Jordin Sparks.


hm..

Herregud, seriöst. Sitter och tittar på Grannfejden, hur gamla är de egentligen? Två människor på 70+ som inte ens kan skaka hand med varandra, varför?, den ena vill ploga vägen och den andra tycker det är idiotiskt. Suck, jaja.

Ska börja göra mig klar för natten, och just, packa upp väskan med svettiga träningskläder och en blöt handduk. Ska inte glömma kolla att dörren är låst, för tredje gången. Jag gillar egentligen inte att sova helt ensam, men jag klarar mig. Det är bara att slappna av så somnar man tillslut.
När jag var mindre rädd om kvällarna, brukade jag tänka "Om det kommer en läskig man och dödar mig, då är det bara så, inget att göra åt". Ganska sjukt egentligen, men somnade gjorde jag, så jag antar att det funkade. En annan sak som brukade hjälpa mig var att lägga täcket på ett spreciellt sätt, så att det täckte huvudet men ändå lät ansiktet vara fritt, då kännde jag mig säker.

Nej, tandbortsning nästa!
God natt alla! <3

Kväll.

Hej och god kväll på er alla!

Nu har jag just tryckt i mig två mackor och ett glas juice, mycket gott efter träning.
Hur har ni haft det idag? Jag har haft det bra, det var såå skönt att vara ledig, och med vädret på topp känndes livet på topp. Hade som sagt tänkt hitta på något med Maja, men det tösen har varit instängd i en ishall hela dagen, så vi kunde tyvär inte ses. Aja, vi hinner nog och forhoppningsvis ses någon dag innan hon drar till Frankrike på lördag. Hur skönt låter inte det?!

Så min dag spenderardes i en solstol på gräsmattan med en bok i handen, solglasögon på och bikinin på plats. Det var lite för varmt ett tag, men jag härdade ut eftersom jag visste att det inte kommer många sånna chanser, att sola menar jag. Och jag fick lite färg, känns jätte bra. För det var verkligen en evighet sen jag fick sola lite, när jag var i Saras stuga för att vara exakt, och den färgen är borta för länge sedan.

Famlijen åkte iväg till Luleå mitt på dagen, och lämnade mig ensam kvar. *Snyft* Nejdå, så hemskt är det inte. Jag hade tänkt förja med, men eftersom jag jobbar både imorgon och i helgen kännde jag att jag inte kunde fara, speciellt eftersom jag åker till Sthlm nästa vecka (längtar!). Så nu är det me, my self and I enda tills på lördag. Kommer jag överleva? Kanske..



Dålig bild, men ni fattar. Sommar!

Nu ska jag se klart på Oskyldigt dömd. Kisses!

090730

Nej hörrni, har kan jag inte sitta en sådan solig dag som denna. Nu ska jag ut och gräddas, och förhoppningsvis höra något från Majsan.

ha en bra dag! <3

Alyssa B.


Detta är en tjej som jag länge följt på Youtube. Jag gillar henne, hon är verkligen begåvad!

090729

God kväll!

Jag ber om ursäkt för den kassa uppdateringen, men jag har knappt haft en ledig stund idag. Dagen började som vanligt vid 9, då jag klev upp, packde väskan och brummade iväg till jobbet. Hann inte ena äta någon fruksot imorse. Udrar vad det beror på? Att man vissa dagar får så mycket mer stressigt än andra, även fasst man har lite lång tid på sig..
Anyway så jobbade jag till strax innan fyra, skulle egentligen sluta vid tre, med det var en dal saker jag var tvungen att vara kvar för att göra klara. När jag kom hem lagade jag mat, endast till mig själv eftersom jag skulle iväg på match.
Ganska precis när jag ätit klart kom mamma och pappa hem från en båttur, och med isg hade de moster med barn, alltså mina kunsiner. Så jag lekte med dem en stund (de är 5 och 1,5 år) och busade runt. Sen var det bara att packa träningsväskan och dra iväg på match!
Vi vann med 7-1, känns otroligt bra!

Nu har jag fikat lite, samt sett på tv en stund. Ska nu fixa lite småsaker och sedan gå och lägga mig tror jag. Och vet ni? Jag är ledig imorgon, enda dagen på hela vecka! Tjoohooo!

Kisses!

Kvällning.

Det blev en tv kväll i alla fall. Varvar mellan A cinderella story och SYTYCD. Är egentligen på tok för trött för att sitta här, men jag vänar på att lacket jag försöker laga nageln med ska torka. Sen återstår bara tvätt och borstning av tänderna så är jag good to go to bed.
God natt sötisar! <3

What to write?

Känner mig helt oinspirerad. Både till detta och till att göra något annat, så vad gör jag, jag sitter i sägen med en lite för varm dator i knät med tv:n i bakgrunden. Bra liv, verkligen.
Kollar kvällens tablå, ser att "A cinderella story" börjar kl nio på 3:an. Kanske ska se den? Fast å andra sidan kan jag lika gärna köra i den i dvd:n, och slippa alla reklampauser, jag har den liks själv. Men på något vis känns det roligare att se den på tv, kanske för att jag inte får så dåligt samvete för att jag ligger i soffan och fetar mig, jag menar om den väl går på tv kan jag lika gära "råka se den".

Varmt är det också, här på mitt rum. Som vanligt då, varmt och kvavt, som i en tonårings sunkrum. Fasst vänta, jag är en tonåring, who am I to blame?

Drar tankarna på annat och kör igång lite Winnerbäck. Är inte Spotify för bra? Visst, man kan lika gärna använda YT tänker vissa, fasst nej. Det är inte lika bra. Här kan musiken rulla på, man kan göra spellistor och upptäcka nytt. Som att ni inte redan visst det? hehe.

Gissar att det inte är någon som missat att vår allas Blondinbella blivit brunett. Jag tycker det blev jättefint! Och jag kan faktiskt hålla med henne om att det är lite bra att hon tar avstånd från den ytliga biten lite, men blonderat hår, spraytaning och rosa läppar. Känns som att denna nya look passar hennes framsteg, att blir lite mer av en affärskvinna, som skapar sig en annan karriär en endast bloggandet.
Sen tycker inte jag heller att det gör något alls att hon är brunett även fasst hon delvis går under namnet Blondeinbella, för alla vet ju ända vem hon är vid det här laget. Hon är ju samma, fasst lite annorluna liksom. Nej, som sagt, bra Bella!
Blir bra på det viset att "Brunett-Berra" får en partner!

Vad mer?
Jag kan berätta att jag ska jobba på ett bröllop i helgen, på lördag närmare bestämt. Jag jobbar ju på en resturang, som då och då hyrs (ink.pers) för fester och sånt, så det är alltså middagen och tillhörande som vi talar om. Det ska bli kul!
Det är verkligen något speciellt med bröllop. Alla är så fina, som tagna ur en saga. En dag då allt handlar om kärleken mellan två männsikor. De lovar att älska varandra i nöd och lust, till döden skiljer dem åt.
Även fasst det blir vanligare och vanligare med skillsmässor, så vill jag gifta mig, någon dag. Tänk att hitta den, den som bara är din. Det är klart (enligt mig) att man ska "markera" detta, att göra två till ett.
Giftemål är fint. Jag ska ha världens finaste klänning när jag gifter mig..


090728

Hej vänner!

Det slog mig just att jag varit inloggat här i över en timme, men glömt att skriva, illa!
Jag kom hem efter fyra någongång, jobbade över en timme då det blev lite stressigt ett tag. Dagen har varit bra i helhet, lite ledsen över att jag bröt en nagel, ruskigt långt in, och ont gör det! Jag lyckades även bränna mig på en plåt, bra jobbat Erica!

Sitter och ser på Topp-design, ett program som jag först inte gillade alls, men det växer för mig. Jag gillar egentligen allt som har med kreativitet att göra, tycker det är dö-coolt att se vad folk kan skapa utifrån sin personlighet och stil. Det kan ju i och för sig bero på att jag gillar att skapa själv, och måste erkänna att jag har en liten designer-dröm inom mig, främst inomklädbranschen. Tänk er att se sin egen skapelse buren av någon annan?! -Heaven!

Nog om det. Hur har ni det idag?

Nu ska jag glo klart på the show och snyfta lite mer över långfingernageln.
Ciao!

Late night nailcare.

Fick för en stund sedan för mig att jag skulle börja fixa mina naglar, jättesmart med tanke på att klockan nu är halv tolv och lacket inte ens torkat än..
Jobbet sliter hårt på min fina manikyr, så nu bestämde jag mig för att skita i de vita tipparna och köra på en rosa neutral ton, då syns det inte heller lika mycket när lacket nöts bort. Nu ska jag blåsa för fulla muggar och sedan kasta mig i sägen.


Visst blev det ganska fint? Neutralt och rent.

Nej, god natt på er sötisar! <3

Gaga och Winnerbäck, en skön mix!


Vi börjar med lite upbeat-Gaga..


Och avslutar med lite soft Winnerbäck. En gammal goding =)

God kväll på er!

Hemma igen.

Jag känner verkligen hur enformiga mina inlägg blir. Samma sak varje dag, jobba, träna, äta, slöa. Men what to do?
Det är såhär just nu. Denna vecka kommer antagligen bli ännu mer samma och samma, eftersom jag jobbar alla 7 dagarr utom torsdag, luktar det pengar?
Och ja, jag fick min första lön för i år idag, en liten sådan dock. Det var lönen för juni (tror jag iaf), då jag endast hann jobba 2-3 dagar, så summan var liten. Men wtf, alltid ngt =)

Nu sitter jag och ser på Criminal minds på 5:an, men funtar på att slå över på 4:an strax, Beck tonight.
Imorgon ser schemat ut som sådant att jag jobbar 10-15 och sedan är jag ledig. Mycket skönt. Cajsa, imorgon, du och jag?

