid halv 2, så jag gjorde Maja sällskap på stan en sväng, Sara hängde på med. Vi fikade lite och gick runt ett tag, innan jag hoppade på bussen hem och nu sitter jag här.
Har inga speciella planer för dagen, utan det blir nog bara vila mitt i denna tuffa vecka, hehe.

Pussar!

Nighttime.

Jag tror jag svalde både en och två flugor (små, men ändå) ikväll på träningen, kändes lite obehagligt faktiskt. Det gick väl sådär i övrigt, lite virrigt spel från min sida. Innan jag for på träningen var jag i alla fall duktig och packade väskan inför morgondagen med diverse skolmatrial, som pennor, sudd, linjal, block och lås till skåpet, eftersom jag vet att både minne och tidssinne sviker om morgnarna. Detta visade sig vara lite onödigt eftersom vi har sovmorgon till 09.30 imorgon (skönt!), så jag hade nog hunnit med det ändå. Men det är väl i och för sig skönare att sova några extra minuter, så det var nog bra trots allt!

Och jo, imorgon ska vi försöka hinna med bussen Julia och jag, missade nämligen den imorse. (okej okej, det var kanske jag som var den sega av oss) Men det var ingen fara eftersom mamma ändå åker den vägen till jobbet, så vi liftade med henne. Detta gjorde dock att vi kom dit 40 minuter "för tidigt", så vi åkte med ända till hennes kontor, och tog en prommenad därifrån till skolan. Ganska skönt med en liten walk på morgonkvisten, i solskenet och kylan (hade velat haft vantar, sommaren är ett minne blott).
Ska även nu passa på att lägga fram clothes, blir nog jeans, linne och min fina gråa kofta. I will show you tomorrow!

Kisses, your Erica.

Love conquers all.


Sadness, happiness and love.

Jag har en konstig känsla i magen, i halsen. Det känns precis som om jag ska börja gråta, en klump i halsen. Jag vet inte om det beror på att det varit en känslosam dag. Allt detta med skolan, men även att en av mina bästa vänner har det jobbigt nu. Idag var hon tvungen att säga hej då till sin pojkvän, som åker till USA ett år. Usch, nu blir jag ledsen igen. Tycker så otroligt synd om dem båda, så jäkla tråkigt! Hatar att se henne ledsen (hatar såklart att se ngn av mina kompisar ledsna), och vet att det inte finns så mycket jag kan göra, utom att finnas där och lyssna, prata och trösta.
Jag vet att de kan klara det, de är menade för varanda.

Love conquers all.
Jag älskar dig<3

Look of today.


Jeans och "oversize-magtröja" - Topshop
Linne - H&M
Converse
Väska - mammas
Diverse smycken

090824

Hej vänner!

Så var den första dagen av min gymnasietid avklarad. Hur känns det? Bra, fast lite konstigt med. Det känndes likson inte lite speciellt som jag trodde det skulle göra, varför vet jag inte riktigt..
I alla fall så började skoldagen med upprop i aulan, där man sedan hakade på respektive lärare till ett klassrum där man förmodligen kommer spendera en hel del tid. Där så blev det ytterligare presentationer, en massa information and so on. Fick lite papper att ta med oss hem, tilldelade ett skåp och busskort. Efter allt detta nödvändiga (eller mindre nödvändiga) var vi hungriga och fick gå och äta lunch. Med oss hade vi tipskupong samt penna som vi sedan nyttjade flitigt vid tipsrundan som gick ut på att man skulle bekanta sig med själva skolan. En fråga kunde låta som följande: "Vad heter konstnären som skapat konstverket som sitter på väggen utanför expeditionen?" (typ). Ni hör ju själva, jättekul! hmm...

När vi klurat ut alla svar gick vi igenom dem lite snabbt, och ängade resten av tiden till en namnlek i klassen. Ni vet när den första ska säga sitt namn, den andra säger den förstes namn och sedan sitt eget, den tredje äsger den första, den andra och sitt eget namn, och så vidare...
Tycker klassen verkar helt ok. Vissa var kanskar lite knepiga eller osociala, men hey, det är ju bara första dagen. Tror ändå att detta kan bli något bra =)

Ja, mer än så har jag inte att berätta för tillfället. Börjar imorgon kl halv 10 (skönt), och då kommer även alla 2:or och 3:or, spännande.. Idag var vi nämligen ensamma, ganska skönt så man slipper gå runt som en yr höna bland alla "rutinerade" äldre.

tjing!

The start of a ne

God kväll!

Hur har ni haft det idag? Min dag har varit bra, lugn och skön, precis som jag ville ha det. Åt frukost, och lunch med för den delen, innan jag knallade över till en halvsjuk Julia som satt och tittade på OTH. Jag sällskapade henne mest hela dagen med Twilight och lite i magen, och en prommenad hann vi också med. Då skojjade vi om att jag var hennes personliga assistent som tog med henne ut på prommenad, som man ser de gör då och då, hehe. Vid halv 6 påbörjade jag den långa vandringen hemåt (vi bor ca 50 meter ifrån varandra, tilläggas bör att jag är grymt dålig på att avståndsbedömma), och åt sedan middag med mammsen och pappsen. Efter det så har kvällen löpt på i lagom takt med nagelvård, lite frukt och Wallander, Tjuven. Bra film, see it!

Nu har jag pysslat lite och lagt fram kläder inför morgondagen. Det blir en avslappnad och clean look. Kan även utlova att den dyker upp på bild här imorgon eftermiddag. Det blir också mycket bättre nu framöver, de sunkiga hemmakläderna kommer bytas ut mot vardagliga och fräscha stilar, så look forward to it people!

Nu ska jag hoppa i säng, och försöka somna i någorlunda tid.
Hugs!<3

090823

God morgon!

Nu är det färdigjobbat mina vänner! (Eller okej, jag ska hoppa in på fredagkväll, men det räknas inte, hehe) Kännde mig så less och var så trött igår att det inte var sant. Klockan segade sig fram mellan alla drinkar och roséviner. När klockan var ca 20 i ett fick jag i alla fall gå hem, eller snarare åka moped i det bäcksvarta mörkret. Fick anstränga mig för att inta somna medans jag körde, satt och nynnade på olika låtar och stampade tamkten med fötterna. Väl hemma hoppade jag i säng och läste ett kapitel innan jag lät John blund ta mig in i en djup sömn..

