Du lärde mig att älska. För det kommer jag alltid älska dig.

Snubblade precis över ditt namn på ett av alla sociala nätverk. Trodde inte du fanns där.

Det var länge sedan vi pratade nu. Ännu längre sedan vi sågs. Det kanske är lika bra. Antagligen.

Men ändå kan jag inte hjälpa att undra hur du mår. Hur du ser ut. Är du dig lik, från insidan och ut? Är du den du var när vi var nära, är du den du var när vi skildes åt? Är du.. Du?

Saknad du mig ibland, precis som jag kan sakna dig? Saknar du det vi hade? Jag frågar, men vill nog inte veta. Vet att jag inte kan vandra den vägen igen, den är sedan länge igenväxt. Den är för mörk, även om ljuset alltid finns i slutet. Det har det alltid gjort.

Jag bara undrar.


2.

Genom stadens rondeller med för mycket att tänka på. Shufflande vinterns ångestlista på Spoty och försvinna in i minnen och misstag, lycka och olycka. Klara en och två låtar, inse att det är precis de två som betytt mest, bryta ihop när den tredje kommer och faktiskt betyder mer. Tänka på hur det kändes. Fortfarande känna det i kroppen och minnas hur det doftade och hur håret låg mot kudden i morgonljuset. Brutal saknad i bröstet, i hjärtat och ut i varje jävla fingertopp.

Stänga av för att det blir för mycket. Torka tårarna som rinner och trycka tillbaka dem som ännu ligger bakom. Ta ett djupt andetag.

Titta sig själv i spegeln. Samla ihop sig och fortsätta som om det snart går över.


Och det växte i takten du försvann.

Vanligtvis är det just sånt här som får mig att skriva. Rad efter rad kastar jag ur mig livet och hela själen, men inte ikväll. Känner mig bara tom. Tom på känslor och tom på ord. Är tröttare än tröttast men vill inte sova. Vill inte lägga mig och lyssna på tystaden och låta tankarna ta över mig. Vill inte tänka. Inte på hur jag mår, inte på hur jag mått eller hur jag kommer att må. Vill bara glömma hela min existens och falla i någon slags dvala. Tomt och tyst, men utan några som helst tankar och känslor.
 
Jag vet inte varför det tar på mig så hårt, för det borde det verkligen inte göra. Man kan inte sakna något som aldrig fanns. Men likt förbannat är det exakt vad jag gör. Hela jävla tiden.
 
 

Lördagen.

Idag åker han.

Vet inte hur jag ska kunna hantera det.


Gal1.

Åker till fuckin USA på onsdag. Fattar ingenting. Ska åka till systra mi och njuta ett par dagar innan vi möter upp våra två andra systrar i fuckin NYC.

Man ba whaaaaaeeet?!


Sunshine.


Alla borde äta medelhavsbuffé.

Var på gymmet idag. Body balance och spinning. När jag satt där och cyklade hann jag tänka mycket. Jag tänkte på roliga saker och blev glad. Fina minnen och vackra människor. Tänkte på den kommande USA-resan och på Branäs. Lycka.

Sen tänkte jag på honom när han sover. Så fridfull. Så fin. Trygg. Blev inte lika glad längre. Ont i hjärtat. Hade det inte varit för att jag satt och svettades på en cykel hade jag spelat Linus och satt mig på golvet. Lyssnat och lockat fram en tår eller två.

Fick Erik-sug också. Fantastiska bästa jävla Erik. Alla borde få ha en sådan människa i sitt liv. Alla.

Jag är glad att jag är hemma och får träffa alla nära och kära igen, leva det vardagliga livet och äta mat ur ett kylskåp som alltid är fullt. MEN. Helvete vad jag saknar alla som inte finns här.


Det är mitt.

Illamående och ilska. Allt jag kände när jag tänkte på sommaren idag. Inte på min sommar, men det är just det som är problemet.

Ni är äckliga. Sluta kladda ner mitt liv och människorna i det.


Thinking of.

Sitter på golvet i mitt rum iförd klackskor. Känner mig kvinnlig. Anledningen är att jag övar inför pappas 50-årspartaj på lördag, då måste man vara fin. Och ska man vara fin får man lida pin, det har mamma sagt, och det innebär obekväma skor. 
 
I övrigt, som inte alls är speciellt övrigt, är Maria i skrivande stund på väg hit. Hon, mitt lilla barn, åker alltså nattåg från Karlstad för att komma hit upp och bartenda. Och mysa med mig så klart. Längtar så tills jag får hämta henne och ta hem henne hit, bädda ner henne och klappa henne på huvudet. Eller får hon klappa mig på huvudet. Fast egentligen behöver vi nog det båda två. Sårade som vi är, på ett eller annat sätt.
 
