Swirls.


Håret är lockat, nu ska jag bara byta om och åka till stan där resten av förvandlingen sker.
Ha en bra kväll!

Lugnet sprider sig.

Sitter och väntar på att mamma och pappa ska ge sig av till hockeyn någon gång. Då ska jag koppla in högtalarna till datorn och spela den redan spelade musik okristligt högt, eller högre i alla fall. Det är något speciellt att vara ensam hemma när man ska fixa och trixa inför kvällens brvuder. Jag gillar att gå om kring för mig själv och i godan ro locka håret, leta fram det rätta halsbandet och slänga in en flottig pizza i ugnen, alldeles för mig själv. Att samtidigt lyssna på Jack Johnson gör saken ännu bättre.
Missförstå mig inte, lite trevligt sällskap hade också suttit fint, men ibland är det bra skönt att vara själv.

Mm-m, underbara lördag..

091031

Hej !

Hur har ni det en sådan fin lördag? Jag har det bra, inte mycket att klaga över.
Började dagen med att bli smått förbannad när jag inte kunde hitta tidningen, tänkte att pappa redan hade slängt den. Kunde dock lugna ner mig när jag kom på att det är röddag och det inte kommer någon tidning, hehe. Tog sedan en dusch, kollade datan lite snabbt och sprang sedan över till Julia. Hon behövde (som vanligt) hjälp med vad hon skulle ha på sig ikväll, och då kommer jag som ett skott! Det blev till slut en svart topp med paljetter, lacktights och converse, samt lite smycken.
Själv ska jag nog inviga min sammetsklänning och matcha det med strumpbyxor och klackar, det blir alla tiders!

Planen är den att jag vid sex ska ta mig in till stan och gå till "Cajsas" lägenhet, tillsammans med ett gäng brudar för lite fix och trevligheter innan vi fortsätter mot Hörnett och pavven, där det förhoppningsvis blir en riktigt kul fest! Är så jäkla taggad, det ska bli en bra kväll! =)

Gårdagskvällen var också en bra kväll, vi hade det supermysigt hos Isabell. Hon hade ordnat så fint med massor av tända ljus, halloweenprylar för den rätta känslan och massa gott att äta. Vi badade även vildmarksbad och  hade det så bra. Tack för en superkväll!





Tonight.

Sitter och väntar på att mina naglar ska torka, gamalt nagellack är inte att rekomendera! Biter mig i tungan och försöker verkligen inte hitta på ngt som ska försöra det, varför har man alltid som mest att göra när det är som minst lägligt?
Hur som helst ska jag snart packa en liten väska och bege mig till Isabell. Funderar om det blir buss, cykel, promenad eller bil dit.. Hmm, blir nog cykel om det inte är halt.
Hoppas ni får en bra kväll, nu ska jag blåsa på naglarna för kung och fosterland!

091030

Hej!

Sitter i soffan och gruvar mig för att ta tag i dagen. Ska väl gå och fräscha till mig och klä på mig, kanske till och med sminka mig. Klockan är 12.30 och jag har inte kommit ur morgonrocken, big chock..

Ikväll har jag (hör och häpna) faktiskt planerat något! Jag ska tillsammans med mina favoritbrudar hem till Isabell och äta mat, bada vildmarksbad och bara mysa och ha trevligt. Det blir super, känns som en kanonstart på denna helg. Sitter och funderar lite över morgondagen, ska bli kul den med, men det kan vi ta imorgon =)

Mer än så har jag inte att berätta just nu, vi hörs!

Sysselsättning.

En människa växer fram, eller något som kan liknas vid en i alla fall..


Jag har aldrig varit särskillt bra på att rita. Det svåraste är att få till trovärdiga propotioner..

Future.

Satt och spånade med mamma lite under middagen angående min framtid. Gud så djupt det där lät, men det var bara vad jag ska göra efter gymnasiet som var frågan. Visst, det är typ tre år kvar, men det är inte för tidigt att börja fundera.
För ett tag sen kom jag fram till att jag ville bli sjukgymnast (jag har skrivit om det här förut, men skriver det igen..), men jag är inte lika säker längre. Om det är det jag vill ägna mig åt ska det vara inriktat mot idrott- och sportskador. Problemet är nog att det är rätt svårt att hamna där man vill, och inte på något sjukhus och jobba med gamlingar (no offence), om man inte startar eget dvs. Att öppna eget redan från början känns inte heller så lockande, med tanke på att det säkert är rätt tufft och att jag inte lär ha så mycket erfarenhet..

Så, vad kom jag (vi) fram till då? Jag vet att jag (tror jag, hehe) vill jobba med människor, tex hälsa och "kroppsvård", dietist, personlig tränare, friösr, MUA, sjukgymnast (fortfarande intressant) and so on.. OCH, hudspecialist. Tänk att jobba på en liten och lyix salong, där man spelar harmonisk musik, går klädd i ljusa kläder, och för att använda mammas ord "det luktar jättegott". Hur skönt låter inte det?! Att vara på en stillsam och glad arbetsplats med dyra krämer, lyxiga sminkprodukter och liknande. Typ öppna vid 11 och stänga vid  16, inte helt fel mina vänner.
Ja, det tål att tänkas på.

Happ happ, vad gör ni ikväll då?

091029

Japp, då tar jag tummen ur arslet och skriver ett inlägg. Har inte haft någon motivation (egentligen inte nu heller) till att skiva, men nu så!
Dagen har varit bra. Vaknade vid 10, hade ställt larmet så jag inte skulle sova bort hela dagen, åt en god frukost och tog en lång dusch. Spenderade sen ett tag i soffan framför tv:n, skissade lite på en teckning av ren rastlöshet. Det blev som allt annat ett oavslutat projekt, om jag inte färdigställer den ikväll =)

Har nu varit över hos Julia ett par timmar. Hon och Sara har varit i Linköping nu på lovet, och kom hem idag. Hon ringde strax efter hon kommit hem, "Hej kan du komma och laga mat åt mig?" Ja visst, klart jag gjorde det. Slog på stort och lagade nudlar och stekte ett par ägg, vilken fest! Hehe. Nu åkte hon i alla fall på träning och jag gick hem.

Vad gör ni idag? =)

Det går av bara farten.

Skrev precis världens längsta inlägg. Det absolut mest personliga jag någonsin skrivit.
Jag lägger inte upp det, inte än i alla fall. När jag läser det i efterhand märker jag att jag skrev det direkt riktat till dig, utan att jag tänkte på det.
Jag kanske lägger upp det, någon dag. Men inte nu.

Nu ska jag sova, i hopp om att morgondagen medför sig något riktigt bra.
god natt.

Done!

Sagt och gjort, lakanen är bytta, golvet dammsugt (eller hur skriver man dammsuga i dåtid?) lådorna röjda och skrivbordet städat. Som pricken över i:t har jag tänt ljus och njuter av Gavin i högtalarna.
Sitter och funderar över morgondagen, har som vanligt detta lov inga planer. Kanske ska försöka komma upp i tid också..
Nu känner jag att det får bli nog med dessa små inlägg, rätt meningslöst egenltigen.
Vi hörs när vi hörs, hej.

Longing.

Jag längtar så j*vla mycket tills Robin (och bandet såklart, icke att förglömma) släpper sitt album! Hur nica vore det inte att dra igång det en kväll som denna under sängklädesbyten. Typ SÅ nice.
Var allt jag ville säga. Och ja, typ december, då släpps det.

Change of plans.

Nejhej, det blir ingen Maja ikväll. Den lilla räven börjar bli sjuk, inte bra någonstans!
Hmm, kanske ska städa lite på rummet eller ta tag i den minimala läxa jag har, känner att jag måste göra något som kan räknas som vettigt.
Så får det bli, städning! Ska passa på attbyta lakan i sägen, har för sjutton inte gjort det sen jag var sjuk, fresh!

Peace.

091028

God eftermiddag!

Det är helt sjukt, jag sitter och gäspar (vilket jag gjort i stort sett sen jag klev upp) även fast jag inte lämnade sängen förens helv 12. Det var verkligen inte min mening att sova så länge, men eftersom jag är ensam hemma nu på dagarna är det inget som stör och inte heller väcker mig. Det har blivit en dålig vana att alltid ha mobilen på ljudlöst, så jag märker inte heller om det är någon som vill ha tag på mig. Fast å andra sidan är att vakna av en ringade mobil det värsta jag vet, så det är mest skönt.
Strax innan 12 kom farfar och hämtade mig varpå vi åkte hem till en väntande farmor och åt lunch. Mätta och belåtna satte vi (jag och ff) oss i bilen, med mig bakom ratten, och åkte norrut, Husum. Fikade på ett café där, och styrde sendan kosan hemmåt. Jag mår nästan lite illa efter den enorma krämbulle som jag tryckte i mig, varvat med en fanta, inte bra. Antar att jag håller mig mätt till middagen, det är bra.

