Kvällens sista inlägg.

Nu är klockan snart 10, vilket betyder sängen för mig på en söndagskväll. Dagen har varit lugn som en filbunke, det enda som hänt är typ att mormor och morfar kommit på fika och gratulerat mig i efterskott. Jag fick det svarta guldet - presentkort på MUS. Alltid bra!
Av listan på saker jag "bordat" göra kan jag iaf bocka av en sak, att packa väskan. Nu återstår bara att rota fram något som kan pryda min kropp imorgon, allt för göra morgonen mindre stressig än den är. Det känns som en svarta-jeans-med-hoodie-dag imorgon. Men sen finns det även dagar då det inte alls känns rätt att ta på dig det man lagt fram, men jag hoppas att imorgon inte blir en sådan dag.

I övrigt har jag äntligen listat ut varifrån min numera favoritmascara kommer ifrån - Oriflame. Jag tycker mig tidigare ha läst och läst på den lilla behållaren och inte hittat någon varumärke, men nu ser jag det klart och tydligt.
Den är helt klart outstanding när det kommer till att hålla fransarna böjda och färgen på plats. Fransarna blir långa och klumar existerar inte. Det enda minuset är att den är rätt svår att tvätta bort, den är verkligen vattenfast. Men det är värt att vakna upp som en panda om morgnarna, i alla fall när man ändå inte har sällskap.


Visions Freaking Amazing Waterproof Mascara - Oriflame. Kostar 75:- att beställa från hemsidan. Vart man kan hitta den i en vanlig affär vet jag inte. Om jag ska vara ärlig vet jag inte ens vart min kom ifrån, men har en vagt minne av att mamma hade något med saken att göra.
Bara ett litet tips så klockan 22.

God natt och dröm sött!

Luften är inte alls ingenting, även om det ser ut så.

Jag hamnar här om och om igen av ren tristess. Jag borde inte vara så uttråkad med tanke på hur mycket jag skulle kunna göra - skriva klart svenskan, plugga fysik, packa väskan tills imorgon, planera veckan.. Men nej, jag gör mest ingenting istället. Fast det är väl lite av söndagscharmen, att göra ingenting i allt för sunkiga kläder.
Nu frågade pappa om vi skulle se på Wallander i kväll, den nyaste, vilket faller sig ganska bra. Vid åtta lär jag ha hunnit göra lite mer av ingenting, så det blir kul att göra någonting istället för ingenting. Oj vad jag snackar.. om ingenting.

När jag pluggade fysik tidigare idag gick det ganska bra, en stund. När jag inte kunde klura ut hur jag skulle räkna ut vinkeln v med hjälp av cos, sin och tan, gav jag upp. Jag skulle sedan räkna ut friktionskoefficienten mellan Pelles kläder och den tre meter långa planken han valt att lägga sig på. Varför i h*lvete vill man veta det?!
Nej, jag undrar hut kul skaparna av Ergo kan ha (min fysikbok) om dagarna...
Får väl se om jag ger mig in i leken senare igen, men då måste jag nog slå ett pling till hjärnan (Sara Nordin). Hon kan allt den damen.

Ke$ha


Afternoon-drool.

Top four guys. (utan inbördes ordning)


-Chace Crawford
(as Nate in GG). Hur het är han inte? Dessutom verkar han vara en riktig gentleman, gullegris och myskille. 5 av 5 om ni frågar mig!


-Ryan Sheckler
. En av världens bästa skatare, idrottare alltså. Kroppen? Duger till, räcker och blir över. Hans leende kan golva vem som helst.


-Channing Tatum
. Lite av en badboy samtidigt som han är en romantiker. Att han är snygg behöver jag inte ens skriva, ni har också ögon.


-Robin Bengtsson.
Den enda svensken på denna lista, hatten av för det! Med en gitarr i handen sjöng han sig in i mitt hjärta när han sökte till idol 2008, slutade som 3:a. Ögonen är bland de vackraste jag vet, och han verkar vara en kille med humor, sånt gillar jag. Om det är något jag faller för så är det humor, musikaliska egenskaper och en skön personlighet. Att han råkar se väldigt bra ut är bara ett stort fett plus i kanten.

Även om jag skulle ta den ena framför den andra om jag var tvyngen att välja, så skulle jag inte neka någon av dem. Det förstår ni säkert.
Det är alltid hård konkurrens om dessa platser, så jag tror de känner sig mycket hedrade av att få vara listade som de just nu 4 hetaste killarna alive på ericalund.blogg.se! =)

Sunday.

God morgon!

Jag sitter i morgonrock och följer damernas superG, Anja körde precis ur, faen! Ska nog aktivera mig för dagen och stoppa något i magen, och sedan börja med det jag borde ha gjort för flera dagar sedan, fysiken! Jag har prov på onsdag, hjälp! Det är vekrligen på hur mycket som helst, och det är inte lätta saker heller..
Nej fy, ibland suger det att gå natur.

Ha en bra söndag!

En god natt-hälsning som blir ett budskap.

Jag sitter uppe helt utan anledning. Men det är väl lite av charmen med att vara tonåring. Sitta vid datorn långt in på småtimmarna, halsa Jolt-cola och sova fram till tre nästa dag. Okej, jag kanske inte riktigt gör att det där, men att fördriva timmar vid datorn är jag expert på. Facebook är nog den största skurken, tätt därefter bloggar. Jag tycker det är roligt att läsa om andra männsikor, särskillt om vad de tycker och tänker, hur de upplever saker och deras åsikter.
Just därför är jag inte den som följer modebloggarna slaviskt, hellre de personliga. Fast det bästa av allt är ändå att läsa om de man känner, eller känner till. Man får en så mycket klarare bild om hur de är som personer, på insidan lika väl som på utsidan.

Därför skulle jag vilja att fler av mina vänner börjar blogga (inte för att jag inte känner dem, det gör jag, men för att det skulle vara kul att läsa). Fast sen tycker jag även att det är lite töntigt att blogga. Jag och Josefine hade en disskusion om det när vi längdade på idrotten. Att blogga är kul, att vara en bloggare känns nästan lite pinsamt. Jag vill inte ha den där "bloggstämpeln", just för att det finns så många som förstört det här med att blogga, det är de som gjort det till ngt negativt.
Jag tycker inte att en blogg ska vara ett ställe där man skriver elaka saker bara "för att man har makten", eller där man lägger ut nakenbilder (nästan iaf), för att locka till sig läsare. Jag tycker inte att man ska använda bloggen som ett vapen, eller bråka offentligt på. Om man är lack på någon kan man väl ta det face to face, och inte lägga ut på internet. Att sedan kasta skit mot dennes familj, vänner eller andra som verkligen inte har med saken att göra, är vansinnigt.

Nej, låt bloggen vara ett ställe att lätta hjärtat, hjärnan och glädja välden. Även om deppiga inlägg kommer ibland, det får man ta.
Jag vet inte hut länge jag kommer blogga, men jag tycker om att skriva här. Här kan jag uttrycka mig, på vilket sätt jag vill. Men inte personattackera, nej, det lämnar jag åt dem som redan dragit ner sig själva i skiten.

God natt.

Underhållning för en kvällstrött naturtönt.

http://www2.lth.se/kemijulkalender/2009/

Only one thing missing.




Sängen är renbäddad, ljusen tända och golvet dammsugit. Men var är sällskapet?

En fartfylld eftermiddag.

