Det värmer mitt fotbollshjärta.

Det är så vackert.

Vi bör vara stolta.

I won't pick up the phone.

Multiplicera hit, dividera dit. Täljare, nämnare, exponent, roten ur, tredje roten ur, ekvationer, algebra, förändringsfaktor och ppm. Vissa uppgifter retar gallfeber på mig, fattar nada. Andra går bra. Jag väljer att inte stressa upp mig igen, det får gå som det går. Ett matteprov kommer inte att avgöra min framtid, det kommer antagligen inte spela någon som helst roll. Ibland ska man ta livet och alla dess måsten med en nypa salt, vilket jag gör nu.

Spotify har varit min vän denna kväll, lyssnar på en lista jag döpt till "Bara sådär en måndagskväll", passande. Är lite less på reklamavbrotten dock, men vem är jag att klaga? Jag är för snål för att invisera i Premium-versonen, just nu. Klockan är halv nio, tror faktiskt inte jag ska sitta uppe så länge till. Sömn sägs vara viktigt innan prov, dessutom är mina ögon trötta.


091130

Mamma har förbjudit mig att plugga mer ikväll, hon blir olycklig över det säger hon. Därför sitter jag här, försöker glömma matteprovet som är imorgon. Jag kände mig helt panikslagen över det igår, men nu känns det lite bättre, men ändå inte bra. Jag kommer därför snart kasta fram boken och blocket igen, i hemlighet.
Annars så svider mina röda ögon från allt klor jag både svalde och blinkade i idag, 40 längder ryggsim är inte min melodi. Tror även att det kommer bidra till att träningsvärken i axlarna stannar lite längre, men vad gör det? Eftersom både Pushen igår och Afron idag var inställda, så får känslan av att jag rört lite på mig gärna stanna, extra mkt med tanke på den tårta jag planerar inta på onsdag då mormor fyller 70. Jisses.
Blev även lite lättad under middagen då bror och mor förklarade att det nu är vecka 49, och inte 50 som jag trott hela dagen. Detta minskar min jul- och pluggångest, mycket som måste göras nu.
Right next to me står det en påse med Lindt's chokladkulor (heaven) som innehåll, men konstigt nog är jag inte sugen för fem öre. Men det hinner nog ändras under kvällen, hoppas jag, för det vore gott. Haha.

Nej, om man kanske skulle ringa en vän och be denne förklara mattens stora frågor. Det låter som en bra idé, synd att den inte kom igår...

Kraftlös.

Jag ger upp. Ingenting har någon mening.

You will never walk alone.

Borde plugga - pluggar inte.

Jag har dock en anledning, naglarna har inte torkat än. Ytligt? -ja.

Sitter och tittar på lite på Bonde söker fru, Roger är en klass för sig. Jag menar, han är ungefär på en nioårings nivå. förhållandemässigt. Fast iofs, who am I to talk? Jag har inte så mycket fart i mitt kärleksliv heller..
However så har denna söndag upplevt alla kreterier för att få klassas som en söndag;
-morgonrock fram till kl 1.
-att plugga är det enda inplanerade.
-mjukisbyxor på benen och håret i en tofs.
Det är mysigt.

091129

Åh vilken härlig kväll jag hade igår. Jag var som sagt hos Maja, tilsammans med Gabbi och Sara. Vi bakade en kladdkaka med chokladbitar i, vispade grädde till och varvade med knäck och chips. När vi var så mätta att vi höll på att spy, tog vi med oss chipsskålen och lade oss i storsängen, med massor av täcken och skrattade åt Paradise Hotel, patetiskt är ordet, men det är underhållning.
Snöade gjorde det igår med, mysigt! Älskar ljudet av knarrande snö under fötterna, är det inte underbart?
Sen nu när det är lite kallare får jag mysa i min fjällräven, det gillas. Middagen i stan var också kanon, planksteken kunde inte ha kommit mer läglig.

Idag är matteplugg det enda som står på schemat, vilket känns rätt skönt. I vanliga fall skulle jag ha farit och tränat Push idag, men nu ser jag att det inte är något pass idag, "synd". Men jag tränade ju igår, så det är okej.. (Träningsverk, axelpress suger. det är skrämmande hur svag jag är i axlarna)

Ha en fin söndag, och första advent! =)

091128

Träningen gick bra, ganska skönt att träna på morgonen faktiskt, även om sängen kändes som ett bättre alternativ när väckaren ringde. Duschad och klar ska jag snart knalla över till Julia och plugga lite matte, det lär behövas med tanke på provet på tisdag, jag fattar noll.
Lite senare ska jag och familjen åka till f&f,och sedan vidare in till stan där vi ska käka middag, min farbor och hans fru ska också med, en släktmiddag helt enkelt. Sen får jag se hur jag gör, vet inte om jag ska åka på hockeyn en stund och därifrån till Maja, eller om jag åker hem efter middagen och sedan till Maja härifrån. Vi får se.

Nej, nu ska jag leta fram en kofta (det har blivit kallt här nu), och sedan springa över till 7:an.

Ha det bra!

To tired.

Det blev en mysig kväll hos min fina vän Robin. Nu är jag trött och glad och ser mer än fram emot att hoppa i säng. Imorgon blir det Brux med Julia vid 9 (vad är det som händer, gym på en lördagsmorgon?!), och sedan får vi se hur dagen utvecklar sig. Har lite saker inplanerade, men det kan jag skriva mer om imorgon.
Peace out.

091127

Hej!

Fredag igen, helt crazy! Veckorna går så sjukt snabbt, innan man vet ordet av är julen över, om det fortästter i den här takten..
Dagen har i sin helthet varit bra, mycket trött men jag tog mig igenom den. Det var nära snarkningarna (från hela klassen tror jag) på naturkunskapen, vi såg en film om rymden. Ja, ni hör ju hur piggt det låter.
Sprang ner en snabbis på stan efter skolan med Rebecka, kollade på diverse saker men åkte hem rätt snabbt för att undvika pengaflöde, hehe. Jag känner att jag verkligen måste hålla i börsen nu, julen väntar runt hörnet och jag känner mig fattigare än på länge (fast det har varit värre).

Vill passa på att gratulera min underbara vän Cajsa (igen), som fyller 16 idag. GRATTIS MIN BÄSTA!!!!!<3

Är lite för trött för att få till ngt vettigt här, så jag önskar er en god kväll så hörs vi!

Humörtoppen.

Min bror har kommit hem. Han har lagat min iPod. Träningen vad kalaskul. Nu ska jag ögna igenom engelskan vilket inte är kalaskul. God natt.

steal stole stolen

Allt är en ursäkt för att slippa plugga engelska just nu. Helt ärligt tror jag inte att det ger så mkt i alla fall..
Fast både jag och jag vet att det kommer sluta med en Erica som inte kan sova ikväll pga ångest.

Dagens spanskalektion.


Night.

Ibland är det obeskrivligt skönt att träna. Att ta ut kroppen till max med svetten som rinner och överhettade fötter. När det suger som härligast i musklerna får jag en kick, både fysiskt och psykiskt. Nu har jag tagit en sval dusch och ätit en hårdbrödmacka med skinka och keso, tummen upp. Ska snart pilla ut linserna och nöta spanskaglosorna en gång till, eventuellt kolla igenom engelskan. Jag kan lugnt säga att jag legat på latsidan när det gäller engelskaplugget till provet på fredag, men på något vis känner jag mig inte orolig alls, jag tar det som det kommer helt enkelt. Hur svårt kan det vara?

Imorgon kommer en efterlängtad sovmorgon (blev ju snuvad på dagens..), och därefter en lektion innan lunch och tre efter. Imorgonkväll drar även fotbollsträningarna igång igen, like!

God natt sweeties.

Känsliga läsare varnas.


I Josefines frånvaro jobbade jag och Maja så gott vi kunde med svenskan, inför redovisningen imorgon. Vi ska alltså hålla tal om svordomar, och vi kan en hel del vill jag lova. Vet dock inte hur själva utförandet kommer sluta, vi har rätt lätt att spåra ur.. Men alla tummar hålls! Det kan bli grymt.


Behövs nog ingen förklaring. Läxorna kommer gå bra i dennas sällskap.

Dagens...

