God afton damer och herrar.

Jag lever, träningen gick bra. Tycker dock att den var lite för kort, eller var det jag som inte tog i ordentligt...
Imorgon ska jag och Rebben i alla fall vara duktiga och kliva upp tidigt trots vår sovmorgon, och åka till skolan gym. Där lär vi pumpa på i ca en och en halv timme, innan vi går vidare till danshuset och diggar MJ någon timme eller så. Det känns så jäkla bra att vara igång med träningen på riktigt, jag känner fan det nu. Att sitta på arslet och vänta på den perfekta kroppen har jag provat, det funkar inte alls.. så, upp till bevis! Vi har även tagit i hand på att vi ska ta 100% av vår kroppsvikt i bänkpress innan vi går ut trean, dvs ca 55-60 kg för min del (lägger en marginal eftersom jag säkert kommer gå upp under dessa år.. svårt att göra annat när man har ett bageri rakt över gatan och gångavstånd ner till stan från skolan), piece of cake! Eller?
Hur som helst så ska jag nog gå och lägga mig nu, är ganska trött trots denna slappa vecka. Puss och godnatt!

Torsdag.

Mina smycken ligger i soffan, håret är uppsatt. Detta är ett tecken på att jag skriver ett arbete på datan, då ska händerna vara rena och inga armband dingla mot tangenterna. Jag har faktiskt kommit igång med naturkunskapen, hur det blir vet jag dock inte. Jag är inte säker på att jag hajjat uppgiften, men det ska nog gå ändå.. Ska skriva lite mer nu på eftermiddagen, sen käka och iväg på träning. Får göra resten imorgon.
När det gäller träningen så kanske det vore smartare att stanna hemma, men jag pallar fan inte det. Jag måste få röra på mig, och sålänge det inte finns dödsrisk så är det lungt.

Den här veckan har varit ganska chill, eller jälvligt chill. I måndags gick vi som vanligt, eller sista lektionen kan jag nog inte räkna. I tisdags var vi lediga, likaså igår, förutom np i engelska. Idag var det vanlig dag (dvs sovmorgon) och imorgon är vi lediga! Inte illa, inte illa alls. Imorgon ska jag dock en sväng till skolan ändå, vi måste köra stenhårt med dansen då det inte är allt för länge tills vi ska ha uppvisning, Hjälp..
Det var allt för nu.
Over and out.

Jag hoppas ditt hår faller av och dina bröst till marken.

Jag tycker inte om att använda ordet HATA, inte på riktigt i alla fall. Nu kommer jag använda det i alla fall, avgör själva om jag menar det eller inte.
Jag hatar Anna Anka.

En person som är mer självupptagen, fördommsfull och trångsynt får man leta efter. Hon har en helt förvrängd världsbild, där hon tror allt kretsar kring henne. Hon tror att hon är drottning öve världen och att alla vill vara som henne, se ut som henne och tro som henne. Hon påstår att det inte finns en enda snygg brunett, att man är en slampa om man har en knapp uppknäppt på skjortan eller en kjol som inte går ner till knäna. Hon anser att kvinnans uppgift är att passa upp på sin man, dvs att en avsugning varje morgon är helt normalt.
Jag undrar bara en sak. Vad har denna kvinna åstadkommit i sitt liv som gjort att hon utnämnt sig själv till den bästa, viktigaste och vackraste?
Hon har gift sig med en framgångsrik man - oj, hard times. Att gifta sig med en snubbe som kan vad han gör (för 20 år sedan) och tjänar pengar så det sjunger, är tydligen något som gör att hon är värd miljoner..

Att någon som jobbat hårt och blivit framgångsrik på kuppen har lite för mycket attityd kan jag ta, men sånt här? Nej.
Jag längtar tills den dagen stjärnglansen från Svenska hollywoodfruar försvunnit, folk glömmer henne och hon sitter där, frånskild och äcklig (ja, det är precis vad hon är. En äckelkärring) kommer. Jag ska fira med champange den dagen - dagen då hon kanske kommer ner på jorden.
Hon är inte snygg, hon klär sig som en tant och är INTE naturligt blond. Och det här med att hon äter brosk bara för att hajjar (som till största del är uppbyggda av brosk) är de enda djuren som inte får cancer, visar exakt hur mycket hon har innanför pannbenet. Vilket inte är mycket, om ens något..
Jag tycker synd om hennes barn, vad ska de växa upp med för bild av världen? Herregud.
Att jobba för Anna Anka borde vara som att lägga en isbit i solen. Idiotisk, omöjligt och kan bara sluta på ett sätt; förödelse.


Nu är jag elak, men vafan.
Usch.

Screw it.

Engelskaglosorna sitter.
Spanskan likaså, måste bara fixa bilder att beskriva.
Naturkunspen ligger nere på listen och väntar på att jag ska klicka upp den och köra igång.
Matteboken ligger på köksbordet i sin ensamhet, eller nu ljög jag, den har sällskap av fysiken.
Fysiken fattar jag inte något av, i alla fall när det gäller första delen om elektionspänning och shit.

Jag har mycket jag skulle kunna göra, men jag har varken lust eller ork, så jag sitter här. Och gör ingen nytta alls. Bra Erica. Bra.

DRA MIG BAKLÄNGES!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article7036992.ab

Dagens chock!
Fast nääee....

Under arbete.

Jag blev less på det lila, så jag slängde ihop något annat. Det ser inte så bra ut, men det blev i alla fall fräschare..
Det får duga för ett tag!

F A I L

Vi har inte många lektioner denna vecka. Ibland är natur helkul. Idag var jag i alla fall ett par timmar i skolan, engelska nationella skulle skrivas. Jag tror det gick ganska bra, MEN jag skrev garanterat med än 400 ord (man skulle skriva 200-400) och jag är rädd att det blir big fail pga det. Om det är så så tycker jag att dom som gjort häftet var idiotas. Om det finns 5-6 sidor att skriva på, och man nyttjar tre, så borde det väl inte vara några problem?! Hur stort kan man skriva egentligen..
Men men, det är sånt som kan hända när man har för mycket att skriva.
Jag är fortfarande förkyld, hade en påsmygande huvudvärk när jag kom hem, men det försvann när jag åt lite mat. Nu ska jag äta frukt, och glass. Det får man om man mår som jag gör idag.
Ciao.

I don't care. Or I do. Do I?

Uuääh. Ungefär så känns det nu.
Jag har försökt plugga matte, dock utan positivt resultat. Mitt huvud är tungt och jag kan inte tänka, inte koncentrera mig. Sjukdom är det sista jag vill ha just nu, och därför blir det ingen träning för mig ikväll. Jag hade faktiskt sett fram emot att komma tillbaka till Moliden, stället där det känns extra kul att sparka boll. Men men, det är ju inte sista träningen för säsongen om man säger så.. =)
Resten av denna tisdag ska jag knarka C-vitamin och lapa tv, sen sova och hoppas på att vakna upp frisk som en vårvind imorgon. Bra plan!

Kanske Sveriges genom tiderna mest irriterande Idoldeltagare.