Det blev hockeyn i alla fall, och jag fick Malin som kavaljer. Ojoj vilken match! Fullsatt arena, tryck i publiken och en halvtaskig domare (heltaskig). Tyvärr gick det inte riktigt vägen och matchen sluade 1-1 efter förlänging.
Men men, det  var kul att gå, och plugg på en lördag är ändå lite för bra för att vara sant...




1. Fjällräven center was on fire! 2. Tror både mina och Mallans nerver är för svaga för sånthär (fel inställning för ljuset, men men) 3. Malek i buren.

Saturday.

God morgon och god dag!

Fasen vad jag är trött alltså, undar om brudkalaset hos Julia igår tog knäcken på mig, eller om jag bara är lite tröttare som sjuttonåring. Jag har i alla fall lyckats hoppa i ett par mjukisbrallor och en hoodie, satt upp mitt lite för smutsiga hår i en knut och börjat fundera på vad jag ska ägna dagen åt.
Mamma och pappa åker snart till H-sand, där de ska på 50-års kalas och kommer hem imorgon, vilket betyder en lördag i ensamhet. Men vet ni vad? I don't mind at all! Ska nog bara ta det lugnt (om inget annat dyker upp), plugga lite fysik och så småningom ta en dusch, en lååång dusch. Funderar även på att snabbstäda rummet, byta sängkläder och få undan alla kartoner från igår.
Har även hockybiljetter till mitt förfogande, men jag vet inte om jag ska nyttja dem eller ej. Om jag bestämmer mig för att jag vill, måste jag hitta en vän, vilket kan vara rätt knivigt då jag vet att många redan är upptagna.

Hur som helst så mår jag bra, tycker att livet är helt okej och att det känns bra att vara lite äldre.

Allt har ett slut. Likaså en början.

Nu är  klockan över midnatt, jag är inte speciell längre. Min dag är över. Jag är sjutton, i ett helt år till!
Men men, det kan ju vara början på något bra, eller dåligt med för den delen. Jag väljer att tro på det första.

God natt sweeties!

Birthday pics.

Jahapp, då var man 17 bast. Gammal och grå.
Nja, kanske inte riktigt, men ett år äldre i alla fall. Min dag har varit super, fina presenter och finfina människor. Är dock rätt trött nu, så jag ska försöka att inte sitta uppe så mycket längre, utan somna som en glad födelsedagstjej. (Mäjligtvis f.d., om klockan blir efter tolv..)







Som ni kanske kan lista ut så fick jag till min stora glädje en ny kamera i present av m o p! Superglad!
Har inte hunnit lära mig den helt än, men jag tog några bilder i alla fall. Och nu kan jag lova, garantera, att det dyker upp bra mycket mer bilder här i bloggen.
Bra va?! =)

God natt mina vänner, lev och må!

I am sixteen going on seventeen

Går till sängs som 16, vaknar förhoppningsvis som 17.
Håller alla tummar för det!

Familjen annorlunda.

Jag har en mapp på min dator som jag döpt till "alltoinget". Där kan man hitta bilder som denna.



Nyårsbilden 08-09 är ett bevis på att värdens sämsta minnesbild finns på min dator.
Saker som att..
-bilden togs ca 20 minuter efter 12-slaget (vi missade hela nedräningen pga misslyckad tändning av ufoballonger)
-jag ser ut att väga 90 kg
-mamma är mitt i en tugga
-bror ska såklart ha med sin berömda tunga
-alla är blanka, röda och allmänt ofräscha i ansiktet
-bakgrunden består av ett omodernt kök i en fjällstuga

..är förklarar varför.

Like it, hate it, whatever.

En impulsgrej. Ny header, dock ingen ny design i övrigt, ännu.
Peace folks!

En helt onödig klump i en helt onödigt orolig mage.

Jag är nog en rätt orolig person. Jag får ont i magen och prestationsångest, blir nervös och funderar på vad andra kommer tycka/tänka.
Jag har kommit fram till att det är otroligt dumt att oroa sig för saker och ting. Tiden går inte att stoppa, dagen man gruvar sig inför kommer såsmåningom infalla, provet du svettas över kommer bli bortgjort och talet du ska hålla kommer hållas. Det går liksom inte att göra något åt saken, så varför må dåligt över det?

Visst, provet kanske inte går lika bra som du hoppats, talet kanske inte blir lika rörande som du önskat, eller festen lika kul som du hade velat, men du tog dig igenom det. Eller hur?
Det kommer alltid komma saker vi inte är helt förberedda inför. Det enda man kan göra är att göra det bästa man kan och ta det med en nypa salt.

Om det är något jag lärt mig, är det att det inte finns något i hela världen som är så viktigt att man ska behöva må dåligt över det. Så länge alla får vara friska och må bra i din omgivning, så är allt annat bara en bonus.


Anledningen till att jag skriver detta är att jag egetligen borde sitta och plugga fysik nu, vilket jag inte gör, uppenbarligen. Jag vet att jag på tisdagkväll kommer ha ångest, panik och svära över att jag inte kan något av det som ska dyka upp på provet dagen efter. Antagligen kommer jag kunna lite, kanske mer än jag tror, men inte lika mycket som jag skulle vilja.
Jag kommer antagligen ta mig igenom provet, klara det i alla fall, även om det inte blir ett MVG. Jag vill leva för det som är viktigt, inte lägga energi på sådant som inte kommer spela någon roll i slutändan.

Ta livet med en nypa salt. Det är klyschigt jag vet, men så sant.
Huvudsaken är att du mår bra, allt annat kommer fixa sig.
Fysiken kommer gå bra. Jag kommer överleva, skolan är bara en transportsträcka till platsen där jag på riktigt ska ta tag i saker och ting.

Anouk.


Ett riktigt busväder.

Det har snöat hela gårdagen och i natt, nu med.
Därför möttes jag av en mer eller mindre översnöad infart, väg och stad. Det var en spännande utmaning att ta sig fram, men jag fixade det!




Det blev en kort dag idag. Skulle egentligen ha stannat kvar och gått på information om ett val vi ska göra inför tvåan, men det känndes onödigt. Jag ägnar min eftermiddag åt fysik i lugn och ro istället =)

Overdramatic.

Jag hade inte tänkt skriva mer ikväll, vill sätta punkt vid förra inlägget.
MEN. Jag vet inte vad som händer. Jag är yr, har svimmningskänslor och har ett mycket växlande humör. Det sista kanske är rätt vanligt med mig, men det är otäckt att nästan falla ihop titt som tätt.
Tänkte bara dela med mig av denna information, ifall jag skulla kollapsa är det ju någon som vet mina symptom.
En livlina alltså.
En blogg är bra till mycket mina vänner.

Hope is the last to die.



Till minne av förintelsens slut, friande av människoliv och sanna hjältar.
För att hedra de många miljoner liv som gick åt under den största männskliga utrotningen i världshistorien.
För att minnas och föra vidare. För att förebygga och ta hand om varandra.
För att ta jorden en bit på väg till den plats den kan vara.

För att utrota antisemistism, rasim och diskriminering.
För att lyfta fram det männskliga värdet.

Tänder vi ett ljus.

Wednesday.

Usch.
Jag vill inte att det ska vara onsdag den 27:e idag. Inte alls. Prestationsångesten är hög.

Lever jag?

*nypermigsjälviarmen*
-Eeeh, ja. Halvmycket i alla fall.
God natt.

Pastaintervaller.