Hoppas ni har det bra ikväll, och harft en bra dag såklart. Kisses!

090727

Hej alla !

Hur mår ni idag? Jag mår bra, lite ont här och var sen gårdagen, men sånt får man ta! Vad gjorde jag igår då?
Jo, mitt på dagen åkte jag och en ett gång andra "ungdomar" iväg till Skuleberget (ett högt berg några mil härifrån) för att klättra. Vi fick hjälmar och säkerhetsselar som vi alla drog åt så hårt vi kunde, bättre att ta det säkra före det osäkra, eller hur. Sen vandrade vi iväg mot berget och den näst svåraste leden, den röda. Väl framme vid starten hakade vi fasst oss i vajern och började äventyret. Till en början var det ganska lätt, men när det började luta på, då var det plötsligt inte lika kul längre. När bergväggen nästan lutar i 90 grader, och ytan är hal av regn, man börjar bli trött och får inte fotfäste, då kom nästan paniken. Det som gjorde det hela lite svårare var att jag kännde mig lite för kort, nådde inte överallt, vilket gjorde att jag fick dra ig vidare med hjälp av armarna. Var fan på väg att börja flippa ur på riktigt, men insåg att jag inte hade något annat val än att fortsätta. Vi klarade det i alla fall tillslut, allihopa!
Jag var så stolt när jag kommit upp, kännde mig som stålmannen! Men oj så mina ben skakade när vi var nere igen, helslut i hela kroppen.

Efter detta äventyr kan man tycka att man borde spendera resten av dagen i soffan. Men ja.. Brudarna skulle iväg på gymmet, och jag var inte sen att haka på. Så några timmar senare, några svettningar senare, så fick jag äntligen ta en dusch och landa i soffan och koppla av.

Äh, jag kanske överdriver, jag har varit med om jobbigare, men jag har rackarns ont i kroppen idag i alla fall..

Om ett par timmar drar jag iväg på träningen, wihoo. Vad gör ni ikväll?

090726

God morgon alla! Eller det kanske är fel ord, men nu kör vi på det ändå!

Gårdagskvällens festligheter var just det, festliga. Vi gick dit vid 7, och blev välkommnade med diverse dricka och tilltugg. Vi minglade en stund innan det var dags att slå sig till bords och äta lite mat. Det var gott, det var trevligt och stämmningen var på topp. När de äldre sedan fått i sig både en och två öl, kanske något glas vin eller så, började DJ:en köra igång och det blev lite dans. Vi yngre ängnade oss till "jumpstyle", mycket tufft alltså. För er som inte vet vad det är så är det en dans (typ) som man oftast dansar två och två och ja, vad ska jag säga, sparkar på varandra. (Jag lärde mig igår, så är ingen stjärna, hehe)
Det var kul i alla fall. Efter det dressade vi om och hoppade ner i den vältempererade badtunnan, som fick flera besök under kvällen.
Jaa, hem kom jag vid 20 i två, så man kan nog inte säga annat än att partajet var lyckat. :)





Jumpstyle..


Vilket gjorde mina skor mindre vita..

Vakande inte förens halv 1 idag, ganska nyss alltså. Och det är faktiskt det längsta jag sovit på sommarlovet, haha. Nu får vi se hur det blir med klättrningen i Skuleberget som det snackades om så mycket igår, hoppas det blir av, skulle vara skitkul!

Hur har ni det idag?


Jumpstyle, vid ungefär 0:36 gör dom liknade som jag lärde mig igår. Grymt ju!

Dressed for the night.

Snart ska jag och familjen trippa över till ett av grannhuset här i kvarteret, eller "området" som vi säger. I alla fall så är det en av mina bästa vänners storebror (som är nära vän till min bror) som ska ha en liten "flyttfest" eftersom han snart åker iväg till Asien i ett år för att plugga. Så ja, det blir nog trevligt!




Ha en bra kväll, kyssar!

John Mayer.


The Veronicas.


090725

Hej vänner!

Hur har ni det idag? Jag har det bra, är lite trött men annars är allt tipp-topp ;) Vaknade vid nio imorse, kravlade mig ur sängen och gick ner för att äta frukost. Där var redan mamma och pappa i full gång med att plocka fram allt, glada och pigga, dvs min raka motsats. På morgonen vill jag vara själv, helst, ensam med mina tankar i en tyst omgivning. När jag då får glada hälsningar som "Gog morgon Erica, sovit gott?", blir svaret oftast en nickning, eller ett "mm" på sin höjd. Nej, det kanske inte är så roligt för de andra, men det är bara så, jag är en kvällsmänniska, inte en morgonmännsika och så har det varit så länge jag kan minnas.
Anyway så åkte jag iväg på träning en halvtimme senare, och som tur var regande det inte idag. Mycket skönt. Ni ska bara se omgivningen här, på vissa ställen har det blivit stora översvämmningar, helt otroligt.

Kom hem efter tolv, trött och seg, men på bättre humor. Käkade sedan lunch med de andra och nu har jag landat i soffan med tv:n på ljudlöst och musik från tuben.

Vad har ni för planer idag, något lördags-kul som händer?

Varför kan man inte bara ta ett "färdig-med-allt-man-borde-gjort-piller"?

Jag är så trött. Ändå sitter jag här, helt ensam med min dator. Inte för att jag klagar, nejnej, men sängen känns så långt borta nu. Jag måste borsta tänderna, tvätta bort sminket, byta om, stänga ner datan, sätta mobilen på laddning and so on.
En annan faktor som får min att dra ut på det hela är att min bror och hans kompisar ser på film i rummet brevid, de är i och för sig tysta, men inte filmen. Jag är i och för sig inte så ljudkänslig, men som sagt.. trött. Om ca 8 timmar ska jag vara uppe igen, nu känns det mycket bättre.
inte.

Makes my heart pump.

Du är som en drog.




Samantha Jade.

njae, kanske inte musik i min smak, men jag kan inte låta bli att säga att bruden är het ;)
Ni kanske gillar den bättre än jag ? :)


Kvällens nöje.

Min kväll har spenderats i en mörk biosalong. Vilken film var det som fick min uppmärksamhet i 2h och 33 minuter då?, jo, Harry Potter!
Jag har faktiskt gått och väntat på denna film, den sjätte i ordningen om jag inte har fel, och nu såg jag den äntligen. Jag tycker den var bra, mycket roligare än de tidigare filmerna, skrattade en hel del. Haha. Det som dock var minuset var slutet, inte så kul. Kändes nästan som om hela filmen inte ledde någonstans, att den var "onödig" för själva handlingen. Men men, slutbetyget blir ändå tummen upp!

Nu ska jag krypa till kojs för några timmars sömn och uppladdning för morgondagen :)

Sov gott alla! <3

Kvällens Erica.



Ha en fin kväll !

Mumsiga dagar.

Har just kört in ett gång bananer i ugnen, ni vet sånna mumsiga med choklad i. Det är alltså efterrätt som står näst på schemat, efter en god middag som har satt sig bra. Har ännu inte kommit ur jobbkläderna, så jag ska nog ta en dusch efter fikat, känner mig inte så superfräsch om man säger så.
Vädret har i alla fall bättrat på sig något, det regnar inte lite mycket i alla fall. Jag hoppas att detta oväder drar förbi och bort så vi slipper ännu en träning i blötan imorgon!



Vad gör ni ikväll?

090724

God morgon och håll i hatten, här kommer ett morgoninlägg!

Har precis kastat på lite smink och en tröja, för snart måste jag åka till jobbet. Känns väldigt jobbigt just nu, men det brukar kännas bättre när jag väl är där. Jobbar väl till fyra någonstans..
Vaknade återigen av ljudet av ösregn, jag drog en djup suck eftersom jag var ensam hemma och var tvungen att ta moppen till jobbet. Som tur är kom nyss min bror hem, så han kan skjusa mig!

Nej, oj vad klockan är mycket. Nu måste jag göra mig klar.


Ha en bra dag alla!

Osminkad, okammad, oklädd. I've got nothing to hide.


Om inte sommaren kommer till Erica..

Träningen gick bra, trots regnet. Eftersom vi nyss kört igång igen efter ett uppehåll, så kör vi rätt tufft vilket innebär en hel del kondition- och styrketräning. Det är jobbige, javisst, men väl behövligt. Sen tycker jag det är så himla skönt när man får duscha och kasta sig på soffan efter en riktig genomkörare.
När jag kom hem var jag på bra humör skyndade mig med att sätta på tv:n och ta fram något att äta, jag tänkte se på "Oskyldigt dömd", som brukar börja  då klockan nio. -Men nehejdå, det såg jag ite röken av, utan istället visade de friidrott. Jaja, världen gick inte under, men nästan.


Kvällens måltid: Fil med special K samt en släng av sommar, och till det en tekaka. Är magen glad,
då är Erica glad.

Nu ska jag borta tänderna, packa upp väskan och leta fram lite passande kläder för morgondagens jobb!
God natt sötnosar!

Natasha Bedingfield.

Underbar.


Tankarna får mig att må illa.

Har suttit och bläddrat i H&M:s höstkatalog. Fick lite smått panik när jag såg att den kommit i förra veckan, jag menar, vart är sommaren?! Jag har i alla fall inte sett till den..
Det fanns ändå en del riktigt fina saker, så jag har vikt hörn och kluddat kryss och ringar, för vad är mer irriternade än när man hittat ngt superfint, men sedan inte hittar det nästa gång? Om det blir något köp eller ej, det vet jag inte. Men som sagt, fina saker! Ska snart gå och slänga ihop lite käk till mig själv, det är nämligen bara jag hemma. M o P är i Härnösand på golftävling + middag, och broder åkte till stan för ett tag sen. Känner för något nyttigt och lätt, kanske någon typ av äggröra?