"Andereas Sjöberg har inte försvunnit.."
-Har han ens existerat som artist?!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article7028869.ab

I know my body to well.

Tungt huvud, tät näsa och känningar i halsen, great. Det blir nog ingen joggingtur idag, undrar om jag ens borde vara med på kvällen träning.. Bäst att kurera, ska tvinga i mig brustabletter några som enligt mamma alltid hjälper. Synd bara att de smakar peppar. I don't drink peppar.

Tack, men nej tack!

Nu har jag den där känslan. Känslan som talar om vad som kommer hända.

Jag har en förkylning på ingång.

Måndag.

Ikäll är jag inte lika deppig som igår, och tur är väl det. Dagen har förresten inte alls varit så tokig, in fact, helt okej. Med en rätt slapp engelskatimme och idrott innan lunch var humöret på topp, och inte blev det värre när alla barns favorit serverades i skolmatsalen, pannkaka. Eller pangkaka som vi uttalar det.
Efter lunch hade vi "valfri" spanskatimme då vår lärare var på rymmen, men jag valde att beträda klassrummet och göra lite nytta ändå. Lite kemi på det (hör och häpna: jag kollade inte på klockan EN ENDA GÅNG!) och svenska som avslutning så var det bara att ta sitt pick och pack och bege sig hemåt, med Maja som sällskap. Väl hemma fikade vi (lite för mycket..) och lade oss sedan på sängen och hade myspys. Barnvänligt I might have to ad, svårt att tro ibland.

På tv:n är det Biggest loser, dvs ett gäng feta människor (ja, är det inte så då?!) som tränar asset av sig, bokstavligen. Det påminner mig om att jag ska ta en löptur imorgon förmiddag, vi är nämligen LEDIGA. Thank god, även fast jag måste plugga. Jag ska även klämma in en körlektion med min käka farfar och träning på kvällskvisten, späckat schema med andra ord.
Så ser mitt liv ut just nu. Simple and pointless. Nej, så illa är det inte.
Pussen.

Känn ingen sorg för mig Göteborg.

Precis som vanligt vid den här tiden funderar jag på vad jag ska ha på mig imorgon. Hur svårt kan det vara att hitta något som ser någorlunda bra ut i en byrå med för mycket kläder i?! Svaret: Omöjligt.
Snygga kläder eller inte så ska jag snart hoppa i säng, and I can't wait. Jag är rent ut sagt förbannat trött och hör knappt vad jag tänker längre. Min kropp känns överhettad och utanför mitt fönster låter det som.. sommar. Ja, inte mycket verkar logiskt ikväll. Ungefär som restan av mitt liv just nu. Kanske borde jag sluta skriva innan jag blir emo, och ja, det är okej att säga så nu för tiden. Om man säger att man känner sig emo vet alla vad man snackar om, visst? Bra.

Det känns inte heller bra att gå till skolan imorgon, typ döden rakt igenom. Om jag fick välja själv så skulle jag förvandla hela dagen till en idrottslektion, som jag kunde spendera i gymmet. Tycka halvmycket synd om mig själv och jobba upp en illska som jag sedan kan ta ut på mig själv via svett. Jag lovar att det funkar. Lite musikterapi på det så ska det nog vara som vanligt igen, okej med andra ord.
Men nu blir det inte en sån dag imorgon. Tanken på att ha kemilektion får mig att vilja stoppa fingrarna i halsen. Helt klart.

Positiv tjej full av livsglädje loggar ut. Nu måste det fan hända något snart. Något bra.

Gårdagen i bilder.















Ett snabbt ihopplock av en hel massa fina bilder. Jag tycker om er.

Dagen som börjar på L och slutar på ördag.

Jag har klöst bort skinn på hakan, under läppen liksom. Det var inget smart drag alls, tror inte heller att det går att sminka över. Känns bra inför kvällen...! Anyhow, god morgon sugarpies!
Jag ligger på rygg med datan på magen och kroppen i en morgonrock, precis som det ska vara på en lördagförmiddag. Snart ska jag dock hoppa i något mer dressy (fast lika skönt) och sätta igång med det som måste göras för dagen, dvs inför kvällen. Det som händer ikväll är något vi längtat efter länge,  vi ska fira vår vän Jonas som fyllt arton. Tjooheeej vilken pangkväll vi ska ha!
Vad ska Ni göra ikväll? <3

Som det kan gå va?

Jag behövde nysa.
Jag vände mig bort ifrån datorn.
Mitt lösa revben (vet fortfarande inte vad det är..) hoppade ur led.
Jag behövde inte nysa längre.

Half barbie, half tiger.


Going to be big one day.


Natur is the shieeet!


Het brud - elektrisk brud!

Friday baby!

Naturkunskap är inte min melodi, därför känns det mycket skönt att jag kan ta mitt pick och pack och ta mig hemmåt om 20 min. Egentligen kan jag gå nu om jag vill, men jag ska åka med min madre. Kanske ska passa på att göra någon nytta när jag väl sitter här.. Uppgiften är svårt, en dissuterande och naturvetenskaplig utläggning behövs. Typ jippe.

Nej, hörs senare. Mjaoo!

Hemma på ettan.

Jag funderar vad jag ska ha på mig imorgon och hittar inte mina jeans, varpå ja frågar:

Erica: "Mamma, är mina svarta jenas tvättade??"
Mamma: "Njaaa, det känner jag inte igen.. Hur svarta är dom då?.."

Asså, kalla mig efter, men jag visste inte att man delade in svart i olika svart..?

A Fine Frenzy.

Som sagt en av mina favvoartister just nu. Hon gör, allt rätt.


I would not belive my eyes.

En miljon tankar snurrar i mitt huvud. Jag kan inte fånga dem.
Jag skulle så gärna vilja plocka ut dem en och en, skriva några rader och lätta min själ. Men det går inte, inte ikväll.

På tal om.

Kommentar Tid
Anonym om Torsdag.:
vart gymmar du? :)
Svar: I skolans gym, i "tjejgymmet". Faktiskt jättefräscht, och smidigt när man ändå är där och inte har ngt bättre för sig! ;)

Torsdag.

Hej och god eftermiddag!
Hur har er dag varit? Min har varit bra, helt okej. Inledde denna torsdag med sovmorgon, heltskönt och välbehövligt. När jag väl pallrat mig till skolan vid 10 så var det spanskatajm. Idag fick vi äntligen (eller nääe) visa upp vår fina matlagningsfilm för resten av klassen, som alltså är på spanska. Jag kan säga att jag nu vet med säkerhet att jag inte kan prata bra spanska, snacka om ordboksuttal! Men men, vi skrattade en hel del och det gjorde de andra med, så helt åt skogen var det inte.
Efter lunch var det engeska som gällde, vilket inte är så ansträngande nu för tiden. Vet inte varför, men jag upplever att vi inte gör så mycket på de lektionerna, inte på spanskan heller för den delen. Inte för att jag klagar eller så, det är skönt att sitta och vifta på tårna, men ibland är det inte så kul att komma till skolan och upptäcka att första lektionen pretty much är helt onödig..

