Videoklipp - naglar!

Hade lite tid över idag, så jag kastade ihop en liten film om hur det kan gå till när jag fixar i ordning mina naglar. Kvallan är inte topp på tuben och att hitta rätt läge för kameran var svårt, men men, titta eller låt bli! =)




Här är också några allmänna tips när det gäller nagelfix med lack.

- Förvara dina lack i kylskåpet, det förlänger hållbarheten avsevärt!

- Våga måla på fri hand, och håll dig ifrån "mallarna". Det ser mer naturligt ut om du förjer din egen nagels kant, dvs där de vita och rosa partierna möts.

- Fila naglarna till en fin form innan du sätter igång, och "pilla upp" nagelbanden så du får en jämn och fin yta. Detta kan du enkelt göra med hjälp av en nagelfil tex. Tvätta även ordentligt med aceton eller liknande, rena naglar är a och o för att lacket ska sitta!

- Lägg alltid ett överlack när du anser dig klart med det vita, det håller mycket längre och du får en fin finnish.

- Ha en tops eller liknade till hands under arbetet så du direkt kan ta bort överflödig färg eller det som hamnat utanför. Detta gör att du slipper använda aceton eller likande när det har torkat, vilket kan göra att du råkar tvätta bort lacket. Slipp onödigt krångel helt enkelt.

- Låt det torka ordentligt innan du börjar fixa med andra saker. Det är svårt att sitta still, men det är så tråkigt när man råkar sabba det när man just är klar. Om du vill ha något att göra kan du sitta vid datorn, det är en riskfri sysselsättning!

- Om du vill att det ska se så naturligt som möjligt ska du leta efter ett benvitt lack. Det finns även sett där lacken går i färgerna; vitt (till tipparna), svagt rosa (som grundfärg) och ett ofärgat överlack.
Om du vill att det ska synas lite extra kan du välja ett sett där det inte finns något rosa, utan det istället finns tex ett beige-aktigt lack.
Det finns hundratals varianter på detta, så jag är säker att du hittar vad du söker.

När det gäller det här med att lacka naglarna så finns det bara en sak som gäller - träna!
Det blir inte lika bra när man målar med "fel" hand, men man blir bättre och bättre, jag lovar!

Genom att lacka sina egna naglar på det här sättet, sparar du tusentals kronor i längden, mot för om du skulle besökt en salong. Det är inte så svårt, och det kan bli minst lika bra!

Kommentarer
Postat av: Anonym

åå ggilla! :D:D:D

2010-11-04 @ 08:38:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0