Idag är det söndag, söndagen den 23:e augusti. Vi vet alla vad detta innebär. Imorgon är det skola igen, och jag börjar gymnasiet. Gaaaah! Det känns faktiskt ganska kul, att träffa alla och starta något nytt.
Så denna söndag kommer bli en lugnets dag. Ska bara "förbereda" mig inför morgondagen. Naglarna ska få sig en omgång med tror jag..

Jaja, ha en bra dag!
kisses<3

090823

Igår innan jag gick och la mig, medans jag plockade i ordning på rummet (håller redan på att bli stökigt igen -.-), fortsatte jag att lyssna på musik, pianomusik. Lyssande bla på låtar med titlarna "Sad piano song 2", och "Sad piano song 3". För det första: Varför klickar man på en låt med den titeln?! Jag menar "ledsen låt", det kan ju bara leda till en känsla..
Konstigt nog så var jag redan i ett harmoniskt tillstånd, så jag blev inte så nere trots allt, som jag kanske skulle ha blivit vid ett annat tillfälle.
Sen har jag inte heller så mycket att vara ledsen för just nu, allt rullar på, inga större problem som tynger mig. Härligt va?

Nu har jag i alla fall väntat på att mina päron åkt till golfbanan och sedan ätit frukost i lugn och ro (jag föredrar att vara ensam på morgonen). Ska snart packa väskan, både till matchen och till efterföljade jobb, och äta lite lunch och ladda upp! Känns väl lite halvjobbigt att stressa iväg direkt efter matchen till jobbet, men det får jag stå ut med. Nu är det sista jobbdagen innan skolan börjar, det känns mycket bra måste jag säga. Även fast det är gasnka roligt att jobba och tjäna egna pengar, så känns det bra att börja skolan igen.


Ha en superbra dag alla!<3

Om du just nu laddar upp inför en partykväll, don't play!

Jag vet inte vad det är riktigt. Men något har fått mig att fastna ordentligt för pianomusik. Ta denna till exempel, man blir så avslappnad och lugn inuti. Vackert helt enkelt, även fast det är långt ifrån enkelt..


Justin Bieber

Kommer ni ihåg den här killen? Han som alla länkade ett tag, han som fick alla att häpna.
Det är så mycket bra, så mycket bra i ett så litet paket. Gud måste ha lagt ner lite extra energi på honom..


090821

God kväll!

Hur mår ni? Själv mår jag bra! Isabell, Cajsa och Sara har precis åkt hem efter några timmars tv-tittande med godis och prat, trevligt trevligt! Innan vi styrde våra mopeder och bilar hit, så åt vi en god middag på Matcompaniet, en mysig liten restaurang här i Själa. Det blev enchiladas med strips för min del, som vanligt. Mätt som en propp var jag när vi gick därifrån, men det hindrade oss såklart inte från att gå till Statoil och köpa lite gotta innan vi åkte hit som sagt. Nu är jag alltså mer än mätt, nästan äcklad av mig själv, uuuäääh!

Tror jag ska borta tänderna och krypa till kojs, imorgon är det match samt jobb som gäller! Dagens arbete gick förövrigt bra, inga konstigheter =)

Peace out, going to bed.
Kisses<3

Robin Bengtsson

En teaser på den "riktiga" versionen av Another lover's gone (alltså inte live som jag la upp tidigare).
Helt underbar, det är det enda jag kan säga..


G´natt.

Kom precis hem ifrån ett besök hos Sassa (Lena och Sofia med såklart). Hon åker till Sollefteå imorgon (hon bor där nu och går skidgymn.) så jag tog med mig lite fika och sa "hej då". Lät värkligen dramatiskt nu, men det är faktiskt bara en timmes bilresa dit, så hon brukar komma hem titt som tätt. Verre är det för hennes syster som bor ca 4 timmar bort, henne ser man tyvär inte så ofta.

I alla fall ska jag gå och lägga mig nu, och ladda inför morgondagens arbete (vill inte, vill inte, vill inte). Börjar inte förens kl 12, så jag hinner sova ett tag.

God natt lovers!<3

Smarrigt värre!



Nu väntar jag på att mamma ska komma hem från jobbet och laga middag, så jag kan åka iväg på träningen mätt och glad, hehe.
Såg nu på vår hemsida att den var kl 6, och inte klockan 7 som jag trodde. Men det är inga problem för mig, jag är ju ledig idag =)
Gruvar mig dock lite för morgondagen samt lördag, då är det sista rycket på jobbet som gäller, vill inte!

Gosh.

Nu är det bara tre hela dagar kvar av sommarlovet 2009.
Det är på två sätt jag tänker tillbaka på denna sommar. Ett, vad har jag gjort? Jag har inte badat särskillt mycket alls, knappt besökt stranden, inte åkt några vattenskidor, inte åkt båt mer än ett par ggr, inte suttit i hamnen och käkat glass. Alla dessa saker som jag förknippar med sommaren, har jag inte gjort, knappt.
Å andra sidan så kan jag känna att det har varit en lång sommar, faktiskt. Det känns att det var längesedan jag skildes från mina klasskamrater utanför kyrkan, längesedan jag tog emot mitt betyg och nervös öppnade det, och framförallt längesedan jag satt i den lite för välanvända skolbänken som var nerklottrad av hela skolans elever.

Det västa av allt är att om några veckor har jag kommit in i vardagsrutinerna igen, med skolan, träningar och kompisar på helgerna. Om några veckor kommer denna sommar vara ett minne blott, och knappt existerat..

Erik Hassle


Baka baka liten kaka.

Jag blev så himla baksugen helt plötsligt, så jag letade reda på ett mumsigt recpet, slängde ihop en smet och kastade in den i ugnen. Nu är det bara till att vänta, och vänta.. Har ätit lite mat nu i väntans tider så jag inte äter upp hela kakan till lunch, det brukar kännas lite halvbra efteråt..
Tänkte först göra en kladdkaka, men det blev brownies istället, fast det är ju typ samma grej, hehe.

Vad har ni för er idag?

090820

God förmiddag!

Har inte tagit mig ur morgonrocken än. Sitter i soffan och tittar på Sjunde himlen, som förövrigt var mitt favoritprogram förut, när det brukade gå på eftermiddagarna. Nu går det bara på förmiddagarna, då jag oftast befinner mig i skolan..*
Jaja, dagens schema är pretty empty, träning ikväll vid 7 bara.




Här kommer lite bilder från Saras nya lya. Fint va?!