Nog om det. På eftermiddagen tog även jag, Maja och Josefine en sväng ner till gymmet, duktiga eller vad?! Jag känner hur tröjan spänner runt mina biceps, tror jag får ta det lite lugnare nästa gång. Hä hä hä hä. Skämt åt sidan, jag borde träna oftare. Helt seriöst.
Jag får ångest när jag tänker på en bild jag har på datorn som är från 06, VILKEN PANGBRUD! Nu vill jag inte skryta eller så, men den tvättbrädan var inte att leka med. Jag menar, vart tog den tjejen vägen? Kanske var det så att hon tyckte att sveriga var för kallt och valde att isolera sin kropp?... jag vet inte. Ångest som sagt.

Nej, här kan jag inte sitta hela dagen (vilket betyder att det är precis vad jag kommer göra..)
Peace!


Dagens låt.


Onsdag.

Hola amigos!
Jag har tagit plats på sängen efter en dusch, gömmer mig med andra ord. Hela kvarteret sitter på nedervångingen och fikar, årsmöte. Hoppas dock att de babblat klart snart så jag kan få stoppa något i magen, är lite hungrig efter träningen (tilläggas bör att jag alltid är hungrig..), som för övrigt inte gick så bra för min del. Vet inte varför egentligen, men jag kännde att jag inte hade någon koll alls. Tror jag ska ägna resten av kvällen åt hockey, kan ju vara halvmysigt även om inte hjärtelaget spelar, final ju!
Jag kan inte heller fatta att det redan är torsdag imorgon, jag menar, helg igen?! Inte för att jag är ledsen över det eller ngt, men det känns som om tiden rinner ur mina händer. Snart är det dags för barn, hus och volvo. Eller? Pff.

Dagen har varit sådär. Hade en emoperiod efter lunch, men sen blev jag glad igen. Jag funkar lite så, humöret kan ändras snabbt som ögat. Stackars mina vänner. Eller näe, jag vet att dom gillar mig.


Jag saknar dig ibland. Alltid.

Ååååh.

Jag får ingenting gjort. Jag blir galen. Förstår inte varför jag ska ha 50000 bollar i luften jämt men inte kunna fånga någon? Facebook förstör mitt liv just nu, tragiskt alltså. Nej nu ska jag fan göra något så jag kan göra ingenting på riktigt sen. Gud vad jag babblar. Jag är less.


Forever.


Tisdag.

Hej vänner!
Hur har ni det idag? Jag har det bra, kan inte alls klaga. Det enda jag uplever som negativt just nu är att jag är trött, men det är sånt man får ta om man inte lägger sig i tid..
Jag tror faktiskt jag ska städa undan lite kemi och sedan käka middag, mycket annat kan jag inte komma på att fördriva tiden med. Eller jo, träna är ett altenativ, men det är tvekis om jag orkar.
Så ligger det till. Tittar in senare när jag har något att skriva om, ciao!

He will be watching over me.




I've got a tiger in my room, a big one!

God kväll! Jisses en sån dag, en sån fan-vad-jag-är-trött-men-tar-smällen-och-går-till-skolan-ändå-med-fika-hos-maria-dag, ni vet. Inledde morgonen med engelska och dans på idrotten, foxstrot för att vara exakt. Eftersom vi är rätt många fler med bröst än snorre fick jag agera kille, det var spännande! Halvmysigt att kramas med tjejerna liksom, även om jag inte svingar åt det hållet.
Efter lunch var det bara att härda när det var spanska, kemi och svenska som stod på schemat. Som jag nämnde ovanför så gick jag och maja till maria efter skolan och fikade, mycket trevligt. När maja sovit några minuter i soffan medans vi andra såg på OTH, var det dags att bege sig hemmåt. Nu har jag ätit middag och hamnat här. Har även planerat resten av kvällen, och som det ser ut nu blir det chirrar och hollywood-fruar. Trevligheter.

Angående rubriken så har jag något smaskigt att dela med mig om. Senare.

Home again, 50 years older.

Jag är inte trött, jag är helt slut. Mentalt och fysiskt. Herregud vilken helg, det känns som om jag varit i Umeå i en evighet, och inte alls som att vi åkte dit först igårmorse. Angående själva fotbollsspelandet gick det väl sådär, inte bra och inte dåligt, men jag tror att det var ett riktigt bra träningstillfälle. Nu är det bara att fortsätta nöta på det vi gör bra och förbättra det vi gör mindre bra, så kommer vi vara fit for fight när serien drar igång!
Jag tror att jag ska gå och packa väskan med gympakläder tills imorgon, och sedan lägga mig i sägen och lapa tv, för att sedan sova som en prinsessa i min egna säng. Halleluja!

Jag tycker om MIK-brudarna. Det finns inga bättre, lagvis. Grrr mama på dem alla!
Peace out, hörs imorgon.

Night tiep.

Just nu agerar jag partyplanner. Det är inte så lätt ska ni veta, jag känner att jag inte har tillräckligt stor makt som 17-åring. Men det är tur att man har lite connections, detta ska bara gå!
Nu vill m o p att jag ska kirra efterrätt, och så blir det! Tjao!

NOSTALGI!

Det var den här videon som presenterade dreadlocks, stora hörlurar och electromusik för mig. Herregud, det känns som en hel livsstil sedan. Jag kommer ihåg att jag såg den på mtv, eller möjligtvis Z-tv, och någonstans i bakhuvet vill jag tro att låter har finskt ursprung, men det kan jag lika väl ha hittat på.
Anledningen att jag kom och tänka på den var att jag såg en grupp på facebook vid namn:

vi som sjöng "freestyla, raka maka fon" istället för "rock the microphone!"


Och det är så jävla sant! Jag har faktiskt inte hört att de sjunger riktiga ord utan har sjungit "raka maka fon" så länga jag kan minnas. Ibland är man inte lika intelligent som man tror! ;)


David Guetta & Co.



(Kolla även in versionen David Guetta ft. Fergie & LMFAO på spotify, den är nog lite bättre!)
HÄR finns den.

Friday.

Nu mår jag ganska så jättebra. Jag har slutat för dagen för längesen, hade bara en lektion idag! Det var allså fysikprovet som skulle göras, och även engelskan som brukar ligga efter gick åt. Efter engelskan brukar jag ha dans, men den var inställd idag, och då är det bara lunch och naturkunskap kvar. Nu är det så lyckligt att vi har grupparbete på nk:n, så om man jobbar med det på annan tid så kan man skippa den lektionen, wonderful! Tog i alla fall bussen hem 11.47 och nu sitter jag i soffan. Det är soligt och fint ute, men det blåser så det är inte så trevligt att vara ute ändå.
Jag tror att jag bara ska ta det piano i eftermiddag, möjligtvis göra bort lite kemi eftersom hela helgen kommer spenderas i Umeå med laget. Hmm, får se om jag orkar...

Men herregud vad veckan har rusat iväg! Nyss var det helg, och nu är det helg igen.. Inte klokt allså.
Tror faktiskt jag ska ladda in lite Vänner i dvd:n och ägna en timme åt soffligg. JAPP!