..plus

+långifka med Maja på Lundbergs
+inga "riktiga" lektioner på förmiddagen
+en chokladkaka i bervlådan (tack farfar!=) )
+julia (nå fasen förtjänar damen en plats här)

..minus

-frusna tår på studiebesöket på kraftvärmeverket (vad gav det?)
-total förvirring på kemin
-jag kommer äta chokladkakan
-plugg
- (x1000) Min ipod har INTE återhämtat sig. Det känns som om det finns ännu en sak att addera till önskelistan.

Skrattirriterande.

Ha ha ha.

De senaste timmarnas tankning av film till mobilen, visade sig vara helt bortkastat. "Filtypen stöds ej". Tack, fint.
Rensade även mailen nu, hade som vanligt fått trevliga mail med "Ready in bed - be a sex god" i ämnesraden. Jo tack, de vet vad man behöver såhär en tisdagskväll.

god natt.

Memories.





Lite coolare än alla andra.
DENI, 2008/2009. En ganska spännande tid i mitt liv, jag väckte den basist jag inte är. =)

Be my mirror, my sword and shield.

Har en stor längtan efter mina solglasögon just nu. Vet inte varför, men jag kan knappt se, det är både för ljust och för trött't på samma gång. Tror det var de där sidorna i kemiboken som tog knäcken på mig, jag är på tok för trött mot vad som är rimligt. Snart ska jag tugga lite engelska-verb, prov på freedag. Typ 197 stycken eller något. Lockande, men javisst! Den stora datorn står fortfarande och matar in media i min telefon, just nu är det SATC. Tänke att jag skulle utnyttja den fina displayen den faktiskt har, två år efter den inköptes, typ.
Annars är det lugna puckar på ettan. Mamma sitter nere och lyssnar på hockeyn, 1-0 till Modo efter 3 minuter spelade. Det är bra, det gillar vi. Jag inser precis att klockan är 19.09, vilket betyder drygt 2 timmar innan DH. Jag säger då det, tisdagskvällar kan vara bra, fast inte idag..

Pussar.

Give up, give in.

Jag vet inte varför jag känner som jag gör, jag är i tre delar. En del av mig vill inte alls blanda in någon annan i mitt liv, det leder bara till problem och heartache. Nästa bit av mig vill ha lite av alla, eller ja, ni fattar, göra det som känns bra för stunden liksom, villkorslöst. Den tredje delen av mig vill bara ha dig, få dig och aldrig släppa taget. Den delen kallas hjärtat. Även fast allt känns så mycket bättre nu, kan jag inte hjälpa att tänka det jag tänker, och känna det jag känner.
När huvudet och hjärtat är osams, blir det oftast hjärtat som vinner fast det är huvudet som har rätt. Varför är det så?

Sen när jag ser andra möjligheter runt om mig, ser jag lika snabbt vilka omöjligheter de är, det kommer aldrig att gå. Att drömma är tillåtet, att drömma är lätt. I mina drömmar hjärtat och huvudet bästa vänner, där är de sams och utvägen är vacker. Det enda jag egentligen känner är rädsla, rädsla att det kommer fortsätta såhär.
Jag vill inte leva mitt liv i en dröm.
Jag vill leva i en verklighet. En verkliget som är enkel, trogen och vacker.


For all of the nights I sleep alone.

091124

Eftersom min iPod tydligen har gett upp (you better get back to normal soon), så tar jag tummen ur arslet och fyller på min mobil med lite musik. Enda sedan jag av misstag raderade allt på mitt minneskort, har den varit läskigt tom. Men nu fyller jag på för fulla muggar, mest med ap-gammal musik dock, tänkte ta det som jag har på den stationära, vilket innebär musik från 2005 typ. Men det är ju, skoj.. Äh, I don't complain.

Nära ett utbrott.

Varken datorn eller mobilen vill samarbeta med mig nu. fint.

Gift for a friday.


Tisha/tunika, Hilfiger.

Världens bästa bild på garderobens nyaste vän. Jag tackar och bockar för min kära far, han har rätt bra smak måste jag säga. Välkommen lilla vän.

091123

Hej och hopp!

Hur har er dag varit?
Min har varit bra, tro det eller ej. Att sovmorgon sätter ett extra plus i kanten säger sig självt, sen att den just nu fetaste muren i mitt liv revs gjorde allt lite bättre. Väl framme i skolan var det bara idrottena att avklara innan lunch, och sen sedan tre rätt rappa lektionen, och vips så är jag hemma igen! Sitter nu med dukat bort och väntar på Julia, som ville ha fika medans hon sitter här och pluggar, men klockan är snart middagstid och inte en Julia så långt ögat når. Antar att hon snart ramlar in, jag är redo.
Ska kanske sätta igång att läsa lite kemi, det känns som om det behövs med tanke på att jag fattade noll under dages lektion, fast det kan ju iofs bero på att jag var för upptagen med att snacka med Julia, hon gör mig glad den tjejen.

Ikväll blir det möte med kära fotbollslaget. Here we go MIK Mean Machine!

Simma lugnt min vänner.

Can't eat another bite, whatever.

Det blev ingen träning idag. Det hanns som inte med mellan tårtätandet och soffhänget, men jag är glad ändå. Tittar just nu på Gossip girl och om ett tag blir det film med päronen. Det känns som en bra avslutning på en bra helg.
Ha det toppen mina vänner.

Makes me smile.


Ljudet är sådär och skrikandet förstör, men vad gör det?

Empire state of mind.


091122

God morning sunday!

Insåg precis att jag inte gjort någonting denna helg, och då menar inte något. Jag har inte umgåtts med en människa, helt otroligt (eller nu ljög jag, jag var faktiskt och häslade på hos farmor och farfar igår en sväng, hej hej sociala liv). Sovit har jag gjort, i massor. Fast det känns som om det var rätt behövligt, så jag klagar inte, det var ju mitt val. Idag har jag i alla fall två saker inplaernade. Först ska jag vil tre ( ? ), åka och uppvakta min morfar som fyller år, Grattis!! Senare fram mot kvällen blir det ett träningspass tillsammans med madre, as always. Det blir push, styrka. Jag är laddad, det är fan dags att röra på dököttet.

Efter det hade jag tänkt spendera kvällen i soffan och bara njuta av de sista lediga timmarna på min otroligt lediga helg, innan det är dags att ladda om inför en ny vecka.

Peace.

Med hela världen runt mig.


To make sweet music again.

Det blir bara jag och min gitarr ikväll, jag känner att den inte fått den uppmärksamhet den förtjänar den senaste tiden. Mamma och pappa är borta på middag, och förhoppningsvis är de borta länge, hehe. Nej men ärligt, det är skönt att vara ensam ibland. Fast sällskap hade inte heller varit så tokigt..


Santa, I have been a good girl.

Sitter och funderar över julen. Vad ska jag önska mig i år? Det enda jag vet än så länge är nya täckbyxor, to the slope you know. Jag har även funderat på att köpa en kamera, men när julen närmar sig och jag fyller år i januari (17, jippie!), så kan jag lika gärna önska mig en och hoppas på att tomten, eller mamma och pappa, vill ge mig en=)

Problemet är bara det att jag inte alls vet vilken jag vill ha, så ni kanske kan tipsa om någon bra?
Den ska vara en digital kompaktkamera (alltså inte en systemkamera, vill ha en lite mindre mer behändlig), med ett "utsjkutbart" objektiv.
Tipsa mig!

091121

God mogon!

För en sån god morgon det är, åh! Vaknade (tyvär) vid 10 över 12, har inte sovit så länge på år och dar. Är lite besviken över att jag vaknade dock, jag drömde världens underbaraste dröm! Det bästa av allt var att det var en helt ny dröm (jag brukar drömma om samma saker), och jag kan inte säga annat än, pirr i magen. Jag vet att det bara var e dröm, men den gjorde hela min morgon så mycket bättre. Jag ser ljust på framtiden just nu, haha.

Vad gör ni idag? Själv vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Tänkte ta en dusch nu i alla fall, tänka tillbaka på goda tiden och le.

xoxo.

Ett folk av kärlek, hatar mer än andra.