I'm off!
Middagen sitter uppe i halsen, det kommer bli problem. Jag måste leta reda på en mössa, dagens andra problem. Det är rätt kallt där inne i ishallens korridorer, och jag vill inte vara den som blir vek av öronont.

Vi hörs när vi hörs, dvs om jag överlever.

Tuesday.

En sån dag det varit idag. Den har gått lite för fort och jag kommer nästan inte ihåg något alls av förmiddagslektionerna, creepy. Jag vet att jag hade fysik, matte och spanska i alla fall, men vad gjorde vi?
Eftermiddagen gick bra, det vet jag. Jag förstod både kemi- och fysiklabben, hatten av för mig och Josefine!
Klockan tre hängde Maja på en sävng på stan för att fördriva tiden, och sedan hem hit. Jag använde henne som slav och bakade muffins tills på fredag, de blev goda (vi gjorde två extra stora som vi sedan smaskade på). Efter det tog tröttheten över och vi tog en powernap. Den var dock lite för kort, jag är trött trött trött.

Men nu har jag inte tid att sova, här ska det ätas middag och pluggas fysik! Vid halv 8 är det fysträning som gäller, vilket känns lite gruvsamt med denna träningsverk i kroppen, men det är bara att bita i den sura äpplet!

Hare bra folks!

Räddnigen för partyfötter!

Höga klackar är läckert som tusan, men efter en hel kvälls dansade är det inte lika trevligt för fötterna som det ser ut.
Nu har jag fått span på lösningen!

Ihopvikbara ballerinas som passar utmärkt i handväskan.


Hur smart är inte det?!
Finns i flera färger och utföranden på http://paula-o.com för ca 449:-

Kanon i sommar om ni frågar mig =)

Monday.

Jag är mätt. Tårtan och kakorna satte sig som en smäck i magen, att äta middag nu känns inte så lockande..
Dagen har varit bra, inga större missöden och det har rullat på. Började det hela med att "ta sovmorgon", dvs en halvtimme. Ville verkligen inte lämna min varma säng, men en halvtimme innan avfärd tassade jag upp och gjorde alla morgonens rutier. Blev dock någon minut sen, men eftersom vi (jag och julia) liftar med mamma som ändå åker den vägen till jobbet, så gjorde det inget. Det är bra.
Engelska och idrott stod på förmiddagens agenda, och på den sistnämnda timmen längdade jag och Josefine uppe på skyttis, fem kilometer. Det var kanske inte världens roligaste, men vi kännde oss mycket nöjda och nyttiga efteråt!

Eftermiddagen var som vanligt, spanska, kemi och svenska. Uppsatsen på enspanol (med krull över n:et) gick väl okej,inte mer än så. På kemin hade vi vikare, vilket vi ska ha de kommande två veckorna, eftersom vår ordinarie är sjukskriven. Inget jag gråter över, även om B-M har sin charm.

Kvällen ska spenderas i lugnets tecken, möjligtvis påbörja svenskan (vet att ni älskar skolprat). Jag kom även på att jag har en BJ i frysen, får väl se om den får komma ut och rasta sig. Jag har redan ätit tårta idag dock, men vad gör det...

Simma lungt mina vänner!

Nej det är ingen vanlig dag, för det är Julias födelsedag hurra hurra hurra!



En ganska så gammal bild på en ganska så underbar person.

Släpp det bara.

Skrev ett argt inlägg tidigare. Postade det aldrig, tur det.
Nu är jag på bättre humör, att träna när man är less och pissed är nog det bästa som finns. Man kan släppa allt som händer och bara pressa sig tills man vill avlida, men såklart inte gör det.
Mormors smarriga mat på det så mår jag rätt bra nu. En dusch och lite spanskakoll på det här så är livet helt okej.

Ciao!

El perro está en el horno.

Imorgon fyller min finaunderbaraälskadefavvovän Julia år. 17 för att vara exakt.
Men det är då. Nu är nu.
Nu ska jag byta om och åka till Brux, svettas lite extra mycket och sedan äta mormors gräddiga såser med gott samvete. Ikväll ska jag kolla igenom lite olika ämnen till spanskauppstatsen som ska skrivas imorgon, det blir.. spännande. Jag är ingen stjärna på det sär med spanska, bara något jag pysslar med för att få meritpoäng. Patetiskt va? Jag anser att engelskan funkar vart man än åker, även om dem man snackar med inte är så haj på språket.

På tal om födelsedagar är det min tur på fredag. Önskar att jag kunde säga "gud va kul!", men jag känner mig likgiltig. Det hade inte gjort mig något alls om den hade infunnit sig en månad senare i år, nu blir det bara kaka på kaka. Julen minns jag knappt, och nu är det redan dags för nästa. Jag är inte heller sugen på tårta, eller kakor. Därför är det mycket svårt att besvara min moder när hon frågar vad hon ska köpa för ingridienser.
Nu är jag positiv känner jag.

Iväg och träna med mig..

Sunday bloody sunday.

Ajaj, tror jag sov liite dör länge idag. Men vad sjutton, det var skönt!

Nu ska jag ta mig till nedervåningen och köket för att leta fram något att äta. Ska sedan göra bort lite plugg och planera lite inför veckan. Vid fem är det träning som gäller, underbart!
Ha en fin söndag alla =)

Tik Tok - soft version.



En låt kan bli helt annourlunda med ett annat sound - jappjapp.

Så mycket talang på samma scen - GIRLPOWER!



- Och det är för ett gott ändamål. Underbart.

Saturday - nyttodagen.

Idag har jag hunnit med förvånansvärt mycket om man jämför med andra lördagar. Vaknade vid 10, kastade på mig lite kläder och i mig frullen, och drog in till stan med mamma. Vi gjorde en sånna saker man drar ut på hur länge som helst, men verkligen behöver göra. Telia var det bästa stoppet. Fixade nytt abonemang, och jädrar vilken skillnad!
Bytte från "Telia till vänner", till "Halebop hallå", något som kommer bli mycket lönosamt. Smsar gratis till alla i hela världen (det är sms:en som kostat för mig), och ringer för knappt ingenting. Månadsavgriften var om jag inte minns helt fel 49 kr, askalas! (möjligtvis 69).
Se sprang vi in på Hälsokost och köpte mig en rengörning (till fejjan), in på Kicks där mamma fyndade smink, och sedan Team Sportia där hon köpte lite träningskläder (intresseklubben antecknar va?)

Vid ett plockade jag upp Maja och vi åkte till Bästa och åkte slalom ett par timmar, gud så härligt det var! Ibland undrar jag varför jag slutade med alpin-livet, men kommer senare på rätt snabbt varför.. Det räcker gott och väl att bara åka för roligt, för det är det, roligt. Detta var nog mitt livs senaste skidpremiär för året, men bättre sent än aldrig.

Vad resten av dagen har att erbjuda vet jag inte, men en hemma kväll låter inte fy skam.

Pussar!

Nu är det slut på veckan, det är dags för.... sängen.

Sitter och funderar på varför jag är så trött. Vad jag vet så har jag inte gjort något annorlunda denna vecka jämfört med tidigare veckor (eller jo, en mindre sovmorgon, men hallå?). Ögonlocken faller ihop snart tror jag, så det kanske är bäst att gå coh borta tändera innnan mitt huvud pressas mot datorn.
Imorgon blir det kanske en sväng på stan med mami (måste in på Telia och kirra nytt abonemang, min räkning är tydlingen dyr, hehe) och sedan förhoppningsvis backen med Majastumpan.

