Every time I close my eyes to go to sleep I pick out my favourite memory of us. Of you.

Ikväll såg jag en stjärna falla. Den lös så starkt mot den redan nattsvarta himlen innan den svalnade och försvann. Det var så fint, och det måste betyda något. Något bra.
Annars så låter jag dagarna fyllas med det som faller mig in. Gå ut och dansa, titta på film med sovande sällskap, umgås med familg och vänner, äta choklad, halka på isen, sticka till Pippi Långstrump... leva.

Det är inte alltid så lätt, men det går.

Free from dust and covered in thoughts.

Har varit galet trött hela dagen. Blev telefon-terrad i natt, dolt nummer. Jag har inget emot att folk ringer mig, men klockan två utan att säga någonting, och dessutom ringa igen är inte det bästa jag vet. Blev smått förvirrad av hela händelsen och kunde inte sova ordentligt efter det, där av dagens trötta ögon. I övrigt så har kan städat rummet och gjort godis, varit på stan en sväng och agerat företagets jultomte. Trots allt detta har jag ännu inga riktiga julkänslor, och om jag ska vara ärlig tror jag inte att jag kommer få uppleva sånt igen. Pirret och längtan menar jag. Halvtrist faktiskt.


Att känna på livet igen.

Har spelat volleyboll ikväll. Och varit på krogen. Nykter. Eller okej, en bara-för-att-drink. Som saft. Ont i fötterna i alla fall, dansade sjukt mycket på sjukt kort tid. Nu beter sig mitt hjärta sjukt konstigt. Slår hårt och ojämnt. Tänkte att någon borde veta, om jag inte vaknar upp igen. Godnatt!


Om jag kunde. Jag skulle. För alltid.

Jag skulle kunna skriva rad efter rad, sida efter sida om den här dagen. Den här dagen för exakt ett år sedan. Men det skulle ändå inte räcka för att göra den rättvisa. Jag skulle inte kunna göra dagen som förändrade mig, mitt liv och mitt hjärta rättvisa.
Så jag väljer att beskriva den som en utav de bästa i mitt liv. Kanske den bästa.
Tack för att du gav den till mig.

Inatt tänker jag somna med ett hjärta varmt av minnen.

Men jag vet att det inte är möjligt längre.

Inatt finns det bara en plats jag vill vara på. En.


Kvävd.

17:e december och mindre än 24 timmar tills det är den 18:e.

Jag har så mycket att säga. Men samtidigt ingenting alls. Jag är fast i ett mittemellanland där jag kan skratta oftare och oftare, men på insidan är det alltid samma gnagande smärta. Konstanta tankar, varje dag och hela tiden. Ont i magen. Ondare i hjärtat.
Det skulle kunna vara så mycket bättre, det vet jag, men jag är fast i ett mittemellanland där jag inte kommer någonstans. Det finns ingen väg ut, dörren är stängd. Kan inte andas. Ge mig luft.
Du.

Mindre än 24 timmar kvar tills det är den 18:e och jag kan inte riktigt hantera det.
Den 18:e.
Allt.

Om jag hade vetat.

Jag hade ingen aning..

Not even close without you.


Dreams, that's where I have to go
to see your beautiful face anymore
I stare at a picture of you and listen to the radio
Hope, hope there's a conversation
where we both admit we had it good but
until then it's alienation, I know, that much is understood
And I realize

If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine
I would lie and say that you're not on my mind
But I go out and I sit down at a table set for two
and finally I'm forced to face the truth
No matter what they say, I'm not over you

Something like that.

Idag har jag spelat teater och blivit blöt i håret, burit en bricka med en snusdosa mitt på tallriken genom matsalen precis som om det vore det naturligaste i världen, tränat för första gången sen i torsdags och tittar på Bonde söker fru och blivit varm i hjärtat. Att två människor hittar sitt livs kärlek i 60-årsåldern är så vackert att det inte går att beskriva. Det är vad jag ska drömma om inatt; rynkiga pussar, fnitter och ett liv på landet.


No words needed.

Kärlek är det finaste som finns.


Before we get to old.

Jag tappade hårborsten i toan imorse. Skrev nationellt prov i matte D i fyra timmar och fattade mest ingenting. Eller låtsades förstå och gjorde helt fel. Spenderade eftermiddagen hängades ut genom bilrutan och delade ut reklam. Kom hem och orkade inte alls plugga. Tittade på GG och kände återigen att Chuck och Blairs kärlek är allt jag behöver. Såg hur saker plötsligt förändrades och blev ledsen på riktigt.

Sitter kvar i sängen och orkar fortfarande inte plugga. Borde ta tag i biologin så jag slippen spendera helgen i Spira B och allt förbannat. Borde gå och lägga mig på en gång för att bli kvitt förkylningen som vägrar ge sig men blir inte heller sämre. Låtsas att en hårborste i toan och ett värdelöst prov är det enda som tynger mig.

Om det vore så väl.

If I could.

Jag sover inte. Det är lättast så. Just nu i alla fall.


Letar efter nått att säga som kan ändra allt.

Idag är det den första december. December. För ett år sedan började en decemberlycka som fortsatte även fast året tog slut. För ett år sedan såg jag ett ljus jag inte trodde fanns och kände värme i delar av kroppen som jag trodde var döda och förstörda för alltid. För ett år sedan började jag att bli hel. Idag hatar jag att det är december och känner mig kvävd av ett mörker som är mörkare än någonsin. December suger för att det en gång var så mycket bättre.


Dark as ever. Never.

Sitter och skriver biologirapport och ber till gud om att hindra bacillerna i min kropp från att döda mig. Har världens jag-vet-inte-vad-sjukdom på ingång och det passar så otroligt dåligt. Men äh, med en alvedon och lite streppes så ska jag väl överleva. Förresten så är roadtrip och innebandykik med emmpsan och efterföljande träning för trevligt för att missa.

RSS 2.0