Det är kärlekstema på Idol. Det är vackert, det är känslofyllt, det är genuint och det är äkta. Precis som kärlek ska vara.
Jag försöker att inte bli alldeles tankspridd och kicka igång de tankar jag allt för väl känner igen, men det är inte lätt.
Det finaste som finns är kärleken mellan två personer. Pojke flicka, mor dotter, far son, morfar barnbarn, flicka flicka, pojke pojke, alla kombinationer låter lika vackra i mina öron. Om ni precis som jag tittar på Idol just nu, och såg Mariettes inslag från sitt hem, där man fick "träffa" hennes flickvän, inser att fördomar om kärlek mellan likkönade är så idiotiskt dumma att det inte är sant. Om inte det där är äkta kärlek, då vet ja fan inte vad det är.

För mig spelar det ingen roll vad man har för kön, hur olika man är, från vilken kultur man kommer ifrån eller vilken nation som står tecknad i ens pass. I slutet är vi alla människor, så lika men ändå så olika. Varför ska man lägga vikt på att peka ut fel på människor? Varför ska man lägga kraft på att leta fel när man istället kan uppmuntra och faktiskt tala om vad man uppskattar hos varandra?
Det gäller inte bara kärlek. Det gäller allt.
Jag är inget helgon, men jag kan se när folk gör fel.

Byt ut ditt hat mot kärlek, det är du som tjänar på det.

Shine like the star you are.

Vet inte riktigt vad som hände, men nu är rummet städat. Ibland får jag sånna infall och tar fram dammsugarn och dammtrasan. Har tänt lite ljus och sitter och myser till albumet First Love. När klockan slår åtta slår jag mig ner på min nybäddade säng (alternartivt soffan i tv-rummet) och tittar på Idol. Det känns lite lagomt denna kväll.


Tänkte försöka låta bli att somna, jag vill ju inte bränna upp hela huset. Men mys-faktorn är hög.

Ha en toppenbra fredagskväll!

sjuttonnollfem.

Godispåsen stirrar på mig. Jag stirrar tillbaka. Jag vill inte ha mer, så ligg där och ruttna (eller vänta tills ikväll..)
Brevid mig ligger skolkatalogen, vidöppen. Jag har gått ignom varenda gymnasieklass i Ö-viks komun, men hittade inte ansiktiet jag sökte. Rackarns.

Svar till kommentar:
Filip och Fredrik har tillbringat dagen i en bokhandel här i stan, signerat böcker. Mer spännande än så var det inte =)

Plötsligt händer det!

Glömde säga att jag mötte Filip och Fredrik på stan när jag gick till bussen, det fick mina smilband att höjas ytterligare. Ringde Julia och sa att hon skulle gå ut på gågatan om hon ville se dem, fick sedan sms" autograf, kort och kram". Man är nog aldrig för cool för att imponeras av kändisar..

091120

Hur trött är jag på en skala? Vet inte om måtten räcker till.
Kom hem efter halv tre någon gång inatt, sjukt! ( För er som inte hänger med så var jag på premiären av New moon, 23.59 ) Hur var filmen då? Jo, den var bra, så bra! Jag hade inte så stora förväntningar eftersom jag blev rätt besviken på den förra, men jag måste säga att denna var bättre. Även om den första är mycket speciell och fin, så var denna snäppet hetare och känslosammare. De hade dock utelämnad lite av bokens bästa delar, men det är väl som det är, böckerna är oftast bättre.  (Kan även tillägga att vårtat "gäng", tog upp en hel rad, det var coolt! )
Det var rena h*lvetet att kliva upp imorse, trött räcker inte till. Jag tog en dusch i alla fall, hoppade i att par jeans och en huvtröja, sket i smintet och bytte linserna mot brillorna. Förmiddagen var en pest, var inte långt borta från sömnen på första mattetimmen. Efter lunch blev det bättre, kände mig inte alls så trött längre. Men nu, nu.
Jag har kännt mig skabbig, snygg, trött, pigg, såsig, glad, ledsen, sur, cool. Typ allt man kan tänka sig, men framförallt kände jag mig som mig själv. Idag var jag Erica. Och det kändes bra.

Ikväll blir det soffan och idol, något gott att äta och sedan sängen, underbara sängen. Vad jag annars ska hitta på i helge vet jag inte, blir nog rätt lugnt.

Peace.

Saker man vill komma ihåg, i efterhand.

Så många minnen finns i den här låten. Gamla och fina minnen. Vi var små, busiga och lyckliga.
Det finns personer som alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta, och du är en av dem.


Om lycka fanns på burk, skulle jag köpa hundra.

Jag är så fruktanskvärt trött. På den senaste tiden har sömnigheten kommit i vågor, helst plötsligt, vart som helst. Sömnens favoritplats är tydligen fysiklektionen eller på bussen, skulle kunna somna på fläcken. Med tanke på att jag ska vara uppe halva natten vore det kanske en bra idé att ta en nap. Men tanken på att vakna vid sex-sjutiden, med rufsigt går, dreggel runt munnen, för att sedan gå och fräscha till sig känns inte så där jättelockande.. Antar att det blir en hård kamp, mellan mig och min trötta kropp. Sätter på lite musik för att piggna till. Det blir Bellas spotify spellista, som komiskt nog är rätt lik min egen. Guess we have good taste =)

091119

God eftermiddag!

Idag är det torsdag, vilket betyder en dag innan helg. Alla tummar upp. Gjorde bort de sista läxförhören idag, samt engelska redovisningen av GG, så det känns bra, inga läxor what so ever.
Dagen ser ut som så att bara ta det lugnt och slappa, fram till nio-tiden då jag åker upp till Valla och är där tills det är dags att promenera till bion och mysa med New moon. Det ska bli grymt  skoj, sällskapet är det bästa =)
Annars har jag inte så mycket att berätta, förutom att jag mår rätt bra. Inget nytt som tynger mig.




Jag idag. Avslappnat och skönt, how I like it!


Kastar med en bild på min snygga vän Maja. Hon är ett lyckopiller hela hon, en vän alla borde ha. Hon är bra. Och ni andra såklart! =)

Kisses!

Trimming.

Jag är utpumpad, träningen tog mina vänner. Gillade den Funktionella träningen, lite av allt i lagom mängd, men tillräckligt för att jag skulle längta hem till en dusch och soffan, då vet man att träningen är jobbig nog. Nu ska jag som önskat ta en dusch, och sedan landa i soffan med glosboken och engelskapapprerna, min eftermiddag blev inte effektiv nog.
Jag har sovmorgon imorgon med, vilket uppskattas till hundra. Nu ber jag till gud om bättre väder, gör inte vardagen gråare än den redan är. Snö, kyla och förmiddagssol. DET är vinter.

Läser runt på lite på facebook, har en hel del vänner från mig tid som "slalomåkare", vilket resulterar i en massa inlägg som låter typ: "Tärna imorgon" "Nu blir det ett benpass och sedan storslalom" osv. Detta får mig att längta tillbaka till tiden med frusna tår, kalla fartdräkter och pjäxor som plågar fötterna. Att kasta sig ut i en slalombana vore minst sagt great just nu. Men jag får väl helt enkelt vänta tills den riktiga vintern kommer så kan jag som "civil" åka ändå =)

God natt mina vänner!

Vem vare som kasta?! Säg vem de va, fucking va!

Det var Jörgen.

Spot on.





Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting

I'm through with doubt
There's nothing left for me to figure out
I've paid a price
And I'll keep paying

I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and
I don't have time to go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
'Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is you think I should

I know you said
Can't you just get over it
It turned my whole world around
And I kind of like it

I made my bed and I sleep like a baby
With no regrets and I don't mind sayin'
It's a sad sad story when a mother will teach her
Daughter that she ought to hate a perfect stranger
And how in the world can the words that I said
Send somebody so over the edge
That they'd write me a letter
Sayin' that I better shut up and sing
Or my life will be over

I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and
I don't have time to go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
'Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is you think I should

I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and
I don't have time to go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
'Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is you think I should

Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting

torsdag 19/11 23.58.

Imorgon är dagen alla väntat på, dagen med stort D. Eller många i alla fall, jag kan nog inte räkna mig själv dit, jag tycker mest det är en kul grej. Är lite less på all uppståndelse, men kul ska det bli!

Ni vet vad jag pratar om, Premiären av New moon!


Bio mitt i natten, trots att skolan är som vanligt dagen efter, dvs 8.10. Men men, det är bara att bita ihop, man lever bara en gång! En sak kan jag lova er, Erica ska köpa godis. Hähähä.