Nej, detta håller inte. God natt!

22.55

Avslutar en rätt så intressant kväll med en skål godis. Jag klagar absolut inte!

Friday.

Dra mig baklänges!
Jag tror att provet gick bra, det kändes så i alla fall. Men jag säger inte det högt, för då får jag ett fett L (looser) i pannan när jag får tillbaka det i min hand och det inte alls gått så bra..
Hur som helst så slutade vi innan 2 någongång, kallade sedan ner på stan men Maja, svängde in på banken och beställde ett nytt kort (magnetremsan på det nuvarande har blivit attackerat av en skruv i börsen), gick runt och kika lite och satte oss sedan på Barista för att fördriva tiden. Vid tre tog jag bussen hem och M drog på träning.
Nu sitter jag i soffan och fudnerar över mitt liv. Eller nja, ser på OTH. Men det är väl ungefär samma?

Ikväll blir det middag med mammsen och sedan får jag se vart det bär åt.

Ha en fortsatt bra fredag!

Ett skönt gung.

Jack Johnsson - Gone (going).


På tal om.


angelica om Skenet bedrar.:
hej, gillar din blogg extremt :) Har du några planer för sommaren 2010? <--kraam-->

svar: Tack så mycket! Det värmer verkligen i blogghjärtat när jag får höra sånthär =)
Hm, måste säga att jag faktiskt inte alls har så mycket planerat. Ska väl antagligen jobba en del och dra in lite kapital, sedan förhoppnigsvis åka iväg på lite småresor med kompisar, men det bästa av allt vore utlandet såklart! Är så grymt sugen på att dra iväg någonstans ett par veckor, bara ta det lugnt och steka i solen.
Annars är det väl att sparka boll med MIK, umgås med vänner och familj. En sak är säker, detta ska banne mig bli den bästa sommaren någonsin! :D

Vad har ni planerat?
Kram!

Skenet bedrar.


Thursday.

Jag sjunger falskt, och högt. Men jag gilla're.
Försöker koncenrera mig på matten, men det är inte lätt. Blir så frustrerad när jag inte kan att jag inte ens orkar försöka förstå. Det känns även mycket bra att jag tycker att det är svårt, med tanke på att detta är matte A och vi ska läsa ända till matte E, kan läsa mer än så om man vill med. Så att, ja, lovande Erica.

Ska nu äta middag och sedan sista minuten-plugga in träningen. Det är bra mycker roligare iaf..

Kisses!

På tal om.


b om Living in the paradise.:
när man ser denna bild tänker jag bara på när du föll över de där ankaret, hhahaha;)

svar: HAHAHA, jag dör. Hade förträngt det, men fasen vad kul det var! :D Ont gjorde det med...

No soy perfecto.

Nu får jag banne mig inte in mer spanska i mih hjärna, den är redan full som den är. Grammatik hit, glosor dit, nej, det får gå som det går imorgon på provet. Jag har lärt mig att prov inte är hela världen, det är inte saker man ska ligga sömnlös över. Nej, så viktigt är det inte när allt kommer kring.

Sitter och lyssnar på musik istället, letar chords för att dämpa mitt gitarrsug. Det blir nog en truddelutt ikväll, även om det inte kommer låta så bra..

Ha en fin kväll!

Wipe away all of your tears.

Kollade på estet-treornas musikal (eller vad man nu ska kalla det) idag, och shit vad bra dom var! Det kom en hel del överraskningar, grymma röster.
(Fanns dock undantag, vissa.. höll inte måttet...)


Hittade ett klipp på anelia.blogg.se, från showen. Detta var en av höjdpunkterna, men jag måste säga att det var 1000 ggr bättre live! (fast så är det väl alltid..)

en bit in på småtimmarna.

Nöjd, svettig och trött.
Nu blir det en dusch, sängen och ph. Men det beöver ingen veta, inte mamma i alla fall.
God natt people!

Tuesday.

Nu har Maja precis lämnat min färstning efter en pannkakasmiddag på tu man hand, det var trevligt! Hon är i en klass för sig den damen, det är ett som är säkert. Men jag gillar båda Maja och pannkakorna, så nu är jag mycket mätt.
Blir skönt  (trots att det lär vara pest och pina) att bege sig på fystträningen idag. Men som sagt, det kommer löna sig.



Och ja Josefine, du är välkommen any time och checka min gräsmatta! =)

Living in the paradise.



Jag saknar vår fläckiga gräsmatta.
Jag saknar vinder som blåser genom träden.
Jag saknar känslan av att vakna när täcket klibbar mot kroppen och solen pressas mot runtan.
Jag saknar,
sommaren.

Monday.

Fem sidor (lugn, det finns bilder med), en mosad hjärna och en herrans massa om och men senare är mitt arbete klart! Det ända som bekymrar mig nu är att jag upplever att jag inte löst uppgiften, utan att jag mest babblar på om mest ingenting. Jag upprepar samma saker om och om igen, använder samma ord en miljard gånger och kommer knappt fram till något. Förhoppningsvis är det bara en känsla, och att det är så mycket bättre.
Nej, inte är det något MVG-arbete, absolut inte. Men jag tog mig igenom uppgiften, hatten av för det!

Nu återstår det bara matte- och spanskaprov denna vecka. Bara, hmm.. Om man toppar det med lite träningar och chans till socialt liv, är mina tillfällen att plugga på få. Detta kräver planering. Hålet imorgon kommer inte vara så håligt alls, det blir plugg för fulla muggar. Jippie!..

Nej, nu är det dags att ta tummen ur.
Ciao!

Train.


Blir så otroligt glad av den här låten, sååååå skön! =)

Skare va så skare.

Det känns inte riktigt hundra. Designen ska få ett lyft, igen. To be continued.

Sunday.

Har agerat flyttgubbe idag. Pappa frågade om vi inte skulle ut och köra en sväng, jag sa ja, tänkte att en timme eller så kan jag avvara. En timme blev två, två blev tre, och nu är jag hemma igen. Vi var först på Mio (möbelaffär) och kollade på en säng til mig (hoppas innerligt att jag får byta ut min smalskit), sen vidare till Onoff och Elgiganten för att kolla på en kamera (fyller 17 den 29:e), och sedan till mammas jobb. Där tog hon oss till hjälp och vänte ut och in på hela kontoret, möbler flyttades från rum till rum, och sedan även ut i bilen. Har ont i armarna nu. På vägen hem blev det ett stopp på Ica och nu väntar jag på mat. Hungrig!
Skrev även en hel del på naturkunskapen tidigare, inte mycket kvar nu, vilket känns otroligt skönt! Nu kan jag snart sluta tjata om skolarbete i bloggen med, hajjar att det inte är så kul att läsa.

Om jag får en kamera i födelsedagspresent, kan jag även utlova mer bilder. Kassa mobilbilder känns inte ens kul att lägga upp, så det är därför det blivit så bildglest.

Ha en bra söndag! Simma lugnt.

Matisyahu Feat Akon - One Day


Ciggdansen - givet på nästa fest.


Forget the world.

Hemma, trött och lagomt mätt. Att äta är något jag sitter mycket goda egenskaper för (hungern har kommit tillbaka, men ändå har jag inte samma sug för sötsaker som förut, vilket är bra). Det blev både tacos, cheese-cake, grönskaer med dipp, chips och choklad under kvällen lopp, ingen risk att gå hungrig här inte!