Hur har ni det idag?

Kväll.

Äntligen! Två pinnar kanske inte är det optimala, men gud så mycket bättre än förlust. Att kunna kvittera med 10 sekunder kvar av sista period är mycket starkt, och inte så likt Modo. Timander avgjorde rätt tidigt in i sudden, jubel från folket!
Missade tyvär DH, eller såg typ 5 minuter, men det kommer repriser.
Såg en riktig "partille Jonny snubbe" på hockeyn, jag vill spy!!!!!!!!!! Det i kombination med fjortisfrillan är det FULASTE jag vet! Vad vill de, helt seriöst? När vi var i polen i maj 2008, tillsammans med ett gäng från Västervik (söderut, typ nkpng/lkpng) hade några av dem gummisnoddar, andra skosnören längst ner på brallorna, vi höjde på ögonbrynen men tänkte inte mer på det. Nu, ett och ett halvt år senare når det vår lilla stad, döööööö! usch, usch, usch, det är allt jag kan säga.

Peace out.

Me, myself and I.




Jag har spelat med livet som insats varje kväll.

Det blir hockey ikväll, med bästa Cajsa. Pappa är inte hemma så jag får ta sittplatserna, det är bra. Nu hoppas jag bara på att Modo kan vända denna elaka trend, och vinna! Fasen, det är pinsamt att "vi" ligger absolut sist i tabellen, så skärpning! Antar att det inte kommer vara fullsatt idag heller om man säger så, men jag kan ju i alla fall bidra med en männsika.
Bestämmde med farfar att vi ska ut och köra imrgon, känns bra att ha något på planeringen. Jag skulle behöva gå på stan, igen, och köpa ett par svarta jeans, är i stort behöv av det. Men nu har jag köpstopp (om inte mamma följer med, hehe), så det får bli framöver. Blev lite sugen på en "Fiberwig"-mascara som damen i kassan så utförligt presenterade för mig och Cajsa, jag måste säga att den såg superbra ut! Om inte annat får det bli en sak att addera på önskelistan, det är ju bara drygt två månader kvar, sick bro.

Jaja, ska leta fram en tröja så jag inte fryser ihjäl i detta iskalla hus.
Ciao!

But I loved you I was blind, pretending we were only killing time.



Skrubbad och klar!
Tänkte först ta ett bad med lite tända ljus och sånt mysigt, men sen kom jag på att det inte finns något munstycke till duschslanen där, så det skulle inte gå så bra. Väntar nu på att håret ska torka, ska sen klä på mig och hitta på något vettigt. Får nästan panik över att inte göra ngt, känner mig som världens sunkmänniska.
Och sen kliar det i mitt tandkött med, inte mycket som är positivt nu.

Update: Nu känns det lite bättre. Bokade just in mig på två träningspass på Brux på måndag, Afro och Core. Har ni testat Afrodans? Shit vad flummig det är, men jobbigt och kul! Nu jävlar ska vi tona kroppen.

Världens vackraste ord; imorgon. Vill du bli min?



God förmiddag!

Jag har hamnat i något lovkoma, sover och sover och sover, när jag inte äter såklart. Har nyss smällt i min gårdadens leftovers bestående av amerikanska pannkakor, toppade med lönnsirap och lite glass, snacka om stadig frukost..
Hur dagen kommer se ut vet jag inte alls, nästa mål är i alla fall att ta mig ur morgonrocken, kanske till och med ta en dusch, låter väl lyxigt?

Pappa lämnade hockeybiljetterna hemma, jag får ta dem om jag vill. Men frågan är, vem ska jag isf släpa med mig? Hmm, får ta mig en funderare. Sen tror jag också att de flesta är upptagna idag, lite tråkigt. Hur som helst, vi får se vad som händer helt enkelt.

Vad gör ni idag? =)

Jag borde skaffa mig en tidskrävande hobby.

God kväll!

Denna eftermiddag har varit completley useless, har verkligen inte gjort någonting. Har loggat in och ut från facebook 10000 ggr, lusläst alla bloggar (inte alla såklart, men de jag brukar läsa), klappat ihop datan och lapat tv ett tag osv. Fick ett litet ryck och röjde bland sminket, en del fick åka i soporna, fast det mesta fick vara kvar. Gick ner och hämtade ett glas som numera funkar som borsta/mascara/kajalpenna-ställ, rätt bra faktiskt. Resten (såsom ögonskuggor, puder, rouge o.dy.) ligger prydligt i en fin porslinsskål jag fått av Elin en gång i tiden. Tog även ur allt ur själva sminkväskan, och kom fram till att jag "packar" den när jag ska ha med mig smik bort, eftersom jag alltid behöver olika saker beroende på tillfälle. Föregående medning blev inte begriplig.

Funderar på att krypa till sängs och läsa lite, kan beöhövas (eng.bok). Jag ber samtidigt till gudarna att morgondagen kommer bli en välanvänd och rolig dag, men inser med det samma att det inte kommer bli så.

God natt lovebirds!

Run this town.


Tidsfördriv.

Du heter: Anna Erica Lundberg
Smeknamn: Ickan, Erkan, Eckan (tyvärr), brukar dyka upp till som tätt.
Låt som när du är ledsen sörjer till? Beror på situation. Om det finns en låt jag förknippar med det jag tänker på brukar det bli den, annars kan det vara lite vad som helst..
Vad tror folk om dig? Bra fråga, skulle jag vilja ha svar på.
Stämmer det? Beror väl på vad de tror.
Vad får du oftast komplimanger för? På den senaste tiden har mina naglar varit en klar favorit, vilken känns konstigt eftersom jag tidigare hade världens fulaste typ..
Vad säger du för att imponera på någon? Beror på person. Något kul, vilket oftast inte kommer ut som jag tänkt, hehe.
Hur imponerar man på dig? Finns många sätt.
Brukar du skratta för dig själv? Haha, oja!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Hej :) Vad gör du? "
Var bor du? Själevad, Örnsköldsvik.
Trivs du där: Just nu, ja. I framtiden, njaee.
Äger du några Converse: Japp, ett par vita som just nu är på villovägar eftersom jag är för lat för att hämta hem dem.
Brukar du bli för full: Brukar och brukar. Jag brukar borsta tänderna, men brukar blir full? nej det kan jag inte påstå..
Är du allergisk i mot något: Nej, bra va? =)
Hur svarar du i mobilen: "Hallå" "Hej det är Erica" "Aaa"
Antal timmar sömn inatt: ca 10, jag har lov, så det är tillåtet.
Sov du ensam: Ja, tyvärr..
Brukar du komma i tid: Oftast.
När mår du bra: När jag är glad.
När blev du fotad senast: I fredags i guess.
Hur känner du dig nu: Lugn och samlad.
Vanligaste färg på dina kläder: Svart? Lite blandat..
Vad tycker du om fötter: Inte min favoritkroppsdel om man säger så..
Vad saknar du: Någon att tycka om =)
Hade du en bra kväll igår: Jora, helt okej.
Favoritdryck på morgonen: Ingenting helst, men juice då och då.
Rakar du benen: Ja, inte tillräckligt ofta dock..
När brukar du oftast gå och lägga dig: Vardag, 22-23. Helg, så sent som möjligt 8)
Är du blyg? Ja, ganska. Fast bara dem jag inte känner.
Sysslar du med någon idrott: Fotboll baby.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Bara vara och se hur det är.
Är du nöjd med ditt liv: Ja, annars hade jag nog ändrat det jag inte gillat.
Är du bortskämd: Njae, lite kanske.. Beror vem man jämför med.
Vad gör du i morgon: Inga planer för fem öre. Jag tar dagen som den kommer.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Väldigt olika. Omöljit att ge en siffra.
Har du bra vänner och äkta vänskap? De bästa vännerna man kan ha <3
Vad använder du för shampoo? Oj, kan inte namnet.
Vad är det finaste du fått? Har fått mycket fint i mina dar. Men jag gillar saker som har en baktanke.
Hur gammal är du: I am sixteen going on seventeen. (29 jan, hehe)
Tycker du om någon just nu: Jag tycker om många :)
Om fem månader: Är jag 17, är det snart vår, är jag förhoppningsvis lycklig som en lärka :)
Du samlar på: All kind of crap.
Gröna eller röda äppeln: Röda/gula.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen oftast.
Gillar du golf: Jobbar på en golfbana, familjen är inbitna spelare, men, njaa.
Har du strumpor på dig nu: Japp.
Är det okej att gråta: Absolut. När som helst!
När grät du senast: Vet inte riktigt, var nog ett tag sen.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Åka på en fet utlandsresa med mina vänner. Vara tråkig och spara en del.
Bär du glasögon eller linser: Både och.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej för sjutton.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Är jag trött.
Vill du gifta dig: Ja, om "den rätte" dyker upp.
Vill du ha barn: Ja, fast här krävs "den rätte" med. Eller en man iaf, haha.
Är du bra på att laga mat: Bra och bra, det duger. Baka är jag en hejjare på =)
Hur vig är du: Inte tillräckligt, skyller på fotbollen.
Är du musikalisk? Det kan jag itne påstå.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten, eller det jag är sugen på. Jag dricker inte så ofta faktiskt.. haha-
Tror du på ett liv efter döden: Usch, gillar inte sånna här filosofiska frågor..
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja.
Har du tandläkarskräck: Gillar inte att gå dit, så ja.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja, för många gånger!