Shit vad sugen på att skaffa en egen lägenhet själv! Skulle tyckte det var skitkul att få bestämma själv hur det ska se ut, inreda och pyssla. Men med närmare eftertanke så får det nog vänta några år, än så längre trivs jag rätt bra här hemma.. =)

20 mil, ett svttigt träningspass och lite fika senare..

..är jag hemma igen!
Det gick bra med flytten, smidigt och utan några missöden. vi var i och för sig några stycken som hjälpte till, även de som sålde lägenheten hjäpte oss att bära, så det gick rätt snabbt. Det ända jobbiga var att hon bodde näst längst upp, vilket innebar en herrans massa trappor, pust!
Lägenheten var fin, ett allrum som blev sovrum och vardags-/tvrum, och ett rätt stort kök i ett annat. Tyckte det blev jättebra med inredningen med, snyggt och stylisch helt enkelt!

Nu är jag trött, hade svårt att hålla mig vaken på vägen hem. Det slog min även hur mörkt det är ute nu om kvällarna, jag som tyckte det nyss var ljusa sommarnätter med ljumma vindpustar. Tiden går snabbt, allt för snabbt..

God natt!<3

Dagens, kvällsplaner och en misslyckad pose.


-Tunika/klänning, Gina sommarrea
-leggings och linne, H&M
-gamla och lite för använda ballerinas, Din sko

Snart hoppar jag in i en minibuss tillsammnas med en massa möbler och åker mot Sollefteå. Jag ska följa med Sassa och hjälpa henne flytta in i en ny lägenhet, hur mycket hjälp jag nu kan vara, hehe.

Ha en brakväll, tittar nog in ikväll.
Tjing!

090819

Hej på er!

Hur mår ni denna underbara onsdag? =)
Själv mår jag bra, lite småtrött men bra. Vaknade av att min mobil plingade, jag fick ett sms av Sara (Eiden, Valen, Valie, Eid, flickan med många smeknamn). I alla fall stod det att klasserna för kommande termin var klara. Det bästa av allt var att jag, Julia, Sara och Maja hamnade i samma klass, yeeeey! Jag är såå glad, och det ska även bli roligt att träffa lite folk utifrån, eftersom hon sa att det var ganska många som inte kom från övik som skulle gå i vår klass med. Så helt enekl: glad!

Jag låg kvar i sängen ett tag efter det och funtade på att somna om, men kännde att jag inte hade lust, så jag slog på tv:n och drog mig lite. Klev sedan upp, åt frukost och fick ett samtal av Sara (annan sara, sara sassa eriksson). Hon tyckte jag skulle ta moppen till Kanotcentralen där hon var med Sofia samt deras ungar (de är ledare för fotbollsskolan denna vecka, även jag fick frågan, men tackade nej). Förstod att det fanns en baktanke, och jag hade rätt, de ville ha glass. Så vad gör jag inte. Jag tömde spargrisen, drog på mig ett par shorts och en tröja eftersom det var soligt ute och drog iväg. Var det varmt? NEJ!
Isakallt!
Anyhow så satt vi och snackade ett tag, och sedan när de skulle gå tillbaka till fotbollsområdet åkte jag hem. Så nu sitter jag här, men mig gitarr och Sjunde himlen i bakgrunden.

Vad dagen mer har att bjuda blir en överraskning. Ciao! <3

Kvällstankar, mer än på ett sätt.

Jag tror att jag snart ska stänga igen lådan och hitta på något vettigare.
Eller nej, jag ska nog lapa ett avsnitt Desperate, fast det kanske är vettigare? Anyhow så känner jag mig sugen på något att äta, och en yoghurt känns helt rätt.

Ja, så får det bli. Desperata hemmafruar och en liten yoghurt i smaken strawberry-cheesecake.

Jag måste bara fråga er en sak
. Är det en annan rosafärg precis vid headern än resten på min blogg? Eller är det bara min dator som kråglar? Tycker det är märkligt då det inte varit så förut..

Sov gott sötisar! <3


Kul!

Oj!
Såg nu att jag till min förvång fått ett gäng kommentarer, även om vissa var smygreklam så var det roligt!
Koftan som jag har på mig idga fick jag i födelsedagspresent, och den är som sagt från Filippa K.

Fortsätt att kommentera, det är superroligt! :)

Ron Pope

Vet att jag lagt upp denna låt tidigare (eller det kanske var på musicboxen), och att den är gamal, men den blir inte gamal för mig. Den får verkligen igång mina tankar, både på gott och ont..


Today i'm wearing this.


Kofta - Filippa K
Leggins  - gamla
Ballerinas - Din sko
Smycken - SNÖ samt klocka från Citizen

Något som gör mig lite gladare.

Vid tjugo över fem hoppade jag på bussen och åkte in till stan, där jag mötte upp mamma och vi gjorde lite ärenden. Mamma skulle springa in på Bohag fram och tillbaka, så jag hänkade och vistelsen blev lite längre än det var tänkt.. Nästan alla kläder var nedsatta till 60%, så vi kom hem med en hel del, hehe.
Sen svängde vi bara förbi på hennes jobb och jag tog hem lite block och sånt som kan vara bra inför skolan, geekey i know.
Ett stopp på Ica blev det med, och nu är jag hemma. Har ätit middag med för den delen.

Så, hur har ni det ikväll då? Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra med resterande timmar, antagligen inte mycket alls. Det regnar ändå ute, så jag känner ingen stress över det.



Skor från Tiger. Var sugen på dem redan i början av sommaren, men kände att de inte riktigt var värda pengarna, men nu var även de på 60% rea, så jag slog till! Love them!



Jag fick med mig en söt klänning/tunika med lite fräck rygg. Nedsatt från 600:- till 99:-. Inte illa alls!

Köpte ett par jenas med, även de på rea, men fick ingen bra bild. Ursäktar även kvallen på de andra bilderna, har inget batteri i kameran, så det fick bli mobilen.
Visst är det trevligt med spontarshopping?!

Ha en bra kväll, tjing!

090818

Hej och god förmiddag!

Hur har ni det idag? Jag har det bra, än så länge. Jag vaknade vid 10-tide av att pappa ringde och sa att det skulle komma en hantverkare och laga vår vinkyl, jippie tänkte jag. Jaja, det var bara att kliva upp och slänga på sig lite kläder och släppa in killen. Medans han var här gick jag och gömde mig här uppe, kollade lite på tv och gick ut ett tag. Solen sken, men någon vidare värme var det inte alls. Det känns verkligen att hösten är på ingång, lite sorgligt faktiskt..