Dagens Erica.




Kofta, Gina.
Chinos, oldisar.
Converse
Vitt linne.
-Svårare än så är det inte! ;)

"55 är det nya 35"

Nu tror jag att jag måste bryta min hälsovecka. Det beror inte på att jag är sugen på något onyttigt egentligen (har inte haft sögsug på hela veckan), utan att jag blivit bjuden på födelsedagsfika ikväll. Men det är faktiskt okej, för det var en av reglerna, att man får tacka ja om man blir bjuden alltså. Varför vi har sagt så är att det känns så jäkla töntigt och säga ba: "nääe, jag äter inte onyttiga saker", när man egentligen är i ganska bra form. Hehe, a ni fattar. Hur som helst så har jag varit duktig ändå, så det så! =)

A sign of... what?

Okej, det här var ju mindre bra. Jag ligger 30 minuter efter i min planering, jag borde verkligen inte sitta här just nu. Tanken var att jag skulle fortsätta i samma anda som i tisdags, och göra bort pluggandet på eftermiddagen och slippa sitta med det ikväll, så nu får jag ta mig i skinnet om jag vill klara det. Fysikprov imorgon nämligen, halvkul liksom...

ericalund.blogg.se är nog sveriges mest intressanta just nu, och jag tar åt mig all cred. Tackarrr!

Torsdag.

God morgon!
Att ha spanska utan spanskalärare är faktiskt helt okej. Det innebär facebookande för de flesta i klassrummet, och det är ju trevligt. Något annat som var ganska trevligt idag var vår sovmorgon, detta är alltså min första lektion. Behöver bara sitta här i ca 40 min, och sen är det lunch!
Hörs senare, ha en fin dag!


Citerat Desirée Nilsson AKA "Dessie".

"Dessie" skriver ett inlägg med hissar/dissar-listor. Detta är en av punkterna på dissar-listan:

"Gubbar som köper ut dricka till små tonåringar
. Finns det inget bättre sätt än att gamla gubbar ska köpa ut dricka till små tonåringar!? Jag dricker också, men får drinkar gratis always! Hatar när små fjortisarna sitter ute med en vodka som gubbarna sålt, och blir packade som f*n och spyr som in i helvete! Gubbarna borde få fängelse, gör något åt saken dumma poliser!?"

Nu undrar jag bara en sak. Hur menar hon med att hon bara "får gratis drinkar"? Så vitt jag vet så släpper de inte in 94:or på krogen, och jag gissar att det är där hon menar att hon blir bjuden.? Om hon istället menar tex hemma hos någon så borde den spriten också komma från någon som köpt, och när de serverar henne bjuder de en underåring på alkohol - inte heller så lagligt enligt mina källor.. Men det är klart, att få sprit av en "gammal gubbe" är ju HELT annourlunda mot att få det av en ung människa. eller?................................................
(Om jag får vara lite fördomsfull så tror jag att det är brudar som Dessie som fler än en gång har köpt av en av dessa "gubbar".. Men vad vet jag?..


Onsdag.

Hej och hå!
Jag har tagit plats framför datan på mammas jobb, mest för att fördriva tiden innan träningen som börjar vid fem. Ser faktiskt fram emot dagens träning, vädret är bra och jag har spring i benen. I övrigt så har jag inte alls så mycket att berätta, dagen har haft sin stilla gång och jag lever ännu, huvudsaken det.

Dagens +
49/50 på svenskaprovet.

Dagens -
Jag tappade mitt armband från våning tre så det påhängade glashjärtat gick i tusen bitar. Klump!

Talk to you later. Tjing!

A Fine Frenzy.

Min favorit låt för tillfället. Åh, jag älskar den.


Smältentalpitet.

Just nu känner jag mig så jäkla awesome. Jag har pluggat i 2 timmar - i sträck! Även om jag tog mycket hjälp av gamla anteckningar så lyckades jag ändå lösa några uppgifter på egen hand, och det är bra gjort ska ni veta. Nu funderar jag på om jag ska fortsätta duktighetsgrejen med en cykeltur i garaget (att gå ut och spring känns inte alls lockande längre), och sedan äta middag och slappa. Det är jag värd.

Tisdag.

Idag är andra dagen på häsloveckan. Det är jag, Maja och Sara som bestämmt oss för att vara duktiga, i alla fall fram till helgen.. Med häslovecka menar vi inte att vi bara lever på grönsaker och tränar 24/7, utan mer att vi skippar det onyttiga vi annars brukar trycka i oss på vardagarna. Till exempel istället för att fika ett par bullar och kakor när vi kommer hem, får man ta sig en macka (dock ej ljust bröd) eller något likvärdigt. Alltså att äta mat och inte skit. Jag och Maja har kört en sådan vecka förut, och det gick prima, så det ska nog gå bra resten av denna vecka med.

I övrigt hade jag tänkt att ge mig på fysiken igen (jag vet att ni gillar när jag pluggsnackar) och sedan ge mig ut på en joggingtur. Det hade egentligen varit skönare att göra det i omvänd ordning, men jag vet att jag inte kommer att ha ro att plugga senare. Sen gillar jag att sitta i ensamhet när jag ska koncentrera mig, och det får jag göra innan mamma kommer hem, vilket brukar vara vid 6.
Nej, här blir inga barn gjorda! Talk to ya laterrr.

Tala om hur ni tänker.

-bara för att ni skippar mascaran, men vräker på med foundation, rouge och ögonbrynspenna sen ni inte osminkade ut. (bajssträck på kinderna är inte så snyggt...)
-bara för att ni drar åt axelbanden på bh:n så brösten hamnar vid näsan, ser inte brösten större ut. (skaffa en bandlös bh till tubtoppen när ni ändå är i farten..)
-bara för att ni sprayar femton gånger med parfymen blir inte fräschare. (ni kan döda folk, astma är inte att leka med har jag hört)

och nej, jag gillar inte fjortistjejer.

And another one bites the dust.

Tristessen som jag både en och två gånger upplevde under skoldagen, ledde till ett shoppingsug. Jag bestämde mig för att mätta suget med precis det som behövdes - kläder. Om det blev de plaggen som jag tänkt mig låter jag vara osagt, men fina är dom. I övrigt så har jag suttit ute i solen ett tag idag, känner mig lite efter då 50 % av skolans elever såg oförskämt solfräscha ut. Jag dror dessvärre inte att jag hann bli så brun, och med tanke på att jag satt ute mellan fem och sex så behövs det nog mer än 40 minuter för att det ska ge något...


Transparent topp från H&M. (Samma på båda bilderna, men ljuset gör stor skillnad)


Min börs var också ganska nöjd med detta plagg, och tur är väl det!


Koftan från Gina sved dock lite mer, 299:- (Bilder gör den inte rättvisa, ska visa den på vid senare tillfälle, fresh!)


Två diadem och ett hårband fick också följa med från H&M, 29:- för alla tre, heelt ok!

Så kul kan man ha en eftermiddag på stan. Nu ska jag, och då menar jag SKA, ta tag i fysiken och försöka förstå! Peace.