Dagens kap.


Black and white. Från make up store i färgerna Pollution och Satin.


Dagens fynd, 35 kr/st. Det var den stora rutiga jag var på jakt efter, men den gråa fick följa med som bonus.


Svart fodral i sammet från Bik bok.



Var "tvungen" att uppdatera träningsgarderoben inför inomhussäsongen, träningslinne samt halvkorta träningstights från H&M.

(okej, min älgfilt kanske inte är den hetaste på marknaden, hehe)

ÄR DET KONSTIGT ATT JAG INTE VILL VACCINERA MIG??!!!!!!





Farligt med betalkort.

Japp, då har man gjort bort några timmar på stan, kanske någon för mycket, hehe. Fick nog med mig någon påse hem för myckt med, vet inte riktigt vad som hände..
Blev lite smått och gott i alla fall, kan visa senare, måste bara smälta shoppingångesten.

Ska snart ställa mig vid spisen och grädda pannkakor i min ensamhet, blir nog bra det. Fast det vore ju trevligt med lite trevlit middagssällskap..


091026

God mitt på dagen!

Eftersom min väckarklocka ännu inte blivit omställd, kändes det så lyxigt att ligga kvar i sängen när klockan var tolv, fast egentligen bara 11. Man kanske ska skita i att ställa tillbaka den, så får man en glad överraskning varje dag =)
Hur som helst sitter jag fullt påklädd och väntar på att klockan ska närma sig 12.21, så jag kan gå ut och vänta på bussen. Det regnar ute så jag drar ut på det så länge som möjligt, ska undvika att missa den helt och hållet. Tro mig, det har hänt för många gånger.
Ska åka in med Cajsa, shoppa lite behövligheter och kanske dra en fika/lunch, vi får se helt enkelt. Det känns tungt nu när jag slutat jobba att summan på kontot endast sjukner, uaaaääh. Det kändes så trygt när det höjdes ett par laxar varje månad. Men men, vad göra..

Ha en bra dag, vi hörs!

Those days.

När jag hör regnet smattra mot rutan kan jag inte hjälpa att drömma mig bort. Jag tänker på den sommar som varit och får ett leende på mina läppar.


















Ett axplock av sommaren 2009, allt i en enda härlig röra. Det var en bra sommar. Det, var lycka.

I was blind.

Börjar bli lite trött och ser ingen anledning till att sitta här och uggla, så det blir sängen snart. Känns så otroligt bra med lov, ni anar inte! Ska fira första lovdagen med en sväng på stan med Cajsa, det blir super. Ska nog försöka att gå upp till Savannah och hämta mina älskade converse som jag lämnade där i fredags, klarar mig inte utan dem. Frågan blir vad sjutton jag ska ha på förtterna imorgon..

Svar till Anonym: Du har helt rätt, bilden är från Polen och taget utanför Auschwitz ll, Birkenau(kommer knappt ihåg hur det stavas). Jag kan absolut berätta lite om resan, så fort jag får tid! =) Det var bland det bästa jag gjort, på många vis. Det finns mycket att berätta kan lova. Så det kommer. Superkul att ni kommer med förfrågningar, keep it up!

God natt!<3

I'd fake a smile.

Det är lustig hur humöret kan gå från toppen till botten på 3 sekunder, utan anledning egentligen. Har varit så glad och rastlös hela förmiddagen, stolt över min joggingrunda och avslappad över att det är söndag.
Nu känner jag mig inte alls så. Allt känns bara jobbigt och ledssamt. Jag har ingenting att göra, väntar bara på att kvällen ska komma. När jag inte har något att göra börjar jag fundera, vilket genast förvärrar saken. Jag känner mig plötsligt så ensam och allt känns lönlöst. Jag hoppas och drömmer, men vad ger det? Inget blir ändå aldrig som jag tänkt mig, mina drömmar stlår aldrig in. Jag vet att det låter överdramatiskt, men det är sant, det är fan det.
Jag är så less på att känna såhär, som om jag inte räcker till. Jag skulle kunna göra mig till, fejka en utsida för att försöka ställa mig in, men jag vet at det inte hjälper. Jag vill ha någon att kalla min, någon som vill ha mig. Jag är less på att jaga, nu vill jag bli jagad. Detta låter otroligt självcentrerar, men guess what?, I don't care!
Det är min tur att få vinden att blåsa åt mitt håll nu. Jag vill inte vara den som oroar mig dag som natt över saker jag inte kan styra över. Om livet vore enkelt vore jag kanske lycklig nu, eller fruktansvärt uttråkad.

Hur som helst tar väntan kål på mig. Alla tankar som snurrar i mitt huvud gör mig helt matt, jag orkar inte mer. Jag vill våga öppna mitt hjärta för någon. Någon som gör mig glad enda in i själen.
Den enda rädsla jag har, är att behöva stänga hjärtat innan det är öppet, precis som så många gånger förut..



Fick denna bild av Maja idag. Den väcker så många minnen, men mest av allt, den föder så många tankar.

091025

Hej!

Det regnar i Själevad idag, supertråkigt väder. Fast egentligen gör det mig inte så mycket om jag ska vara ärligt, det är ju söndag och jag har inga planer what so ever =) Har i alla fall varit ute och sprungit en sväng, det var rätt skönt trots regnet. Har tagit en dusch och petat i mig lite mat, har åter hamnat i morgonrocken. Funderar på att svida om till mjukidbrallor och en mysig tröja, men inte än, hehe.

Ni har väl inte glömt att ställa om klockorna? Jag hade faktisk koll på det (belive it or not), så jag hade inte så brottom upp ur sängen i morse. Jag tycker dock att man borde få spara denna timmen, och dra tillbaka klockan en timme när man verkligen behöver det. Det är väl en bra idé? Inte för att det skulle funka så bra men...

Nej hörrni. Hur är er söndag?

091024

Hej!

Hur är er lördag? Min är bra, so far =) Har inte gjort mycket alls idag. Sov ut, åt fruksot, tog en snabbdusch, klädde på mig lite sköna kläder, och sedan har dagen bara rullat på i lagom takt. Körde en sväng till affären och därefter statoil för att köpa lite smått och gott inför kvällen, då min Cajsa kommer på besök. Mamma och pappa ska bort så de blir en perfekt tjejkväll med mycket onyttigt på bordet och Wallander i dvd:n.

Gårdageskvällen var mycket bra! Var ju som sagt först hos min moster med familj på mat och fika, oj så mätt jag blev! Vid 8-tiden hade jag återvänt hem för att kasta ner lite saker i en väska och stressa på mig lite festligare kläder innan Maja kom och hämtade mig. Hon, jag och Pauline åkte hem till Savannah där Lisa och Gabbi också var. Mycket härligt gäng det där! kärlek på dem.
Vi fixade oss lite, typ lockade håret och kletade på lite smink, innan vi kom på att bussen vi skulle ta gick om 10 minuter, längst ner i stan! (Vi var längst upp) Paniken utbröt och det vart ett hela hallå för att hitta rätt skor, jacka och inte glömma något. Med skorna på (smart att jag hade klackar, hmm) sprang vi så fort vi kunde genom stan, och plockade på vägen upp Calle och Johan. Vi hann med bussen, men det var på håret! Hur som helst åkte vi ut till Järved där vi stannade i ett par timmar, innan vi gick inte till stan igen. Just det, vi gick.
Trötta i benen och med kalla händer avslutade vi i alla fall kvällen på Max, vad annars? Hehe.
För att summera kvällen använder jag ett ord: Brakvällmedbrafolk!