Nu ska jag borsta gaddarna och hoppa i säng, läsa lite och sova gott. Hoppas ni haft en fin dag, det hade jag 8)

Saturday.

Nu sitter jag mest och väntar på att huset ska bli tomt. Jag tycker det är skönt att vara ensam ibland, inte behöva bry sig om någon annan och kunna sjunga högt och falskt utan att någon ber en sluta. Nu har jag dock bättre saker saker att göra än att sjunga, i alla fall mer nödvändliga saker, måste vekligen köra igång med nk:n nu, detta funkar inte längre. När jag har gjort det i ett par timmar ska jag måle mun och fixa håret. Ikväll blir det f4, underbart!
Naglarna ska nog också få sig en omgång, det ser förj*vligt ut för tillfället. En eftermiddag ämnad åt ytligheter och plugg alltså.

Ha en fin lördag, vi hörs när vi hörs!

Bara brillorna som saknas - tur jag har linser.

Sket i naturen ikväll och satte tänderna i svenskan. Det drar ner nörd-faktorn lite. Eller?

A piece of Justin Bieber.

For you, I would have done whatever
And ya stick it with me when we're together
And I'm gonn' play it cool
While I'm losin you
I'll buy you anything
I'll buy you any ring
Cause I'm in pieces
Baby fix me
Come see if you wake me from this bad dream
I'm goin down, down, down

En bild säger mer än tusen ord.


(lånad)

Friday.

Jag ska inte tjata om pluggandet, men jag kan meddela att jag gör det bästa jag kan i skrivande stund. Börjar få lite smått panik över ett arbete som ska in på tisdag, när jag inte kommit igång alls och samtidigt har så mycket annat att göra.
Hur som helst så har jag Julia liggandes halvnaken i min finsoffa på spikmattan visserligen. Borde ta betalt för den sortens behandling.. Vi hann med en sväng på stan efter vi lunshat med Maja på ett mysigt italienskt ställe i stan, det var gott. Med mig hem fick jag två påsar, en innehållande skor och en innehållande två tröjor, allt reakap. Det var inte alls meningen att jag skulle handla, med det var ju billigt?! Eller det var inte billigt för min plånka, men om man jämför med annars så.

Nu har jag snart inget batteri på datan, så jag ska klappa ihop den innan mitt arbete dustar. Ha det bra!

Citerat felsms.com

Till: Sonen
Sms: Säg inte att du runkat ner hela lägenheten nu när jag varit borta.
Svar: Va?

Förklaring: Skulle skicka ordet stökat men T9 skrev runkat. Jag tyckte det var så otroligt pinsamt och samtidigt roligt. Undra vilken min han fick när han läste smset.

/Ullis

Torsdag.

Jag kollade nyss på Förkväll en stund medans jag käkade middag, och alltså en av programledarna, Elisabet Höglund, vad är det för människa? Hon avbryet, pratar i mun på andra, hänger inte med i den morderna tiden och ställer dumma frågor.
Idag var Anna Book där och de pratade om allt från hennes karriär till hennes skönhetsoperationer. Så pratar de om att henned mamma gick bort i somras, och Elisabet ställer då frågan: "Men Anna, vem har ersatt din mamma?"
När jag hörde detta kännde jag bara, alltså va? Vad fan är det för fråga? Inte fan finns det en enda person som kan ersätta en mamma för barnet. Eller har jag fel? Nej.
Ibland förstår jag mig inte på reportrar.

Nu ska jag jobba lite på naturkunskapen och sedan åka iväg på träning. Tjing!

Onsdag.

Iväg till gymmet. Hörs senare!

Never let it happen again.

Läste just att Miep Gies, kvinnan som gömde Anne Frank och hennes familj från Nazisterna under 2:a världskriget, har gått bort. Detta väcker så många minnen hos mig, inte klokt!
Den 27 januari är det Förintelsens minnesdag, en viktig dag enligt mig. För er som inte vet så har jag läst och lärt mig mycket om det här under högstadietiden, för att inte tala om besöket i Polen. Det var det bästa jag har gjort, bästa och värsta. Vi var där i ca en vecka och besökte olika koncentrationsläget, historiska platser och museum. Jag har tidiagare fått önskan om att jag ska skriva lite om det här, vilket jag också ska göra. Nu känns det extra angeläget, så jag ska absolut sätta mig och skriva lite någon dag framöver.
Vi (några av oss som åkte) har fått förfrågan om att delta den 27:e i stadskyrka, där detta ska uppmärksammas och de vill att vi ska säga några ord. Jag känner att jag måste kolla igenom lite gamla papper och bilder, för att fräscha upp minnet och ta tillbaka lite tankar.
Det här betyder.

Pulling my hair.

Jag stängde tv:n, det fungerade inte. Jag stängde musiken, no luck. Jag satte mig rakt upp och ner och råstirrade på den löpande texten undertecknad Wikipedia framför mig, nähäpp. Jag kan inte koncentrera mig, allt jag skriver blir bara blaha-blaha. Att trugas med ett arbete som jag egentligen vet att det inte är något problem när jag väl kommit igång, är både frustrerande och uttröttande. DET GÅR INTE! Jag får inte till någon vettig början, jag vet inte hur jag ska angripa evolutionen och allt vad det är för att få det begripligt. Sen att jag redan gjort ett långtlångtlångt arbete om detta i 9:an hjälper tydligen inte alls, det känns som två skilda saker även fast det är samma.
Jag funderar nu istället på att plocka fram spanskaboken och göra lite nytta, innan jag återvänder till Facebook och annat skoj. Jag antar att jag kommer sitta med detta skitarbete på söndagkväll, med paniken ända upp i halsen.
Det är kul att gå på gymnasiet....

Don't call.

Jag har lärt mig att inte svara när det ringer och telefonnummret börjar med 0850-.. ett bra sätt att undvika telefonförsäljare!

Tisdagslugnet övergår i stress.

Usch, en sån dag. Ska väl inte klaga egentligen, men det har känts så otroligt jobbig enda sedan jag klev upp imorse, lite försent såklart. På grund av det blev det ingen frukost, och en blodsocker-människa som jag är så gav det mig ett rätt dåligt humör. När ryktet sedan spred sig att det har tillmommit, eller flyttats, en lektion till onsdagmorgon då vi vanligtvis har sovmorgon!!!, blev det bara värre. Jag är särskillt förbannad över att ändringen sker just nu, då dagens ända lektion innan lunch blev inställd, så att vi (om nu inte denna kamilektion flyttats dit) inte hade börjat förens efter lunch! Nej, huvva för trångsynta lärare..

Nu ska jag stoppa något i magen, ta tag i pluggandet och kurera mig. Skickade iväg ett sms till tränar'n tidigare, vilket innebär att jag hoppar dagens träning. Jag blev inte frisk, och fys på detta funkar helt enkelt inte. Tyvärr, och nej, jag är inte! ironisk.

Ciao.

I don't know how to spell "used", in swedish. Where does the "d" come in?