091118

Hej!

Jag vill bara börja med att tacka för de fina kommentarerna jag fått, det värmer enda in i hjärtat!
Något som däremot inte värmer så mycket är vädret, det har regnat idag med, fy! Nu vill jag faktiskt att det ska bli kallt och torrt, så jag kan ta fram feta dunjackan och slipper bli dränkt av regnet. Det påminner mig om att jag måste köpa nya skor, de vita conversen är lite out of season, det är inge kul när de blir skitiga..

Nu ska jag förbereda mig för en muntlig resovinsing av novellen (eng) imorgon. Jag känner mig ganska lug över det hela, jag har koll på boken och min engelska är helt okej. Sen ska jag även nöta in lite spanska-glosor och lite annat smått pyssel. När det är klart blir det middag och sedan iväg till gymmet, core och funktionell träning är det som står på schemat!

Love to you all, I will check in later!

En inlägg med ett leende.

Mitt humör har varit lågt den senaste tiden, och det har sina förklarningar. Men nu väljer jag att glömma dem, bara för en stund.

Nu är det mitten på november, tiden går skrämmande fort. Snart är det december, lucia, julklappshandel, lussebullar & pepparkakor, och såklart, jul! Jag kan inte säga att jag längta, för som vanligt tycker jag det går för fort och jag vill bara stanna här ett tag, men det kommer bli mysigt. Tid med familjen och vänner, ingen skola och allt där till, fraäsig snö ute och ljuv musik med tända ljus. Mysigt!
När julstöket är över och klapparna öppnade, väntar ett nytt år bakom hörnet. 2010. Tvåtusentio. Orden smakar lite underligt i min mun, för vad ska man säga? nolltio, tio? Hur som helst, 2009 får ett slut.
2009 har varit (jag vet att det ännu inte är slut, så jag ska inte ropa hej än) ett år med blandade känslor. En bra sommar, världens bästa vänner, nya upplevelser och någon slags kärlek på något hörn. Det har även varit året jag tänkt som mest, på saker som kanske plågar mig extra. Det har varit året jag lärt känna ännu mer människor, och blivit vän med de mest underbara på jorden.
Jag skulle vilja säga att jag funnit den jag är, men det är nog inte så. Jag är nog mer osäker på vad jag vill och vem som finns i mig, än någonsin. Det kanske är dåligt, kanske bra. Det kanske hjälper mig att starta om och inse att jag är så mycket bättre än jag trodde, eller bara lämnar mig tom. Vilket av det nu blit, återstår att se.

Mina förhoppningar för 2010 är inte stora, det vågar jag inte säga. Det jag vill uppnå är att bli starkare, i mig själv. Jag vill inte bära runt på en känsla av ensamhet, att jag behöver någon annan för att vara lycklig. Att jag gör det just nu beror på att jag blivit blåst, för många gånger. Det ska inte hända igen.
Om året 2010 är året jag finner kärlek, så får det vara så. Nu är det kärlekens tur att komma till mig, jag tänker inte vara den som jagar. Om det finns någon där ute som uppskattar mig för den jag är, så kommer den att komma. Den måste. Om ödet existerar vet jag inte, men jag väljer att tro det. För varför skulle jag bli den som blit ensam lämnad kvar? Nej, det funkar inte så.
Om det är en kille, en soulmate, som kommer göra mig hel, kommer han att dyka upp. Det förtjänar jag. Det förtjänar han.
2010 ska handla om mig, om det nya starka, självständiga Erica (och mina underbara vänner, ni är dem som får mig att stå). Men det är klart, om det är någon som vill dela året med mig, så ska inte jag vara den som står ivägen.


2010 är en fortsättning på livet. Bara ett år av alla de år jag kommer leva. Men jag kommer låta det bli bra, så bra det kan bli. Jag är en realist, men även en sådan får drömma.

Det finns hopp. <3

En stund av fåfänghet.

Kände att det var dags för nagelvård igen. De lila tipparna var rätt slitna, men jag trivdes i dem så jag fortsatte i samma anda, fast i ett ljust rött lack (se bild längst ner), lite lättare liksom. Nu kommer som vanligen utmaningen att sitta stilla, vilket jag aldrig klarar. Men det är inte så kul att sabba det på en gång, när man äntligen fått till det okej.
Så, stilla Erica! 




Ett axplock av de senaste färgerna. Visst är de vita absolut snyggast, men det är kul att variera =) Sen är även mitt franska sett gammalt, så det är så svårt att måla med. Jag gör därför det bästa av situationen och tar vad jag kan finna.
Vilken är din favorit? =)

So hear me, take these words, and try to understand.



Nu har jag gjort klart kemin, och läst ut engelskanovellen. Nu ska jag bara skriva klart i loggboken, så kan jag slappa resten av kvällen. Känner ett stort behov av musik just nu, men försöker glömma Spotify för ett tag, det får bli en morot. Jag kan även meddela att jag har världens snyggaste brallor på mig. De är ljusgröma med rosa/röd/gula/vita blommor på, visst låter et checkt? Det är egentligen pjamasbyxor, men jag har de hellre som slapparbyxkor då jag sover lättlädd om natten, hehe.

Jag hatar när det ringer. Finns det något jobbigare än när man sitter som skönast i soffan, skrivandet går som bäst och man måste lämna den insuttna gropen för att springa till en tjutade telefon, tror inte det va. Inte just nu.
I övrigt så ser jag att mitt batteri håller på att ta slut, så nu är det dags att rappa på så jag sedan kan få mig någon mat. En morot, bokstavligen.


Yellowcard.


091117

Hej!

Hur har ni det idag?
Det är supertråkigt väder i övik idag, lika så igår och i söndags. Det regnar och regnar, jag kan lova att min frilla och mitt smink inte var en trevlig syn efter promenaden till och från bussen. Har ätit lite frukt och choklad (förlåt mig fader ty jag har syndat) och sitter och kollar på OTH, ska snart ta tag i kemin och där efter engelskan. Det känns lite gruvsamt, men you have got to do what you have got to do.


Slänger upp en några veckor gammal bild, men boy är ni snygga! Kärlek till er.  =)

091116

En pissig dag med bra inslag. Nu ska jag ta en dusch, rensa huvudet och sedan fylla det med naturkunskap och läsa GG. Kan bli bra, eller bättrre. Hade förbannat ont i magen under träningen med, så det försörde allt.
Har ätit frukt med turkisk yoghurt. Jag skriver avhuggna meningar. Men så är det ibland, kort och obegripligt. Tro mig, jag vet.

Peace.

Snart ska jag hitta den jag är.


Imorgon är det måndag, en ny vecka. Nu kanske man ska tänka "ny dag, nya möjlighter" eller något liknande, men det tänker jag inte göra. Jag tänker inte låtsas som om jag ska börja om, vara entusiastisk och förvänta mig stora förändrningar och ny lycka. Jag har gjort det så många gånger förr, tänkt att jag ska ta vara på livet och våga ta plats.
Sen blir det en ny dag. Jag får inte ny lycka, jag tar inte mer plats och saker går fortfarande inte min väg. Jag blir besviken. Jag vill helt enkelt finna mig i min situation, vara glad över det jag har och sluta vara så jävla naiv. Saker kommer inte bara bli bättre för att det blir en ny vecka, en ny dag eller en ny tillvaro. Det är som det är, vilket jag är delvis responeble för.

Imorgon är en ny dag. Och vet ni vad, den kommer inte alls vara annourlunda mot idag. Allt kommer fortsätta. Sorry. '


Nu kanske ni suckar över mina väldigt positiva texter. Men so what? Jag skriver vad jag känner, jag måste få ut mig det. Jag har aldrig bett är läsa min blogg..

Been there, done that.

Vilken dag. Jag har gjort rätt mycket bra alltså. Faktiskt.
Svenskan är klar, men jag har ännu inte skickat den för jag tänker att jag ska göra den ännu bättre, vilket antagligen inte kommer hända. Jag har gjort kemin, det var bara två frågor och jag tog hjälp av facit men ändå. Jag har överfört väldigt mycket pengar från mitt allkonto till mitt sparkonto. Nu kan jag inte komma åt de perngarna själv och har bara lite kvar på det konto jag sprätter pengar från. Ap-bra. Jag har kommit ur morgonrocken, big deal ska ni veta.