Nu har jag i alla fall käkat frkost/lunch och tittar återigen på tv, har änå inget bättre för mig för tillfället. Funderar på att fräscha till mig och åka in till stan en sväng, kanske köpa lite saker inför skolstarten.


På vissa sätt är ändå hösten bra mysig.

Dagen avslutas som den började.

Träningen gick bra, eller sådär egentligen. Tror inte jag var tillräckligt koncentrerad för att göra ngt bra ifrån mig, vet inte varför riktigt.. Anyhow, nu har jag som så många andra kvällar tagit plats i soffan men datan i knät, tittar på CSI och nyss ätit en skål med nektarin, blåbär, mjölk och lite flingor. Gott!

Funderar även på att ladda in en bra film i dvd:n, tända några mysiga ljus och ta plats i min nybäddade säng.

Ha en bra kväll alla! Kisses.

Kanske inte ett jobb för mig..

Usch. Jag försökte mig på att göra ett videoinlägg lite tidigare, men gud nej. Det gick verkligen inte. Jag lät supertöntig och hade inte ens något vettigt att säga. Nej, det lämnar jag till Stina-lee och gänget =)

Nu har jag precis ätit middag med mamma och pappa, känns lite tomt utan min bror. Tror jag glömt att säga det med han flyttade till Luleå i helgen för att plugga, så nu blir det verkligen lugnt här hemma! Pappa reser mycket i sitt jobb, så han är inte hemma så ofta, och mamma jobbar lite för mycket, nästan rädd att hon ska jobba ihjäl sig. Eller okej, så illa är det inte, men hon brukar väl vara hemma vid 7-tiden ngn gång.. I alla fall så hade jag fem minuter på mig mellan det att jag kom hem ifårn jobbet till det att jag skulle åka iväg på match i lördags (det var då han åkte), så jag han bara ropa hejdå lite snabbt sådär.
Men men, jag överlever, vi träffas nog igen, hehe.

Nu ska jag packa väskan, smälta maten och sedan dra iväg på träning.
Tjing!

ANTM.


Osminkad, städfrilla och deg framför tv:n.

Dagens duktigpoäng är intjänade!








Klappat och klart!
Visst, det var inte roligt alls, men jag är nöjd över att det är gjort. Nu är det bara att försöka hålla detta i samma fina skick, ett tag i alla fall. Jag brukar oftasr städa och fixa i ordning innan skolan börjar, känns bäst så. En ny och lite fräschare start =)

Du är den som får mig att fortsätta.


Nu kan jag slappna av..

Fick tag på henne tillslut. Det blir jobb på fredag och lördag, alltås endast två dagar och jag tycker det är okej. Jag vet även att det är många som åker iväg för skola och liknande, så jag kan ställa upp.

Hur som helst så har jag ätit en stadig frukost (för en gångs skull), vilket påminner mig om att det är något jag måste bli bättre på. Speciellet nu när skolan börjar igen, det kommer inte funka om jag inte skärper mig på den fronten. Det gick alldeles för många dagar förra skolåret som jag åkte iväg utan att ha ätit något, men det stör faktiskt koncentrationen även fast man inte vill erkänna det..

Funderar på att storstäda mitt um idag, det är inte så himla kul där nu.


Blev en rätt ordentlig frukost idag. Ägg, fil med flingor och blåbär från mormor och morfars stuga i Piteå (de godaste!), en macka och ett glas juice. Kännde mig duktig.

090817

God morgon!

Känner mig aningen avtiv idag, så jag redan hunnit med en sväng hos optikern. Det gick bra, nema probelma med linserna, så det är bara att köra på!
Nu ska jag nog gå ner och käka frukost, det hann jag tyvär inte med. Eftersom jag ännu inte fått tag på min chef, och hon inte heller hört av sig till mig, antar jag att jag är ledig idag. Ska nog ändå försöka ringa ingen, får nästan lite dåligt samvete annars.
Hur som helst så har jag inte mycket alls planerat för dagen, utom träning på kvällskvisten.

Nej, frukost var det.
Tjing!

Nyduschad, okammad, nyäten.

Om ni läser rubriken kan ni förstå att jag tagit tag i mig själv igen. Jag har tagit en dusch, hoppat i ett par jeans (fick smått ångest att att sitta oduschad i soffan i sunkiga mjukisbyxor) och ätit lite mat. Var nog rätt hungrig ändå..
Sitter i alla fall i soffan igen, men det anser jag vara okej eftrsom det regnar ute, precis som det gjort hela dagen. Försökte ringa till jobbet med för att höra om min boss tänkt att jag ska jobba i veckan (vill inte, vill inte, vill inte!), men fick inget svar. Jag tror att jag ska försöka lite senare, men funderar samtidigt på om det kan vara så att de redan stängt för dagen, det vore typiskt.

Imorgon ska jag till optikern för övrigt, vilket jag inte får glömma! Jag har redan ombokat tiden tre gånger pga jobb och annat, och det vore himla skönt att få det gjort någongång. Det är bara ett återbesök sedan jag fick linser, så jag tror inte att det tar lång tid alls.


Det blev clubsandwich till middag. Gott!

Om tusen år kanske det hade varit annorlunda.

Vaknade i morse med konstiga smärtor i ryggen, lite i magen och varstans i benen. Tyckte det var konstigt eftersom jag inte dansade mycket igår, inte gjorde annat särskillt aktivt under kvällen heller.. Känslan kan likas vid träningsverk,
och det var då jag kom på det, Matchen!
Jag spelade ju faktiskt match igår med (lätt att glömma med tanke på kvällens trevligeheter), så jag antar att det är precis som det känndes, träningsverk. Jag varken strechade eller joggade ner, så jag antar att jag får skylla mig själv. Aja, det var allt lite obehagligt att vakna upp med en känsla av man gjort något man inte kom ihåg..

(men sedan kom på att det inte alls var så, jag är bara glömsk..)

Chris Brown

Kvinnomisshandlare eller inte, detta får mig att må bra.


090816

Hej och en massa hopp!