Hmm, regn regn regn. 16 grader kallt, spöregn och den 23:e juli, svensk sommar?

090723

Hej vänner!

Hur har ni det idag? Jag har det bra, trots det ihållande regnet. Jag hade verkligen hoppats på sol nu när jag är ledig en dag, men icke, regn och rusk! Dagen började i alla fall vid tio, då jag fick ett sms av Julia som tyvär avbröt min underbara sömn. Hon undrade om jag ville träna med henne, men jag kännde att jag inte orkade, och jag har ju faktiskt träning ikväll, så det var inte hela världen. Käkade frulle, tog en dusch och gick sedan över till henne och gjorde henne sällskap i träningen.
Sen dess har vi käkat lunch, amerikanska pannkakor med vaniljvisp, jordgubbar och lönnsirap, supergott!, gjort naglarna (oj så tjejigt det låter) och bara tagit det lugnt. Hon åkte precis iväg och jobbade, så nu har jag några fria timmar innan träningen ikväll, skönt!


Gammal bild, men still so gorgeous!



Joshua Radin.

Har tidigare lagt upp låten Winter, nu kommer en annan goding med samma grabb.
Enjoy!


090722

Hej!

Nu är jag hemma efter en lång men bra dag! Jobbade från 10 till 16, och när jag kom hem så tog jag tillfället i akt att umgås med lite vänner, och det är det som jag gjort ända fram till nu! Vi har mesta dels varit hemma hos Sara och Malin (de två, Julia och jag) och bara "hängt". Vi åt middag tillsammans där mitt på någonstans, hamburgare och strippar, mycket gott!
Sen hade vi även planer på att åka lite bräda och grejer efter båten, men det sprack när vi kom på att båten skanade batteri, så det blev inte av. Det vi sedan gjorde var att gå och vänta på att klockan skulle bli nio så "The bachelorette" skulle börja. Ganska sjukt, men bra.

Orkar inte skriva så mycket mer nu, är trött och ser så fram emot att sova ut imorgon, ledig!


Min arbetsdag i stort. Herregud vad sängar jag bäddade! Men ni ska veta det, att nu är jag en j*vel på att bädda!


Vi kör efter konceptet "tjockast vinner".
Eller, nja. Men det var nog det enda vi gjorde ikväll, åt och åt, och ja, åt lite till!

God natt sweeties!

Pauline.


Den här bruden spelas mer och mer på radion, och jag kan bara säga en sak: Vllken röst! Riktigt skön och behaglig!
So, enjoy!

Home again.

Väl hemma från träningen tog jag mig två tunnbrödmackor och ett glas vatten. Möttes dock av något annat när jag klev in genom dörren, lukten (eller snarare stanken) från surströmming! Mamma och pappa hade tydligen bestämmt sig för att ta en surströmmingssmörgås såhär på kvällsvisten, men jag avstog och bytte ut strömmingen emot messmör och ost (på olika mackor, inte tillsammans, hehe).
Nu har jag landat i soffan och sitter och tittar på "Real housewives of New York", ganska sjukt egentligen. Hemmafruar som går på fester, går och shoppar med sina vänner, sitter uppe och väntar på sina makar som kommer hem från ngt viktigt möte, and so on. Tycker dock det är mycket konstigt att detta program får gå på 5:an, medans det bara för några veckor sedan gick ett program som hette "Real housewives" på 3:an, här var de däremot från OC. Men men, same shit different name i guess.

Hoppas ni har en superbra kväll!

(Svar till Anonym: Jag har köpt mitt I.d-mineralpuder på Aromatique hudvårdscenter här i Övik,  som ligger på Nygatan om jag inte är helt ute och cyklar. Det var alltså där jag gick på några ansiktsbehandlingar för ett par år sedan, och blev rekomenderad denna produkt.)

Fortsätt ställa frågor, det är bara roligt :)

Kisses!

Den organiserade delen av Erica..

I början av augusti ska jag åka till huvudstaden för att uträtta lite shopping. Det är väl såklart inte det ända jag (and mum and dad) ska göra, men ni vet hur det är. Stockholm är shoppingplacet no 1!
I alla fall så försöker jag redan nu börja planera lite smått och verkligen tänka efter vad jag behöver köpa, så att det inte blir för många impulsköp. Känner att det är en hel del basplagg som behövs, såsom jeans, koftor, enkla toppar osv. Men det är inte lätt. En liten lista ska jag nog få ihop i alla fall.
Om det är någon av er som är hemma på staden Stockholm så får ni gärna komma med tips på bra affärer eller fina saker :)


090721

Hejhopp!

Nu är ännu en arbetsdag avklarad, känns skönt! Det var ganska lugnt idag, men ända fanns det saker att göra så jag behövde inte stå och trampa luft. Det regnade imorse, antar att det regnat hela natten då det verkligen öste ner när jag gick och la mig, kunde knappt sova av det dånande ljudet. Så pappa fick skjusa mig till jobbet.
Slutade vid fyra, och följde sedan pappa in till stan en sväng. Han skulle gå och köpa en present till en bekant till oss, och vars ifrån annars en Bergmans? hehe. Det skulle gå snabbt, det gick inte snabbt kan jag tala om. Jag kännde mig som en stackars instängd hund i bilen (jag ville inte följa med in eftersom jag inte var stanklädd efter jibbet, hehe) då vädret var det motsatta från gårdagen och solen sken som bara den. Hem kom vi i alla fall till slut.

Nu har jag ätit middag och ska snart gå och packa väskan inför träningen ikväll. Nu hoppas jag däremot att solen går och gömmer sig så vi slipper få andnöd under den antagliga jobbaiga träningen.


Jag hade tråkigt och töntade mig i spegeln.

My city.

En blöt kväll.

Vilken mördarträning! Eller egentligen var det mer drygt än fysiskt jobbigt. I alla fall så var detta första träningen (fotboll) efter ett par veckors uppehåll och vila, och såklart så "frirade" vi det med en massa löpning. Och som det regnade! Herregud, längesedan jag var Så blöt. Kläderna blev så tunga att de nästan föll av, och fötterna var som russin efteråt. En dusch kändes nästan onödig, men det var klart att jag duschade ändå, hehe.

Nu har jag återhämtat mig med lite kvällsfika, och sitter nu och ser på någon random kriminal-serie på 5:an. Blir jobb imorgon också, lika så på onsdag, och jag är redan nu rätt trött så det blir nog inte så sent ikväll.
Jag hoppas att vädret bättrar på sig så jag slipper simma till jobbet imorgon.

Kisses!

Lars Winnerbäck


För honom, för er, för mig.

Sommar i en skål.

Uuuähh, jag är supermätt!
Såg att det fanns jordgubbar kvar från igåt (de som kommer från våran baksida, världens godaste!), så nu sitter jag och mumsar på jordgubbar och vaniljvisp. Är inte det en bra upplanddning till träning? joo-o.


090720

Hej alla glada!

Slutade vid 4 idag, så jag har varit hemma en stund. Nu regnar det, igen, här i övik. Inte roligt någonstans.
Ska snart äta middag, inte för att jag är hungrig direkt men. Har träning vid sju, och jag tycker det är bäst att äta en stund innan så man slipper magont.
Till er som undrat kan jag berätta att jag jobbar på en resturang tillhörande Veckefjärdens golfbana här i Övik, där jag gör allt möjligt såsom; servera, plocka och diska, stå i kassan, ta beställningar osv. Brukar även vara ute på hotellet ibland, och städa, bädda och sånt, u know. Det var det ;) Tycker det är ganska kul, även fasst jag skulle föredra att ligga hemma och lata mig, för det mesta i alla fall, men det är ju som alltid, man behöver pengarna.

Nej, middag var det!
Tjing!

Making progress.

Suck, pust och stön. Jag blir helt mosig i hjärnan av alla koder, siffror och tecken. Det blir i alla fall bättre och bättre, och jag stänger butiken för idag. Imorgon efter jobbet (om tid finns) ska jag slutföra designen så jag blir helt nöjd!
Men visst blir det fint? :)

Nu ska jag sova, God natt allesammans!

Update.

Som ni kan se så händer det en del här. Jag har återigen gett mig in på ett omfattande designbyte, denna gång tror jag det kan bli bättre än någonsin! Och det vore väl konstigt om det inte var det som var målet?

I alla fall så går det framåt, men ändå är det vissa saker jag kört fast på. Mellanrummet som finns mellan menyn och inläggen ska bort, och helt enkelt bli vitt. Menyn ska gå ända ner, och det är här jag blir mest frustrerad. Jag har ändrat koderna precis som det ska vara för att det ska bli så, men ändå vill det inte bli rätt. Sen är det småsaker som typsnitt i text och så vidare som ska ändras, men det kommer. Känner mig bara lite less så jag tar en liten paus, bättre det än att förstora allt på något klantigt sätt.

Kisses!

090719

God förmiddag!

Har varit vaken i en tjugo minuter sådär, har sovit rätt bra inatt. Det brukar allitd på så j*vla varmt i mitt rum på sommaren, särskillt mot kvällen då solen ligger på. Men inatt gick det rätt bra, skönt det. Vad det gäller vädret idag så är det lite soligt, men himlen är grå och jag tror den snart går och gömmer sig. Så vad det gäller solning så känns det inte så relevant för tillfället, utan jag tror jag ska gå och ta en dusch. Det är väl behövligt med tanke på mitt baconhår. Inte najs.