Ska försöka få tag på lite bilder med, jag hade som valigt inte med mig någon kamera..

Peace out.

091023

Hej!

Jag sitter just nu på mammas kontor och väntar på att få åka hem, perfekt tillfälle att skriva några rader!
Skolan var helt okej idag, det enda som var lite extra jobbigt var matteprovet direkt på morgonen. Fast det var inte så svårt egentligen, kändes det som i alla fall. På mattelektionen efter lunch (ja, vi har två mattelektioner på fredagar) så gick hon (lärar'n) igenom alla svar. auoch, hade några fel. Lite slarv. Det var inte så kul, men jag hoppas det gick någolunda bra i alla fall.
Efter skolan var det övningskörning med farfar som stod på schemat, det gick bra det med. Hade egentligen tänkt äta middag där, men nu ska vi tydligen få mat hos min moster som vi ska hälsa på senare, hon fyller nämligen år idag, grattis! Hoppas på lite tårta med, hehe.

Senare ikväll bär det förhoppningsvid in till stan och Savannah, vi kör ba! Det blir en bra avslutnig på en bra dag, hoppas jag...

Ha en superbra fredag! Och kom ihåg, gör bara sånt som jag skulle ha gjort..
Eller kanske sånt jag inte skulle gjort.

Pangbom här får du ett kontor.

Mattepluggningen går bra, eller gick bra, jag har tagit en paus nu. Sitter och halvtittar på "Mammas pojkar", rätt patetiskt egentligen..
Något som är rätt bra med att min bror har flytt boet och numera bor i Luleå, är att jag plötsligt fått ett extrarum, ett rum som gör sig väldigt bra att plugga i. Nu får jag även chansen att använda frasen: "I'll be in my office", när jag lämnar matbordet. Haha.

Kvällen börjar lida mot sitt slut. Nu ska jag packa väskan, planera morgondagen och borsta tänderna.
God natt!

091022

Hej och hopp!

Jag borde i skrivande stund sitta och plugga matte, prov imorgon! Som ni förstår så gör jag det inte alls, den lata delen av mig tycker bättre om att sitta här och checka facebook. Känns lite sådär inför provet, vet inte om jag är så förberedd som jag borde vara. Men men, jag får väl helt enkelt ägna resten av kvällen åt det.

Dagen har varit bra, sovmorgon och ganska lättsam spanska innan lunch, och sedan tre lektioner efter, varav en var svenska där vi såg på film. Sprang på stan en sväng under tiden jag väntade på bussen, kollade mest, handlade bara lite småprylar.
Imorgon blir det nog igen vidare uppdatering. Först är jag i skolan hela dagen, åker vidare til f o f  för middag samt övningkörning, och senare ska jag till min moster som fyller 35. Längesedan jag år födelsedagsfika, gott!
På kvällskvisten blir det eventuellt lite trevligheter, mycket mer än så vet jag inte än =)

Nej, man kanske skulle ta sig i nacken och få ngt gjort. Pussar!

Three Days Grace.



Don't know what's going on
Don't know what went wrong
Feels like a hundred years
I still can't believe you're gone

So, I'll stay up all night
With these bloodshot eyes
While these walls surround me
With the story of our life

I feel so much better
Now, that you're gone forever
I tell myself that I don't
Miss you at all

I'm not lying, denying
That I feel so much better now
That you're gone forever

Now, things are coming clear
And I don't need you here
And in this world around me
I'm glad you disappeared

So, I'll stay out all night
Get drunk and fuck and fight
Until the morning comes
I'll forget about our life

I feel so much better
Now, that you're gone forever
I tell myself that I don't
Miss you at all

I'm not lying, denying
That I feel so much better now
That you're gone forever

First time you screamed at me
I should have made you leave
I should have known
It could be so much better

I hope you're missing me
I hope I've made you see
That I'm gone forever

And now, it's coming clear
That I don't need you here
And in this world around me
I'm glad you disappeared

I feel so much better
Now, that you're gone forever
I tell myself that I don't
Miss you at all

I'm not lying, denying
That I feel so much better now
That you're gone forever

And now, you're gone forever
And now, you're gone forever

Nightynight.

Satt och åt middag. Tänkt efter, vad är det för dag?
Det är onsdag. Hmm, imorgon torsdag. Sen fredag, MATTEPROV! Hehe, jag som inte tänkte plugga idag. Pyttsan, jag har suttit med huvudet i matteboken i en och en halv timme, bra jobbat! Vad tvungen att ta ett break för Grey's samt att undvika att hjärnan rinner ut genom näsan. Måste köra gärnet imorgon och verkligen fokusera på att förstå allt. Låter ju busenkelt...

För övrigt så är jag grymt trött. Sovmorgonen imorgon kan inte komma mer lägligt, tack gud.

Årets favorit?





Nicklas Hocker, I like!

Yum!

Här kör vi inte någon diet inte. Cupcakes all the way!
Risken är ju att jag äter upp alla själv, och då kanske det har gått lite överstyr..


Är vi dom enda som handlar mjölk med klumpar i?! Smakar inte illa, är inte gamal, ser bara ofräscht ut. Mamma säger att det beror på vad kossorna äter, sommarbete in my ass.

Hur som helst så har jag ännu inte kommit ur soffan. Mamma ringde nyss och sa att hon var påväg hem, så jag sitter nog kvar tills dess, hehe.

091021

Hej!

Det känns som om det var ett tag sen jag skrev ett vanligt eftermiddagsinlägg, så här kommer ett!
Dagen har varit bra, det har känts lättsamt och kul. Faktiskt. Vaknade vid kvart över sju, åt frukost och tog en dusch innan jag kastade på mig käder och satte mig på bussen. Det kändes rätt tungt eftersom jag egentligen kunnat ligga hemma i sängen, med tanke på att min första lektion inte var förens 11.40. Anledningen till att jag vid åtta ändå åkte till skolan var ett sk. mentorssamtal med m o p, 8.50. Det gav mig ingenting, och var bara i 15 minuter dessutom. Även fast klockan bara var strax efter nio orkade jag inte åka hem, utan följde med mamma till jobbet en stund på fika. Åkte sedan vid 10 vidare till banken med pappa (hämtade ut mitt id-kort, finaly), och sedan till jobbet fram och tillbaka. Hade tänkt skriva klart lönepapprerna så jag kunde få det ut världen, men det kunde jag inte eftersom pärmen med de i inte var där. Jaja, kunde hämta ett par handskar jag glömt i alla fall, inte helt bortkastat.

Väl tillbaka i skolan visade det sig att många från klassen redan var där, några pluggade, andra bara hängde. Slapp äta lunch själv, skönt.
Efter det rullade dagen bara på i lagom takt, med kemiprov som avslutning. En enorm tyngd lyftes från mina axlar när det var över, och nu är det bara matteprovet kvar på fredag, sen är det lov!
Gud så skönt.

Planerna för kvällen är få, noll kanske till och med. Får se om jag orkar plugga lite, men det är inte hela världen om jag struntar i det. Det gillas, jag har inga måsten idag.

Ciao!

Kvällens sysselsättning - cupcakes!




Choklad med chokladfrosting och björnbär. Bilderna gör inte kakorna rättvisa, det kan jag lova.
Nu ska jag sova, och ladda upp för en ensam eftermiddag utan min kära klass.
God natt!<3

Livet är en transportsträcka. Eller?

Jag tycker det är lite uttjatat att fundera på vad som är "meningen med livet". Jag gillar inte att tänka så, för vad är poängen?
Något jag däremot kan fundera på vad är hur man lever livet. Det är samma sak tänker ni, men nja, inte riktigt. Jag tycker man ska tänka på vad man gör, inte vad man borde göra. Vad gör jag då?
Jag går i skolan, första året på gymnasiet. Innebörd: Krav och ansvar.
Jag umgås med mina vänner. Innebörd: Du ska finnas där och ha tid att ha roligt.
Jag (i vardagen) umågs med min familj. Innebörd: Hjälp, sammhörighet och ansavar.
Jag tränar (eller brukar, hehe) Innebörd: Ett sundare liv, press och motivationsnödvändighet.
Allt detta går att sammanfatta med några ord: Ansvar under prioriterad tid.