På tal om.


Tid
Anonym om Let's parteeeey!:
varför går sara i samma klass som er om hon är ett år yngre?

Svar: Jadu Anonym, det var en bra fråga med ett mycket enkelt svar! När Sara egentligen skulle börja i 4:an så hoppade hon istället direkt upp till 5:an. Anledningen förutom att hon är en liten Einstein, är att de flesta av hennes bästa vänner var och är 93:or. Hon får förstås rätta mig om jag har fel, men det är så jag har för mig att det var.
Jag är i alla fall mycket glad att hon gjorde det, för annars hade jag nog inte kännt henne som jag gör idag, hon är en av mina babes! =)

Och så var det måndag igen..

Det där med dagens "fördriva tiden med något nyttigt" gick sådär. Jag satt faktiskt med kemin och fysiken ett tag, men när det kom till kemin fattade jag verkligen ingenting, och formelsamlingen till fysiken har jag glömt i skolan, så det gick inte heller så bra..
Träningen gick i alla fall helt okej, lite halvseg efter lovet och så men. Kommande vecka ska jag ligga i hårdträning och ladda upp inför helgen, som kommer spenderas i Umeå tillsammans med brudarna, det är cup som väntas. Ser fram emot det, det ska bli kul!

Nu ska jag packa väskan med idrottskläder och dra mig mot sängen. Ciao!

En blandning av söndagsångest och Daniel Merriweather.

Ni vet när man har en sån dag då man inte har så mycket måsten? En dag man kan använda till att göra bort en massa saker som annars kommer bli måsten en annan dag. En sån dag har jag idag. Det enda jag "måste" göra är att åka på träning vid 6, men det känns bara kul. Fram tills dess har jag några timmar att döda, och jag kan komma på en massa saker som kan vara bra att göra. Till exempel plugga, men det känns sååååå jobbigt. Ingen motivation what so ever.
Istället vill jag bara sitta här och göra inget.


Fullkomligt fantastisk.

Trevligt som gräddtårta.

Kan knappt beskriva känslan jag har i min kropp just nu. Mätt är bara förnamnet på vad min mage upplever, trött bara en fis i rymden mot vad mitt huvud är, och allmänt less är vad hela jag är. Se där, jag kunde beskriva, lite lätt.
Jag har spenderat kvällen hos Isabell tillsammans med henne, Sara och Cajjan. Vi startade med en bastu (tror dock inte att någon av oss är bastare), en dusch och myspys. Under resten av kvällen åt vi, en hel massa. Vi åt även, och ja, vi åt lite. Sa jag att vi åt? Vi snackade en hel massa dynga med, men det är så det ska vara. Till slut kan man dock inte snacka mer, inte efter flera timmars ätande och halvtaskig sömn inatt, så jag satte mig på moppen och brummade hem, tog kvällens första tur ikväll. Det var lite halvkallt nu på hemvägen, men snabbt gick det. Den spinner som en cäääääät!

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen, my beloved. Kisses!

Citerat Desirée Nilsson AKA "Dessie".

Eftersom jag anser att det är min plikt att rätta övriga bloggare (ja, jag väljer att kalla andra andra utom mig själv för övriga) i bloggvärlden, så är det klart att jag måste göra ett nerstamp på den här bruden.
Detta gäller alltså en lista på saker "som inte skulle hända":

"Jag blir vegan..(?)

..
Jag börjar tycka att det är mord om man äter grönsaker, för f*n dem har också ett liv!? Med känslor.. Så jag blir helt enkelt vegan, och vegitarian! NO MORE GRÖNSAKER & FRUKT ELLER KÖTT!"


Lilla vän. Nu tar vi ett steg tillbaka och reder ut bergeppet vegan. Om jag inte är helt ute och cyklar innebär vegan att man inte äter kött, mejeriprodukter eller något annat relaterat till djur. Man FÅR alltså äta grönsaker, det är faktiskt en mycket stor del av kosten. Borträknat grönsaker äter man sådant man odlar, spannmål.

Såhär har wikipedia valt att formulera det:
Veganism är en diet och ett levnadssätt som söker sig bort från användning av djur för mat, kläder, eller andra ändamål. Veganer undviker därmed animaliska produkter såsom kött, fågel, fisk, ägg, mjölkprodukter, skinn, ylle, dun och päls. Många men inte alla veganer undviker även produkter baserade på honung och bivax. Mycket små mängder av ämnen och tillsatser som är av animaliskt ursprung kan vara avgörande för om veganen använder sig av produkten eller inte. Avgörande för de flesta [källa behövs] veganer är även om en produkt som i sig inte är animalisk har använt sig av djurförsök vid framtagning av produkten. Andra företeelser som många veganer undviker är tillställningar där man anser att djur på ett eller annat sätt far illa. Det gäller exempelvis besök av djurparker eller djurcirkusar.

Puh, skönt att vi har rett ut det. Kanske inte är sån dålig idé att ta upp skolarbetet igen??!..

Yesterday is the reason I smile today.

Fick en härlig bild av Cajsa. Klart att den ska få några minuter i rampljuset på ericalund. Enjoy these hot chicks!


Spring. I benen.

När man var mindre var våren fantastisk. Glädjen att få ta fram cykeln ur garaget, knäppa på hjälmen och ta de första fria trampen för året. Att få känns vinden dra lite lätt i håret samtidigt som man susade fram på kvarterets gator. Att se omgivningen förvandlas till ett land av möjligheter, ett land där grussoppa, gjort på vintervägarnas avlagda grus och vatten fårn närmaste pöl, stod högst på menyn. Att få sätta sig på en gunga, svinga så högt som det gick och kanske till och med snurra några varv och leka karusell. Att utan problem kunna spela bandy eller fotboll på gatan, och slåss om att vara den nya Zlatan.
Kanske var det den bästa tiden på året.

Nu känns det mest som en lång transportsträcka. Det är för varmt för att ha fjällräven-dunjackan, men yet lite för kallt för sommarjackan. Det är på gränsen att kunna ta fram moppen, men tanken på att sitta på en buss när solen trycker sig mot rutan känns inte så lockande. Efter vägarna staplas högar av grus, skräp och framförallt, bajskorvar. Att folk inte kan plocka upp eftersina hundar kanske man kan ha överseende med på vintern, då det är så lätt att täcka över, men det är nu man inser hur idiotiskt det är. Det ser rent ut sagt förjävligt ut! Jag menar, hur lång tid tar det? Tre sekunder, max. Fast det är klart, de som inte tar upp kanske inte heller spolar efter sig i toan, så det kanske faller sig onaturligt att göra det.
Nu var det inte bajs det här inlägget skulle handla om, även om min mamma kanske har lite rätt när hon påstår att detta ord på fyra bokstäver är mitt favorit ord. Det är ett bra ord. Lätt att säga och har ett starkt uttryck. Om någon frågar en fråga man inte riktigt vill svara på, eller inte orkar, är det ett bra ord att ta till. Funkar alltid.