I övrigt sitter jag och kollar igenom lite bloggar. Där ibland "Dessies" blogg. Jag är säker på att de flesta av er besökt denna fjortisbruds blogg, och ja, hon bor i Stockholm. Herregud, jag vet inte om jag ska skratta, kräkas eller gråta.
Besök den inte, det är bara ngt man ångrar, man får ju ångest för flickan. Fy.

Use somebody - cover by Ana Free


Watching tv - making silly poses.


Eftermiddagssol.

Har precis avnjutit en måltid bestående av kinesisk som min bror hämtade i stan. Nackdelen är att jag som alltid efter denna mat känner mig som en uppblåst fettkula, hehe.
I alla fall så har jag tagit vara på vädret och suttit ute i solen efter jag kommit hem, fortfarande varmt. Jag tog plats på vår nya altan till "gäststugan" som snart är klar, det blir skitbra :) Där var det i alla fall hur varmt som helst och jag kunde sitta i bikini även fast klockan var 5, om inte mer.


Visst ser det ganska mysigt ut?


Tog med mig en bra bok och försökte bättra på brännan. Om jag lyckades? -Tveksamt.

sol och bad, nja.

Det blev stranden! Jag och Isabell tig mopparna in till stan och hämtade upp Savannah, och åkte sedan vidare mot Nyänget. Det kändes lite kallt redan när jag åkte dit, men jag tänkte att det berodde på fartvinden, men icke. När vi väl var på stranden konstaterade vi att det var lite väl kallt, det blåtse nämligen rakt in från havet. Vi låg där i någon timme eller så, och hann även göra ett besök på kiorran, där det blev en glass.

När vi inte tyckte att det var lönt att stanna kvar längre tog vi vårat pick och pack och åkte hem igen. Så nu är jag det, hemma.
Vad jag ska göra ikväll vet jag inte riktigt än, we'll se.

Har ni det bra idag? Hoppas det i alla fall!
Kisses!

090718

Idag är solen framme, hurray!
Ligger ute på baksidan på en filt och lapar sol, men blir aningen rastlös eftersom det blir sååå varmt! Är lite sugen på ett dopp, men tror jag sparar det ett tag. Ska förhoppningsvis till Nyänget senare (en strand här i ö-vik) tillsammans med Isabell och Savannah. Det blir bra det, just nu älskar jag sommren!

Vad gör ni idag gullisar?

090717 (-18)

En sån dag, en lång dag. Har jobbat idag, precis som jag skrev igår. Det var faktiskt rätt mycket, och extra stressigt då vi var lite personal på förmiddagen. I alla fall så jobbade jag fram till halv 5, men åkte inte hem då utan stannade kvar och käkade middag med familjen. Vädret har varit på topp idag, lite synd för mig som mest, eller nästan bara, var inne. Har även kollat prognosen för morgondagen, och det såg fint då med, då ska jag sola!

Kvällen har spenderats hos min vän Isabell, mycket trevligt. Hon, jag och Gandalf (hennes söta lilla valp) hade huset för oss själva så vi busade och såg på film. Kom precis hem och känner hur benen verker efter allt spring idag, det ska bli sååå skönt att sova!

Kisses!

Se upp i trafiken!

Gosh, vad kursen var lång! I över 3 timmar satt jag där med mamma, pappa och farfar (samt de andra som gick såklart), och jag tror vi alla gäspade i takt på slutet. Hon som höll i kursen pratade, och pratade, och ja, hon pratade lite till. Det ända som hände var ett avbrott för fika samt syntest (som om jag inte är medveten om mina synproblem redan). Inte hann jag äta någon bulle heller, men  to be fair så käkade vi en mjukglass precis innan, så jag överlevde.
Vi fick även prova hur det var att vara berusad, eftersom ingen där alls hade provat (seriöst *). Övningen gick ut på att ta på sig ett par glsögon som gav dig samma syn som du har i berusat tillstånd med olika styrkor, tex 0,6 promille och 1,0 promille, samtidigt som du skulle gå fram till dörren, låsa upp den och gå tillbaka. Kännes av wierd, ganska kul. Pappa började såklart skojja om att man borde införskaffa sig ett par sånna istället för att gå på bolaget nästa gång. Billigare ju, plus att man slipper ev. bakfylla.



När vi (äntligen) fick åka därifrån var jag skithungrig, så vi snabbhandlade och åkte sedan hem och käkade.Hann även spela lite Buzz med bror och hans vänner, ganska kul, jag vann!

Nu lapar jag lite tv och ska snart sova och ladda inför morgondagaens jobb. Så taggad! not.

Goodnight-kisses!

090716

God morgon!

I min ensamhet sitter jag i soffan och slötittar på tv. Jag som var taggad inför solning när jag klev upp och möttes av en strålande sol, men när jag fått i mig frukosten hade den hunnit gå och gömma sig. Aja, hoppas att den kommer fram snart igen.
Idag har en ganska viktig punkt på mitt schema. Kl 4 (tror jag) åker vi in till körskolan och tar den första kursen, dvs den som ger mig tillstånd att börja övningsköra. Jag fyllde år i Januari, vilket betyder att jag inte varit den snabbast på att hitta ett bra tillfälle till att ta den, men nu är det dags! Det känns egentligen lite gruvsamt tycker jag, att börja med hela körkorts-gejen med lektioner, teori och en massa sånt. Det är ju ända hela 1,5 år innan jag får ta själva kortet. Men det är väl något som man ska ta sig igenom i guess..

Hoppas ni får en fin dag!
Kisses!

Deep down inside I want you so bad.

Ikväll har jag varit duktig, jag var ute och sprang! Kännde mig taggad efter middagen, och tyckte det var lika bra att passa på, medan jag kände motivation så att säga. Jag lät maten smälta lite och letade sedan fram dojjorna coh drog ut. Det blev en sväng runt Själevad och när jag kom tillbaka gjorde jag lite styrka i samma veva.
Nu känner jag mig så nöjd, finns inget skönare än när man har tränat klart. Så nu sitter jag i soffan och kollar på So you think you can dance. Mycket bra :)


Här är en (dålig) bild på dagens köp. Köpte två par trosor eftersom de tillhörande (de till höger med blommorna) inte fanns i rätt strl, hatar när de är för låga. Man vill liksom inte visa allt, hehe. Hittade i alla fall ett par andra i samma färg, dock med plats- och gulddetaljer som även var på rea, så jag slog till.
Ganska söt va? :)

Mer än så har jag inte att säga ikväll.
Hoppas ni har det bra, kisses!

090715

God eftermiddag!

Dagen började vid 10, då jag tyvär vaknade av ljudet som mamma och pappa orsakade. De var uppe på vinden och grejjade, inte ljudlöst kan jag lova. Mamma frågade sen om jag ville följa en sväng på stan. Tackade först nej, känndes drygt med tanke på att jag ännu låg i sängen och vädret var fint. Men jag följde henne ändå. Det blev en sväng på Jysk, Hälsokost samt h&m. Det sistnämna var det jag som ville, och kom ut därofrån med en ny bikini. Tycker den är lite söt, den är lila med massa pärlor och paljetter, dessutom kostade den bara 49:50 kr per del, så vad snackar vi om?

När jag kom hem bytte jag genast om till den och gick över till Sara och Malin, mina grannar och nära vänner. Vi solade en stund, men det varade inte särskillt länge innan solen gick i moln  och det verkligen inte var lika varmt längre. Så vi gjorde oss lite lunch, grillad korv, samt kollade på the Hills en sväng. Efter det spelade vi ett spel, " Från A-Ö", som vi ALLTID spelade för några sommrar sedan, alltså flera gånger om dagen ibland. Vi kom nu dock överens om att det inte slla var så kul, längre. Vi blev istället sötsugna och bakade en chokladkaka. Spelade lite tennis under tiden den blev klar och åt den sedan (ofc).

Sen satt vi bara och snackade ett tag och så, och nu är jag hemma!

Vad gör ni idag?

Kisses!

Need new stuff in my make-upbox.

Jag behöver verkligen köpa lite nytt smink. Just nu får jag jobba som en galning för att få mitt mineralpuder att räcka, lite längre och lite längre. Andvänder just ni i.d's mineralpuder, en burk som jag haft i ja, typ 2 år. Superdryg produkt, vilket är jättebra! I och för sig så har jag snålat en del, men jag har ändå fått det jag behövt.

Hur jag vanligtvis lägger min "make":
Jag börjar alltid med en concealer, även denna har jag haft i en evighet (från Orifalme). Denna duttar jag helt enkelt bara på de ställen där jag t.ex. har en finne. Steg nummer 2 är ett puder från Maybelline (billig skit, hehe) bara för att få en jämn yta, och även "täcka över" concealern. Över detta sveper jag bara lite av pudret från i.d, det är dyrare. Detta gör jag bara för att det ger en fin yta, och inte så matt och uttorkad som puder nr. 1 ger.

Alltså, billgare puder under, och lite av det dyra on the top.
Jag är alltså inte så petig vad det gäller smink, men tycker däremot att man ska satsa på en mineralprodukt om man har lite problem men hyn. För att vara ärlig så har jag aldrig ägt en "riktig" foundation, dvs en flytande. Jag vet inte varför, men jag har alltid tyckt att det borde kännas kletigt och tjockt, istället för lätt och tunnt som pudret känns.

Mer än så brukar jag inte ha, eller jo, mascara såklart. Ibland ögonbrynspenna med, och när jag orkar lite ögonskullga/eyeliner.


steg 1 - Concealer


steg 2 - billig variant av vanligt puder. Använder dock en borste när jag applicerar istället för "svampen" som medföljer. Ger tyvär en tråkig och torr yta, vilket leder mig till steg 3 ---->


steg 3 - i.d.'s mineralpuder. Ganska dyrt, men ger enligt mig en stor skillnad. Ett stort plus är att den är sååå dryg, mitt har räckt i över två år!