Det som återstår är då träning och lite engelska. Kanske naturkunskap med, om jag inte tar det imorgon.
Det är nice.

Peace.

091115

God morgon!

Jag sitter just nu i sängen, i morgonrock. Känner ingen speciell stres för att göra något annat, känns bara jobbigt att klä på sig. Håller på att finslipa på mitt svenskaarbete, ska lägga in lite bilder, kolla upp lite ord och strukturera upp texten lite. Sen kan jag spara och skicka iväg till min lärare, great! När det är klart är det bara till att plocka fram kemin och göra de uppgifterna, läsa igenom naturkunskapen och kanske lite engelska. Det låter mycket, men på något sätt känns det inte alls så tungt. Bra det.

Vid 5-tiden är det dags att packa träningsväskan och bege sig till Brux, som alla andra söndagar, det är Push som gäller. Alltså ett grupp-pass med stång och vikter till musik, en mycket bra träningsform. Mer än så har jag väl inte inplanerat denna söndag. Lite slapp och soffliggande blir det med all säkerthet. Så ska det vara.
Hoppas ni får en bra söndag, simma lugnt.

Boom boom boom.

Gick hem från Cajsa, i regnet. Mörkret skrämmer livet ur mig, sprang en bit, fast musiken hjälpte och lugnade mig. Jag saknar sommaren och ljusa nätter, mina vänner och vardagen utan problem. Är trött, inte bara på allt som händer, utan jag är sömnig. Därför känns vänner i dvd:n och sängen som en bra idé.

Jag sa att jag skulle berätta om gårdagskvällen, men jag orkar inte nu. Jag säger istället:


God natt och tack för att ni finns <3

Håll till godo folket!



091114

Jobbar med svenskan, nu jävlar ska den bli klar! Tittar in senare och berättar lite mer om dagen, samt gårdagskvällen som var.. intressant. =)

Getting ready.


Mörka tippar kändes rätt ikväll. Ni kan ju ignorera spillet, det är inte lätt att måla med vänster hand =)

091113

Och så var det fredag igen..
Jag tycker att det är lite läskigt att veckorna går så fort, jag hinner ju inte med! Har inte heller "fredagslust", vet inte varför, men det känns inte så kul med helg helst plötsligt. Förhoppningsvis så hinner jag få lite bättre feeling inför kvällen. Hur som helst har dagen varit okej, inget speciellt. Sprang på stan en sväng efter skolan medans jag väntade på bussen, hittade mycket fint med köpte inget. Känns bra.






Man kan ju försöka. Jag vet inte vad det är, men mitt face och mobilkamera är ingen bra kombination, det funkar liksom inte. Aja, Trevlig fredag vänner!

A big nono.

Usch och fy. Nu kommer känslan tillbaka. Eller snare känslorna. Jag tänker på det jag gjort, det jag inte gjorde och det jag gjort. Jag tror på fullaste allvar att jag låg bakom att det blev som det blev. Jag kunde ha gjort så att saker inte förändrades, jag kunde ha stoppat allt. Jag trivdes, så mycket. Jag var så glad, allt var underbart.

Men jag kan inte fortsätta såhär heller. Tänka tillbaka på saker jag ändå inte kan göra något åt. Det som har hänt har hänt, det är därför det finns något som kallas dåtid. Jag måste inse att du är min dåtid, helt enkelt.
Du vet inte ens vad jag känner. Vad jag tänker. Men återigen, vad spelar det för roll? Du är inte mitt bästa, men du är min längtan. Och det måste räknas som något, eller?


Jag vet att ni tycker det är tråkigt när jag skriver såhär. Men jag kan inte berätta vad som hände, det går inte. Ni får helt enkelt acceptera att jag delar med mig av mina tankar, utan att få veta vad som orsakat dem.
Livet är hårt ibland.

Dinner and stuff.




Bilderna ovan beskriver min dag rätt bra. Skola fram till två, då vi skippade svenskan för att istället åka hem och jobba med den (vår sv.lärare äger), gick till Julia ett tag och återvände sedan hem för att väcka liv i min husliga sida och laga middag. Det blev ganska lyckad faktiskt, currykyckling med broccoli och bulgur. Gott gott. Mamma tycker jag borde laga mat flera gånger i veckan, men en räcker gott och väl för mig.
Ikväll har jag tänkt att bara ta det lugnt, kanske kolla lite på Mammas pojkar, ett tragsikt fast roligt program. Jag firar min läxfria kväll helt enkelt.

Kisses!

091112

Lagar middag. Hörs om 30.

Some kind of thoughts.

Hej mina vänner!
Vad gör ni en kväll som denna? Själv sitter jag på sängen fortfarande iklädd träningskläder, det är fresch! Ska ta en dusch, snart. Lyssnar på lite skön musik och halvtittar på Grey´s.
Nu fick jag världens lust att skriva en jättelång inlägg, men ska försöka tygla mig. När jag gör det brukar det börja bra, inriktat på ett ämne, men sedan övergå till något annat och vipps skriver jag om något helt orelevant.

Hur som helst så funderade jag lite när jag åkte hem från skolan idag (big chock!). Jag hade på mig min stora "slit-och-släng" jacka, baggy jenas samt mössa, alltså mycket avslappnat och lite "hiphopper", som vi brukar säga.
Det jag tänkte på var, vad är stil? Är det att följa modet? Är det att ha en speciell kläd-nisch, eller att på sig det andra tycker är snyggt? Njae.. jag vet inte jag. Min "stil" är rätt varierad, som ni väl kan förstå om ni såg gårdagens kläder och uppfattade min beskrivning av dagens. Jag kan vara en tight-kläningstjej med klackar och övonskugga, samtidigt som jag lika gärna är slappakläder-tjejen med det feta håret undanstoppat i en mössa, som dag och natt alltså.
Jag vet inte vad stil är, men tar på mig det som jag gillar för dagen. Imorgon blir det nog något mer som liknar gårdagens klädsel, lite mer girly och sött, eller läckert kanske.
Sen kan jag också fundera över hur viktigt utseendet faktiskt är i min ålder. Är killar lika utseendefixerade som vi tror, eller tänder de på insidan? Det är dumt att göra sig till för någon annan, det är dumt att klä upp sig för någon annan, och lika förbannat så gör vi (me too) det gång på gång. För jag tror nig att du kan erkänna att du många gånger låtit tankarna glida till någon snygg kille när du provat den nya klänningen, de nya skorna eller de dupertighta jeansen, i hopp om att det kommer öppna hans ögon för dig.
Ja, det är dumt. Men rätt bra samtlidigt. Vi bryr oss om andra, hur det känner och tänker, även om det gör att vi gör oss till och överdriver din utsida.

Summan av kardemumman; klä dig som du vill. Det är coolt att inte veta vad stil är, det låter dig expimentera och vara kreativ.




Ja, vad detta blev för inlägg vet jag inte. Antar att det handlar om kläder. Eller?

Rubrik.

Mätt och glad har jag landat framför datorn en sväng, ska snart svida om till träningskläder och åka till Brux med moder. De har gjort om schemat denna vecka, så det blir bara ett halvtimmes pass idag, istället för en och en halvtimmes. Men men, bättre än inget =)
Har under middagen försökt banka in lite spanska glosor, gick sådär. Jag kan i alla fall berätta att "ägget" heter, el huevo, det är bra att kunna, fasst i och för sig kunde jag redan det. Konstigt att det var det som fastnade först..

Skolkatalogen kom idag. Gissa vad jag har gjort i eftermiddag? Ett bra sett att fördriva tid kan jag lova.

Hörs senare, pusspuss.


Min telefon ger bästa kvallen. Här är min klass i alla fall. Can you see me? =)

091111

Hej och hå!
Jag befinner mig i en av skolans datasalar, det är varmt och luktar svett, inte de ultimata arbetsförhållanderna...
Hur som helst borde jag skriva på mitt svenskaarbete nu, men facebook och bloggen hindrar, eller är de bara ursäkter för att inte jobba. Hehe.
Dagen ser ut som sådan att jag snart ska avsluta skoldagen med kemi, och sedan hoppa på bussen hem. Sen blir det lite plugg (kom ihåg spanska och .. är det ngt mer?), mat och träning ikväll, tror jag i alla fall. Blev himla sugen på att fara och titta på hockey med, men jag vet inte om jag hinner.
Jag får helt enkelt göra som så många andra dar och ta dagen som den kommer.