Vi lever i ett tidsberoende samhälle. Allt utgår ifrån tid. När börjar nästa lektion? När går bussen? Vilken tid ska vi äta middag? När ska vi träffas ikväll? Hur lång är filmen? osv..
Hur ska man då göra för att hinna med allt? Ja, prisa den som visste. Jag har lärt mig att man kan inte hinna göra allt, man kan inte ta på sig hur mycket som helst. Visst, du kan gå i skolan, komma hem och plugga en timme innan du kastar i dig middag för att sedan åka iväg på ett par timmars träningspass och hem igen direkt i säng, för att få den sömn man behöver. Det man glömmer här, eller inte hinner rättare sagt, är att stanna upp och ta det lugnt. Känna efter, vad vill jag göra? Istället för vad ska jag göra. Det behövs ibland, även om det bara gäller 10 minuter. Lägg dig på sängen och vila, eller lägg dig i soffan framför tv:n i en kvart. Så länge man kan känna att man bara "är", spelar det inte så stor roll vad man gör.
Jag tror att det här är viktigt i vardagen, särskillt om man har mycket att göra och inte vill missa något. Jag har varit med om att det blir för mycket, under lång tid. Vad hände? Jag bröt ihop, gång efter gång. Efter det gjorde jag ett val, och jag kan lova att jag har mycket mer fritid numera. Jag trivs så.

Om vi fortästter i denna "ska-göra-bana", ser vi att planering spelar en stor roll. Men hur bra är det att planera sin tid?
Du tittar i din kalender och ser följande:
Måndag, träning och plugga inför ett prov.
Tisdag, träning.
Onsdag, vila och middag hos mormor.
Torsdag, tidig träning och glosplugg.-
Fredag, stan med Millan.
Fortsatta utdrag:
Tisdag 11/11 - frisören
fredag 15/11 - dagstripp till Ikea.
27/12 - KRETA!

Okej, detta var ett töntigt exempel, men ni fattar. Man har hela tiden saker framför sig som ska göras, även om du längtar eller inte. Ska man längta?
Jag har börjat tro att man inte ska det, det är då livet försvinner utan att man hinner blinka.
Om man hela tiden tittar framåt, låter dagarna gå utan att tänka, ja då uppskattar man inte nuet på samma vis. Man glömer bort att leva i nuet och lever i framtiden, i tanken och drömmen.

Oj, detta blev myckt text, men det jag vill säga är enkelt.
Stanna upp en stund, se vad du har omkring dig och ta dig tid att uppskatta det. Viktigast av allt, njut, du lever bara en gång!

Ha-ha-ha.

Timmar av plugg lönade sig.
Önskar jag att jag kunde skriva.
Men inte riktigt.
Checkar ut.
God natt.

Det knyter sig i min mage när jag ser dig.


Det går bra nu..

091019

Jag förstår fortfarande inte, inte ett skiiiit.
Jag pratar om fysiken. Första provet inom fysiken imorgon, första timmen. Lycka till, tack. Förstår inte hur jag ska tänka för att det ska bli rätt, det blir bara fel.
"Ett prov är väl inte hela världen" tänker ni. Jag ska berätta för er att det visst är en big deal. Jag har valt en linje där naturvetenskapsämnena spelar huvudrollen, hur ser det då ut om man inte kan? Första prover sätter även ribban och visar vad man är för elev, vad man sitter inne på fr kunskaper. Just nu visar mina noll, jag har inga, tydligen.
Har kemiprov imorgon med, men det känns lugnt, eller lugnare. Har koll i alla fall. Koll är bra. Fysik är dåligt.

Mitt humör är på minus, allt är bara fel. Känner vilken kul text det här är att läsa, men det blir väl inte bättre för att jag påpekar det heller å andra sidan.
Om en vecka är det lov, lov och frihet. Då ska jag pussa på mina vänner och dansa hela nätterna. Ha, in my dreams. Det hände inget i vår lilla stad..

Små glädjeämnen i livet.



Autumn heels, Din sko.
Leggings med spets på sidorna, Bik bok.

Söndag.

Försökte verkligen förstå fysiken, det går inte. det går verkligen inte!!!!
Just nu är jag så  jävla less på allt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vill kasta böckerna åt helvete och skita i allt. Problemet är bara det att jag har prov på tisdag, vare sig jag vill eller inte. I både kemi och fysik dessutom. Kemin känns iofs rätt lugnt, jag förstår i alla fall. Fysiken är som sagt helt obegriplig, och då har vi knappt börjat. Skjut mig.

Tankar.

Stter och kollar på Djävulen bär Prada, inte första gången om man säger så. M o P, storebror (som är hemma över helgen) och lite annat folk sitter nere och dricker. Jag blev less på rom' så jag gick upp och sitter nu här i min ensamhet. Är ganska lejj efter dagen, så det passar mig utmärkt.
Har trippat runt lite i mina nya killer-shoes som jag köpte idag, visar bild senare. Köpte även ett par leggings med spets på halva priset, jag är bra på rea-shopping.
Känner mig som en 100-kilos klump efter middag och efterrätt, längtar tillbaka till träningen. Har varit sjuk/krasslig så länge nu att jag blivit sladdrig, hehe. Saknar att röra på mig helt enkelt.

Jag längtar efter så mycket just nu. Efter lov med festligheter och att umgås med vännerna. Efter sommaren (fast den just tog slut), bruna ben och ljumma sommarkvällar. Jag saknar jul och de mysiga stunderna med pyssel, julklappar (daaa?) och för mycket mat. Jag längtar efter fjällen och skidåkning, upp och ner i en perfekt backe.
Fast mest av allt saknar jag att känna mig lycklig, utan något som tynger mig. Det har varit en del skit på slutet och mycket onödigt grubbel. Vill bara känna mig oberoende och fri, glad och motiverad till allt. Har ingen ork till att tänka på skolan alls längre. Vet inte om jag gör det rätta för stunden, eller om jag borde sänka mina krav på mig själv och göra andra val.
Varför jag börjar tänka på det här nu beror nog på att jag tänkt en del på framtiden och kommande val. Vad vill jag jobba med? Vad vill jag gå för utbildning? (högskola)
Jag tror jag vill jobba med hälsa, på något vis. Var inne ett tag på sjukgymnast, men vet inte om jag kommer få göra det jag vill då, dvs sportskador o.dyl. Vill absolut inte hamna på ett sjukhus och (no offence) jobba med gamla, eller bara skadade, utan det ska vara just sportrelaterat, sånt jag är intresserad av.
Är nu inne lite på dietist/kostvetare, men jag vet inte..
Jag vill jobba med männsikor, tror jag.
Något jag däremot  vet, är att jag inte vill jobba inom hotell/resturang. Jag har fått nog av den branschen...

Jag är för trött för att tänka på sånthär nu. Borde sova. Gör det redan, mentalt.
Godnatt.

091017

Är uppe på benen, har varit på stan Och hockeyn idag. Känns bra att vara ute bland folk igen. Nu väntar middag.
Kisses<3

Spring bara spring.

4 dagar av soffliggande och näsdukar har gjort mig otroligt rastlös, jag orkar inte göra ingenting längre. Saken blir inte bättre av att jag nu egentligen skulle ha befunnit mig på lagets avslutningsfest, suuuuuuuuuug! Var så jäkla taggad, MIK's brudar är de bästa brudarna, det är bevisat.
Funderar på att ta mig in till stan och sprätta lite pengar, komma ut bland folk och uppdatera min closet. Det låter bra.

Om man ändå vore tv4 chef..

Jag har någon slags hat-kärlek till Michael Jackson. Visst, hans låtar är genialiska och han var, eller är, The king of pop. Det jag ändå måste säga är att jag inte tycker om när andra sjunger hans låtar, det blir inte bra, 99 fall av hundra. Man måste liksom ha hela paketet för att kunna framföra en låt som "Bad", eller "Thriller".
Detta är varför jag med delade känslor ser fram emot kvällen Idol-avsnitt. Vet inte riktigt vad jag ska tycka.
Jag kan även tycka att det blir lite väl tjatigt med 10 personer som en efter en försöker sig på movesen och "stönen". Jag tycker att Idol ska vara lite varierat så man inte tappat intresset och orkar slö över på 4:an igen efter den 100001:e reklampausen.
På tal om reklampauser, what's up med att gå till reklam efter att en enda person har uppträtt?! Nej, buuu på tv 4!


Marit Larsen.