Vad fick ni för mat i skolan? Bajs.
Hur gick provet idag?
Bajs.
Vad önskar du dig när du fyller år?
Bajs.
Mm, vad är det som doftar?
Bajs.
Vad..
Ja, ni fattar. Klockrent.

Så, vart var jag?
Våren är också en sorglig tid. Snön är slaskig och smutsig, det känns inte lika mysigt att tända ljus om kvällarna och täcket känns för varmt om natten. Det känns inte heller som att man har samma rätt att sitta inne på dagarna och kolla på film, utan pltsligt så är det så himla viktigt att man går ut stup i kvarten.
Men sen är det klart att det är underbart att känna solens varma strålar mot ansiktet, kunna gå i tunna skor utan att frysa om fötterna och höra fåglarnas kvitter.
Våren är fin, men också ganska ful. Om vi människor inte hade varit så jäkla bekväma av oss kanske vi skulle kunna slitta att trampa i detta fyrbokstäviga ord, och gå omkring och lukta ovetande.
Kanske hade vi ändå saknat denna mitt i mellanbit om vi inte hade haft våren, men hur nice hade det inte varit att kunnat lägga undan skidorna och i samma sekund kunna snöra på sig bikinin? Underbart är det ord jag söker.

Sommar - Vinter. Underbart utan ord på fyra bokstäver.


Saturday.

God mitt på dagen alla glada!

Hur mår ni idag? Själv mår jag bra, lite halvseg men inte så farligt faktiskt. Gårdagskvällen blev mycket lykad måste jag säga, efter några om och men. Vi var 8 (?) brudar som inledde det hela hemma hos Linda med lite musik, spel och drickbart. Vid 10-tiden rörde vi oss mot Gullänget och kraschade en fest, typ. Det var halvpinsamt i början då vi inte kände så många, men efter ett tag fick vi mod till oss och det blev faktiskt jävligt kul. Träffade några jag kände, men snackade även med en hel del jag inte brukar prata med, så det var kul. Kvällen avslutades (som vanligt) på Max, och vid ca halv 3 befann jag mig hemma i min säng igen. Tack för en bra kväll tjejer, ni är guld!

Idag har jag inte mycket planerat, kanske ska en sväng till kusinerna senare med m o p, och ikväll blir det troligen badmys hos Bellsan, tummen upp för de! =)
Nej, nu ska jag dricka en liter vatten och äta ett päron. Tjing!


En av få bilder utgörs av min fina Cajsa (hylla mobilkameran), stor puss på dig!

Let's parteeeey!


Rix, släng er i väggen!

I duschen har vi en sån vattentålig radio, superbra!, som jag även idag lyssnade på. När jag stod där och tvättade håret hörde jag att de presenterade en ny låt: "Nytt och fräscht, här på Rix fm", och sedan drog igång "hey soul sister" med Train. Jaha, tänkte jag, det var på tiden.
Det är nämligen så att jag lyssnat på den här låten ganska länge, och postade den till och med här på bloggen i Januari. HÄR. Ny? Njaa....

Nu vet ni vart ni hittar den bästa musiken, först! Hähähähähähäh

Lite lunch på det här så!

Har varit duktig och cyklat en halvtimme, och kört lite styrka på det. Valde, som jag nästan alltid gör, programmet "fettförbränning" på cykeln. Vet egentligen inte varför, men det känns som bra, det plingar fint liksom.
Nu ska jag kasta ihop lite lunch och ta en dusch, raka benen och göra vad jag kan för att förvandla en svettapa till en discodrottning. KISS!

Fredag.

Hej vänner!

Idag är det fredag (ba nähä) och det känns sååå bra! Även fast jag haft lov i en vecka så har jag inte gjort något alls, nästan inget i alla fall. Ikväll ska jag ut och vara lite social, träffa lite (en hel massa förhoppningsvis) folk och gå all in. Vi kör ba!


Hallonsaft hallonsaft.

Longing for someting better - making you feel worse.

När jag tittar ut genom fönstret ser jag regnet falla från en grå himmel. Sommaren som sägs vara på ingång känns år bort. Jag känner inte denna optimistiska känsla av ljuset som stannar längre om dagarna, de pastellfärgade klänningarna som sprider sig som en löpeld genom butekerna eller de halvmogna jordgubbarna som finns att köpa.
När jag tänker tillbaka på den vinter som varit minns jag nästan ingenting alls. Jag minns inte hur det var att plumsa genom 30 centimeters snö, eller hur det var att frysa låren av sig påväg till skolan. Allt känns så avlägset, precis som sommaren.

Att längta till sommaren 2010 känns numera meningslöst.
Man planerar roliga saker, får bubblor i magen av tanken på allt spännande man ska uppleva och tänker gång på gång att den här sommaren ska bli den bästa någonsin. Varje år inträffar detta. Och varje år faller löven igen, och man får en känsla i magen som säger att allt kunde ha varit så mycket bättre. Man kunde ha tagit tillvara på möjligheter bättre, stannat ute i solen en extra timme och lagt lite mer tid på att umgås med sina vänner.
Besvikelse. Kanske inte sådär omedelbar, men en sån besvikelse som finns där utan att man vet om det.
När vintern sedan kommer kan man minnas saker man gjort, platser man besökt och människor man träffat. Ofta blir det ett "mjaa..det hade jag nästan glömt!-moment" när någon pratar om något man gjort. Jag vill inte ha det så. Jag vill inte att upplevelser ska lagras i en bas långt bak i huvudet, de kanske aldrig få komma ut och andas. Man glömmer saker, och det vore som om det aldirg hänt.

Om jag fick välja skulle allt jag gjorde ha en betydelse, allt skulle vara så pass viktigt att det lämnar ett rejält avstamp i mitt hjärta och blir en del av mig. Jag vill att sommaren vi har att vänta ska bli fantastisk, tro inget annat, man jag vill inte få den känslan vid samma tid nästa år, att min sommar hade kunnat vara bättre.
Just därför vill jag inte längta. Jag vill inte bygga upp dessa förväntningar som jag kanske inte kan uppfylla. Då vill jag hellre att universum ska ta mig med storm. Att det ska hända saker som kanske inte är de jag tänkt mig, men att det blir så jävla mycket bättre.

Jag vet att sommaren kommer att komma, lika väl som vintern kommer därefter. Så kommer mitt liv att fortsätta tills jag dör, det är inget jag kan ändra på.

Jag vill absolut inte bidra med någon negativ känsla, jag vill bara påpeka att man kanske inte ska längta så mycket till allt. Tiden kommer att gå och det är nog bättre att finna sig i det, ta vara på ögonblicken man vill komma ihåg och lägga dem nära till hands. Ibland är det skönt att ha något som kan bre ett leende över sina läppar när man har en dålig dag, något som en regn att kännas uppfriskande.
Egentligen kanske jag inte alls vet vad jag menar, men väljer att tro att det är någon slags livsfilosofi.

Längtan får tiden att gå, tid som du kanske aldirg får tillbaka.

Som förut fast ändå inte.