Har klippt burret idag, och lunchat hos mina farföräldrar. Dom var sig lika, vilket är skönt. Sprang redan runt på stan med Gabbi och letade outfit till samma tillställning som skorna ska gå på. Det gick bra, till slut. Tror jag i alla fall. Om jag inte känner mig som en korv, för det vill jag inte. Sen kom syster Sara och gjorde oss sällskap innan jag åkte hem och bäddade ute i stugan. Det var trevligt. 
 
Trevligt är det också att jag fick ett lår idag. Bästa låret i världen. Men det kan vi ta en annan gång.
 
 
 
 

Enda för mig.

Kan inte sova. Känner mig deppig. Saknar livet. Saknar allt.

Tycker inte om min säng längre, inte som förut. Känner mig bara rastlös och tankspridd, vänder och vrider på mig fast jag egentligen ligger skönt. Tycker inte om att vara ensam heller. Det suger.

Behöver bara en rygg att borra in näsan i. Hans rygg. Aldrig känt mig så trygg som hos honom.

Men på fredag kommer Maria och då blir allt lättare. Vi delar på livet som inte längre finns. Hon förstår mig.


Let her go.

Igår var jag för full/bakis för att känna något alls. Kramade alla, några, hej då på ett mycket lättsammare sätt än vad jag var inställd på. Förutom honom såklart. Den sved.

Idag känner jag mig mest tom. Satt på golvet i morse och lyssnade på Linus. Tänkte på alla och saknade dem. Brutalt. Vi har gått igenom så mycket tillsammans. Skrattat. Gråtit. Svurit. Varit fulla. Lyckliga och kära. Olyckliga och krossade.

Det är skönt att vara hemma. Men konstigt.


Omöjligt.

Ska ha sökt skola om en vecka. Känns som ett skämt. Har ingen aning om vad jag vill ägna mitt liv åt, eller ens var jag vill ägna mitt liv. Mamma och pappa tycker tydligen att det är brådis. Börjar bli gammal osv. Jag tycker inte alls att jag är gammal. Måste nog säsonga ett år till.
 
 
Måste få vara ung och dum och säsongsfet lite längre. 

Flytta hem och flytta bort.

Det är löjligt lite tid kvar nu och jag vet inte vad jag ska känna. På ett sätt ska det bli jävligt skönt att komma hem. Att skapa sig normala rutiner och äta normalt, sova normalt och träna normalt. Det ska bli skönt att komma hem till mor och far, till bror och alla andra som saknar mig. Och som jag saknar så klart. Det ska bli skönt att sova i min egen säng och lägga mina kläder i min egen byrå på mitt egna rum. Det ska bli skönt att gå runt i min stad, att kunna heja på folk man känner och knappt känner. Det är mycket som ska bli skönt. Men ändå kommer det suga.
 
Jag har skapat mig ett nytt liv här. Ett nytt liv med nya prioriteringar. Ett nytt liv med nya vänner, med en ny familj. Fattar inte hur jag ska kunna hantera allt det nya. Det som egentligen är det gamla. Att inte vakna av ett sms från Maria där hon frågar om vi ska äta frulle. Att inte gå till Brant's för att hälla i sig sodavatten i mängder. Att inte ta på sig svarta jeans och svarta strumpor, varje dag. Att inte träffa Erik. Att inte träffa Simon..
 
För det är ändå människorna jag kommer sakna mest. Mina människor. Dom fucking underbara idioterna som jag träffat varje dag i fyra månader. 
 
 
Men det kommer en ny tid nu, en bra tid. Det vet jag. 

För många gånger nu.

Fast egentligen. Varför ska jag ens bry mig?

Åk. Njut. Förlora din värdighet och själ.

Det är inte värt det längre.


You were a thief from the start.

Ikväll längtar jag inte bort.

Jag längtar hem.


And even worse when you are not.

 

Those beautiful nights.

Fick sluta tidigt idag. Minns inte när det hände sist. Kom hem och satte mig på muggen, kom in på mitt rum igen och hade ett missat samtal, och ett sms. Lego undrade om jag kunde ta puben, Någon hade fått migrän. Suckade och ringde upp. Simon hade redan tagit på sig det och var på väg från Syssle. Borde väl ha ringt upp honom och sagt att han skulle vända, men det gjorde jag inte. Kan inte ta på mig allt jämt. Måste lära mig att säga nej. Det har Otto sagt. Orkar inte heller. Är helt slut, både psykiskt och fysiskt. Min rygg cepar sig. Måste tänka. Måste rensa. Måste komma fram till vad fan jag ska göra av alltihop. Måste bestämma mig. Måste komma på ett sätt att gå vidare. Att släppa taget.
 
Jag är bara trött. 
Trött.

Går inte.

Helgen som Gud glömde har passerat och jag känner mig överkörd. Tagen där bak. Brutalt. Orkar inte ens gå in på't. Ska bara glömma och förtränga skiten, precis som jag gjorde med jul och nyår. Bäst så.

Första april är det också. Hatar det.
Hatar att fyra månader plötsligt blev 14 dagar.

Hatar hatar hatar.


RSS 2.0