Avslutar med denna mascara som jag fick i julklapp i år. Den håller tyvär på att ta slut, lika så batteriet. - Ja, det finns ett batteri i den, den är nämligen vibrerande! Tror även denna är ganska dyr, men jag fick den i present så :) Den är superduperbra och man kan bygga hur långa fransar som helst, om man vill.

Ja, nu blev det ännu ett inlägg i temat skönhet. Hade inte alls tänkt det, men det blev bara så.
Ha en bra kväll!

Joggingrunda in my ass!

Det blev ingen springtur för min del ikväll. Mamma och pappa kom hem först sju, vilket gjorde att middagen inte var klar förens 8. Har precis ätit glass och kollat lite på Allsång samt början av Victorias firande. Blev aningen rastlös så jag gick upp och nu sitter jag här.
Känner ingen vidare lust att springa nu, så det kanske blir imorgon om vädret är som nu, halvdant. Hoppas dock på sol, det behövs på min bleka kropp.

Hoppas ni har en bra kväll, pussar!

YIRUMA

Jag kan lyssa på den här om och om och om och om igen. Det är så vackert. Så fint. Så... underbart.

Om det är något jag beundrar när det gäller musik (b.la.) så är det människor som kan spela piano. Jag tror att pianospelade är något som man föds till, det finns i blodet. Takten, rytmen, fingerfärdigheten...


090714

Hej!

Kom på att jag kanske ska hejja och skriva om min dag, även om jag redan postat tre inlägg. I alla fall så har jag jobbat idag (frmgick kanske i nagelinlägget,haha), från 10-15. Hade en ganska harmonisk känsla när jag gick runt och plockade med allt, diskade och tog betalt. Tror jag blir mer och mer säker på vad jag gör nu, så det kanske är däför. Kollade inte heller lika mycket på klockan som jag brukar, skönt det. Nu är jag i alla fall ledig tills på fredag, då jag kör sista rycket innan helgen. Hur jag jobbar sen vet jag inte, måste ta reda på det känner jag.

Sitter och lyssnar på musik, Gavin för att vara exakt (chockerande i know). Väntar på att moder och fader ska komma hem från golfbanan och mata sin lilla dotter med något gott, kanske grillat? Mums.
Ska nog även ta en springtur samt lite styrka efter maten. Fasst nu gör jag det jag inte gillar. Jag bestämmer mig långt innan att då ska jag springa, vilket brukar göra att det i slutändan inte blir av. Nej, då föredrar jag "spontanjogg", dvs att bestämma sig: Nej, NU ska jag banne min ut och springa. Då man har lust till det helt enkelt. Jaja, en liten runda blir det nog i alla fall..


Shit, jag har ont i ryggen igen. Kan ju bero på att jag sitter som en grottmänniska på min datorpall. Ska träna in att sitta rakt, med axlarna bak och ner, det sa "min" sjukgymnast (som jag besökt en gång, haha).

Hur har ni det idag?
Och föresten, vad tycker ni om dessa "skönhetsinlägg"? Bra/dåligt?

Kisses!

AKON


Slitsamt arbete.

Det är inte lätt att jobba på restaurang inte. Idag var olyckan framme igen.
Jag skulle öppna en burk med sill, och poff så rykte tummnageln, den längsta och finaste dessutom.
Lite synd när jag fick till den så bra igår. Jaja, inte mycket att göra!

Så nu var det bara att plocka fram lacken igen och laga.


Ful, trubbig och kort.


Fin, len och fortfarande kort. Mycket kan ma laga, men längden är svår att fejka.

I'm a woman of your words.

Okej Hanna och alla ni andra, nu ska jag berätta lite om dessa "hälsopiller" som jag äter.

Min bror har haft en del acne-besvär, vilket gjorde att han gick på behandligar ett tag. Jag tyckte jag fick mer och mer problem jag med, så jag tror jag besökte en hudvårdssalong två gånger, där de ångade och klämde (detta var ca 2 år sedan). Det gjorde ont så in i h*lvete men det är klart att det hjälpte, för stunden. Huden blev tömd på all skit och så, det var bra.

Efter ett tag så varken ville eller orkade jag lägga pengar på detta, det var rätt dyrt som ni kan förstå, jag slutade att gå dit. Jag hade dock kvar en ansiktstvätt samt hudkräm som jag använde, även dessa var dyra.
Mamma ver dock övertugad om att detta var onödigt (behandlingrna) eftersom det "kommer inifrån". Så hon gick helt enkelt på en hälsokostaffär och frågade efter produkter som kunde passa mig. (Det är alltid bra att fråga och beskriva sina problem, de i affären är kunniga och kan oftast ta fram rätt)
I alla fall så var detta vad hon blev tilldelad: -Silicea kapslar (kiesel-kapslar) samt Pantothenic Acid



Silicea kapslar





Pantothenic Acid


Exakt vad dessa kosttillskott innehåller eller är bra för vet ja inte riktigt. Men det måste vara bra eftersom de hjälp mina naglar att gå från lövtunna, supermjuka kortisar, till långa och hårdare "klor". Jag vet det låter sjukt, men det är bara så. Vad det gäller hud, hår och allt annat de ska hjälpa mot, vet jag inte hur mycket det hjälpt, det är svårt att säga när man inte har något direkt att jämföra med.

Men som sagt, gå till en hälsokostbuktik och prata med persolanen. Kanske är dessa tabletter bra för dig med?! Vare sig du har hud problem eller inte.
Priset har jag inte häller någon direkt koll på, antar att de inte är gratis, men det kostar att ligga på topp. Right?

(Prodikten jag tvättar ansiktet och hudkrämen i samma serie kommer även dem från hälsokost, dessa kan jag skriva om en annan gång)

Hoppas detta hjälpte dig/er som undrade. Jättekul att ni önskar vad jag ska skriva om, fortsätt med det!

Nails!



Jag har under de senaste månaderna hållt mina naglar fräsha och fina, med vissa undantag såklart. På sommaren, eller egentligen året runt, tycker jag "fransk manikyr" är superfint. Det är något som varit populärt länge, men det känns tidlöst på något vis.
Jag har under hela min uppväxt bitit och rivit på mina naglar, vilket resulterat i att de varit korta och fula. Nu på senaste tiden har jag dock låtit dem vara och nu har de varit långa ganska länge. Jag tror ändå att jag har en del att tacka min "hälsopiller" för. Vad det är för tabletter kan jag skriva om en annan gång, men jag kan i alla fall säga att de inte är något konstigt med dem, utan man kan köpa dem i en hälsokostaffär.

Nu hade jag tänkt ge några enkla med bra tips för dig som vill fräsha upp naglarna med denna typ av målning.

- Använd ett någorlunda bra lacksett, det behöver inte kosta så mycket, men skippa de under 200 kr (om du ska köpa ett sett dvs)

- Våga måla på fri hand, och håll dig ifrån "mallarna". Det ser mer naturligt ut om du förjer din egen nagles kant, dvs där de vita och rosa partierna möts.

- Fila naglarna till en fin form innan du sätter igång, och "pilla upp" nagelbanden så du får en jämn och fin yta. Detta kan du enkelt göra med hjälp av en nagelfil tex.

- Lägg alltid ett överlack när du anser dig klart med det vita, det håller mycket längre och du får en fin finnish.

- Ha en tops eller liknade till hands under arbetet så du direkt kan ta bort överflödig färg eller det som hamnat utanför. Detta gör att du slipper använda acceton eller likande när det har torkat, vilket kan göra att du råkar tvätta bort lacket. Slipp onödigt krångel helt enkelt.

- Låt det torka ordentligt innan du börjar fixa med andra saker. Det är svårt att sitta still, men det är så tråkigt när man råkar sabba det när man just är klar.

- Om du vill att det ska se så naturligt som möjligt ska du leta efter ett benvitt lack. Det finns även sett där lacken går i färgerna; vitt (till tipparna), svagt rosa (som grundfärg) och ett ofärgat överlack.
Om du vill att det ska synas lite extra kan du välja ett sett där det inte finns något rosa, utan det istället finns tex ett beige-aktigt lack.
Det finns hundratals varianter på detta, så jag är säker att du hittar vad du söker.

När det gäller det här med att lacka naglarna så finns det bara en sak som gäller - träna!
Det blir inte lika bra när man målar med "fel" hand, men man blir bättre och bättre, jag lovar!

Genom att lacka sina egna naglar på det här sättet, sparar du tusentals kronor i längden, mot för om du skulle besökt en salong. Det är inte så svårt, och det kan bli minst lika bra!

Musik, önskeshopping och en mätt mage.

Sitter och rör mitt huvud i takt till lite bra musik samtidigt som jag besöker Nelly.com och letar reafynd. Nja, lite halvilla med den saken. Det mesta har väl gått redan antar jag. Annars så har jag verligen inte mycket alls för mig, och antar att kvällen kommer fortsätta i samma anda.
Har nu satt på lite Gavin, så jag mår bra, det gör jag alltid men den männsikan i mina öron. (Okej, inte I mina öron, men nu fattar)



Shoes are a girls best friend. Visst var det så?

090713

Home from work!

Eeuw vad jobbigt det var att ta sig ur sängen imorse. Ville bara dra täcket över huvudet och somna om. Men icke, upp och jobba var det! Var ganska mycket ute på hotellet idag, ganska skänt tycker jag. Där får jag vara ensam med mina tankar samtidgt som jag nynnar på en bra låt och bäddar. Behöver inte anstänga mig så mycket liksom.