Jag har nu haft ett par minst sagt hektiska dagar, men långa arbetsdagar samt fotboll och som igår, festligheter.
Den kommande veckan blir sommarlovets sista, den 24:e drar skolan igång igen. Det är med blandade känslor jag ser mot skolstarten, roligt, spännande, läskigt, nervöst, jobbigt. Men det känns ändå roligt med något nytt, ett nytt steg i mitt liv ska inledas.
Jag ska alltså börja på gymnasiet och lämna grundskolan och lilla sketna Självevadskolan bakom mig. Ny klass, nya klasskamrater, nya lärare, ny skola, ny mat, nya byggnader, nya scheman, nya ämen, allt är nytt! Men jag antar att det efter ett tag kommer kännas som så mycket annat, naturligt och vardagligt.
Även fast det är superskönt att ligga hemma på soffan, sova till mitt på dagen och vara uppe sent på nätterna, ska det bli skönt att komma in i någon slags vardagsrytm. När allt går av sig själv, man vet vad som ska göras och det blir lättare att planera. Sen tycker jag även att det ska bli lite skönt att slippa jobba, och bara vara en vanlig tonåring och gå i skolan. Där gör jag allt för min egen del, och inte för någon annans.

Hur som helst behöver jag nog inte oroa mig, det löser sig. Alltid.

Tillbaka till det jag skrev om i början, gårdagen.
Igår så var jag bjuden på en kompis "avskedsfest" (gud vad hemmskt det låter). Killkompisen som höll i festen ska om ungefär en vecka åka till USA, och stanna där i ca ett år som utbytesstudent. Det känns lite tråkigt, extra tråkigt då han även är ihop med en av mina bästa vänner, och jag vet hur tufft det kommer bli för dem båda, men jag är även glad att får chansen när han nu vill så gärna, så lycka till!
I alla fall så hade han hyrt Grottan eller Caven som den också kallas. Det är en partylokal här i övik som används flitigt vad jag förstår. Jag åkte in med Isabell, Cajsa, Mia och My, vid 9-tiden och när vi kom dit var det fullt ös. Det var mycket folk, både dem jag kännde och inte, men det är roligt att träffa lite nytt folk! Kvällen blev enligt mig (och många andra såklart) mycket lyckad, jag hade skitkul!
Vi hängde kvar fram till 2-tiden då vi sedan gick ner på Burger King och käkade lite snabbt, innan vi satte oss i en taxi och åkte hem. Jag var ensam hemma så jag bjöd med mig Cajsa (eller var det hon som vjöd in sig själv?) och hon fick sova över. Mycket trevligt!
Var som vanligt dålig på att ta bilder, blev nog inte en enda tyvär.

Tack alla för en jätterolig kväll, och ett extra tack till Marcus som var kvällens värd!

Lorentz & M.Sakarias

Måste ändå erkänna att jag blev lite (eller mycket) danssugen när denna låt spelades under kvällen. Gosh vad jag längtar till helgen!


Sommarjobb - jo man tackar..

Idag tänker jag inte ens be om ursäkt för att jag inte skrivit, för hur f-n skulle jag ha hunnit det?

Jag vaknade (tyvär) vid nio av att min bror kom hem från jobbet och pratade i telefonen högt som bara den (han började kl 2 inatt, golfbanejobb). Jag blev förbannad och tryckte kudden över huvudet och somande om. Detta resulterade dock i att jag försov mig till halv 11, och fick smått panik då jag skulle infinna mig på jobbet kl 11. Snabbt tvätta ansiktet, snabbt klä på sig, snabbt sminka mig (måste ju ändå se ut som en människa), snabbt trycka i mig en stadig frukost bestående av en banan och snabbt åka iväg.
Stressfaktorn blev inte mindre när jag fått på mig ett förkläde och kammat till håret, nej nej, då var det lunchkaos. Det var typ 4 kockar i köket (vi har vanligtvis en), 6 servitriser och en herrans massa lappar med beställningar. Lapparna var tänkta att underlätta, men de blev fan så mycket rörigare så vi sumpade dem och körde bara ut tallrik efter tallrik. Till slut var allt mätta och belåtna, och vi kunde pusta ut. Ett tag.
Klockan blev fem, middagen var aningen försenad. Maten blev klar, folket blev nöjda. När de hade ätit gick de loss på efterrätten, kaffet osv. Sen, sen kom det jobbigaste. Barkön växte och växte, folk blev fulla (eller okej, berusade), dj:en spelade snabb musik, glas överallt, drinkar hit och drinkar dit.
Jaja, jag gissar att jag kännt på det riktiga arbetslivet idag. Jag fick äntligen gå hem kl 22, det blev ett 11-timmarspass.

Jag är trött, har smutsiga kläder fulla i grädde, mat och dricka (fick en liten öldusch där på mitten någonstans) och håret ska vi inta tala om. Bacon.

God natt, simma lugnt!

090812

Detta börjar till att bli en dålig vana. Att jag skriver ett kvällsinlägg och nöjer mig med det, Nej det är icke bra!

Dagen har i alla fall sett ut som sådan att jag åkte till jobbet strax innan 10, och därifrån vid tre. Sen var det bara till att packa träningsväskan, käka och dra iväg, match denna gång. Hur gick det då? BRAAAA! =) Vi MIK-brudar tog hem tre färska pinnar genom att näta tre gånger, de fick dock in ett mål de med. Men det gör inget, vi vann, and that's all that matters ;)

Just nu sitter jag och knapprar lite här på datan, samtidigt som jag har tv:n på i bakgruden, tror det  är ett random dokumentärprogram om fettma, verkligen intressant! inte.

Imrgon är det back to work, lika så på fredag och lördag. Imorgon och på fredag tror jag bestämt att jag ska bossa över grillen, mata hungriga beskådare som tittar på tävlingen med kolsvarta korvar! Det ni, inte illa ;)
Jag undrar faktiskt hur de tänkt, jag är absolut ingen grillare, det ska gudarna veta! Men men, det löser sig, som alltid.

Nej, nu ska jag fortsätta att fixa ditt och datt. Ha en bra kväll,
Kisses!


Mjukisdress-mys en onsdagkväll.

090811

Jisses vilken lång dag! Vaknade vid 11, slappade ett tag med frukost och tv. Åkte till jobbet innan ett och kom hem nu vid nio. Skulle egentligen bara jobba till sju, men det kom en massa matgäster i sista stund, så det var bara till att jobba över. Aja, det var inte hela världen, jag lever. Nu har jag i alla fall fått i mig lite mat och satt mig i soffan, här trivs jag bra! =)

S: Det glädjer mig att du läser min blogg även fast du befinner dig sååå långt borta. Jag saknar dig redan och tycker att du ska komma hem snart! Fast jag tycker även att du ska njuta av din semester och ha det bra =) Bra tanke om skorna med, men precis som du skrev var det lite sent påtänkt :p
Vi hörs, ily!

