091101

God eftermiddag!

Efter en halvseg dag sitter och laddar upp inför ett träningspass på Brux, klockan fem kör vi igång med push! Det känns faktiskt otroligt bra att komma igång igen, har blivit ett alldeles för långt uppehåll med den regelbundna träningen sen fotbollen tog slut, pga sjukdom, stress och mycket annat. Men nu så, nu kör vi.

Gårdagen var bra, Oh så bra! Vi var som sagt några tjejer som började i en lägenhet i stan, det blev lite fix och chips å dricka. När klockan närmade sig nio beställde vi en taxi till Hörnett, där partajet redan var i full gång. Vi gled runt lite, dansade lite smått och samtalade med både kända och okända. Kvällen (där) tog dock slut lite för fort då statens blåklädda döl upp med ficklampor och arga miner,  stängde igen stället och folk skingrade sig från platsen. Vi hängde ändå kvar ett tag, hade skoj ändå. Tillslut var vi nästan ensamma och taxij*veln kom aldrig, varpå vi blev smått förbannade och stampade snabbt med våra kalla fötter. Efter många om och men kom bilen och vi åkte i till stan, och den självklara avslutningen, Max. Det var packat med folk, men vad gjorde det? Humöret var på topp och vi ställde oss i den långa kön och tjattrade i väntan på att beställa. Trots kylan blev glass kvällens (första, hehe) mål. Vi satt nog där i ett par timmar sammanlagt, hann med en sväng på Burger King med, man måste ju testa utbudet!

När ögonen blev trötta och folket gick hem, gjorde jag, Cajsa och Sara likadant och promenerade "hem". Vi stötte på en och annan kroggäst, som antagligen också vandrade hemåt.
Trötta med glada kröp vi ner i sängen och slocknade, efter ett tag i alla fall.
Summan av kardemumman var att det blev en bra kväll, vi hade kul och allt gick bra, super!

Hade ni en bra allhelgonaafton? =)


Kvällens date. Puss på dig.


Stort tack till alla som.. eller nej, stort tack till ALLA!

Kommentarer
Postat av: daten

haha ful bild, men man måste väll bjuda lite ;)

2009-11-01 @ 17:53:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0