Peace.


När inte orden räcker till.

Jag vet inte vad det är som är så speciellt med vissa låtar, men det finns dom som verkigen berör. Jag blir helt tom och lugn, som om tiden stod stilla och det inte fanns någon morgondag. Kanske borde det kännas creepy, men det är raka motsatsen. Ibland är musik min räddning, den bästa terapi man kan få. När inte ord räcker till och man inte hittar de rätta, är toner och melodier det bästa i hela världen. Musik utan sång är helande, medans musik med sång är motiverande och kan lägga orden i mun på dig. Enligt mig.
Jag vet att det är mkt Twilight-tjat överallt just nu (är själv lite less), men måste ändå hylla "river flows in you" återigen, som ändå kopplas till denna saga (även om den inte ens fick vara med i filmen...). Det är min no. 1 låt att spela om jag verkligen inte orkar mer, inte kan tänka eller bara behöver lugna ner mig.

Jag önskar att jag kunde spela piano. Jag önskar att jag hade ett piano. Jag skulle lära mig att spela. Eller jag skulle försöka. Det är så vackert. Så vackert...


Tips: Albumet, First Love (Yiruma Piano Collection) av Yiruma. Det hjälper, jag lovar.

Dagens look.



Här är det ena kapet, 799:- 199:-! Not to shabby =) Den är inte så varm dock, men den duger än så länge.


Dagens Erica i helhet.

091110

Jag lever, fysiskt sett i alla fall, min insida har sovit hela dagen, jag skojar inte..
Är så fruktanskvärt trött att det är hemskt, höll nästan inte på att överleva övningskörningen efter skolan. Nu är jag i alla fall hemma och gör ett ryck här på datan, innan jag ska råplugga på naturkunskapen som jag ska kunna tills imorgon, då ska jag argumentera för biobränsle. Just nu känns det; lycka till Erica.. Men förhoppninsvis blir det bättre snart =)
Ska sedan se på DH och sedan begrava mig i sängen och sova, länge länge! Eller i alla fall tills klockan halv nio imorgon, jag älskar sovmorgnar. Tittar in om ett tag, och vem vet, kanske jag har en bild eller två att bjuda på? ;)

Kisses.

091109

Hej och hallå!

Hur har er dag varit? Min har väl inte varit någon höjdare, luckilywise. Det började med att jag overslept (eller det sa jag såklart inte till mamma, jag sa som vanligt "ja, jag har koll". vill undvika, "men nu måste du stiga upp Erica!", till varje pris). Hann i alla fall med lite stress i tid, men kom på lagomt vid skolan att jag glömt nycklarna hemma. Great! Klippaupplåset.se. Som tur var hade jag det mesta böckerna och blocken med mig i väskan, var bara spanskan som blev lidande, men det löste sig även det. Hade idrott innan lunch, fick frågan av Bella om jag skulle med på Subway. Magen skrek Jaaaaaa!, medans huvudet fann problemet. Jag hade såklart min börs (plånbok) i Julias skåp, och hon var i Högland på fotbollsgymspass, så den skulle jag inte komma åt. Bella den ängeln betalade för mig (I will pay back :), så även det löste sig. Det är bra att saker och ting löser sig.

Vi har svenska nu egentligen, men eftersom vår (underbara, hehe) svenskalärare förlängde vår arbetstid med Antik-arbetet i en vecka, kunde man lika gärna åka hem och slipa på det, så nu sitter jag här! Och ja, jag SKA börja. Snart.

I övrigt blir det ett traningspass ikväll, annars inte mkt.

(Glömde nämna att jag inte hade ngn ström i mobilen, så jag kunde varken använda den eller knäppa kort på en av de två jackorna jag inhandlade igår, som jag hade på mig idag. Det fick bli den stora och mysiga idag, imorgon blir det den lite mer civiliserade..)

Tjing!

And she got her prins..

Julia
-men eckan, du ska sova nu
Erica

-I am

Julia

-i seee

kan man åka imorrn eller?

Erica

-asså jag vet inte...

mamma är allergisk

Julia

-jahaaa, men jag har inge sånt där mjäll i pälsen

Erica

-nähä?

okej, men då går det nog bra

vi får väl ha rutan öppen i värsta fall


Avslutar denna kväll med en konversation med Julia på fejjan.  Normal är inget ord.

God natt.


091108

Hej!

Tänkte titta in här innan jag åker till farmor och farfar på middag tillsammans med mamma och pappa. Antar att det är för att det är fars dag. Egentligen känner jag mig lite stessad eftersom jag inte har pluggat en bråkdel av vad jag borde ha gjort den här helgen. Gårdagen blev ju som sagt inte riktigt som det var tänkt, och idag har jag bara hunnit med en snabb sväng på stan med mamma. Inhandlade två jackor till pangpris, 199:-/st. Den ena hade ett ordinare pris på 1199:-, och den andra 799:-. Jag fick båda för 398:-. Sug på den ni!

Nej, ska nog kolla över kemin innan vi far. Kisses!

Midnight greetings.

Slö tittar på Sex and the city, the movie. Det är en feel-good feel-bad film, trevlig som en Baragåochrullaidvdnfilm.
Planerar att krypa ner under täcket och vakna upp som en ny människa, en frisk sådan i alla fall. Morgondagens schema blir rätt mycket körigare än dagens (jag har inte lämnat huset, knappt övervåninen ens) med farsdag (måste kirra en present), läxor och träning. Ska försöka att inte sova allt för länge, men jag tänker samtidigt inte ställa ngt alarm, sova känns underbart.
Känner att de senaste inläggen har varit rätt tråkiga, innehållslösa och plain, men så får det vara just nu.

God natt.

Hålet som aldrig fylls.

Ibland känner jag mig så ensam att det nästan gör ont. För det mesta är jag så otroligt glad för alla mina underbara vänner, att alla är friska och krya och att min familj finns för mig.
Men det är de stunder då tankarna snurrar så fort i mitt huvud så jag nästan mår illa, som blir allt vanliga. Jag hör en låt son gör mig så varm, men samtidigt så förbannad. Den väcker en massa fina minnen men ger mig bilder av stunden då allt förändrades. Jag sparar känslor inom mig, som ibland helt oväntat kan ta över och få mig att träffa botten. Mitt tidigare strålande humör kan på en sekund förvandlas till en känsla av sorg och meningslöshet. Jag ser på alla människor runt omkring mig. De skrattar, kramas och lever livet. Jag undrar då vad jag håller på med. Vad lever jag för? Varför kan jag inte träffa den personen som kan fylla de tomrum som år av besvikelse skapat?
Jag är så less på att fundera. Jag vill inte undra vad som kan ha varit. Jag blir förbannad på att du inte vågade ta steget. Jag blir ännu mer förbannad över de saker jag aldrig gjorde. Men hur skulle jag kunna veta, att den resa vi precis börjat, skulle ta slut snabbare än jag hunnit blinka?

Om nätterna lever jag ut mina drömmar. Jag är lycklig och livet är som det borde vara, underbart. Jag fylls av kärlek och allt är så bra. När jag sedan vaknar om morgnarna och inser att det återigen var en dröm, fylls jag av besvikelse och återgår till mitt slätdragna liv. Jag vill inte ha det såhär. Jag vill att alla omkring mig ska vara lyckliga, att saker ska gå deras väg, lika mycket som jag vill att vinden ska blåsa mitt håll.
Jag finner bara ett ord just nu, men jag vet att jag kommer känna helt annorlunda imorgon. Hoppas jag.
Ordet är; hopplöshet.

You don't know.

Det är stört vilken underlig känsla jag har i kroppen. Ont fast ändå inte, fryser fast ändå inte, trött fast ändå pigg, ja ni fattar. Har i alla fall sovit ett par timmar, däckade i sängen, och nu ätit middag tillsammans med mamma, pappa och morfar som är här på besök. Mormor är i sthlm så m o p bjöd hit honom, det är trevligt det.
Läser tablån på tv.nu,och inser vilken sucky hemmakväll jag kommer ha, inte ett bra tvprogram så långt ögat når. Jag som är en lagslav har ju slutat att ladda ner, så någon bra film har jag inte heller. Kanske ska göra inbrott hos Julia och låna en? Maybe, vi får se. Antagligen så kommer jag ändå hamna i soffan framför ngn suspekt film, lite choklad och klia mina trötta ögon.