Jag nyser och snorar om vart annat, hur kul är det att vara förkyld?
Själva sjukan i sig är inte så farlig, men det gör allt så mycket jobbigare i vardagen. Att behöva springa till toaletten stup i kvarten för att snyta sig (hallå, jag vill inte snora ner min klass..), att inte kunna sova om nätterna och tvingas nöja sig med att kunna andas genom munnen, i bästa fall genom ena näsborren. Fast det värsta av allt är det med träningen. Jag hatar, och då menar jag HATAR, att träna då man inte känner sig helt frisk. Att vara med och köra på halvfart är det värsta jag vet. Dels så kan man inte köra hundra, dels så ska man inte köra hundra. Men att träna när man inte kan köra hundra är värdelöst, "vad fan gör jag här?!" brukar jag då tänka..
Hur som helst så hoppas jag på två saker till imorgon. Eller jag har två allternativ, kanske är bättre att säga.
1. Jag blir helt frisk över en natt.
2. Jag blir sjuk. Alltså sjuk sjuk, stanna-hemma-sjuk.

Att genomföra första fyspasset på Kempis med en förkylning i kroppen känns skit, minst sagt. Så, make me healthy or give me fever!

Funderar på att sätta i mig en citron-lime-juice och lägga mig under en filt. Naturkunskaparbetet kommer jag ändå ingen vart på, men jag har faktiskt börjat! Jag lovar.

Rise Against.


Lamarckismen.

Facebook är en sida made from hell.
I alla fall om man ska försöka göra ett skolarbete på datorn. Annars är det bra, men inte nu.
Jag tror jag skiter i allt och käkar middag istället.

Mambojambo.

måste.
börja.
med.
naturkunskapen.
dö.

JULIA ÄR HEMMA!

jag är glad.
inatt kan jag sova gott.

Rub my feet.

Jag hade lovat mig själv att påbörja och göra klart naturkunskapsarbetet denna helg. Nu är det söndagkväll och boken har inte ens öppnats. Jag vet att detta är en sånt arbete som man gruvar sig för i veckor och anser att det är omöjligt, men att när man väl sätter igång går det helt okej. Varför sätter jag inte igång då? Inte den blekaste.. Ett ord på tre bokstäver är antagligen svaret.
Lat.
Ett annat exempel på min lathet är en enkel sak som att packa eller packa upp väskan. Jag är expert på att ha halvuppackade väskor lite varstans i huset. Under min numera avlagda slalomkarriär stog den stora trunken mitt på golvet hela vintersäsongen, och sen vidare in i maj.. När den sedan i oktober äntligen hade tömts helt, var det dags att packa den igen med sikte på försäsongen.

Aja, hur som helst. Lat är en del av tonårsgrejen, så jag har något att skylla på..

Femtonfemtifem.

Det är först idag jag känner hur hårt innebandyn tog på mig igår, ont i både rygg och rumpa. Det känns lite skönt ändå, med tanke på att det inte blir någon träning idag. Dock så känns huvudet inte så bra, tror förkylningen blir värre, snorig som en treåring är jag med.
Matchen var bra, Modo vann med 9-2 (möjligtvis 10-2). Det var längesedan jag var på "ungdomshockey", så det var kul. Sässkapet i form av Amanda och Ramona var och roligt =)

Nu är det dags att ta fram gitarren, varken den eller jag blir glad över att den står i ett hörn och samlar damm.
Peace.

I'm off!

Nu blir det hockey med Amanda på Swedbank, eller förlåt, Fjällräven center. Hörs senare!

Tiden går fort när man har roligt.






Fem minuter över 12.

Jag är en humörbitch.
Helt klart.

Jorden snurrar snabbare än någonsin.

Nu är jag där igen.
Längst ner på humör-skalan.

Jag vill inte vara här, känna såhär och tänka såhär. Men ändå hamnar jag här. Jag vet inte vad det beror på, eller jo, jag har mina aningar. Jag är starkare än så, det vet jag, men på senaste tiden har jag levt i två världar. En bra värld och en dålig värld. Oftast så kan jag kombinera dem och slippa att känna såhär, men just nu har den dåliga tagit över, och allt känns omöjligt.
Nu vill jag att Julia ska komma hem, att Maja ska höra av sig och att allt ska bli som vanligt.

Skavsar och feta blåmärken.

I tre timmar hängde vi i Matsborgen, vilket känns i mina fötter nu.. Det var ganska effektivt spel i första "perioden", sen i andra kanske jag inte var så jäkla rapp. Men kul vad det! Jag spelade med ett gäng kompisar, vissa känner jag bra och andra sämre, men det är kul att vara med de man inte är med så ofta. (Så, nej, det var alltså inte med klassen :))

Nu ska jag äta glass med mor och far, och sedan får jag se vad jag hittar på ikväll.
Ciao!

Sunshine.

Jahapp, då ska man ge sig på en innebanykarriär med, jisses. Vilka påhitt alltså, men det kan bli kul!
Ska kasta på mig shorts och en tishe, sen är det bara att bege sig mot Matsborgen.
Ha en fin lördag!

I'm turning in to a three-year-old.


Du är nog lika vilsen som jag.

Uuäh! Tandborste nästa?

Jag åt vitlöksbröd till middag. Inte enbart såklart, men det är helt klart det som satt mest spår. Inte kyssvänlig för stunden, hehe.
Det är förgrymmande kallt här, särslillt om tårna, och huvudet. Jag har dragit luvan över huvudet och känner mig som en ganster, men inser lika snart att jag ser ut som en tönt. Men äh, vad gör det?
Har kladdat lite med färgpennorna igen, det är kul och avkopplande, mycket passande på en fredagkväll.


(ej färdig)
Jag har insett två saker:
-Det är svårt att rita ögonfransar på ett öga som är sett framifrån.
-Det är svårt att ta kort på en redan existernade bild, särskillt med en mobilkamera som inte är speciellt mån om detaljer..

Nu ska jag knäppa igång lite musik och njuta av en skön fredagskväll. Pussar.

Winterwind.

Burr, burr, burr! Kylan är inte min vän, men det finns en viss charm i det med. Man får liksom gå runt i en stor jacka, en stor halsduk och mössa, gömma sina dåliga hårdagar och bara vara. Det är mysfaktor.
Kom precis hem, hann med en sväng på stan med Maja och Pauline med, kutade in på H&M och drog med mig ett par strumpbyxor. Det är sånt man måste ha men är för snål för att köpa, tragiskt nog. Men som sagt, nu blev det ett par. Nu kanske jag kan unna mig att kasta de av de andra paren som jag trashat, vore en bra idé..

Funderar på att trippa ner til köket och fixa en kopp te och en macka, det känns som passande en dag som denna. I övrigt har jag inga planer, lika bra det. Jag går dit vinden för mig..

instick: Jag gillar inte "Funniest pets and people", eller "AFV". och just det, !!!!.

Feeling kind of sad without the beat.

Under det senaste 1,5 dygnet då jag inte haft någon kontakt med omvärlden (internetlagg), har jag insett vad jag saknat mest. Facebook? Bloggen? neejj..
SPOTIFY.
Hur har man klarat sig utan det förut?
Sen att inte kunna meddela andra att man inte kan höra av sig via detta fantastiska kommunikationsmedel, är också ganska tufft.
Men men, vem är jag att klaga? Nu är allt som vanligt.

Internet har återuppstått!

Idag är det svinigt kallt ute, så jag gör det bästa av situationen och stannar inne. Ett par timmar till i alla fall, innan jag ska iväg på träning. Ikväll är det bollpass inne på Park som gäller, känns bra måste jag säga. Annars så har jag inte mycket för mig idag, och det har man väl ändå lov till såhär första skoldagen..
På tal om skolan börjar jag få lite ångest, det ligger så mycket arbete och väntar på mig. Prov och inlämningar kommer avlösa varandra en tid framöver, hurra..