091015

(listan snodd av Lisaplace)

Dagens humör:
trött och less.
Dagens borde: plugga vore inte så dumt med tanke på de tre proven som komma skall.
Dagens frisyr: lilla-my-inspirerad boll mitt på skallen.
Dagens klädsel: sunkiga mjukisbrallor och en nikita hood.
Dagens planer: none what so ever.
Dagens materiella vill ha: skor, skor och åter skor. lite basplagg får gärna fylla ut min garderob med. (hur stavas garderob?)
Dagens längtan: att bli frisk!
Dagens fundering: vad håller jag på med?
Dagens beroende: näsdukar.
Dagens tråkigaste: sickness....
Dagens personer: min bror är hemma och hälsar på, antar att han kan få denna rad.
Dagens roliga: oj, vet inte om det finns något sånt.

Dagens låt:

Justin bieber - One Less Lonely Girl


Sick as a sickone.

Sjuk idag med. And guess what? Det blir en heldag av soffhäng imorgon med, härligt va? Nej, inte precis. Har inte gått utanför dörren på två dagar, tror jag får spunk snart. I vanliga fall skulle jag dämpa mina problem med mat, glass och annat gott, men faktum är att jag knappt ätit alls idag. Varför? Jag känner inga smaker!
Så förbannat tråkigt att jag hellre avstår. Mamma köpte med sig en Half baked hem igår, har jag ätit upp den? Nej, det ända jag upplevede när jag åt den var kyla, inte den himleska njutningen man brukar. Allt jag äter har en besk eftersmak, till och med vatten.
Det här suger, jag vill bli frisk!!!!

Gosh I feel good.

Feber.
Hosta.
Huvud som väger 4 ton.
Ögon som ser dubbelt.
Snorig näsa som kan liknas vid en 4-årings.
Livet leker.

Never give up.

Inte klokt, kan hostan ge sig snart?!! Näsan rinner med som grädden på moset. Har inte kännt mig frisk alls idag, kanske hade varit klokt att stanna hemma.. Om det inte blivit bättre tills imorgon kanske jag ska överväg att vara hemma. Jag har faktiskt haft 100%:ig närvario i skolan sen den drog igång efter sommaren, så en sjukdag kan jag väl kosta på mig.

Det ligger en massa skolböcker och väntar på mig, får nästan lite ångest över att jag inte börjat än, men känner nästan panik över att öppna dem. Särskillt kemin, jag kommer direkt fatta hur lite jag verkligen kan. Kemi A in my <3 säger jag bara.

Och, ja. Vi fick en ny kille i klassen idag, Linus. Ännu en hockylirare, men det skadar ju i och för sig inte eftersom vi endast har en av det motsatta könet. Missförstå mig inte, tyckte bara det var skoj. Han verkar rolig. Vår klass är rolig. Haha.

En positiv sak denna tunga dag är ett MVG på svenskan, man tackarrrrr! =)

Handlingar som får konsekvenser man inte tänker på.

Det var inte förens jag vaknade imorse det slog mig, jag har varit så dum. Det var inte själva händelsen den sena lördagskvällen som var dum, det var vad den innebar. Jag svek mig bästa vän.
Jag gjorde något som jag aldrig i min vildaste fantasi trott att jag skulle göra, men ändå gjorde. Men dricker man lite och inte tänker längre än vad näsan räcker, får man sota för sina misstag.
Jag vet att det kommer ta ett tag för folk att glömma och förlåta, att se på mig som de gjorde förut (eller i alla fall någonstans i närheten), och det är jag okej med. Jag har gjort det jag kunnat för att laga det viktigaste, vänskapen.
Om inte jag svikit min bästa vän på det här sättet, hade detta inte spelat så stor roll, för mig. Om folk pratar om mig i några veckor, fine. Men att jag gjort det man absolut inte gör finns det inga ursäkter för.
Ändå är det ända ord jag kan finna, förlåt.

vasaru?

Filmen var bra. Jag har ingen röst.
Godnatt!

Tick tack.

Söndageftermiddag. Har inte gjort ett nota idag, legat i soffan och hosat i takt med idolreprisen. Var nästan en pina att höra Karolina sjunga "just dance", igen. Nej, den gjorde hon inte bra, sorry.
Ikväll blir det bio med päronen, Flickan som lekte med elden. Får bara hoppas att mina sjukläten lugnar sig så jag inte retar gallfeber på hela salongen. Känner mig inte så über-fräsch heller, gårdagen satte sina spår, men inte så illa. Ska nog ta en dusch och leta reda på lite sköna men tillåtet-att-visa-sig-bland-folk-kläder.

Och ja, jag skriver bara A idag. Känns inte som om det är så passande att skriva ut just det här. Tror inte heller att ni ser så mycket nöje i det, det var inte så jäkla farligt. Bara ett moment av "tänka efter efter".
Så, feel the pain som alla fjortisbloggare hade skrivit. Skoja bara, inte ens något att feela pain för =)

Hoppas ni har en bra söndag, och ännu viktigare, haft en bra helg!

Normal är inte ett ord.



Uäh.

Usch, hostan tar kål på mig. Är sugen på glass men tanken på att äta den är inte så lockande. Undrar om jag har feber, vore lite skönt egentligen, få något som visar att man är sjuk. Kunna peka på vad felet är.

Sunday.

Ibland gör man saker man ångrar. Ibland gör man saker man borde ångra men inte gör det. Ibland gör man saker man inte ångrar.
Jag vet inte vilket av dessa tre jag gör, utan drar en helt annan slutsats.
Fel plats och fel tillfälle.

091010


Lördagkväll!

Nej. Tack.

Har ont i halsen, hostar som en gris och öronen kliar. Vad är det för helvetes-influensa jag drabbats av?!! Har haft såhär i frlea veckor nu, men nu är det värre igen. Jag tänker inte bli sjuk, jag vägrar.

God natt.

In your eyes.


Det är något speciellt med covers. Så personligt på något vis.

Melissa Horn och onda ben.

Sitter och lyssnar på Melissa Horn, vilken röst den tjejen har alltså. Ryser.
Har återigen mättat min denna gång inte fullt lika mätt mage, men pasta och kött, gott! Inväntar nu min kära Cajsa och vid åtta bänkar vi oss framför idol. Det blir min fredag i stora drag, and I like it!
Vad gör ni ikväll? =)

Har ont i höger ben, en blandning mellan växtverk och träningsverk, inte skönt för fem öre. Undrar om en alvedon kan lindra? Kanske, får överväga saken.


MH, här tillsammans men LasseW. Mm-mm..

091009

Shit, trodde jag skulle svimma ett tag. De där 7,5 kilometerna på skoljoggen gjorde sitt efter en missad lunch ersatt av en macka. Det var rätt skönt att springa, inte alls så jobbigt som jag trodde, hade kunnat fortsätta en bit till =)
Nu är det fredag, vilket betyder att man får stoppa i sig en hal massa godsaker utan att få dåligt samvete, ännu bättre känns det ju med dessa kilometer i benen. Har återhämtat mig med en macka nu, eller två för att vara exakt.

Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt, hoppas på att få leka med Cajsa, det var längesedan nu.
Nu ska jag ta det lugnt ett tag och se DH.
Kisses.

Nighttime.

Det känns som att lite sömn inte skulle skada min kropp nu. Har en uppstats i engelska att skriva imrorgon, plus skoljoggen hela eftermiddagen, 7,5 km, man tackarrr!
Internet är segt som en snigel, det är ingenting bra på tv och ögonen faller snart ihop. Att sova verkar även som det mest logiska just nu, och jag kanske ska sätta igång med kvällens rutiner, det tar alltid en jädrands tid.

God natt, lev å må!

091008



Körde på helsvart idag, håret lockingt från flätor och silverringar i öronen. Lite lagomt sådär, lagomt är bäst som man brukar säga =)

Yes-no, upp-ner, ut-in, varför-därför.

Jag vill äta fast jag är mätt. Jag har växtvärk i ljumsken. Jag har inte engelskan under kontroll. Jag funderar helt ärligt på att skippa Grey's och sova istället. Jag vet att det inte kommer bli så. Jag vill att det ska bli helg nu, samtidigt som jag tycker att veckan gått för fort. Jag vill att klassfesten eller klasshänget ska bli av. Jag vill åka långt bort härifrån, till solen och värmen. Jag vill skita i allt och dra täcket över huvudet.
Jag mår inte dåligt, jag är bara trött. Jag undrar om denna blogg kommer gå i graven snart, eller om jag ska skaffa en kamera och blir bättre på det. Jag har insett att vi har spanskaläxa tills imorogn, vilket inte är så bra eftersom jag förvarar mina böcker i skolans skåp.
Det är så mycket jag vill just nu, helt spontant. Men det som jag vill mest i hela världen, är att inte vilja något alls. Bara för stunden.

Erik Hassle.


Att veta när det är nog.