Idag var vädret åter tillbaka till det normala (det som jag nu anser som normalt), regn och rusk. Inte kul någonstans. Eller okej, idag kan ja har överseende med vädret eftersom jag jobbade, men nu får det bajjeme bli sommarväder igen! Inte sjutton ska man behöva gå klädd i långbyxor och hoodie?!
Give me small shorts and a thigt top.
skoja, hehe.

Vet inte riktigt hur jag ska spendera resten av min dag. Har kanske planer för kvällen, men vi får se!

Hoppas ni har en riktigt bra dag,
Kisses!

Lost.


090712

Hej!

Hur mår ni idag? Jag mår bra, vihoo. Vi är även glada här i övik eftersom vår vän solen bestämmt sig för att återvända, det gillas! Vaknade vid 11 idag, gick sedan in till Isabell (som lånat min brors rum över natten) och hämtade ner henne till frukost. Sen degade vi ett tag i soffan, men gick sedan ut i solen en stund. Vi spelade så kallat "strand-tennis", alltså tennis i miniformat med en boll av gummi. Det gick bra, tills olyckan var framme. Klumpig som jag är stöp jag baklänges över ett stort ankare som vi har här på går'n (som prydnad), när jag skulle hoppa efter bollen. Det hela resulterade i ett långt skrubbsår på armen, och ett på foten. Det tog inte lång tid innan mamma kom ut med sårtvätt och plåster, känndes precis som när man var liten och ramlade med cykeln, fasst denna gång bet jag ihop och sket i plåstret. Duktigt va?

Isabell åkte hem vid 1 (?), och jag gick in ett tag. Snackade med Maja på datorn och vi kom tillsammans fram till att det var för fint väder att sitta inne, så jag tog min moped och åkte dit. Väl framme överraskade bruden mig med att komma med förslaget att vi skulle åka till badstranden, med två av hennes kompisar. Javisst, det gjorde vi med. Det blåste dock lite där, men varmt i vattnet var det, så det blev årets första havsdopp. Vi avslutade strandbesöket med lite volleyboll samt en glass, trevligt trevligt!

Väl hemma hos Maja igen lade vi oss i hennes pärons säng och kollade på "Life of Ryan", och pratade om gårdagen.
För att göra en lång historia kort så var vi hos Mia på lite trevligheter, gick dit vid 8 tiden coh hem vid 12. Det var skoj, det måste jag säga! Tänkte verkligen att jag skulle vara duktig att knäppa många kort, men njaa. Några blev det iaf.








Käkade middag hos min Majs, och åkte sedan hem. Har inte gjort mycket annars ikväll, en dusch, och nu sitter jag här.

Hoppas ni har det bra!
Love, Erica.
 

090711

Hej vänner!

Vaknade vid 11 idag, skönt att få sova ett tag. När jag väl kommit upp var det ingen hemma, men det gjorde inte mig någort, jag tycker det bara är skönt att få lite "alonetime". Bror har åkt med sina vänner till s-vall och är där hela helgen, och mamma och pappa är på golfbanan där de kommer vara hela dagen och kvällen, så det blir ff hela dagen.
Cajsa och Isabell dyker väl upp emot kvällskvisten, och sedan drar vi vidare på lite partaj. Ska bli skoj det, ja-a.

Har ännu inte kommit ur sovlinnet utan sitter bara och degar i soffan i min ensamhet. Ska snart ta en dusch och kanske äta lite.
Annars då, bra med er?

Kisses!

Kvällen - en bra kväll.

Blev inbjuden att komma till min kära vän Jari, såklart tackade jag ja. Eftersom middagen blev rätt sen, och det även var efterrätt på det, OCH jag skulle ta en dusch, kom inte jag och maja iväg förens vid nio tror jag. I alla fall så spenderade vi kvällen i Jaris lilla stuga som han har, mysigt ställe. Han har nog allt han behöver där; säng x 2, dator x 2, soffa, tv, till och med ett litet kylskåp. När vi kom dit var det "bara" Jari, Olov och Rappe där, men under kvällen hann Marcus, Niklas (Ha), Anton, Lukas, Oliver och Avve dyka upp. De flesta drog nu vid ett, så vi åkte hem vi med. Vi "hängde" alltså bara hela kvällen, kul det med :) Najsbajs.

Nej. nu väntar sägen och kanske ett kapitel av en smaskig bok.
God natt!

090710

Så innehöll datumet inte längre tre nollor. Det slog mig precis att det i runda slängar är en och en halv månad till skolstart. Känner lite panik över det hela, jag menar, sommaren har inte ens börjat! För övrigt kan jag meddela att regnet fortsätter ösa ner över oss, och jag vill värkligen stryka under ösa. När jag vakande imorse hörde jag det smattra mot rutan, lät nästan som en orkan. Så jag ringde mamma och bad henne skjusa mig, moppe känndes inte så lockande.
Det var egentligen tänkt att jag skulle jobba 10-15, men det var så mycket att göra så jag stannade till 4. Jaja, det var ingen fara. Även fast jag är skittrött nu så var det värt det, hörde jag ett klirr någonstans?

Nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem från Göteborg. Det är han som står för middagen kväll, färska räkor. Mums! Det är verkligen supergott. Det enda minuset med denna rätt är de kladdiga fingrarna, man måste nämligen lorta ner sig ordentligt för att äta dem. Men hey, det är en fis i rymden.

Ja, jag kan berätta om gårdagen!
Jag och Sara åkte till Maja vid 8-9 tiden någongång. Ett stopp på ICA blev det med, för vem kan se på film utan en massa gptt?! (ja, vi såg på film). Vi kunde inte berstämma oss mellan godis, glass eller chips, så vi köpte allt! Haha, gott var det i alla fall. Och när det gäller filmen så såg vi på "Pojken i randig pyjamas". Den var riktigt bra, och kanske ännu bättre om, som vi, är intresserad av andra världs kriget och förintelsen, eftersom filmen handlade om det. Eller en del, det mesta kanske.
Det var föresten vi tre (jag, maja och sara) som var de tjejer som åkte ner till Polen där vi bla besökte Auschwitz-lägren i maj förra året. Mer om det en annan gång.

Min rygg is killing me,
Kisses!

Hair!

Håller på att öppna de sistsa mailen med alla bilder från vår lilla tripp för ett par veckor sedan. Under de dagarna fick jag agera frisör och gjorde nog de mest snyggfula på ett tag, haha. Cajsa fick med sitt långa hår ta emot den roligaste frillan, hon belv hackad på över den både en och två gånger ska ni veta. Vi tyckte att hon skulle at av sig den stickade mössan, det var ju ändå rätt varmt..


Det blev en fläta som snurrade sig runt hela huvudet i flera varv, mycket tjusigt!


Mössan var vacker. Ni kan ju ignorera the ugly chick to the left.


När vi sedan tog ut flätan blev bruden vacker som en ängel, det är hon iofs jämt, men kolla!


Vem som helst skulle vilja ha ett sådant svall!

090709

Morsning!

Jobbade över en halvtimme idag, gjorde mig inget egentligen eftersom jag inte har något vettigare för mig. Men nu är jag hemma iaf! Vi hade lite mer folk idag, så det var skönt, att ha ngt att göra menar jag. Nu är det bara morgondagens jobb kvar och sedan går jag på helg ! Ska bli skitskönt även fasst jag bara jobbr tre dar denna vecka, känns lagomt, haha. Vad jag ska göra i helgen vet jag inte riktigt, förhoppningsvis blir det lite skoj på lördag i allafall, men vi får se.

Hoppas ni har en bra dag!
Kisses!

Känna skuld över njutning?

I brist på annat bestämmde jag mig för att bränna av ännu en Wallander. Eftersom både mamma och bror var på golfbanan (pappa är bortrest) så ordnade jag lite myspys för mig själv med chokladpudding m. banan och yoghurt framför filmen under en filt. Den var bra, 5 toasts.

Nu ska jag borsta gaddarna och bänka mig framför Sp you think you can dance. Love that show!



Onyttigheter och Skulden.

Peace out - going to bed!

M.J.


Food.

Det blev cesatsallad. Supergott!


Toppade med lite balsamico (det bruna), det passar till allt!

60 år äldre.

Jag går omkring som en gammal tant, haltar och ojar mig. Träningen igår tig nog mer än jag trott, sperciellt i ben och rumpa. Men på ett sätt har jag alltid gillat träningsverk, man blir som påminnd att man var duktig och tränade så hårt att det resulterar i smärta. Haha, det är ju så :)

Sitter och tittar lite på tv, men tror bestämmt jag ska gå ner och "laga" middag. Mamma är på golfbanan så det finns nog någon färdig mat i kylen, hoppas det i alla fall, orkar inte krångla.

hoppas ni har en bra dag! Kisses.

090708

Hej!

Nu är jag hemma från jobbet, slutade vid tre. Det var superlugnt idag, inte många lunchgäster alls. Kan ju bero på det taskiga vädret, men det har iaf slutat regna nu, det är bra. Jag jobbar torsdag och fredag med, sen är jag ledig i helgen vilket känns skönt. Nu vill jag bara att solen ska komma tillbaka så att vi får lite sommar igen. Måste dock bara berätta att jag fjällar mer och mer, främst på ryggen, inte bra alls. Jag som faktisktfick lite färg där, och nu ska det bort. NO! Smörjer och smörjer, och smörjer lite till, så kanske det löser sig.

Som vanligt (hehe) har jag inte något planerat för resten av dagen. Lite tråkigt men samtidigt lite skönt att bara ta det lugnt. Jag är nog en hemmatjej after all, eller nja. Det ska vara lagomt. Lagom ät bäst!


Kväll!