Vistelsen ifrån hemmet blev något längre då jag stötte på fröken Sara Eriksson precis när jag kom hem från körningen. Det tyckte jag var mycket trevligt så jag hakade på henne hem (en lång vandring på ca 50 meter..). Vi gjorde mest ingenting och det slutade med att hon somnade i soffan, och jag med närapå. Kom hem ganska nyss och har varit duktig och plockat ur diskmaskinen (som jag även startade), hängt tvätt och gjort lite kemi. Det där sista är dock inte så mycket att skryta med då jag i princip skrev av facit.. men men, jag gjorde ett försök, och det är huvudsaken!

Planerna för resten av dagen är få, knappt så jag vet alls vad jag ska göra. Ska i alla fall försöka träna lite. Tror att det blir en sväng på träningscykleln, mina benhinnor pallar inte med asfaltslöpning just nu. Önskar bara att jag inte var så förbannat trött, ögonlocken håller på att falla ner var och varanan sekund. Kanske lite mat hjälper? Aja, vi får se, som vanligt.

Peace!

What they talk about.


(spola fram till ca 1 min)

Brett Dennen.


Sveriges BÄSTA bilförare.

God morgon!
Sitter just nu och väntar på att farfar ska komma med sin brum-brum så vi kan fara ut och köra lite. När jag övat mina driving-skills klart så blir det lunch i Black-village.
Hörs senare, Tjing!

Sometimes I don't go crazy enough.

God förmiddag!
Hur mår ni idag? Jag mår bra. Fick sova ut ordentligt idag med, vilket var mycket skönt. Jag har egentligen inte mycket planderat idag innan jag ska bege mig på träning vid fem-tiden, och senare ikväll ska jag och uppvakta Sara som fyller 16 idag (måste säga att det faktum att du är 94:a är konstigt, det känns alltid som att du är lika gammal som oss, men vad gör det? Jag tycker om dig ändå!), det ska blir mycket trevligt! Det ska även bli extra kul att träffa lite folk, jag har knappt träffat en käft detta lov, igår var typ första gången jag träffade någon som inte ingår i min familj, tragiskt...

Funderar faktiskt på att sätta mig med kemiboken en stund. Det vore ganska skönt att göra bort det redan nu, och slippa sitta med det på söndagkväll. Förstår inte alls vad vi håller på med nu, så det kan ju vara bra att kunna läsa igenom det i lugn och ro. Min bror har åkt tillbaka till Luleå igen, så jag har fått mitt kontor tillbaka, vilket är bra när man ska plugga. Det är nog det som är plussidan med att han flyttat, att jag fått ett "extrarum" där jag kan plugga och hyra in mina kompisar när de behöver huserum. '
Nej, nu babblar jag bara på. Ska klappa igen lådan och göra lite nytta, peace folks!


Såhär ser jag dock inte ut idag, besparar er den synen.

Your a big girl now. Nästan lika stor som jag.

Varför sitter jag här? Jag är så trött att ja nästan inte fungerar och jag har egentligen inget vettigt för mig. Eller jo! Eftersom klockan är efter tolv kan jag passa på att gratulera min fina väl Sara AKA Eiden, Valen, Babyval, valie, vale, valle, Adenvall, powerEid, Eidenvall, Eidis, bigvale - kärt barn har många namn. GRATTIS BÄSTA FINASTE VAL!



-Varför? -Därför!


Jag äter inte godis för att det är gott. Jag äter godis för att jag kan!

Dagens Erica.





(Skärpan är inte den bästa på den första bilden, jag vet, men jag hade ont om tid.)

Dagens inköp.


Skin serum från MUS. En grej jag gått och suktat efter länge, men det var först idag jag drog tummen ur. Man lägger det alltså under sminket för att få en jämn yta, det hindrar även att det ska lägga sig i porerna. Hoppas det funkar lika bra som jag tror det gör =)


Legging med detaljer från Lindex.


Allt-i-ett-krims-krams från Lindex. Funderar dock på att knipsa bort slingan med pärlor.


Drugs? Anabola?
Nej, det är kosttillskott som jag inbillar mig ska hjälpa mot min ibland dåliga hy. Köpt på Hälsokraft. Läs mer om det HÄR.

Jag köpte även en BH, men jag tror inte ni finner så stort nöje i att se den. Men om ni hemsk gärna vill se den, så fine, säg bara till! Svart var den i alla fall, och passar förhoppningsvis.. (orkade inte prova)

Det var en trevlig sväng vi hade på stan, jag och mina vänner. God lunch åt vi också, vilket kanske är det viktigaste =)

Några timmar och fler hundralappar spenderade senare..

..är jag hemma igen.


Kan visa vad jag fick med mig hem senare!

Alltid ute i sista minuten.

Jag missa bussfan. Great. Som tur är går det en till om 20 min, så den borde jag hinna med. (Om jag inte fastnar här*taiträ*)
Regnet har i alla fall gett sig iväg, men snöslasket är kvar. Det var så himla härligt ute i söndags, torr mark och solen sken, och nu, ja.. Nej, kanske ska kolla om jag har några presentkort att nyttja!

Puss

Greetings from my bed.

God morgon!
Jag kröp ner i sängen igen efter en dusch och lite frulle, men inser att jag snart måste röra på fläsket om jag ska hinna med bussen in till the city. Ska stadsera med Cajjan och Rebecka, trevligt de.
Undrar bara vad jag ska ha på mig, det regnar nämligen ute. REGNAR. Gummistövlar och sylvester? givet!

Ps. Jag sov som en prinsessa. Helt klart. Ds.

Make the sweat drip out of every pore.

Jisses, duktighetsgraden på denna dag bara stiger och stiger. Nu har jag till och med tränat - cyklat och kört helkroppsstyrka! En dusch och lite lotion på det så känner jag mig helfräsch, luktar gott gör jag också. Synd bara att det inte är någon här som vill lukta på mig, lika synd som det är att jag ska sova helt ensam i en stor säng som den nya..*snyft*. Fast när jag tänker efter är det inte så synd. Vi ska nog ha en fin första-natt min säng och jag, romantisk.

Nej, nu saknas bara lite kläder och en fruit så är kvällen fulländad!
Tjing!


ROTFLMAO!



Amanda frågade om jag hade tråkigt. Kan inte förstå hur hon kan tro det..?!

Dagens låt.


Citerat Kenza.

Såhär börjar bloggdrottningen dagens inlägg:

"Hej bloggen! Hoppas att allt är bra med er!"

Kan man skriva såhär? Alltså först häsla på en sak/grej/person (substantiv helt enkelt), och sedan syfta på flera när man ställer en följdfråga?
Det är typ som att skriva "Hej Kalle och Pelle! Hoppas allt är bra med dig!" Eller?

Skandal. Värden går under. Typ.

De sa ba schwisccchhhh!