Nej, inga bistra miner. Nu ska jag ta på min något varmt och mysigt och sedan ladda upp inför ett svettigt pass med tjejerna.
Ciao!

Lustigt.

Jag skakar. Men inte på grund av kylan, enbart.
Oj vilken soppa..

Stjärna på is.

Eller nästan i alla fall..
Jag har spenderat förmiddagen med fina vänner på (i) Kempehallen, med grillor på fötterna och iböand en klubba i handen. Jag testade även konståkningsskridskor, jisses det var inte lätt det! Några misslyckade hopp, några misslyckade stegkombinationer och annat som låter proffsigt senare, svidade vi om till skor (halleluja) och åkte hem. Måste säga att jag är mycket imponerad av mina isprinsessor som är så duktiga, för guadrna ska veta att det inte är lätt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig, innan vi åker till farmor och farfar och käkar.
Kisses!

It makes me calm.


Under arbete

Som ni ser har det skett en del förändringar här, förhoppningsvis till det bättre.
Det finns ännu saker som måste fixas, så don't freak out om det ser konstigt ut.

Where I stood.

Jag tog fram mina hundögon och trippade in till min bror, och bad om att få låna hans högtalarsystem (han åker tillbaka till Luleå imorgon), och tro det eller ej men han sa ja! Nu sitter jag här och stampar takt till musiken och myser.


Superskills


I love you still.

God mitt på dagen!

Jag och C hade planer på att åka till Bjästa och dra några repor idag, men det var inte ens öppet, tyvärr. Har inte varit ute något idag, men det ser rätt kallt ut, så det kanske var lika bra..
Jag måste vara tokig när jag sitter här och funderar på att gå ut i garaget och cykla, för fjärde dagen på raken, vad har flugit i mig?! Det väl inget negativt i det egentligen, men det är inte likt mig, hehe.

Hur som helst, ha en bra dag!

Ett uppdrag.

Ikväll har ja gästbloggat hos min vän Amanda. Kika in vettja, för gillar ni mig, kommer ni gilla henne ;)

http://amandassundqvist.devote.se/

Om äpplet är större längre upp, klättra.

Jag tror vi alla önskar oss något just nu. En ny mobil, ett par snygga jenas eller något känslomässigt som kärlek eller vänskap. Jag lovar att du, ja du, har minst en sak du har tänkt att köpa den kommande veckan, eller önska dig när du fyller år.
Man pratar om giriga människor och generösa människor, där de förtnämnda bara vill ha mer och de generösa inte bryr sig om materiella saker och glädjs åt andra. Men är det verkligen så? Är man inte girig om man vill ha kärlek eller vänskap, trots att man man inte bryr sig om vad som hänger i garderoben eller hur många megapixlar kameran har?

Jag tror inte att någon är bättre än någon annan i den här frågan. Den kärlekslycklige vill ha prylar, och den pryltokige vill ha kärlek. Blir någon av dem någonsin nöjd? Nej, jag tror faktiskt inte det.

Är detta ett problem? Kanske, men jag skulle nog säga nej.
Människan är skapad att vara på det här viset. Och det är bra. Om ingen skulle få det de vill ha, skulle alla gå runt och vara nöjda, lika så om de skulle få allt de vill ha, och hur mycket utvecklas man då? Hur många skulle sträva mot högre höjder om allt de vill finns på marken?

Att vilja ha saker får folk att ta risker, göra det som de kanske inte vågar men måste riskera för att få svar, för att få det de vill ha. Jag säger inte att man inte ska vara glad åt det man har, såklart man ska vara det, men samtidigt ska man inte vara rädd för att Vilja ha.

Sträva mot dina mål, våga ta risker även om det skulle innebära att du misslyckas.
Kämpa för det du vill ha, och bli aldrig nöjd.
Saker kan alltid bli bättre, det spelar ingen roll vad det gäller.



Någon sa en gång till mig
:" Om man verkligen vill ha något, ser man till att man får det. Ingenting händer av sig själv." Denna någon är en av mina bästa vänner, och även ett levande exempel på citatet, men det är en annan histora. Summan av kardemumman, hon är vis.

Happydrawing.

Ännu en kväll med DH rullandes i dvd:n, not to bad. Har även hunnit med en sväng till stan och möte med laget, man blir så glad av de brudarna! Sen blev jag supertaggad inför säsongen med, can't wait. Men sen så finns det ju såklart a downside med fotboll som med alla sporter, försäsongen. Alla timmar i kempis spingandes runtrunt, blandat med statiska styrkeövningar känns inte så himla lockande, men jag antar att belöningen kommer till sommaren. I hope.



Jag kallar det "glatt-kludd", för det är precis vad det är. Kludd, med en glad tanke. Det är kul att rita, även om det ser ut som något en treåring gjort.. ;)

Det går att göra tecknat av Twilight, tydligen.


Plötsligt blev jag otroligt sugen på..

..att flytta!
Vart spelar ingen roll, bara göra en förändring i mitt liv. Såklart vill jag inte lämna allt och alla, så det behöver inte ens vara långt. Att pang boom ha ett nytt hus ståendes på tomten skulle också funka.
Jag vill ha en stort rum med vita tapreter och gamalt golv, det får gärna knarra lite. Sängen skulle vara stor och dränkt av ett stort, vitt, fluffigt duntäcke. Om dagarna ska det vara ljust, såklart pga det enorma fönster som ger utsikt över vattnet, med en bred fönsterbräda där jag kan sitta och mysa. På kvällarna skulle mörkret har lagt sig och rummet fyllas med ljus i olika färger och storlekar.
Såklart skulle jag ha en enorm "gå-in-i-garderob", samt ett eget badrum. Väggarna skulle vara totalt ljudisolerade, vilket ger mig mörjligheten att dukna musik ur feta högtalare (gömda bakom något, högtalare är fula), eller helt enkelt njuta av lugnet.

Så, tell me. vart finna detta hus?

Beach 2010 eller ren uttråkning?

Tredje dagen gillt? -Japp, trampa på ba!

I don't draw because I am good at it, I do it because I want to.






Jag tror att den beskriver min insida rätt bra.

Talang - oja. Rätt element - njaa...



Nej, nej, nej.
Jag vill ha dig sittandes med en gitarr i handen. Intimt och äkta, vi behöver inte ännu en smörig pop-kille.

Take your life with cocaine.


Det gamla året tog min hunger med sig.

Jag har tidigare skrivit att jag har tappat suget efter mat och annat som åker ner i magen, vilket är mycket märkligt. Klockan är redan fyra, och det ända jag ätit är frukost innan jag tränade på förmiddagen. Nu äter jag bara för att jag måste äta, eller borde äta, inte för att jag är hungrig egentligen.
Det är inte bra, det vet jag, men på något vänster känns det lite skönt. Jag kan gå hemma om dagarna och skippa det massiva småätandet och dragandet i alla kökets lådor. Jag nöjer med med några måltider om dagen och kan gå och lägga mig nöjd, varken hungrig eller mätt. Men sen kanske det är så att det snart vänder igen, och jag går tillbaka till att vara en mellanmålstjej.
Hur som helst ska ni inte tro att jag har ngn slags ätstörning eller att jag bantar eller något, absolut inte. Jag vet hur viktigt det är att äta och jag fungerar inte heller utan mat. Jag är en av de människorna som kan få ett otroligt dåligt humör när jag är hungrig, så akta er. (okej, nu är jag inte hungrig så ofta som sagt, men  ni fattar)

En bra start på året!