091107

Jaha, då var det lördag. Sitter i soffan iklädd morgonrock och tycker synd om mig själv. Sprutan gav mig tydligen rätt fina biverkningar, muskelvärk, huvudvärk och allmänn sjukdomskänsla. Sen kan jag inte lyfta armen heller. Det känns även som om jag har feber, men det tror jag faktiskt inte..

Gårdagskvällen var jättebra, från en grej till en annan. Jag åkte tillsammans med Maja, Bella och Gabbi hem till Savannah, där vi stannade hela kvällen (förutom då vi åkte till Kvantum och köpte glass, BJ ofc). Vi snackade mest hela kvällen, om både roliga och mindra roliga saker. När klockan närmade sig 12 nästan ramlade det in två, liiiite drukna, pojkar. De var inte in their best shape om man säger så, haha.
Myskvällen med brudarna behövdes verkligen, att hitta på ngt "fredagskul" hade kännts totalt bortkastat. Sen var det supertråkigt väder ute med, kallt, mörk och regn.

Nej, nu ska jag ta en dusch och glöma att jag mår som jag mår. -
Ha en bra dag!

Afternoon-music.

Sitter och myser under en filt. Lyssnar på lite blandat, vilket matchar mina känslor just nu.

klicka här för att komma till spellistan

091106

Min arm är inte normal. Har en obehaglig smärta I armen, och svider gör det med. Jag har tagit sprutan nu mot SI, som ni kanske kan förstå. Nu är det bara och vänta och se om jag får ngn huvudverk, feber, domningar eller andra trevliga bieffekter..
Och de som säger "det gör inte ont", ljuger. Det gör ont. Inte för att skrämmas, men det är fult att ljuga =)

091105

God kväll!!

Är mer eller mindre död, vet inte varför jag är så trött. Låg i soffan och kollade på tv, men kände att jag behövde göra något annat innan jag däckade totalt, så jag hamnade här.
Vaknade upp och blev smått förvånad när jag kollade ut och såg snö på marken, och nu snöar det ännu mer, nästan kräksnöar (om det inte har slutat nu, det är för mörkt för att se). Jag hoppas att det blir flera minusgrader imorgon så jag kan ta fram min fjällis, alternativt väldigt varmt så jag kan fortsätta ha min tunna sommarjacka.
Imorgon är, frånsett dagen då jag kanske får mysa i dun, även dagen då jag ska vaccinera min, JAG VILL INTE! Usch och fy, det blir inte roligt. Jag behöver en vän att hålla i handen. usch..


Sitter inloggad på Gratisbio.se, en sida där du samlar poäng och sedan kan växla in dem mot prylar och presentkort. Nu tänkte jag att även ni skulle bli medlemmar, jag lovar att det är helt gratis och enkelt som bara den.
För att bli medlem, klicka på följade länk:

klicka här

Lycka till och ha en kalaskväll!

Black eyed peas.


Study time.

Pluggandet går sådär.. Gav upp kemin när jag inte förstod, och gick över till spanskan. Har i alla fall skrivit klart (eller nästan i alla fall) texten, så det känns bra. Ska sätta igång och läsa lite av boken i samma ämne, "La profesora", ja, ni hör ju hur bra den är.. När det är gjort kan jag ägna mig åt lite roligare saker, typ Grey's. Annars har jag inte mycket mer att säga, så jag önskar er en bra kväll!

091104

Nu är jag nöjd. Tog tag i saken direkt när jag kom hem och tog en springtur, förvånansvärt skönt! Det var även rätt mysigt att springa i mörkret, hehe. Lyssnade på "svensk rap", RMK för att vara exakt. Jag har mina dagar när det gäller musik, ibland vill jag bara lyssna på mysiga balader, ibland på rock och ibland rap. Fast för det mesta blir det en härlig blandning mellan allt möjligt.
Har tagit en dusch och ska nu bita tag i lite läxa, få det undan stökat så jag kan softa fram mot kvällen. Har sovmorgon även imorgon vilket gör det hela lite bättre, eftersom jag inte behöver ha lika brottom i säng.

Idag (under naturkunskapslektionen), bokades det biljetter till New moon för fulla muggar i klassrummet. Efter ett tag kraschade dock hela bokningssidan ihop, men jag fick en i alla fall :) Vi är ett gäng brudar som ska gå, och de fixade en åt mig, kanoners!

Nej, plugg var det..

Off to school!


You'r not sorry.


-Det är skrämmande när en låt tar över din mun och släpper ut dina tankar.

Shorter and more like autumn.






En lång historia..

Pluggandet drog ut på tiden, därför blev det ingen springning ikväll. Visst hade jag kanske kunnat gå ut nu, men hallå, det är becksvart. Har nyss klippt ner mina naglar avsevärt, ska snart tvätta bort lacket och ge dem nytt. Det blir kortare naglar med "plommonlack", dagens viktigaste information..
Sen blir det Desperate och sängen, och ja! Sovmorgon imorgon, hur skönt?!!

Måste berätta dagens sjukaste grej. När jag kom hem möttes jag av en mindre trevlig varelse. Den fetaste spindel jag sett satt på väggen mot trappen, jag fick hjärtat upp i halsen men lyckades smita förbi och gömde mig här på övervåningen resten av eftermiddagen. När mamma kom hem och jag skulle gå ner tittade jag om den satt kvar, men nej, inga spår. Jag funderade och tittade ut möjliga flyktvägar, kom fram till att den lilla (stora) rackaren nog gömt sig mellan trappen och väggen, dvs i en ca 0.5 cm springa. Jag lägger huvudet mot väggen och kikar ner, mycket riktigt så kan jag se något svart och klump-liknande där på väggen. Lämnar min åskådarplats och sätter mig och käkar middag med mamma, spagetti och köttfärssås om någon undrade.
Efter maten antog jag kylan och sprang ut i förådet för att titta om min lite höstigare jacka fanns där. Sökandet gav inga resultat så jag låste dörren och ryckte upp dörren in till huset. På kanten sitter en annan spindel, dock mycket annorlunda mot den förra. Denna har en lite mindre kropp, men kolosalt långa ben. Jag tycker inte att den är ett dugg bättre så jag smäller igen dörren när den precis är påväg att klättra in, busted!
I och med detta möte kom jag och tänka på den första spindeln, och berättar (något överdrivet), om hur stor den är för mamma. Tar henne även till platsen där jag senast såg den, och ber henne lägga huvudet som jag och titta. Hon skriker till; Erica, det är ju 25 stycken här bakom!!!!!
-VAAA? *tittar igen*
-AAAAAAAAAAAAA, fyf*an vad äckligt!

Jag ser alltså flera klumplikande saker på väggen, och hoppar runt och river med naglarna mot kroppen som kliar som bara den av obehag. Både jag och mamma får smått panik, går runt och svär åt de otrevliga gästerna bakom trappan.
Tillslut tar vi tag i saken och mamma hämtar dammsugaren och jag en tidning. Jag släpper den i springan och mamma är beredd på att suga upp dem fort som bara dem. Tidningen faller till golvet, men inte en spindel syns till.
-Men du måste ju sikta! Säger mamma till mig.
Ett nytt försök görs, samma resultat.
-Äh, du är ju värdelös. Tack mamma, precis vad ett barn vill höra..
Hon tar över tidningen som byts mot en linjal, och jag tar dammsugaren samtidigt som jag är beredd på att springa för livet. Hon drar lenjalen mot "klumparna" och jag är spänd av förväntan.
-Mäh, dom sitter ju fast! Det föll alltså inte ner några spindlar nu heller.
Pet pet, inga spindlar..


Det var borrhål som hantverkarna som satte in trappen lämnat efter sig, som invarderat vårt hem..

Ja, det är också ett sätt att spendera en kväll, eller en del av den i alla fall. Jag lovar, tårarna var inte långt borta. JAG HATAR SPINDLAR, OCH ALLT ANNAT SOM KRYPER OKONTROLLERBART!