Hoppas även ni andra har det super bra, lever livet och lever det roligt, men säkert!
Pussar!

Sthlm 09 - vad vi såg/gjorde/såg ut.



Spottade kändisar - Filip och Fredrik.


Gick på teater...


..där vi hängde med kronprinssesan och hennes fästman.


Bröt naglar, ringfinernagel för att vara exakt. Och lugn, jag har lackat om nu.


Gick på stan. Både en, två, tre, fyra, fem och hundra gånger.


Nattetid med.


Fotograferade dagens, dock endast två..


ÅT GLASS!


Knäppte konstiga bilder på oss själva..


Sthlm 09 - shopping.


Ful-snygga gladiatorinspirerade skor. Mycket snyggare    Converse, vita nu i sommar.
på!


Jeans med små slitningar. Färgen är dock mycket ljusare, mer såhär ---->


Oversizetröja, marinblåisch. Även den mycket snyggare på.


Grått långt linne, me like alot!                                             Randig oversizetröja (magkort). Skitnygg!


Det var nog det. Eller, jag köpte även ett kedjehalsband, en grå kofta och en korallfärgad klännig (sommarrea). Och inte att förglömma; Världen snyggaste väska, kommer bild senare! Verkligen kär..
Vad tycks? Inte illa alls om ni frågar mig.

Blogga, blogga inte, blogga, blogga inte..

Ibland när jag inte bloggat på ett tag, kan vara av tidsbrist eller helt enkelt inte haft ngt att skriva om, kan jag känna: "Äh, jag kan lika gärna lägga ner bloggen nu. Det är ändå ingen som läser den, och den suger. Jag kan isf ta upp bloggandet igen om några år."
Men jag tar alltid tillbaka tanken rätt snabbt, för jag tror ändå jag skulle sakna det lite. För det är ju ändå här jag har chansen att nå ut, till er. Jag kan skriva om exakt vad jag vill (och det betyder inte att jag skriver en massa skit om hur vacker och mycket bättre än alla andra jag är, som vissa andra här i bloggvärlden gör!), och dela med mig av mina tankar och funderingar. Jag tror även att det någonstans hjälper mig att utvecklas, både som människa och som skrivare.

Vad är det som drar mig då? Som håller lågan uppe?
-Ni. Det är inte ofta, men det händer, att jag får gulliga kommentarer från er. Det är så otroligt roligt, så keep it going!
-Friheten. Precis som jag skrev här ovanför, det här är mitt ställe, bara mitt.
-Den kreativa möjligheten. Att fixa och trixa med designen, att få till det där perfekta inlägget eller att lägga in fina bilder. (Det sista är jag tyvär super-dålig på. Satsar på att inom en snar framtid inskaffa en ny kamera. Måste bara låta lönen rulla in, hehe)
-Chansen att synas. Okej, det låter fånigt. Men det är lite spännande att veta att det är folk som läser om mig, som kan saker om mig, men som ändå inte alls känner mig. Tänk att gå på stan och någon kommer fram, berättar att de vet vem jag är och gillar vad jag gör. Vore inte det ballt?!

Framgång eller inte, det är roligt att blogga!

Dagen känns mycket längre än den varit..

Nu har jag precis tryckt i mig en macka och ett glas juice. Egentligen var jag inte så hungrig alls, men det blev bara så av farten. I alla fall så har jag varit på träning ikväll, den blev dock rätt kort. I Moliden (där jag tränar, ett par mil härifrån) så hade det tydligen åskat och regnat större delen av dagen, lika så när vi skulle ge oss ut. Vi satte oss istället i samlingslokalen och snackade ett tag, och åt glass med för den delen. Efter ett tag så hade ovädret dragit sig bort, så vi gick ut och körde ett träningspass på 45 minuter. Nu är det bara att ladda upp inför matchen på onsdag, då är det vinst som gäller!



Jobbet gick bra idag det med, jobbade från 12-17. Jag brukar mest jobba förmiddagar och över lunch, men det var ganska skönt med sovmorgon. Efter 2 blev det väldigt lugnt med, så det var rätt slappt. Att det var lite gäster beror väl på att vi stängt banan inför den stora tävlingen vi har nu i veckan, SAS Masters. Denns tävling spelas av både proffesionella golfsspelare, kändisar och några "vanliga" männsikor. Det ska bli kul, alltid roligt när det är full rulle och mycket folk!

Nu ska jag kolla vidare lite på datan, samt slänga ett öga på Beck. Ha det bra,
love Erica.

090810

Idag är det sol igen, mycket trevligt! Vilket jag dock inte tycker är fullt lika trevligt är att jag snart ska åka till jobbet, och alltså tillbringa större delen av dagen inomhus. Förhoppningsvis blir detta min sista vecka, vill helst vara ledig sista vecken innan skolan, så det inte blir kaka på kaka. Hoppas bara det är ok för bossen =)

Nej, hur låter frukost på en solig altan? - Bra!

inte mycket som står rätt till nu.

Hade tänkt slänga upp lite bilder. Men det blev inte mycket mer än just det, en tanke.
Hela datorn verkar ha fått en släng av något, svininfluensan kanske. Programmen vill inte vad jag vill, den arbetar på högvarv och mina lår brinner snart upp.

Har sett några avsnitt av 90210, de sista för sesongen. Nu blev jag deprimerad på köpet. Livet är hårt.

God natt mannar!

Sthlm 09

Jag har som sagt tillbringat några dagar i huvudstaden tillsammans med mamma och pappa. Det var bra dagar, att vädret var på topp gjorde inte heller saken värre.

Här kommer en liten resumé av våra storstadsdagar!