Jag är duktig. Och svettig.
Jag hade precis tänkt hoppa in i duschen när C frågade om jag skulle med och åka skridskor, så vad gör man?
Måste bara kolla så jag har några grillor. Att åka skridskor utan skridskor, det är det svåraste som finns!

100103

God förmiddag!

Just nu befinner jag mig i soffan framför slalomen (vc), och jag måste säga att får en jäkla abstinens! Hur härligt vore det inte att ge sig ut i en härligt lång slalombana just nu?! Åhh.
Funderar på att använda den tanken som en morot på träningscykeln, vore inte helt fel alltså. Jag ska bara kolla lite till, och sedan leta fram träningtightsen och ta en tur, hehe.
Övriga planer för dagen är lite luddiga, vi får se helt enkelt.

Och Josefine, njaa, jag vet inte om nu är fräck nog för glasögonen... ;)

A box of forgotten goodies.

Om 80-talet eller hippie-stilen blir sommarens trend, kommer jag vara hetast i stan.


Tänk vad ett snabbt besök på vinden kan göra..

När man lever en lögn begravd i sanningen.

Ibland kan jag stanna upp. Helt utan anledning.
Det är först då jag märker bubblan som omger mig, den som hindrar mig att se saker och ting från andra vinklar. Jag målar upp en värld i denna bubbla där allt är perfekt, saker går alltid min väg och det slutar med "och så levde de lyckliga i alla sina dagar".. ungefär.
Jag har insett att denna bubbla inte alls är så bra, in fact, det är nog rätt dåligt för mitt eget bästa. När bubblan stöter på den riktiga världen, smäller den på en gång. Allt som en gång verkat så bra, har nu vänts upp och ner och inget är detsamma. Alla tankar och drömmar, fantasier och visioner går i kras.
Att gå från en perfekt bild, till den dystra verkligheten på en sekund, tär så otroligt på min insida. För en stund känns mitt liv tomt, jag känner mig betydelselös och inget jag någonsin gjort verkar har någon mening. Även om detta tillstånd inte varar så länge, är det den känslan som bevaras långt inne i mig, och varje gång byggs på när bubblan går sönder.

Jag vet inte om det är en säkerhetsgrej eller helt enkelt strävan efter det onåbara som får mig att bilda denna bubbla gång på gång. Om det nu är en säkerhetsgrej, så är det jävligt dumt, eftersom det i slutändan skadar mig mer än vad det hade gjort om den inte hade omgett mig. Frågan är om man i vissa situationer klarar sig bättre om man helt enkelt skiter i säkerhetsbältet?

Jag måste intala mig själv att leva för stunden. Att granska varje ögonblick och utifrån det bestämma mig för vad som är bäst, inte utgå ifrån den bild jag fått av "hur det kan vara". Lära mig att hur mycket jag än vill, och hur nära jag än kommer någon, kommer jag aldrig kunna veta hur den tänker och känner. Det går inte. DET skrämmer mig.
Om man väl hittar det man sökt, kan det lika väl som bubblan spricka när som helst. Och det, till skillnad från bubblan, kan jag inte påverka.

Vad jag egentligen menar är att jag måste sakta ner och se på saker annorlunda. Även om det innebär att mina drömmar förändras.
But hey, vem vet, det kanske blir till något bättre?

Follow your heart, live with the beat.

Jag sitter och försöker komma på något bra ämne. Jag vill skriva något långt och serisöt, men jag vet inte om vad.

Kärlek?
Döden?
Livet?
Problem?
Träning?
Mat?
Kläder?

Äh, det får bli en annan gång. DH, choklad och sängen låter okej för min del..

Omp Chacka Lacka paow.

Sitter med rynkad panna och luktar för kung och fosterland. Jag har hängt in en "doftsten" i mitt rum, typ en modern tolkning av doftgranen som har funnits forver, som jag fick för ett tag sedan. Anyhow så luktar den så mycket mer än jag trodde, och problemet är att jag inte vet om det luktar gott eller inte. Starkt i alla fall.

Till min glädje vann Modo idag (kollade på matchen i Cajjans soffa), DET är bra. Nu hoppas vi att det håller i sig så det blir slutspel detta år. Annat vore skandal.
Vad jag ska göra ikväll vet jag inte riktigt, kanske lufta rumpan från sängen och hitta på något.
Den som lever får se..

10!0102

Denna gång höll jag mitt löfte, 30 minuters trampande på inställningen "fettförbränning", det kändes liksom rätt idag.
Nu har jag tagit en dusch och klär på mig i lagom takt, vill inte framhäva någon eftrsvettning här inte..

Sen ska jag bara peta i mig lite lunch innan jag går (eller åker) till min fina vän C, och leker med henne. Det var längesedan.
Peace out.

Nytt år - nya tag.

Nej, det här går inte längre.
imorgon är det jag som hoppar på träningscykeln och trampar som aldrig förr! Degens dagar är över.

This was never the way I planned.

Allt känns så fel. Men samtidigt så spännande. Att leva på kanten är det bästa sättet att känna på livet, även om man när som helst kan falla, får man den bästa utsikten.

Em.

Jaha, då var man utan vänsterfot.
-Eller ja, det känns så i alla fall. Att sitta med benen i kors så här länge är tydligen ingen bra idé.

Jag suttit och plinkat lite på gitarren, det är tungt att inse att man inte har någon medfödd musikalitet (eller vad det nu heter) alls, men det är kul. Och det är väl ändå huvudsaken..

Jag skulle vilja säga att jag håller på att lägg in en massa bilder från gårdagen, men så är tyvärr inte fallet. Precis som alltid så suger kameran jag (vi) äger, och jag har inte skaffat mig en ny än. Jag vet, hur kul är en blogg utan bilder?
Inte så kul.
Jag ska under de resterande 28 dagarna innan min födelsedag klistra på det största leendet jag äger framför mamma och pappa, samtidigt som jag ger några hintar om vad jag önskar mig. Och den "nya designen" jag snackat om, är på gång, men jag vill få den perfekt innan jag lägger upp den. Det kommer bli bra, bättre. Bäst.

Vi skålade, vi skrattade, vi dansade.

Jahapp då var det 2010.

Ja, gårdaskvällen blev kanske inte heelt som jag tänkt, men kul hade jag mycket roligt folk umgicks jag med.
Vi började strax efter 4 hemma hos Josefine, med smink, hår osv. När alla kände sig nöjda med det (eller hade insett att det helt enkelt inte blir bättre än så), satte vi igång med matlagningen. Det serverades kyckling med klyftpotatis samt, bea, mycket gott. Till efterrätt svängde vi ihop lite bär med massa choklad, och såklart vaniljglass till det.
50 kilo tyngre och mycket laddade satte vi oss i taxin till Valla, där vi sedan blev kvar den största delen av kvällen. Till en böjan var vi inte så jättemånga, men från ingenstans droppade det in folk efter folk, och plötslgt spårade det ur lite.. Fast äh, alla hade kul vad jag kunde se, och efter tolvslaget var det många som gick. Vi hängde kvar et par timmar till, och sedan promenderade alla som var kvar hos Robin till Max. Där var det mycket känt folk som vanligt, så det blev en bra avslutning på en bra kväll.

Hur det här året kommer bli vet jag inte, men åh vad jag hoppas att det kommer bli det bästa ever!

2010!



Tack för ikväll, ni är bra!

RSS 2.0