Ser att klockan tickar på. Känner inte alls någon lust att gå till jobbet imorgon, buhu. Och vet ni vad?
Det reganr än! Och jag ska åka moped imorgonbitti, tjooho. Ingen bensin har jag heller, inte mycket som står rätt till här inte.

Nu ska jag hoppa ur kläderna och hoppa ner i sängen!



Good night!

G.D.

Vad passar bättre än Gavin en ledig stund som denna? Don't know!


Food, tv and music.

Fastnade framför mtv ett bra tag, temat är Michael Jackson. Helt otroligt vilket liv han levt, från barnstjärna till tidernas pop-kung! Måste säga att det var mycket jag inte visste om honom, det är det fortfarande. Läste även att tv4 i princip bara sänder M J-program idag när jag kollade igenom tablån imorse. Så om ni är MJ-intresseade, kolla 4:an!

Nu väntar middag, pizza! (hemlagad)

Kisses!

Designbyte.

Har trixat lite med designen. Löjligt enkel, men samtidigt lite roligare med färg :)

Vad tycker ni? Bättre/sämre?

Love.

Jag fortsätter fundera. Nu är jag inne på ett nytt spår, ett spår jag så väl känner igen. Ett spår jag rest 1000 gånger förut.
Kärlek.

Det finns i många former, i alla utföranden. Men jag tror ändå att de flesta, precis som jag, främst tänker på den typen kärlek som finns mellan två personer, romantisk kärlek.
People meet, people date, people fall in love.
Är det så enkelt? Finns det någon för alla?

För mig är detta något ytterst underligt. Att någon älskar någon, och den personen i sin tur älskar person nummer 1 tillabaka. Hur är det egentligen möjligt?
Det finns ungefär 6,6 miljarder männsikor på vår jord. En siffra man inte ens kan föreställa sig. Om det nu finns någon för alla, betyder det att det vore möjligt att bilda ca 3 miljarder par, bestående av två personer som älskar varandra. Men hur i hela friden ska man träffa denna "någon"? Denna person kanske finns i USA, i Indien kanske i Sydafrika?

Eller är det så att det här är fel? Det finns inte någon för alla? Vissa har tur, de hittar någon. Vissa träffar aldrig "The one". Vissa kanske provar med någon som inte känns helt hundra, men växer in i en kärleksrelation?

Är det det viktigaste att hitta någon att leva lycklig i alla sina dagar med?
Även detta är frågor utan svar, men jag hoppas ändå att någonstans, finns det någon för mig. Och för dig.

Tankar.

Jag har inget för mig. Har torkat håret efter duschen och klätt på mig. Lite smink belv det också för att se ut som folk. Nu på lovet går jag mest omkring i halvsunkiga kläder med håter i en tofs, när jag inte jobbar dvs. Vädret suger, det regnar och regnar. Just nu känns sommaren hundra mil borta, vilket är konstigt med tanke på förra veckans fina väder.
Hm, det kanske blir en till Wallander ikväll, om inget intressantare dyker upp.

När jag sitter här vid datorn funderar jag mycket. Det behöver inte vara över något speciellt, men ibland leds jag in på djupare banor. Ofta är det meningen med livet jag tänker på. Människör frågar sig just det, Vad är meningen med livet?
Är det att man ska leva varje dag som om det vore den sista? (Jag tycker egentligen det är lite konstigt när folk säger att det är deras motto. Ska man då gå ut och festa, planera en resa, shoppa mm varje dag?)
Är det att man ska hjälpa andra? Kanske att man ska fokusera på sig själv och bygga en trivsam tillvaro?

Ska man fundera över detta om och om igen utan att komma fram till ett svar? Nej, det är nog bortkastad tid. Är det inte bättre att bara leva vidare utan att tänka så mycket. Fast återigen, Är det de som är meningen med livet?

I did it!



Nu är jag tillbaka, mäkta go å fräsch!
Springturen blev inte så jättelång, kännde av båda knäna. Jag tror det kan bero på att jag sprang mest på asfalt, lite väl slitsamt. Körde även en del syrka när jag kom hem. Mage, rygg, ben och armar. Tycker det är skönt att ge hela kroppen en liten genomkörare när man ändå är igång.
Och som alltid är det skönast efter träningen, då det hela är över! hehe.

Nu väntar en dusch!

090707

God förmiddag!

Vaknade vid 10  idag, lite lagomt sådär. Har hunnit äta frulle, men inte komma ur morgonrocken ännu. Känner mig konstigt nog motiverad för en springtur, det ända som hindrar mig för tillfället är det konstanta regnet. suck. När jag äntligen vill träna lite ska jag behöva göra det i regn? Njaa, vet inte. Kanske går direkt på duschen istället..

I alla fall så är dagens planer få. Vet inte hur vida social jag orkar vara, funderar på att ringa en vän, men som vanligt får vi se.
Vad kan man annars hitta på en regnig dag? filmbakaslappamusikstädastan...

tillägg: Nu ÖSER det bara ner här, shit. TRÅKIGT!

Muy bién!

Filmen var bra, jag gillar verkligen Wallander, och Beck för den delen. Klart att jag saknade "Linda" och "Stefan" lite, blir intressant att se hur de väljer att förklara hennes försvinnande i och med hennes tragiska död i det verkliga livet.

Är ganska trött, så jag ska gå ner och ta ett glas vatten samt hälsopiller innan jag går och knoppar.

Ciao!

Kväll!

Har varit ute en sväng med pappa. Tanken var att han skulle köpa nått element till altanen, men det blev jag som handlade. Vi var alltså på elgiganten och då pasade jag på att köpa hörluarar och en sladd till datorn. Nu blir det musik för hela slanten ;)

Vi var även en sväng till farmor och farfar på fika, trevligt trevligt. Pappa tyckte även att vi skulle hyra film tills ikväll, javisst sa jag. Så nu ska jag bara kolla igenom lite mail och vänta på mamma, sen blir det filmtajm!


2 x Wallander + Pojken i randig pyjamas.


Matchar snyggt va?


Kastar in en dålig bild på Dagens med.
Pga av det inte allt för bra vädret blev det jeans, tirre och kofta.

Ha en superbra kväll!

L.M.

Vi känner igen henne från Gossip Girl. Men visste vi att Leighton Meester (Blair) även var sångerska? Inte jag i alla fall.


Michael Jackson

Jag är säker på att det inte är någon som missat att han gått bort, att han är död.
Jag har väl aldrig varit något "fan", men jag gillar hans musik måste jag säga. Tänkte på det igår när jag av misstag hamnade framför någon domkumentär på 2:an. Även fasst jag aldrig riktigt lyssnat på hans låtar, så känner jag igen dem. En efter en kunde jag sjunga med lite på, det är konstigt, men bra konstigt.

Hur som helt var det ju såklart jättetråkigt att något sånthär hände. Ingen ska minsta  livet så tidigt. Han var "The king of pop" ch startade något helt nytt. Han var också den som tillät alla lyssna på vilken musik de vill, "it doesn't matter if your black or white" you know. Tyckte ändå att det var fruktanskvärt tråkgt att han förstörde sig själv med alla dessa operationer. Han såg så läskig ut på slutet att jag knappt kunde titta på honom. Varför kunde han inte förbli den där söta mörka pojken?

Hur som helst, han var en klass för sig själv. Vila i frid MJ.

090706

God mittpådagen!

Vaknade vid nio, undrade varför varken mobilen eller klockradion rang (dåtid av ringa). Kom på efter ett tag att jag vackert kunde sova vidare, eftersom jag är ledig idag. Detta gjorde att jag sov ända till strax innan 12. Först fick jag lite dåligt samvete, men det förändrades när jag tittade ut genom fönstret. Det småregnar och kallt är det med. Vart har sommaren tagit vägen?

Jag här även börjat frälla på ryggen och på armarna, inte okej! Antar att det är resterna av solnigen från Saras stuga då jag brännde mig så mkt. Man måste alltså smörja in sig även om man semestrar i Sverige. Hoppas att jag kan hindra att hela huden trillar av med ytterligare 2 liter bodylotion, haha. Kliar gör det mer, men jag håller mig från att riva med naglarna för att jag verkligen vill ha jvar min något bruna rygg. Nog om det.
Funderar på om Maja har tid att träffas idag. Hon har äntlgen kommit hem från Lysekil där hon varit på läger i två veckor (konståkning). Men den lilla kovern svarar inte på mitt sms. Jaja, vi får se hur det blir.

Kan öven meddela att jag sov skitgott i natt i mitt nystädade rum. Nu får vi bara se hur lång tid det tar innan helvetet bryter lös och saker kastas runt överallt igen.

Kisses!

Ett litet steg för mänskligheten - Ett stort steg för Erica.

Ikväll bestämmde jag mig.
Jag tog tag i mitt på tok för smutsiga ch stökiga rum! Det låg prylar överallt, kläder i högar och för att inte tala om dammråttorna bakom dörren. Men nu är det gjort, puh!
Det är så fint nu ska ni veta, jag kommer sova som en prinsessa i min nybäddade säng.

Efter det stora projektet var avklarat belönade jag mig med en dusch, en film och lite godis. Jag vet det är söndag blablabla, men det blev lite över från gårdagen, och det vore väl hemskt synd att det ligger och blir dåligt. För ni ska veta att jag är en hejjare på att spara på godis, gav nyss bort resterna av mitt påskägg till min bror. Han är då raka motsattsen till mig när det gäller just detta, så fort han får lite götta försvinner det på 3 sekunder. Det spelar ingen roll om det är finchoklad från Lindh, nejnej.
Jag tycker att man ska njuta i alla fall. Håller ni inte med? :)


Drog en raj genom mitt badrumsskåp med. Lite skillnad iaf? :)



Före.