Onsdagen:

Väckaren ringde vid halv 7. Eftersom väskan i princip vad färdigpackad, var det bara att hoppa i kläderna och trycka i sig lite frulle, innan vi satte oss i bilen och brummade till Umeå. Väl framme på flygplatsen följde det vanliga; incheck, säkerhetskontroll (alltid livrädd för att det ska pipa) och väntan i gaten. Redan här började det som jag vill kalla "stjärn-spaningen", då vi flög med Icebreakers. Det är alltså ett ishckeylag, som några gånger om året har uppvisningsmatcher, samlar in pengar och skänker dem dit det behövs. Tex sjukhus, utsatta barn osv, riktigt bra alltså! Kollade precis upp vilka spelare som är med  (exakt) och det är:
Andreas Salomonsson
Daniel Sedin
Fredrik Modin
Hans Jonsson
Henrik Sedin
Henrik Zetterberg
Markus Näslund
Mattias Timander
Mattias Weinhandl
Niklas Sundström
Per Svartvadet
Peter Forsberg
Samuel Påhlsson
Hockey intresserad eller ej, det var ju lite roligt =)
Efter den ungefär 45 minuter långa flygturen var det dags att ta emot bagaget på Arlanda, och sedan sätta sig på bussen in mot stan. Från Centralen tog vi sedan en taxi upp till hotellet där vi skulle bo, Stockholm plaza, som ligger ovanför Stureplan.
Vi dumpade där väskorna och gick ut för att göra stan. Denna dag blev det två kassar som fick förlja mig hem, en från Gina och en från Topshop.
Efter några timmar i city gick vi tillbaka till hotellet och duschade och fräachade till oss. Eftersom klockan då var rätt mycket gick vi ut för att leta efter en bra restaurang. Pappa reser mycket, och kan Sthlm bra, så han kom med förslaget Prinsen. Och det var just det, bra. Och gott. Mums.
Sen var det nattinatti, jag hade ett eget rum och somnade gott.
Tillägg: Vi såg "Ica-Ulf" samt Rikars Herrey denna dag. B-kändisar, men still.

Torsdag:
Hotellfrukost, finns det något bättre?
Mätta och belåtna gick vi ut på stan en sväng, det blev ett par reaskor. Planen var att vi skulle promenara runt på Djurgården hela dagen. så jag vägrade att gå i ett par skor som gav skavsår, så som sagt, ett par skor. Det var såååå varmt, och vi gick och gick. Det var fint där ute, men ganska mycket folk. Vi skippade grönan, och satte oss på en uteservering och åt lunch. Efter det så gick vi upp mot stan, där det blev en runda till, och sedan hotellet igen.
Vi hade tänkt äta middag i stan innan vi begedde oss mot kvällens höjdpunkt, föreställningen "Bruden som visste för lite", på utomhusteatern på Fjäderholmarna. Tiden blev dock knapp, så vi hann bara göra oss klara innan vi hoppade på båten mot Sthlms närmaste ö. Väl där så köpte vi biljetter, det var en ren chansning att det ens skulle finnas några kvar, men det gjorde det och vi gick in för att ta plats. Det var rätt folktomt så tidgt så vi kunde välja fritt. Sittplatserna var träbänkar i olika nivåer, som en trappa alltså. Vi satte oss där vi tycke vi såg bäst, och la sedan märke till att bänkraden framför var full med lappar där det stod "Reserverat".
Vi tänkte inte mer på det, utan väntade lugnt på att föreställningen skulle börja. Efter ett tag började mer och mer folk ta plats, inklusive de som snart satte sig på den reserverade raden. Vi blev alla smärre chockade när vi såg vilka det var. Kronprinssesan Victoria och Daniel! Alltså, Sveriges nästa kung (el drottning) satt ca 3-4 dm ifån oss. Vi kunde alltså höra vad de pratade om med sina vänner och fläta deras hår. Okej, det sista gjorde vi såklart inte, hehe.
I publiken satt även Soran (från parlamentet), Petra Mede, samt Andereas Lundstedt. Vad var det jag sa, kändistätt!
Tilläggas kan även att några av skådespelarna var Peter Magnusson, Martin Björk och Pernilla Wahlgren. Den sistnämna fick vi även beskåda hoppa i land från båten med hela familjen Wahlgren som sällskap.

Teatern var i alla fall jättebra! Den var så rolig, och de var verkligen duktiga. Det bästa var nog ändå när någon av dem gjorde fel, eller bara improviserade, de löste det hela så bra ändå. Så om ni ska till Sthlm i sommar, passa på att åka ut och se den, verkligen värt!

Fredag:
Vakna, duscha, frukost, stan. Det var mestadels bara jag och mamma denna dag, pappa var tvungen att jobba. Aja, oss gick det ingen nöd på. Vi kollade i affärer, fikade, shoppade lite, fikade igen, satt och slappade i en park osv.. Blev ett par skor, ett mineralpuder samt en tröja för min del. På eftermiddagen sammanstrålade vi med pappsen och gick till hotellet. Där tvättade vi av oss "stan-svetten" och gjorde oss reda för middagen, som blev på en mysig restaurang i gamla stan. Italiens pizza, den bästa.
Mer än så blev det inte denna kväll, en kvällsprommenad hem och sedan packa i ordning inför hemfärden dagen därpå. Det krävdes mycket för att få ner allt i väskan, men det gick tillslut.
Jag somnade snabbt den kvällen efter ett par dagar i stressiga Stockholm..

Lördag:
Hemfärd!
Visst, det är kul att komma till en större stad med mer männskor och mycket att göra. Men men blir rätt trött efter ett tag.
Det var skönt att komma hem. Hem till övik.

Hemma!

Kom hem från Sthlm idag. Det har dock varit full rulle hela dagen, så jag har inte kunnat kika in här alls. Imorgon kommer ett utförligt inlägg om de senaste dagarna, inklusive denna. Hoppas ni har det bra, jag lovar att skärpa mig.
Godnatt-kramar!

Uppe med tuppen.

Nu är väskan packad och resfebern med för den delen. Nej, nu ljög jag, jag ska ju ändå bara till Stockholm. Blir där tills på lördag, har ännu inte bestämmt mig riktigt hurvida jag tar med mig datorn, antagligen inte. Har varken lust eller plats för det.
Anyhow så ska vi om ca 20 minuter sätta oss i bilen och åka till umeå, och sedan därifrån flyga till Sthlm. Sas har nämligen slutat köra Övik-stockholm, död åt dem.

Nu får ni ha det så super-bra, gör mycket rolgt, men gör det med förståd =)


Many kisses, E.

Stressen börjar krypa sig på..