Idag har jag inte legat på latsidan ska ni veta! Jag har både åkt på långresa (30 mil allt som allt), lekt snickare och käkat påsklunch, för att nu avrunda med en film.
Strax efter 8 imorse satte jag och pappa oss i bilen, och brummade ner till Ikea i (utanför) Sundsvall. Ca kvart i 10 stod vi parkerade och gick mot entrén för att hänga på låset. Måste säga att de verkligen är punktliga med tiderna, inte en minut innan klockan var slagen kunde de loss bandet och släppa in oss. Efter en timme lite drygt så hade vi avverkat hela faderullan, och packade in oss i bilen. Att få in en 120:s säng var inte lätt, men det gick! Att vi fick sitta som packade sillar i framsätet var en annan femma.. Pappa satt med knäna uppe i ratten och vi hade båda ryggstöden spikraka, om inte mindre än 90 grader mot sittdynan, hehe. Men det gick, och strax efter ett var vi hemma igen, snabba ryck!



Folkstormning! ElleR?....


Spännande shopping.


En kille från God el försökte värva kunder, och pappa blev haffad. Att prata om fasta och lösa elkostnader var inte my cup of tea..


Men bra blev det! Kommer jag sova som en prinsessa inatt eller vad? w o n d e r f u l.
Den blommiga kudden fick följa med hem med, den gjorde sig bra tycker jag. Hade även planer på att slopa älgfilten efter alla år, men näe, det gick bara inte. Den får vara med på ett hörn i ändå.

Nöjd tjej loggar ut!

Det spelar ingen roll om man är 5 eller 50.

Något jag tycker om när det är lov, är att det går en massa mysiga filmer på tv om dagarna.

Just nu:

Bröderna Lejonhjärta, tv 4+.

*Pulling my hair off*

Hur less får man bli? Jävla firefox-jävel. Fetaste inlägget försvann. Pang bara.
Måste samla nya krafter och återkommer snart.

Sleep tight.

Som ledare av "mest aktiv-ligan" tänkte jag meddela att jag imorgon styr kosan mot s-vall och ikea tillsammans med min fader. Vad ska då inhandlas tänker ni? Jo, en säng förstår ni! Spännande spännande, det måste jag säga. Man kan därför undra vad det gav att renbädda sängen ikväll från alla sjuk-baciller.. Där har vi fem minuter jag aldrg får se igen..
Nu ska jag smörja in ansiktet och krypa ner under täcket, sova riktigt gott och tacka denna 90 cm's för alla goda år. För det har dom varit, goda.
Sova är det bästa som finns.
Nästan.
Topp 10.

god natt.

I'll wait for you.



Det känns bra att vara fin ut till fingerspetsarna igen. (Nu råkar det dock BARA gälla fingerspetsarna, har gått runt i mjukis och skabbfrilla hela dagen..)

Söndag.

God morgon mina vänner!

Inatt har jag drömt en hel massa, precis som vanligt. Men jag vill ändå tycka att nattens äventyr var lite extra konstigt, och extra kul. Jag träffade många som jag inte träffat på evigheter, och faktiskt saknar. Jag kan säga så mycket som att jag tog plats i fartdräkten igen och knäppte på mig störtloppsskidorna, för att sedan kasta mig ut för Åreskutan, spännande! Jag tror faktiskt det gick ganska bra med tanke på att jag inte tränat aktivt på två år..
Sen var jag helt plötsligt tillbaka i min hemort, men likaså var mina vänner från olika delar av Sverige. Det var alla hjärtans-dag och jag var tydligen en eftertrakad dejt för killarna, jag såg allt tävlingsmänniskorna krypa fram, inte mig emot! Tyvärr fick jag inte veta vem den lycklige var som fick ta med mig på en romatisk lunch (ja, lunch), typiskt..
Men jag tror ändå jag vet vem jag valde. He-he-he-e-e-e.
Just det! Jag fick åka helikopter med, det var awesome!

Om det blir några dejter eller helikopterturer idag vet jag inte, men schemat är tomt så det vore inte så tokigt. Allt kan hända en söndag som denna, ohyääh.

Peace!

Dagens problem.

Min kväll blev preics Så mycket tyngre.
Varför?

Batterierna i fjärrkontrollen till tv:n är slut..
Fattar ni vad det innebär?! Jag måste alltså:

1. Ställa mig upp.
2. Gå ca 2 meter fram till tv:n.
3. Koncentrera mig för att kunna urskilja vilken knapp som styr volymen och vilken som styr kanal-bytet.
4. Vända mig om.
5. Gå tillbaka till sängen och försöka hitta samma bekväma position som innan. (misstolka inte..)

Tänkte bara att ni ville veta..

It's been a long day.

Jag förstår inte hur man kan bli så trött av att sitta på rumpan hela dagen och äta med mellanrum, för det är precis vad jag gjort sedan klockan två och känner mig helt utslagen. Jag antar att det är gårdagens otrevligheter som spökar, men jag har i alla fall kunnat vara social idag, och det är huvudsaken!
Pratade med Julia lite på telefon mitt på dagen, och svarade "Ja det är jag väl.." på frågan "är du frisk nu?", och hon svarade rappt "NEJ, det är du inte". Jag sa "nähäpp, jag är väl inte det då.. " antar att jag lät risigare än jag mådde, men hon känner mig nog tillräckligt väl för att veta att jag inte är riktigt hundra.

Hur som helst så ska jag lägga mig i min välanvända säng (borde för övrigt byta sängkläder..) och lapa tv. Är som sagt ganska trött och ser faktiskt fram emot natten.
Hoppas ni har det bra trots min tunna uppdatering, hehe. =)
Ciao!

Back on track.

Okej, det är kanske dags att avsllöja sig. Det där om Egypten var ett april-skämt, DÄr FICK NI ALLT! Nejmen, lite kul var det ju ;)
Däremot har mina senaste 36 timmar varit mindre roliga. Jag har legat däckad i sängen i en och en halv dag, med feber och regelbundna toabesök, med huvudet ner i toan. Igår hade jag hög feber, och lämnade inte sängen på hela dagen. Det var halvroligt när jag hela släkten var samlad på nedervåningen på påsklunch...
Idag mår jag bättre i alla fall, tur det. Får dock se hur aktiv jag orkar vara idag, men jag sitter upp i alla fall och det känns som en bragd.
Hoppas ni har en bra påsk, puss!

Gaaah!

SHIT! Resfebern börjar krypa sig på, kan inte fatta att jag äntligen ska få träffa solen. Som jag har längtat! Att mamma och pappa (efter viss övertalning) låter mig åka på så kort varsel är nästan för bra för att vara sant. Måste jobba vidare på packningen, väskan är inte ens halvfull, och jag måste leta reda på resten av sommarkläderna. Det känns inte som att mjukisballor och huvtröja funkar där nere.
Nej, nu dör jag snart. HERREGUD!!!!


Het tjej som snart beger sig till hetare kontinenter!

BYE BYE SWEDEN!

YEEEEEEY!
Resan är bokad, imorgon drar jag till Egypten!!! En sista-minutenresa för en relativt billig slant kubnde inte komma lägligare.
7 dagar på en solig strand med Josefine, kan man få ett bättre påsklov?!!!!  Jag är så jäkla taggad, ååh vad kul det ska bli!
Jag säger bara; Josefine, NU KÖR VI!


RSS 2.0