Jag tycke inte att jag är en särskilt stressad människa. Jag tycker inte heller att jag är dålig på att slappna av, att bara vara. Ibland kan jag däremot tycka att jag har för mycket att göra. 1000 saker i skolan som måste göras på fritiden, fara ut och övingsköra (inte världens viktigaste men ändå), träna, gå ärenden på stan, hinna umgås med vänner och familj. Jag tror vi alla har legat sömnlös en natt och oroat oss för något man ska göra, eller något som ska hända, men en klump i magen som växer sig större och större. När man även har rätt höga krav på sig själv, och stärvar mot de höga betygen (skolan) blir inte saken bättre.
I min förra klass (högstadiet) hade vi alla typer: de som inte brydde sig, de som inte försökte, de som försökte men inte fick till det, de som inte försökte men ändå fick till det osv, ni fattar. Utan att låta kaxig kan jag säga att jag tillhörde de med de bästa betygen, vilket jag gillade. Jag vet inte vad det är som gjort att jag alltid tagit skolan på så stort allvar, jag kommer tex inte från en särskillt högutbildad familj. Det är bra antar jag, att jag siktar högt menar jag.

I min nya klass är i princip alla "nördar", alla vill få en bra utbildning och ett bra betyg. Nu känner jag att pressen blir högre, det är inte lika "lätt" att vara bland de bättre. Det är klart att man inte ska jämföra med andra, att man bara ska utgå ifrån sig själv, men vi kan nog alla erkänna att det verkligen spelar roll var de andra får för betyg. Vem vill vara sämst liksom?
När man då har saker att göra i fem ämnen, inte riktigt koll på vad som ska vara klart när och samtidigt upplever att man inte fattar något alla, är det lätt hänt (för mig) att ångestattacker kommer. Inte så allvarliga att man blir sjuk, men att man stressar upp sig och bara synkar sig själv.
Andra stunder kan jag känna "men gud, varför är jag ens stressad? har ju all tid i världen". Det har hänt nu. Jag har engelskaprov imorogn, och istället för att plugga sitter jag här och skriver. Jag känner att jag får ut mer av det just nu.

Det kan jag koppla till vad jag tror är bland de viktigaste faktorerna när man ska "ta han om sig själv".
1. Du är din egen boss. Ingen ska säga vad du ska göra, eller ska klara.
2. Du måste lyssna på kroppen och känna när det räcker. Du vinner ingenting på att slita med något som du inte allas vill slita med. Lägg undan det ett tag och gör något annat, återgå till det (om det är nödvändigt) när du känner motivation och lust.
3. Det är okej att misslyckas. Man kan inte alltid vara bäst, inte alltid klara allt helt själv. Nu menar jag inte att man inte ska vara tjurig och kämpa på, gör det, absolut, men ibland får man "ge upp". Gör det som känns rätt, och återigen, Du är den som bestämmer.
4. Det viktigaste är att ha kul. Kanske den mest använda klyschan, men det är så sant så sant. Att göra något man alltid tycker är döden lönar sig inte. Hur mycket andra än pushar på, så går det inte om man pushar sig själv. Man måste vilja för att lyckas.

Varför jag skriver allt detta är för att man ibland måste ta sig en funderare.
-Vad håller jag på med?
-Är detta vad jag vill?
-Är det värt det?

Förhoppningsvis har man tillräckligt med glöd för den specifka grejen för att fortsätta, och lyckas. Kanske känner man att det är mer krävande än givande, och att man då kanske borde tänka om.
Detta gäller inte bara skola, det kan gälla sport, familj och andra fritidsaktiviteter.

Alla har en egen vilja. Se till att du brukar din egen, och inte mammas, pappas eller lärarens. Allt du gör i livet ska vara givade fr dig själv. Om man inte får ut någonting av det, vad är det då värt?


Bara något man kan fundera på...

091007

Sitter och putar med magen och ser den hänga över byxlinningen. Nja, nästan i alla fall.
Har varit i stan en sväng efter skolan, gick och fikade med några tjejer i klassen på Waynes. Såg ingen anledning till att snåla (eller fasta) så jag smällde på med en stor kopp choklad med marshmellows och vispgrädde, och till det en morotskaka. Hur gott?! Skitgott. När jag nästan ätit hela biten, eller halva i alla fall, hittade jag en stor bit papper i glasyren, den var inte så bra. Maja gick ner och klagade och fick en ny bit, haha. Var redan mätt så det var egentligen rätt onödigt, men vi delade på den broderligt. Fika är underskattat. Helt klart.

Måste snart stänga alla tv-apparater, datorn och musiken, och koncentrera mig helhjärtat på engelskan, prov imorogn! Shiet. Måste läsa igenom de texter vi kommer få frågor på, samt plugga på orden till ordkunskapen. So looking forward to it. Det är Grey's ikväll med (hur konstigt kommer det inte vara nu när Gesorge är död?!), så jag siktar på att vara klar innan dess. Det känns i alla fall som ett rimligt mål.

Kollade efter en mössa samt halsduk på stan, det är rakt omöjligt. Jag vill ha en sån "baskermössa" (stickad) men ser ut som en svamp i dem, så de tanken är bara till att spola. Letade en stor och mysig halsduk med, utan lycka. Inte bra. Antar att det blir några svängar till, en annan dag.

Hur mår ni idag? =)

På höga klackar.

Sitter och drömmer. Om skor, mest. Är så shoppingsugen att det inte är klokt, och då är ju alla dessa internetsidor stora bovar. Klickar och klickar, lägger i "shoppingkassen", plagg efter plagg. Inser att jag inte ska köpa det, går till kassan och raderar alla plagg. Det stillar min skohunger, för ett tag i alla fall. Jag måste vara knäpp.

Ikväll är det säsongspremiär för Desperate housewives, Hur najs?!!!! Har väntat länge på den här dagen. Jag är glad. Och lite trött. Men mest lugn.
Det är en bra känsla.


Klappat och klart!


Nu gäller det bara att inte glömma (eller gömma) detta kort. Minst två ggr i veckan, minst. I tre månader.

Vad hände?!


091006

God eftermiddag!

Min dag har varit bra, kändes lite sådär att kliva upp imorse när jag såg frosten på marken och visste att jag skulle spendera hela dagen utomhus. Väl uppe ur den varma sängen åt jag frukost i lugn och ro, klä på mig slapparkläder (hur skönt?!) och knalla iväg till bussen. Vi lekte med Barn- och fritidsprogram människorna, haha. Var väl inte så givande, men kul hade vi. För att sammanfatta dagen kan jag säga: sällskapet gjorde den bra.

Slutade redan halv ett, så jag åkte hem (kände inte för att gå ner på stan i mjukiskläder och baconhår gömt under en mössa) och har bara tagit det lugnt sen dess. Ska ta tag i lite läxa nu innan jag degar ihop helt och hållet, då är det kört.
Hoppas jag och mamma kommer iväg till Brux ikväll med, nu är det verkligen på tiden att börja träna igen, regelbundet. Känner mig som en degklump. Motion kan behövas, hehe.

Nej, läxa var det! Tjing.

Behöver jag ens förklara?



Film, tv, dator. Bra för oss ungdomar.

Har nu avskrivit mig platsen högst upp på listan på dem som inte sett "män som hatar kvinnor". Den var bra, riktigt bra. Var lite otäck, men bra som sagt. Känner mig redan sugen på tvåan, har hört att den ska vara nästan lika bra, och nästan lika bra är nog bättre än många filmer.
Har sovmorgon imorgon, så jag kan nog unna mig att sitta kvar här ett litet tag till, innan jag kryper ner i min mysiga säng. Hehe.

Tillbaka till filmen för en stund. Vissa scener äcklade och skrämde mig något så otroligt, man vill bara inte inse att något sånt händer. Alls. Hur i hela h*lvete kan man tro att man har någon rätt att utsätta andra människor för sådana saker?! Jag blir så j*vla förbannad att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Kastrera dem jävlarna.
Usch.

Så, djupt andetag.

Ska kolla lite på Hollywoodfruarna, herregud vilka kvinnor. Ha en bra kväll, sov sött<3

091005

Hej!

Hur har ni haft det idag? Jag har haft det bra, kallt, men bra. Det känns verkligen att vintern är på väg, tror bestämmt att det blir mössa och vantar i morgon då vi ska vara ute hela dagen och leka. Det blir ju kul, hmm..
Har ju som dagt "hälsovecka" denna vecka, vilket innebär att nästan alla vanliga lektioner faller bort, oboy do we cry. Hade gympa till musik, avslappning/masssage, värderningsövningar, HLR och dagens enda vanliga lektion, kemi, idag. Det var ganska kul ändå, min klass är för skön!
For och övingskörde lite med farfar efter skolan, det börjar gå riktigt bra nu. Det känns inte längre som om det är omöjligt, tur det. Åt även middag där och har pluggat lite nu när jag kom hem. Ska lägga mig på sängen och lapa lite tv nu, det är jag värd =)

Hörs senare, kiss.