Har nyss tagit ett dopp med Julia i viken här brevid, det var inte så varmt, men hallå vi bor i Sverige, i Norrland dessutom.
Mitt på dagen hängde jag med systrarna Eriksson och Madde som är på besök från Sollefteå, mycket trevligt! Vi snackade ett tag, och bestämmde oss sedan för att åka lite bräda efter båten. Sagt och gjort så bytte vi om till badkläder och våtdräkt och drog ut. Vi åkte på något som vi kalla "orangea brädan", helt enkelt en orange bräda som man står eller ligger på. Vi åkte två och två, det gick inte så värst bra. Jag hade som jag ser det en "nära-döden-upplevelse", då jag fastnade med linan runt handleden och drogs i den. Shit vad rädd jag var!
Om de inte fattat varför jag skrek och fortsatt köra kunde hela jävla armen farit. Men men, det gick bra. Lite röd och svullen, men jag överlever. Som vanligt.

Nu känner jag att jag måste börja packa snart, kommer verkligen inte ha tid ikväll,inte i morgon bitti heller för den delen, vi far ca 7. suck.
Ikväll har jag först match, och sedan drar jag över till Julia på lite käk, kräftor står på menyn! Cajsa och Sara har även gjort efterrätt, så det blir nog strålande bra!

Har ni det bra idag? Hoppas det =)

Kisses!

090804

Hej hopp!

Idag är jag ledig, vilket är sååå skönt. Hur jag ska spendera min dag är ännu oklart, ett som är säkert är i alla fall matchen ikväll, samt packningen. vad det gäller packningen så blir det så lite som mörjligt, i en relativt stor resväska. Jag ska verkligen låta pengarna rulla (ja vet, det låter inte särskillt inteligent), men så är det. Jag ska shoppa tills jag faller ihop. Hehe.
Nämen, jo.

Sol är det ute. Det tycker jag om.


Världens snyggaste bild, jag har svårigheter med att vara seriös.

Dagens E:
Rosa linne, lånat av Maja.
Jeansshorts, lånat av Julia.

Om jag behöver nya kläder,  - eeh, ja.

090803

Oj, gud vad den här dagen har känns lång!
Vaknade vid nio, släpade mig ur sängen och gjorde mig klar för jobbet. Åkte min räser-moped dit, och lika så hem vid halv 5. Det blev en del städande för min del, men jag tycker det är ganska skönt det med. Att bara vara själv och låta det gå av sig själv.
Aja, väl hemma åkte jag och resten av familjen till farmor och farfar på middag. Det blev dock lite stressigt för min del, hann inte ens käka efterrätt. (Väntar just nu på att de andra ska komma hem med lite åt mig!) Efter en timme där (cirka) skjusade broder hem mig igen och det var bara att packa träningsbagen. Vid 20 över 6 kom min tränare och pickade upp mig. Nu sitter jag här, duschad, mack-fikad och klar. Ska nog bara slappa ikväll och se fram emot min lediga vecka!

Imorgon är det dags att packa stora resväskan inför onsdagens tripp till huvudstaden, vilket påminner mig om att gå och tömma spargrisen. Eller rättare sagt leta reda på alla pengar jag drällt om kring mig..


Here we go again.

Jag vet inte vad det är med mig och coverar, men jag gillar det. En (eller två som i det här fallet) tar en annans låt och tolkar den på sitt vis, gör den sin egen.
Ja, I like it!


090802

God kväll!

Hur har ni haft det idag? Bra hoppas jag.
Min dag började vid åtta, vilket kännes väldigt tungt. Vid nio var jag framme på jobbet och det var bara att börja arbeta, hehe. Det blev en del hotellstäd idag, vilket ställde till det lite för mig och orsakade tidsbrist. Jag fick alltså sluta tidigare eftersom jag skulle iväg på match, men blev lite sen ändå. Det var lite tunnt om personal idag, så jag gjorde klart det jag skulle i alla fall.

Hur matchen gick behöver vi inte tala om, men för mig gick det skitdåligt. I slutet av första halvlek började jag känna mig lite låg och började frysa (det var full sol och stekhett ute), men spelade på ett tag til. Gick ut i slutet av andra då jag inte kännde att jag orkade mer, skitkonstigt känsla alltså. Tog en dusch och for hem, åt lite mat. Det känns lite bättre nu, men jag känner mig rätt hänig så jag gör inga större kraftansträningar.
Ska snart se en film med päronen, och sedan gå och lägga mig tror jag. Får hoppas att jag mår bra imorgon, ingen sjukstuga tack!

Jag tror jag dör.


Gäsp!

Nu är jag hemma från jobbet, slutade kl 23. Den här veckan har varit ganska tuff måste jag säga, att det nu är  helg hjälper dock inte så mycket. Att jag jobbade i måndags, tisdags, onsdags, igår och idag känns både i kroppen oc huvudet. Men nu är det bara att kasta sig i säng så jag hinner få några timmar innan jag börjar igen kl 9 imorgon. Hoppas få gå av vid halv 2 så jag hinner till matchen i tid, och ja, jag jobbar på måndag med.
Just nu är jag väldigt glad över att bara vara 16 år och sommarjobba..


Skenet bedrar - jag faller snart ihop.

Secondhand Serenade.


Sweet.

Sitter som förutspått i soffan med tv:n på, och tittar på en helt okej film som visas på 3:an. Har just duschat och lindat in uvet i en snygg turban. Känner att jag måste gå och leta fram lite kläder till jobbet, bröllopet rättare sagt. Det blir nog vit skjorta, svarta byxor och svarta skor, väldigt formellt.

Sitter även och längar tills på onsdag, då jag och päronen drar till huvudstaden, jag ska shoppa! Jag har såååå mycket jag vill köpa, men inser att jag inte kan köpa allt. Det gör lite ont i hjärtat, men jag får nog med mig en del hem ändå =)

090801

God morgon!

Det slog mig just att det är första Augusti idag. Shit vad tiden går fort, bara 23 dagar tills man ska ta plats i skolbänken igen, det känns lite tungt måste jag säga. Vart har min sommar tagit vägen?!
Jag har inte hunnit med några av de vanliga sommar-sakerna, som att åka ut med båten, fara på badstranden (okej, jag har varit där, men det räknas knappt), åka in till hamnen och köpa glass, jag har inte ens åkt med bussen som går efter sommartiderna. Och idag regnar det igen, vad hjälper det? Inte mycket..

Jag är fortfarande ensam hemma, ganska skönt just nu.. Jobbar idag med, men inte förens kl 5, så det är lugna puckar. Ska gå ner och hitta mig något att äta, ta en dusch och bara lägga mig i soffan, det känns helt rätt idag.

Ciao!

Kings of Leon.


RSS 2.0