Var är förståndet?

Först blev jag chockad och lockad, vad är det här för brudar?
Sen blev jag skadeglad och beroende, var tvungen att se vad de skrev för patetiska inlägg.
Nu är jag äcklad och helt matt, jag orkar inte med dem längre.

Vilka snackar jag om? De sk. "Fjortisbloggarna". Jag behöver nog inte nämna namn, det är de blona, rosaläppade och push-up missbrukande brudarna jag snackar om..

Vad finns det för nöje i att sitta och skriva om sina "nya svindyra skor", som jag har råd med för att ni läser min blogg och jag provocerar för mer läsare. You know you love me och allt i den stilen. Var finns tanken när man som femtonåring öppet lägger ut halvnakna bilder och skriver att man ska supa skallen av sig senare under kvällen? Och dessutom ragga upp någon snygg kille, som man sedan kallar sin pojkvän för att folk ska bli intreserade och nyfikna. Eller som ni väljer att kalla det, avundsjuka?
Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker inte att en blogg ska användas till smutskastning av andra människor där man lägger ut bilder på dem och kommenterar finnar, tjocka lår eller missmatchat löshår? Att man sedan hänger ut deras familj och vänner bara pga av något "bloggbråk" över ingenting (för att locka läsare antagligen), känns otroligt onödigt och visar att man helt har tappat verklighetsbilden. Det handlar inte om klackarna man har, hur blond man är eller storleken på brösten, det handlar om insidan. Vad vill man vara för person och vad vill man göra med sitt liv?

Jag tror inte att orealistiskt mycket alkohol för sin ålder, killar som är  mångamångamånga år äldre och  att skita i skolan totalt för att istället hänga i stan med sina polare och köpa nya saker på rullande band, är en bra uppväxt.
Ha kul, klä upp er och gå ut på helgerna, visst! Men ta ansvar för det verkliga livet, det är det som kommer bilda er framtid.
Ni skirer att ni aldrig i livet skulle kunna hamna i kassa på Donken, men vad f*n tror ni väntar när ni beter er på det här sättet? Fast det kanske finns en bra utbildning att köpa? Vad vet jag.. Ni kanske kan provocera er till en lysande karriär och få gå på VIP-fester hela livet. Om det är målet so, please, go ahead.

Jag mår seriöst dåligt av att se er kasta bort ert liv.
Men, det är ert val, inte mitt.

091103

Hej!

Vi slutade tidigt idag, redan halv två, skönt! Gick ner på stan en sväng med Maja, kollade runt lite och satt sedan och snackade ett tag innan jag tog bussen hem. Nu är jag hemma och ska snart sätta fart med lite plugg, kan nog inte dra ut på det längre..
Det har blivit läskigt mörkt ute nu, och det skymmer tidigt med. Man blir lite dyster av att sitta i skolan och titta ut, och se att det redan är mörkt, men men, that's life on this side of the planet.

Vid 6- tiden har jag förhoppningsvis röjt undan plugget och kan gå ut på en springtur, nu kör vi stenhårt. Nejmen, jag försöker göra träningen till en vana igen, känns faktiskt bra att kuta av sig lite. Har så mycket att tänka på, och då passar det utmärkt att plugga in lite bra musik och låta kroppen svettas. Nämner återigen mörkret då det känns lite läskigt och kallt. -
How ever, livet rullar på. Har väl haft bättre dagar, men jag lever.

Hur mår ni? =)

Pust!

God afton.

Träningen gick bra, det var kul måste jag säga! Afron var som väntat lite pinsam till en början, jag menar, man ser inte klok ut. Som tur var fanns inga speglar i salen, vilket gjorde att jag kunde slappna av och släppa ut min afrikanska rytmer, hm... Jag har på senare tid kommit på att jag älskar att dansa, särskillt när det är jobbigt samtidigt. Att få släppa loss riktigt ordentligt till musik och shejka allt som kan skakas, är så underbart! Sen om det är till Brittans dansvänliga superhits eller afrikanska bongo-ljud, spelar mindre roll. Det är härligt helt enkelt, släpp loss ba!
Coren (mage- ryggträning) efteråt var lite kort (30 min), men ändå rätt lagom efter allt swischande med armar och ben. En bra kombo!

Har nu tryck i mig lite mat och ska snart hoppa i duschen, och sedan vidare mot sängen. Jag är oväntat trött efter en vecka av ledighet, men jag antar att det är priset man får betala om man går i skolan. Luckey me!

Trevlig kväll allihopa!

091102

Hej!

Sitter och mentalt förbereder mig för lite träning, samtidigt som jag försöker planera mitt liv som just nu innehåller femtielva saker som ska göras, typ. Det kändes som om de öste på oss saker att göra i skolan nu första dagen efter lovet,och jag menar, hallå, vad är det för stil?
På tal om träning så har jag träningsverk sen igår, typ i hela kroppen. Lite mer träning på det känns ju lite sådär, men det är otroligt skönt att dra igång på riktigt nu.

Nej, nu ska jag byta om, haffa en banan och en vattenfalska och sedan bege mig till Brux. Kisses!

Pump it!

Åå så skönt det var att träna! Jag skojjar inte, underbart. Höll på att avlida under benböjen och insåg hur dåligt jag har tagit hand om mina forna slalomben, hade jag tänkt lite längre hade jag i alla fall varit starkare än vanligt i låren, hehe. Hur som helst blir det ett nytt gymbesök imorgon, två pass till och med. Hoppas jag skonas från den värsta träningsverken så jag överlever dagen.
När vi kom hem hade pappa gjort i ordning en riktigt god middag, förrätt, varmrätt och efterrätt, inte helt fel! Att toppa det grillade köttet med bearnaise och persiljesmör gjorde susen efter träningen. Nu har jag precis duschat och väntar på "Ensam mamma söker". På tal om det, Hur snygg är inte Helenas äldsta son???!!!! Shit, jag dör. Jag tror jag ska söka till "Ensam tonåring söker ensam mammas son". Nähä, det programmet finns inte? Kanske ska ringa trean..

Imorgon blir det back to school och de vanliga rutinerna, rätt skönt faktiskt. Fast en sovmorgon till hade inte skadat, inte efter denna natt.

Nu börjar det, kisses!

091101

God eftermiddag!

Efter en halvseg dag sitter och laddar upp inför ett träningspass på Brux, klockan fem kör vi igång med push! Det känns faktiskt otroligt bra att komma igång igen, har blivit ett alldeles för långt uppehåll med den regelbundna träningen sen fotbollen tog slut, pga sjukdom, stress och mycket annat. Men nu så, nu kör vi.

Gårdagen var bra, Oh så bra! Vi var som sagt några tjejer som började i en lägenhet i stan, det blev lite fix och chips å dricka. När klockan närmade sig nio beställde vi en taxi till Hörnett, där partajet redan var i full gång. Vi gled runt lite, dansade lite smått och samtalade med både kända och okända. Kvällen (där) tog dock slut lite för fort då statens blåklädda döl upp med ficklampor och arga miner,  stängde igen stället och folk skingrade sig från platsen. Vi hängde ändå kvar ett tag, hade skoj ändå. Tillslut var vi nästan ensamma och taxij*veln kom aldrig, varpå vi blev smått förbannade och stampade snabbt med våra kalla fötter. Efter många om och men kom bilen och vi åkte i till stan, och den självklara avslutningen, Max. Det var packat med folk, men vad gjorde det? Humöret var på topp och vi ställde oss i den långa kön och tjattrade i väntan på att beställa. Trots kylan blev glass kvällens (första, hehe) mål. Vi satt nog där i ett par timmar sammanlagt, hann med en sväng på Burger King med, man måste ju testa utbudet!

När ögonen blev trötta och folket gick hem, gjorde jag, Cajsa och Sara likadant och promenerade "hem". Vi stötte på en och annan kroggäst, som antagligen också vandrade hemåt.
Trötta med glada kröp vi ner i sängen och slocknade, efter ett tag i alla fall.
Summan av kardemumman var att det blev en bra kväll, vi hade kul och allt gick bra, super!

Hade ni en bra allhelgonaafton? =)


Kvällens date. Puss på dig.


Stort tack till alla som.. eller nej, stort tack till ALLA!

RSS 2.0