Gäsp.

Jag är så trött, så trött så trött. Och mätt. Har just ätit middag, en måltid jag väntat på så länge, men nu är min blodsockernivå återställd. Typ.
Hade som sagt tänkt plugga idag, en hel massa. Vad hände med det? Jag städade rummet, rensade garderoben och byrån, tog bort sängramen och ersatte den med ben. Det blev bra, det är fräacht på mitt rum nu. Jag städade skribordet med, här sitter jag nu.
Var ute och körde en sväng, träffade en älg. Blev rädd, trodde det var en häst. Stannade och lät den försvinna in i skogen igen. Körde vidare.
Märks det att jag är trött? Nejee...

Har noll koll på kommande vecka. Vad ska jag ta med? Vad har viför lektioner, dunno. Vi har häslovecka, så långt är jag med. Men vad innebär det? Ingen aning.


091004

God mitt-på-dagen!

Har precis ätit frukost efter att ha sovit ut, så skönt! Dagen blir nog flitit använd av alla skolböcker, såsom fysik, kemi, engelska och matte, jippie..
Gårdagen var skoj, bowlingen var kul. Om jag var bra? Njae, kom i alla fall inte sist *hostisabellhultmanhost*. När vi kastat kloten klart gick vi i SPÖ-regn ner på max, där det var ganska folktomt. Det var inte så konstigt eftersom klockan "bara" var före tio någon gång. Vi satt i alla fall där och käkade lite strips och glass, finns det något bättre än glass med varm chokladsås? Nej, det gör det nog inte.
När vi kände oss mätta och belåtna åkte vi hem till Isabell och spelade lite kort, kollade på tv å snackade.
En lagomt lördagkväll sådär, minus regnet.

Nu ska jag försöka aktivera mig och inte sitta här i soffan hela dagen, good luck.

Ciao!

Long time no see.

Gissa vad jag ska göra ikväll?
Bowla!
Gud vad l'ngesedan det var, kul ska det bli i alla fall. Sällskapet blir bäst.
pussar!

091003

Jag överlevde dagen av hamburgegrillning, gick alla tiders! Har nu tagit en dusch och skrubbat bort grilldoften så gott jag kunnat, skrapat bort grillkryddan från naglarna och packat undan mössan igen. Brr så kallt det var imorse! Moppetur i 5 graders "värme" är inte att rekomendera, i alla fall inte utan dunjacka.

Ska torka håret, kladda på lite smink och måla om naglarna, usch så skabbiga de är nu. Lite utseendefixerad måste jag få vara, jag är ju ändå tjej. Hehe.
Hörs senare. Tjing!

Kvällning.

Jag fryser. Filten hjälpte,ända tills ja blev tvungen att lämna den gosiga soffan för att stilla min internetabsinens. Om jag fryser nu så är det bara förnamnet till vad jag kommer göra imorgon då jag ska stå och grilla hamburgare till hungriga golfare hela dagen, brrrrr. Vi har nämligen haft rätt låga temeraturer de senaste dagarna, noll vissa morgnar. Det blir till att klä på sig ordentligt, måste gå och rota fram lite kläder nu. Imorgon bitti kommer jag inte palla.

Nej, tandborstning, ansiktstvätt och linsurtagning, sen är man redo för sängen.
Kisses!

Idol var bra btw, jag tycker det var helt rätt person som åkte, faktiskt. Jon var bra, ingen tvekan, men han ska inte vara med i idol, han ska göra sig egen grej vid sidan om med egna låtan, det kommer bli kanon.

Det sa bara poff.

Nu har jag (äntligen) aktiverat mitt visakort. Och mitt CSN-kort. Plötsligt känner jag mig så myckt äldre. Är det slut med springade på bankomater nu? Ja, kanske. Förhoppningsvis. Jag måste bara lära mig att hålla i kortet hårt, och inte slänga fram det till kassörskan så fort jag får chansen.
Som grädde på moset firar jag kvällen med en mörk chokladkaka. Men först, middag.
Tjing!

091002

Klockan är snart fem (i skrivande stund). Sen blir den sex, sju och kväll. Fredagkväll. Alla, eller många, är borta ikväll, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Något ska det väl kunna bli.
Veckan har gått rusktigt snabbt, igen. Satt och irriterade igår på att facebook hade blandat ihop dagar och datum. Jag visste att Elin fyllder år i morgon (idag) och försod verkligen inte hur det kunnde stå "Elin Sjödin Friday", det är ju länge till dess! Haha, det är idag. Det var alltså torsdag och inte tisdag eller något som jag trodde. Så tokigt det kan bli!
De hade rätt och jag fel, typiskt.

Har för övrig lite dåligt samvete för de kakor jag smällt i mig nu på eftermiddagen, det var kanske inte så bra i alla fall.. Men men, det är ju fredag och det ska firas! Och då kanske subway-kakor inte är så bad? Nej, det är bra.

Hur har ni det idag? =)

En, två, tre?


Bilden säger allt. Subway<3

God natt.

Nu går jag och lägger mig.
Sov gott!<3

Harder than it should be.

Jag har mått bra, hela dagen. Inte tänkt på det, eller jo, men inte brytt mig, inte för fem öre. Men nu kom det som en våg igen, ger mig ont i magen. Jag vet att det inte var jag som gjorde fel, att det inte var jag som ljög och gjorde saker bakom ryggen. Trots detta känns det som om det hela ligger på mina axlar, att det var jag som gjorde fel. Jag tänker på allt jag skulle gjort annorlunda. Men vad tjänar jag på det här? Ingenting, absolut ingenting. Jag vet att du inte kommer ändra dig, jag vet att jag inte borde känna som jag gör, jag vet att det är så mycket mer jag inte vet, och inte vill veta.
Ibland går saker åt helvete, det gör ont. Man bryter ihop, kommer igen och glömmer allt. Jag har glömt allt, nästan. Jag bryr mig inte längre. Typ. Jag har underbara vänner som finns för mig i ur och skur, vänner jag kan prata med och få stöd av.
Ja tror inte längre att det var meningen att detta skulle hända. Jag vet att det inte skulle ha hänt. Det var inte meningen. Om du bara hade sagt det du sa några dagar tidigare, så skulle jag inte sitta här idag och skriva detta, inte på det här sättet. Du säger att du vill att vi ska vara vänner. Jag är inte så säker på det. Du tittar inte på mig, pratar inte med mig. Jag vet inte vad du vill, alls.
Jag säger som jag sagt 3 miljoner gånger idag; Jag bryr mig inte längre!
Jag vet dock att jag inte kan säga detta utan att undra om det är en del av mig som ljuger. Den delen kallas för mitt hjärta och är inte lika mjukt som det brukade vara. Det kan jag inte skylla dig för, inte fullt ut i alla fall. Det har prövats, i år och år. Denna gång trodde jag att det var annorlunda, att det var ömsesidigt, jag hade fel. Igen.

Jag kommer ihåg dagarna då allt var okomplicerat, vi var vänner. Det var allt. Nu är det inte ens så, nu är vi ingenting. Jag vill inte ha det så, och jag hoppas att du inte vill det heller. Jag har gjort allt i min makt för att lösa detta nu, utan något svar. Jag tänker inte jaga längre, det är inte värt det. Varje gång du nekar mig bli jag mindre, och snart kommer jag försvinna.
Du kanske tycker att allt det här är löjligt, att det inte ens var något. Att vi inte hade något. Du har fel, så in i helvete fel. Det vi hade, eller inte hade, betydde mycket för mig. Nu går jag vidare, jag hoppas att du vill gå med mig.


Kenza skrev en gång om att hennes mobil innehöll flera "feel-good-sms", som hon inte kom sig för att radera. Min telefon innehåller "feel-bad-sms".

BG

"Ni som skrattar åt min frisyr nu, sån här har varenda jävel i Nangiala.."


091001

Man kanske skulle ta tag i de så kallade läxorna. Tanken var ju att jag skulle röja undan det direkt när jag kom hem. Gjorde jag det? Eeh, nej.

Robin Bengtsson.


Dagens look.






Enkelt till max. Piffade upp det hela med ett glittrigt hårspänne som fästes med en magnet, jättefin!

RSS 2.0