Efter.

090705

Hello!

Har jobbat idag med, 10-15 igen. Var såå trött när jag vaknade i morse, vet inte hur många gånger jag sa "vill inte, vill inte, vill inte..". Men väl där så var det inga problem. Det var lite folk, så det var soft.

Gårdagskvällen tillbringades med tjejerna, dvs Cajsa, Julia, Bellan, Sara och Rebecka. Vi träffades bara och frillade i några timmar, snackade, lyssnade på musik och spelade kubb. Jag var dock tvungen att fara innan 12, fast det gjorde mig inte så mkt egentligen. Sommarvärmen är som bortblåst dessa dagar, så det var lite väl kallt med.

Nu sitter jag bara och väntar på mat. Mer än så har jag inte planerat, än att äta alltså, vi får se helt enkelt!
Hoppas att det fina vädret kommer tillbaka redan imorgon, är ledig måndag och tisdag, skönt!

Kisses!

090704

Hej och en massa hopp!

Har jobbat idag, 10-15. Tyckte de tiderna var ganska bra, inte för tidigt och inte för sent :) Det var ganska lugnt idag med, inte så många som ville komma in och luncha verkade det som.. Men det kan bero på det inte så roliga vädret, lite kallt och mulet.

Nu sitter jag med datan i knät och gör ingenting, kollar runt lite på internet.
Haha. En av våra grannar har 40-årsfest idag. Hade glömt det, men jag blev påminnd rätt snabbt när jag hörde en massa ljud utanför. Kollade t och såg en hel armé av männikor komma gåendes och cyklandes på gatan, de hade även trumpeter, marackas, flöjter, bjällror och allt mörjligt som låter, ganska festligt.

Mer än så har jag inte att berätta för tillfället, hoppas ni har en bra dag!


Arbetsskada - Sågade av en halv nagel (långfingret) på jobbet idag. Farligt med vassa brödknivar. Jag kan dock garantera att den inte hamnade i maten, kastade den i sopkorgen, hehe..

Gosh.

Jag har ont i benen, och fötterna med för den delen. Beror nog på allt springande idag. Det blev värsta ruschen mitt på lunch, sen vid två blev det lugnt så lugnt, lite jobbigt faktiskt. Kan inte alla gäster sprida ut sig, det vore praktiskt.

Sitter och väntar på att Oskyldigt dömd ska börja, då ska jag hämta en mörk chokladkaka och ett glas vatten, altenativt en frukt. Det känns som en sån dag idag. Det är samtidigt lite synd att jag är så trött när jag kommer hem från jobbet borde ringa en vän och ta vara på dagen. Men icke, sängen och tv:n förblir min vän.
Fast imorgon är det fredag, då ska jag gör angt kul även fast jag jobbar lördag, suck.

Roligt inlägg, verkligen.
Tjing!

090702

Hello!

Nu har jag fått lite mat i min lilla mage (eller liten och liten, känns som om jag gått upp 7 kg sen dagarna med brudarna, och bättre blir det inte av att fotbollen har upphåll, hehe). Har i alla fall jobbat idag, 10-16 helt okej. Var dock varmt och det bidrar till att det hela blir lite mindre skoj, men det får man ta. Åkte in en sväng på stan efter jobbet medans jag ändå var ute och körde. Tänkte att jag bara skulle kuta in på H&M och köpa ett par svarta t-shirts som jag bl.a. kan ha när jag jobbar, det skulle gå snabbt. Men när jag väl var inne började jag tänka "men jag behöver ett par jeansshorts, och just, jag måste ha en kjol, en bikini skulle inte vara fel..." och vipps så var både en och två timmar som bortblåsta. Men så äre, kom i alla fall hem med två tee's och en kjol, nöjd.

När jag nu satte mig vid datan och öppnade mailen såg jag att jag hade 58 nya mail. Mums *inte*. Blev lite jobbigare när jag såga att ca 40 av dem var från Sara innehållande bilder, det tar sån tid att öppna. Men jag hade ju bett om det så :p

Hoppas ni haft en bra dag, kisses!


Två svarta t-shirts, H&M.
Kjol, samma place.

Kväll.

Nu har jag (äntligen) käkat middag och kladdkaka. Det blev någon slags grekisk pytt med tsatsiki till, gott med jag känner hur mycket vitlök jag stinker. Inte kyssvändlig ikväll inte. hehe.

Resten av kvällen ska nog bara spenderas hemma, kanske framför Armageddon som redan börjat ser jag nu.. Ska upp och jobba imorgon, börjar klockan 10. Jobbar nu alla dagar fram till söndag, så därför hoppas jag inte på bra väder *mohaha*. Nämen, det är väl inte någon som vill jobba om solen skiner? Inte jag i alla fall.

Nej, nu ska jag slita mig från datan och göra ngt annat.
Kisses!

Just nu.


Just nu - Nyduschad, osminkad, och ja, sätter posen.

Väntar på att mami ska komma hem, är hungrig! Har bara ätit en tallrik fil sen jag kom hem. Man kan tro att jag är mätt efter helgens vrakande, men onej.

Det är alltså detta Julia tjatat om hela "helgen"..


Kul? - nja..

Bilder del 1.


En bild som beskriver våra dagar ganska bra - äta!


Två heta brullor laddade inför fiskningen!


Sara.


Rensa, rensa, rensa. Me in black.


Mmmmm. Fiskhuvud klockan halv 2 på natten, bli det bättre? Nej.


Storfiskarna med storgäddan.


Jag som tänkte "denna resa ska jag dokumenterna 24/7". Jag tog med mig kameran, tog ett kort. Vad hädner? den dör för batteriet är tomt. Har jag laddare med mig? Nej.
Därför blir det dessa mobilbilder så länge, hoppas de andra skickar sina bilder snart :)

to be continued..

Cajsa, Sara, varsegod!


(jag hade rätt om The Cardigans, hehe)

Hemma!

Oj, vilka dagar!
Har som sagt varit i Saras stuga tillsammans med Cajsa och Julia sen i söndags. Stugan ligger några mil härifrån, och alldeles vid havet, supermysigt ställe! Dessa dagar har varit jättebra, vi har haft det så kul tillsammans!
Eftersom vi kom dit rätt sent i söndags blev det typ kvällfika och ett kvällsdopp innan vi gick och la oss. Vi sov alla 4 i en dubbelsäng, så lite knuffar och sparkar här och där fick man ta.
Måndagen började vid nio, vi käkade fruksot och packade sedan kylbägen och tog på oss bikinis. Vädret var på topp så vi tog två kanoter och paddlade ut till en ö där vi spenderade så gott som hela dagen. Tror vi alla brännde oss, jag har fortfarande ont i huden, hehe. Allt var dock inte frid och fröjd på den lilla utflykten. Mitt på dagen någongång blev vi (eller trodde) att vi blev attackerade av måsar, skitarga sådana! De flöt emot oss, men avnöjde precis vid våra huvuden gång på gång. Alla blev skitfjolliga, och rädda. Nu i efterhand skrattar vi bara åt hur töntiga vi var, vad kunde ett par måsar ha gjort oss?! Vi lyckades i alla fall lugna ner oss efter ett tag och stekte på ett tag til. Sen tog vi vårt pcik och pack och paddlade hem, eller i alla fall jag och Sara. Julia och cajsa välde hela kanoten, så de simmade hem, hehe.
Resten av dagen bestod av en massa ätande (det var typ det ända vi gjorde dessa dagar) och Beck på kvällskvisten.

Gårdagen var inte full lika varm, så vi var inne en del, men en paddeltur blev det ändå - och denna gång plurrade alla. Haha. Mot kvällen blev det lite kubb, åsnan (ett kortspel) och en massa onyttigheter.
Vi tyckte även att det var en superbra idé att fara ut och lägga nät klockan halv 11. Sagt och gjort. Vi rodde rut lite medans fiskarna skulle fastna i vårt nät. När vi sedan återvände till nätet för att dra upp det började det hela - dramatik!

Sara drog i nätet, oj två aborrar! Alla blev glada, vi drog mer, det kom en till. Men vänta, vad är det? EN GÄDDA! Större gädda har jag aldrig sett, och nu satt den i vårat nät. "Cajsa, ge mig kameran så tar jag ett kort", ropar Sara. Så hon ställer sig i fören och lyfter upp nätet med fetgäddan samtlidigt som hon med den andra handen tar bilder. Sara tar upp mer av nätet, och gäddan hamnar i båten. Gäddan sprattlar som bara den, Sara får panik, Sara ramlar, kameran blir mos, Saras huvud knockar i Ericas näsa (min näsa alltså) och blodet forsar.
Sara ligger nu på båtens botten, tillsammans med gäddan, alla skriker. Julia skriker till Cajsa, som inte gör någonting (hon hatar fisk mer än ngt annat), Jag skriker att någon måste göra något, jag håller på att förblöda, Sara har gråten i halsen pga kramkalaset med gäddan, kameran som gick lite sänder och blodet som hamnar i båten. Det såg helt ärligt ut som en massaker ägt rum.

Efter ett tag har vi lugnat oss lite, men jag blöder än så vi kastar u hela nätet igen, åker in till land och Sara och Julia hämtar hjälp av Saras släktinng, medans jag och Cajsa går in. Aj.

Hur som hellst får vi 13 aborrar (typ), 3 mörtar och en gädda på över 5 kg. Vi tog bara reda på aborrarna och det blev en fiskmacka kl 2. Gott.

Ja, denna resa skulle ha dokumnteras, gud så kul vi måte ha sett ut! Fyra nötter, en stuga - underbara resa!

(Pepprar med biledr senare!)

RSS 2.0