Future.

Satt och spånade med mamma lite under middagen angående min framtid. Gud så djupt det där lät, men det var bara vad jag ska göra efter gymnasiet som var frågan. Visst, det är typ tre år kvar, men det är inte för tidigt att börja fundera.
För ett tag sen kom jag fram till att jag ville bli sjukgymnast (jag har skrivit om det här förut, men skriver det igen..), men jag är inte lika säker längre. Om det är det jag vill ägna mig åt ska det vara inriktat mot idrott- och sportskador. Problemet är nog att det är rätt svårt att hamna där man vill, och inte på något sjukhus och jobba med gamlingar (no offence), om man inte startar eget dvs. Att öppna eget redan från början känns inte heller så lockande, med tanke på att det säkert är rätt tufft och att jag inte lär ha så mycket erfarenhet..

Så, vad kom jag (vi) fram till då? Jag vet att jag (tror jag, hehe) vill jobba med människor, tex hälsa och "kroppsvård", dietist, personlig tränare, friösr, MUA, sjukgymnast (fortfarande intressant) and so on.. OCH, hudspecialist. Tänk att jobba på en liten och lyix salong, där man spelar harmonisk musik, går klädd i ljusa kläder, och för att använda mammas ord "det luktar jättegott". Hur skönt låter inte det?! Att vara på en stillsam och glad arbetsplats med dyra krämer, lyxiga sminkprodukter och liknande. Typ öppna vid 11 och stänga vid  16, inte helt fel mina vänner.
Ja, det tål att tänkas på.

Happ happ, vad gör ni ikväll då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0